ضمن اظهار تاسف شدید از این اقدام وحشیانه و اعلام حمایت از مواضع استاد رائفی پور، از ایشان و تمامی عزیزانی که با فیلترینگ اساسا مخالفند دعوت می کنم تا در جلسه ای دوستانه به بحث بنشینیم و چنانچه راهی جز فیلترینگ را برای ساماندهی فضای مجازی می شناسند اعلام دارند تا به جمع بندی برسیم و متعهد می شوم اگر راه مناسبی معرفی شد این راه را با تغییر قانون متوقف و راه پیشنهادی عزیزان را به اجرا بگذارم.
یا علی
@Dr_Javidnia
◀️ نشست بررسی چالشهای حقوقی مالکیت فکری در فضای مجازی
🔹 به مناسبت گرامیداشت روزجهانی مالکیت فکری(26آوریل)، معاونت حقوقی و امور مجلس رسانه ملی، یکشنبه 8 اردیبهشت در مرکز همایشهای سازمان صداوسیما، میزبان معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی و اعضای کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، قضات محاکم قضایی، نمایندگان سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور و نمایندگانی از سازمان جهانی مالکیت فکری(وایپو)، خواهد بود.
🔗 https://www.borna.news/fa/tiny/news-838974
🆔 @Dr_javidnia
✅در صفحه 18 روزنامه جام جم 3اردیبهشت98 بخوانید:
🔸گفتگوی سید علیرضا آل داود با موضوع بررسی طرح دو فوریتی تحریم اپل:
🔻مجلس به دنبال مهار سیب سمی🔻
🔹 بدنبال حذف و محدودسازی نرم افزارهای ایرانی توسط شركت اپل، طرحی دوفوریتی در مجلس شورای اسلامی برای تحریم شركت آمریكایی اپل با یك ماده واحده و شش تبصره از سوی تعدادی از نمایندگان ملت در آخرین روزهای هفته گذشته تهیه شده؛ طرحی كه براساس آن وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مكلف میشود از زمان لازم الاجرا شدن این قانون از ثبت تلفن همراه گوشیهای متعلق به شركت آمریكایی اپل خودداری كند و برهمین اساس ارائه هرگونه خدمات به این شركت و شركتهای وابسته به آنها و نمایندگیهای آنها ممنوع و مسؤولیت اجرای این قانون به عهده شخص وزیر است. در تبصره یك این ماده هم آمده است: ورود و آزادسازی محصولات این شركت ممنوع بوده و گمرك جمهوری اسلامی ایران مسؤول اجرای این تبصره است. براساس تبصره این ماده هم تبلیغات محصولات این شركت در داخل كشور ممنوع بوده و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مكلف به نظارت مستمر به این موضوع است. طبق تبصره 3 ماده واحده این طرح هم وزارت صنعت، معدن و تجارت هم باید از ثبت سفارش محصولات این شركت خودداری كند و البته براساس تبصره 6 این ماده، بهرهمندی مقامها (موضوع ماده 71 قانون مدیریت خدمات كشوری) از محصولات این شركت آمریكایی ممنوع است.
🌐http://jamejamdaily.ir/?nid=5365&pid=18&type=0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فریاد علما از اوضاع آشفته و رها شده فضای مجازی بلند شده است
درخواست آیت الله موسوی اصفهانی٬ عضو مجلس خبرگان رهبری از رهبر انقلاب در قتلگاه طلبه همدانی: بر ما منت بگذارید و کنترل فضای مجازی را از حسن روحانی بگیرید
#سوال
فقط یک سوال میپرسیم از آقای دکتر جاویدنیا، معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی 👇
آیا بازهم قرار هست با سلبریتیهای حمایت کننده و تئوریزه کننده اقدامات وحشیانه علیه امنیت روانی مردم سکوت کنید و برخورد قاطع نکنید؟!
آیا وقت برخورد با مهناز افشار نیست، که با انتشار یک توئیت دروغین، تحریک اوباش و وحشی گری و نفرت انگیزی را ترویج میدهد؟!
✅ منتظر پاسخ شما هستیم.
✅با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
#پاسخ_بدون_سانسور
برخی موارد اقدامی است نه اعلامی.
اقدام لازم را مدتهاست در مورد امثال این ناهنجاریها انجام داده ایم.
انشاءا... دیگر عزیزان نیز خواسته های به حق مردم را بشنوند و اقدامات مبتنی بر بصیرت و انقلابی گری داشته باشند.
@Dr_Javidnia
هدایت شده از خبرگزاری فارس
آیتالله نوری همدان در پیامی ضمن تسلیت شهادت طلبه در همدان، به مسوولان در رابطه با حل مشکلات فضای مجازی تذکر داد.
fna.ir/d9jdt9
@Farsna
معاون دادستان کل کشور در جمع خبرنگاران: اقدامات لازم در دستگاه قضایی در رابطه با با پست اخیر مهناز افشار حال انجام است
www.mizanonline.com/fa/news/513787
#توجه: تنها اصل و تیتر مصاحبه در خبرگزاری میزان مورد تایید است و متن خبر و تیترهای دیگری که از این مصاحبه منتشر شده است خلاف واقع است و عاملان این امر تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
@Dr_Javidnia
⭕️ جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در نشست هم اندیشى با قضات محاکم تهران در خصوص بررسى چالشهاى حقوقى مالکیت فکرى در فضاى مجازى با رویکرد تجارى سازى محتواى دیدارى-شنیدارى که به مناسبت گرامیداشت روز جهانى مالکیت فکرى در سازمان صدا و سیما برگزار شد:
🔹 اهمیت مالکیت فکرى و معنوى روز به روز در دنیا بیشتر مى شود و با توجه به گسترش فضاى مجازى تولید فکر و اندیشه گسترش یافته است به گونهای که هر فردی به نوعی در فضاى مجازى تولید فکر میکند. این تولیدات گاهى شکل سازمان یافته دارد و گاهى نیز به صورت فردى تولید مى شود، اما همین تولیدات اندک مى تواند ارزش افزوده فراوانى را ایجاد کند. امروزه دادهها به عنوان چاه نفت در دنیا قلمداد مى شوند.
🔹 در خصوص حمایت از ایدهها و فکرهاى جدید، موضوع سرقت ایدهها مطرح است که ما در این بخش هنوز نتوانستیم حمایت لازم را در نظام حقوقى خود ایجاد کنیم و لازم است که در این عرصه مجلس شورای اسلامی با تصویب هر چه سریعتر لایحه حقوق مالکیت معنوی یک جهش جدى داشته در عرصه حقوق مالکیت معنوی کشور ایجاد کند.
🔹 اکنون بستر، بستر فضاى مجازى است و شبکه هاى تلویزیونى دنیا که موفق هستند به این سمت و سو مى روند که بیشتر از طریق فضاى مجازى محتواى خود را منتشر کنند، بنابراین ضرورت دارد هم حمایت جدى از این تولیدات انجام شود و هم در مقابل حمایت به گونه اى باشد که مانع از انتشار نشود.
🌐 https://www.mizanonline.com/fa/news/513556
🆔 @Dr_javidnia
⭕️ جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی: یکى از چالش هاى موجود در محاکم کشور موضوع ارائه محتوا و مسئولیت کیفرى سایتها و خدمات کاربر محور است، برخى از سایتها خدماتی ارائه مى دهند تا شخص بتواند فایلهای خود را برای دیگران عرضه کند و در برخى از جاها ممکن است فایل یا مطلبى در کانال و یا شبکه اجتماعى منتشر شود، در این موارد آن چیزى که ما به آن تاکید کردیم این است که مسئولیت اولیه در اینجا با کاربر است و کاربرى که خود محتوا را منتشر مى کند مسئول شناخته مى شود. مدیر آن شبکه اجتماعى و سایتى که این خدمات را ارائه مى دهد در برخورد اول مسئول شناخته نمى شود؛ یعنى اصل بر مسئولیت خود کاربر است مگر اینکه خلاف آن اثبات شود که ممکن است با ادله قطعیه و محکمه پسند اثبات شود که مدیر سایت با کاربر واقعا همدستی کرده است.
🔹 اکنون متاسفانه خدمات جدیدى در بستر فضاى مجازى ایجاد شده که مقرراتى براى آن نه تدوین و نه ابلاغ شده و نه ضابطه اى براى آن تعیین شده است. پس از اینکه سایت آغاز به کار کرده اکنون با این موضوع مواجه شده که مطلبى را منتقل کرده و اطلاع از جرم بودن عمل نداشته، لذا موضوع عنصر معنوى جرم و سوء نیت را باید در نظر گرفت و دقیقا بررسی کرد و مشخص نمود که شخصى که به عنوان مدیرسایت کاربر محور مطلبى را عنوان کرده آیا مسئول شناخته مى شود یا نمى شود.
🌐 https://www.mizanonline.com/fa/news/513556
🆔 @Dr_javidnia
⭕️ جواد جاویدنیا سرپرست معاونت دادستان کل کشور در امور فضای مجازی: نکته دیگری که در این زمینه باید به آن توجه کرد در خصوص نحوه محاسبه خسارات است. در خصوص تعیین خسارت برای مجرمان نباید تعداد دانلود و قیمت کتاب را محاسبه کرد. بلکه باید به درآمد متهم از عمل مجرمانه و در صورت مشخص نبودن آن به میزان کاهش فروش محصولات شاکی توجه و اینها ملاک قرار داده شود. از آن مهمتر در نظر گرفتن نقش دقیق سازمانها و دستگاهها در خسارات وارده به شاکی است.
🔹 همانگونه که در صدمات بدنی جادهای یا شهری تقصیر شهرداری یا اداره راه در نظریات کارشناسی لحاظ میشود، برای دستگاهی که کوتاهی در احراز هویت شماره تلفن یا خط تلفن و یا IP داشته و منجر به این شده که مجرم شناسایی نشود، درصدی از تقصیر در جبران خسارت بر عهده همان ارگان قرار گیرد و این کار قضات عزیز و کارشناسان است که پروندهها را به این سمت و سو ببرند که این ادبیات در نظام حقوقی کشور شکل بگیرد و سبب شود دستگاههای مسئول وظایف خود را در احراز هویت فضای مجازی انجام دهند.
🌐 https://www.mizanonline.com/fa/news/513556
🆔 @Dr_javidnia
⭕️ جواد جاویدنیا سرپرست معاونت دادستان کل کشور در امور فضای مجازی درباره پست اخیر مهناز افشار:
🔹 باید سواد فضای مجازی افزایش یابد و همه بدانند نباید هر خبری را منتشر کنند و نسبت به آن واکنش نشان دهند، زیرا باید هم پاسخگوی قانون و هم وجدان عمومی باشیم.
🔹 در پاسخ به این سوال که آیا توییت مهناز افشار قاتل را برای قتل تحریک کرده است، اینها مسائل قضایی است و باید بررسی شود و در مسائل قضایی نمیتوان بر مبنای موجی که راه افتاده اقدام کرد. ممکن هم است این موج صحیح باشد، اما باید بررسی شود و به عنوان دستگاه قضایی نمیتوانیم بدون تحقیق آنچه در افواه عمومی وجود دارد را تایید و بر مبنای آن حکم صادر کنیم. تمام این موارد باید بررسی کارشناسی دقیق شود و اگر بنابر برخورد قضایی باشد، روند اطلاعرسانی خاص خود را دارد.
🌐 https://www.mizanonline.com/fa/news/513787
🆔 @Dr_javidnia
#نظرات_کاربران
سلام
چرابعدازفیلترتلگرام اموزش وپرورش روموظف به حضوردرپیامرسانهای داخلی نکردیدوهنوردرتلگرام فعالیت دارند؟
لطفاکانال قوه قضاییه رودرپیامرسانهای داخلی فعال کنید.وکانالهایی برای اموزش حقوقی مردم ایجادکنید به همراه بات های اموزشی
برای ارتباط مردم باقوه قضاییه ازتماس تصویری وصوتی پیامرسانها ی داخلی استفاده کنید.
@Dr_Javidnia
هدایت شده از محسن غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید...
#سیل_ویرانگر_اینستاگرام
#مهندس_غفاری
مدیر پیام رسان #ایتا
✨با کیفیت در آپارات ببینید👇👇👇
https://www.aparat.com/v/d5Kbc
@Gharargah_mehshekan
#نظرات_کاربران
🔴 دوگانه امنیت و آزادی؛ برای دولت های دیگر کدام #ارزش_حکومتي محسوب می شود؟
به این موارد دقت کنید :
❌بستر هماهنگی عملیات تروریستی داعش در مجلس، حرم امام خمینی، رژه اهواز: تلگرام
❌بستر آموزش روش تهیه کوکتل مولوتوف، آلات قتاله برای اغتشاشات دی ماه ۹۶ و دراویش داعشی: تلگرام
❌بستر انتشار فیلم خشونت آمیز آزار و اذیت دختر ۱۶ ساله در سیرجان: اینستاگرام
❌بستر ترویج و فروش سلاح گرم و سرد: اینستاگرام
❌بستر ترویج خشونت و عربده کشی مجازی و اعتراف به قتل روحانی همدانی در کمال جسارت توسط لات آدمکش: اینستاگرام
..... و موارد متعدد دیگر که بخش کمی از آن رسانه ای و بخش زیادی نمی شود.
حال به این خبر ها توجه نمایید:
✅یکی از مقامات انگلیسی گفته بود :برای امن نگه داشتن خیابان ها باید به جنگ شرکت هایی مثل واتس اپ و اپل برویم که فضا را برای برقراری ارتباط تروریست ها امن کرده اند.
✅خودداری واتس اَپ از دادن دیتای مربوط به یک قاچاقچی به دادگاه، باعث به زندان رفتن مدیر اجرایی فیسبوک در برزیل شد.
✅مقامات سنای آمریکا لایحهای را تهیهکردند که مطابق با آن شرکتهای آی تی مجبورند دیتای خود را به دستور مقامات قضایی باز کنند.
✅در ماجراي درگیری وزارت دادگستری آمریکا با شرکت اپل در یک ماجرای تروریستی، اوباما از اپل خواست بتسازی نکرده و به ارزشهای حکومتی احترام بگذارد.
✅چین برای حفظ امنیت و منافع ملی و جلوگیری از درز اطلاعات داخلی از شبکه اینترنت ملی در کنار اینترنت جهانی استفاده میکند.
👌در واقع اصرار بر کنترل فضای مجازی در راستای ارزش های حکومتی، موجب نبرد بین بسیاری از دولت ها و کمپانی های فناوری شده است و بارها موجب دادگاهی شدن مدیران این کمپانی ها شده.
🔺یک دهم جنایاتی که در بالا ذکر شد برای جمع کردن کل فضای مجازی خارج از کنترل در یک کشور کافی و برای مردمش قانع کننده است. چرا مقامات کشور ما در راستای امنیت و ارزش های حکومتی چنین فشاری به این شرکت ها نمی آورند؟
🔻جز این است که مسوول اصلی این کار در کشور ما، تمام توانش را روی جوسازی غلط و سوءاستفاده از کلمات آزادی و شفافیت و حق الناس گذاشته؟
#حق_الاراذل
@Dr_Javidnia
مسئولانی که منتظر فرمان مقام معظم رهبری هستند کجا نشسته اند؟
لابد باز می گویند این فرمایشات حکم ولایی نیست و نظرات و ارشادات است؟
@Dr_Javidnia
وزیر محترم ارتباطات #پاسخگویی_به_مردم داشته باشید
🔴بین سند ۲۰۳۰ ارتباطی که اشاره به اجرای آن داشتید و توسعه روز افزون پهنای باند خارجی و نفوذ اینترنت به روستاها و پستوهای خانه مردم چه ارتباطی وجود دارد❓
🔴دستور مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم توسعه و افزایش پهنای باند خارجی با توسعه شبکه ملی اطلاعات چه شد، شبکه ملی اطلاعات واجب تر بود یا ضریب نفوذ اینترنت خارجی به دورافتاده ترین نقاط❓
🔴راهبردهای شما آیا اثری جز ایجاد دسترسی راحت دشمن به فضای مجازی کشور و توسعه فرهنگ غربی بدون کمترین هزینه و با ایجاد آموزش مجازی فرهنگ غربی برای جوانان ما با هزینه خانواده ها برای خرید گوشی هوشمند و بسته های اینترنت خارجی داشته است❓
🔴تمام تلاشهای شما نتیجه ای جز ایجاد راه آهن نوری برای لشکرکشی ارتش سایبری دشمنان به دورافتاده ترین روستاهای کشور و اشغال روح و فکر مردم با انواع سیاه نمایی و دین زدایی و اخلاق زدایی داشته است؟
🔴آیا عملکرد شما باعث تربیت آن سرباز وحشی برای اهداف صهیونیستی نشد که طلبه بیگناه را به قربانگاه برد و دو فرزندش را یتیم کرد❓
🔴تربیت سربازان وحشی داعشی که اهواز و زاهدان و حرم امام و مجلس را به خاک و خون کشیدند چطور❓
🔴مراقب آه پدر و مادرانی فرزندشان جلوی چشمانشان با این فضای آموزشی که شما فراهم ساخته اید پرپر می شوند و فرزندانی که والدینشان به خاطر این فضای پلید کارشان به جدایی می کشد باشید که آه مظلوم کارها می کند❓
🔴توصیه می کنم فرزندتان را هم مراقبت داشته باشید تا تاثیرات این فضا از طریق همکلاسیها یا حتی معلم خصوصی خاطر عزیزشان را مکدر نفرماید❓
@Dr_Javidnia