✅ یک پرسش و پاسخ
🔻آیا امام خمینی(ره) این منطق که «اول کار فرهنگی، سپس برخورد با متخلفان» را قبول داشت؟
بعد از پیروزی انقلاب شاید یکی از جدیترین بحثها بر سر این بود که آیا احکام و حدود اسلامی باید در جامعه اجرا بشود یا نشود؟ برخی جریاناتِ لیبرال¬منش همانند مسئولان دولت موقت و نیز برخی از آنانی هم که مذهبی و دلسوز بودند، این منطق را پیش می¬کشیدند که تازه از زمان پهلوی خارج شده¬ایم و بسیاری اقشار مردم آمادگی ذهنی و رفتاری برای اِعمال حکومتی احکام و حدود اسلامی را ندارند، بایستی صبر کرد و کار فرهنگی و تربیتی نمود تا بهتدریج زمینه فراهم شود. ولی امام خمینی (ره) سه هفته پس از پیروزی انقلاب و در آن شرایط بسیار سخت و بحرانی که نه هنوز دولت موقت تثبیت شده بود و نه قانون اساسی وجود داشت و نه اصلا کار فرهنگیای شده بود در شانزدهم اسفند ۱۳۵۷ اعلام کردند:
زنان اسلامی باید با حجاب اسلامی بیرون بیایند. نه اینکه خودشان را بزک کنند. زنها هنوز در ادارات با وضع پیشین کار میکنند. زنها باید وضع خودشان را عوض کنند.
امام خمینی(ره) در تاریخ ۲۹ تیر ۱۳۵۹نیز در دیدار مسئولین کشور فرمودند:
ما نمىتوانيم تحمل كنيم اين مطلبى را كه آقايان مىخواهند با آن مغزهايى كه در اروپا تربيت شده است درست بكنند. ما مىخواهيم اسلام را [پياده] بكنيم. يكى از اينها آمده بود گريه مىكرد كه چرا بعضى از اينها را مىكشند (اشاره به اجرای حدود)؛ نه اين آخريها را، آنهايى كه آقاى خلخالى (حاکم شرع ابتدای انقلاب) مثلاً مىكشتند. اينها باز توجه ندارند كه اسلام در عين حالى كه تربيت است، يك مكتب تربيت است، لكن آن روزى كه فهميد قابل تربيت نيست، هفتصد نفرشان را در يك جا، يهودى بنى قريظه را در حضور رسول اللَّه مىكشند، گردن مىزنند به امر رسول اللَّه. اينها همين حرفهاى غربى را مىزنند كه ما بايد اصلاح كنيم، اول همه را اصلاح كنيد بعد حدّ بزنيد. اين عجيب است كه [بگویند] اول ما بايد اين مملكت را، همه را هدايت كنيم كه همه تربيت بشوند، بعد حد بزنيم، اگر يك كسى حالا شُرب خمر كرد، حالا حدش نزنيم، حالا اول چيزش بكنيم تا مغزش اصلاح بشود! اينها يك حرفهاى غلطى است. بايد حدود جارى بشود.
این¬که بسیاری از مردم جامعه آن روز ایران ـ همانند اکنون ـ آمادگی اجرای قاهرانۀ احکام و حدود را نداشتند و تازه از فضای فساد رسمی رژیم قبلی در آمده بودند، واقعیت درستی بود. خیلی از آنها سال¬ها بایستی رویشان کار فکری و فرهنگی مداوم انجام می¬شد تا نسبت به اجرای این مسائل «اقناع» شوند یا برای اعمال مجازات و نهی از منکر حکومتی، اتمام حجت با آنها شده باشد.
اما امام امت ـآن پرچمدار جامع¬الاطراف اسلام نابـ این واقعیت ظاهرالصلاح را به هیچ وجه مجوز عدم اجرای قاهرانۀ احکام و حدود شرعی در متن جامعه نمی¬شناسد. زیرا او به درستی میداند که اگر در زمان حاکمیت اسلام، این احکام تعطیل شوند و منکرات و آسیبهای گوناگون روی هم دوباره انباشته گردند، فضای عمومی جامعه آلوده می-شود و دیگر بهترین کارهای فرهنگی و تربیتی، دوای درد امواج بزرگ و از کنترل خارج¬ شدۀ گناه را نخواهد کرد.
امام امت برخلاف بسیاری از مسئولینِ روشنفکرنمای جمهوری اسلامی می¬دانست منطق ادارۀ اجتماع یعنی چه، و تقابلسازی میان کار فرهنگی و برخورد قاهرانۀ حکومتی، تقابلی از اساس غلط و فریبنده است و اِعمال احکام و حدود در متن جامعه و اقامۀ امر به معروف و نهی از منکر از موضع حکومت و با ضمانت اجرایی، نه نافی اقدامات فرهنگی و تربیتی و علمی و آموزشی، بلکه خود زمینه¬ساز أثرگذاری اقدامات فرهنگی و علمی خواهد بود و بستر عمومی جامعه را برای آنها مهیا خواهد کرد. رها کردن خیابان و بازار و اماکن عمومی، و صرفاً ارشاد مردم از طریق منبر و رسانه و مدرسه و کارهای هنری، نگاهی بس عبث است که در هیچ منطق واقع¬بینانه¬ای جواب نمی¬دهد، چه برسد به منطق آرمان¬گرایانه!
فرمایشات امام خمینی (ره) در آن مقطع و سال¬های بعدی، فقط محدود به مورد بالا نبود. ایشان حتی پیش از این، در خرداد 58 اینگونه موضع¬گیری¬های «فرهنگی» و «علمی» را که میگویند: «حالا زود است صبر كنيد» به کنایه می¬گیرند و از اجرای مو به موی احکام اسلام سخن گفته و فرمودند:
اگر ما امروز قوانين اسلام را اجرا نكنيم، كِى اجرا بكنيم؟ آقايانى كه مىگوييد نمىشود، پس كِى مىشود؟!
صحیفه امام، جلد ۸ ، ص ۵۷
@Dr_khtibzadeh
🔻 به کمربند تجهیزات نیروها دقت کنید.هر پلیس یک قبضه کلت کمری!
🔻اونوقت اینجا یه گردان نیروی بسیج یا ناجا میفرستن کف خیابون با ۴ نفر مسلح (۳ تا پینت بال ، ۱ دونه ساچمه زن)
حاجی خیلی دلم گرفت ، خیلییییییی .
@Dr_khtibzadeh
خودکشی ارمغان اینستاگرام برای نوجوانان آمریکایی
🔹خانوادههای آمریکایی در ایالات مختلف، با شکایت از متا گفتهاند این شبکه اجتماعی باعث اعتیاد فرزندان آنها شده و آنها بعد از ابتلا به افسردگی و اضطراب، اقدام به خودکشی کردهاند.
🔹اوایل همین سال میلادی تَمی رودریگز، مادر دختر 11 سالهای اینستاگرام و اسنپچت را متهم میکند که باعث شده دخترش، سلنا رودریگز را معتاد فضای مجازی کنند و باعث خودکشی او شوند.
🔹چندماه پیش هم پدر ۳ فرزند در آمریکا شکایت کرده که فرزندانش به یوتیوب، فیسبوک، اینستاگرام، اسنپ چت و تیکتاک معتاد شدهاند. او میگوید اعتیاد آنها منجر به مشکلات روانی از جمله افسردگی و تجربه نزدیک به مرگ برای کوچکترین پسرش شده است.
@Dr_khtibzadeh
🔴آیا این دانشگاه هنوز شریف است؟
⏪ اولش فحاشی ركيك كردن بعد اغتشاش ، سلف غذاخوری رو مختلط کردن اونم بدون حجاب ، الانم علني جلوي رئيس دانشگاه( روي صندلي vip نشسته) كشف حجاب كردند
🔹می خواستم بدونم این نخبه های فحاش قانونشون با ما مردم عادی فرق میکنه؟ دانشگاه رو با دیسکو اشتباه نگرفتن؟ اصلا جمهوری اسلامی چرا از جیب ملت باید خرج این افراد را بدهد؟ اصلا اون آدم بی عرضه چرا باید رئیس دانشگاه باشه وقتی پشم هم حساب نمیشه؟
@Dr_khtibzadeh
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مراقب دشمنان و نفوذ باشیم
🔻علی علیزاده معروف به "علیز " سال۹۳ در پاریس در جمع منافقین میگه باید روش کار عوض بشه و باید تو دل جامعه نفوذ کنیم برای پیروز شدن بر جمهوری اسلامی باید خودمون رو احیا کنیم، روش مبارزه رو باید تغییر داد⁉️
🚷نفوذ به جریانات انقلابی را جدی بگیریم. اینگونه به اشخاص انقلابی خودشان را نزدیک میکنند. با مواضعی ظاهراََ انقلابی همچون امیدنادان ها......پس راحت اعتماد نکنیم و بصیرت داشته باشیم😎🚷🤔
@Dr_khtibzadeh
🔴کشورهای دنیا چگونه با اخبار جعلی مبارزه میکنند؟
🔹اخبار جعلی اطلاعات نادرست یا گمراهکنندهای است که به اسم خبر منتشر میشود. انتشار این نوع اخبار اغلب با هدف آسیب رساندن به اعتبار یک شخص یا نهاد یا کسب درآمد است. بسیاری از کشورها اقدامات و سیاستهایی برای مقابله با اخبار جعلی به کار گرفتهاند. برای مثال حکومت بلاروس افرادی را که اخبار جعلی در فضای مجازی منتشر میکنند، تحت تعقیب قرار میدهد.
در آلمان پلتفرمهای آنلاین باید مطالبی را که با قوانین این کشور مغایرت دارند، ظرف ۲۴ ساعت حذف کنند، در غیر این صورت با جریمه ۵۰ میلیون یورویی مواجه خواهند شد. هند افرادی را که اقدام به انتشار شایعات و اخبار غلط میکنند، دستگیر میکند. آوریل ۲۰۲۰ فارنپالیسی گزارش داد هند بیش از ۱۰۰ نفر را به دلیل انتشار اخبار جعلی درباره ویروس کرونا دستگیر کرده است.
@Dr_khtibzadeh
برای انهدام یک تمدن ۳ چیز لازم است:
خانواده
نظام آموزشی
الگوها
برای اولی منزلت زن را باید شکست،
دومی منزلت معلم
برای سومی منزلت بزرگان و اسطوره ها ...
#جبران_خلیل_جبران
@Dr_khtibzadeh
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بسیار #جالب و زیبا حجاب رو توضیح دادند اولین بار بود که از این زاویه ارزش حجاب رو شنیدم
@Dr_khtibzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا من کاری ندارما
ولی اون اسقاطیلی که الان داره نقشه اشوب میکشه و تامین میکنه و اجرا و بعدم پوشش رسانهای، اینجوریه
از صدتا گشت ارشاد بدتره
تحمل یه عکس خانم که اتفاقا وزیر حمل و نقلشونه رو روی اتوبوس ندارن و میکننش
خلاصه خودتونو دست اینا ندید بعد میاید میگید صدرحمت به همون گشت ارشاد خودمون
@Dr_khtibzadeh
🔴حالا که دختر محجبه ما در مسابقات شطرنج آسیا قهرمان شده است، آیا وزیر ورزش به استقبال این #قهرمان میرود؟ یا فقط استقبال از بدحجابان لایک داره؟
@Dr_khtibzadeh
🔴 آرایش جدید دشمن برای شروع دوباره فتنه با سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی مردم
رصد شبکه های مزدور دشمن و رسانه های اصحاب فتنه نشان میدهد دشمنی که نتوانسته با دستمایه کردن مرگ مهسا امینی گسل های هویتی و جنبش های زنان برای نابودی کشور را با خود همراه کند ،سعی دارد اغتشاشات را سوءاستفاده از نارضایتی های اقتصادی در کشور شعله ور کند تا همچنان بتواند صحنه گردان جنگ داخلی باشد البته این بارتلاش دارد تمام نواقص فتنه مهر ماه را جبران نماید.
آقای رئیسجمهور در این فتنه شعاری علیه دولت شما داده نشد و همه هزینه ها را رهبری و مردم دادند ،امیدواریم با کار جهادی و مدیریت عقلانی گره از مشکلات مردم بگشایید تا دشمن نمک بر زخم ملت نزند....
@Dr_khtibzadeh