هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
◀️احیای گنجینهها
⏪کتب متعددی در موضوعات مختلف در دهههای مختلف نگاشته شده است. اما منهای کتبی که در دهه نود منتشر شده و میتوان آنها را خریداری کرد، عموم این کتابها، بازنشر نشده اند و نسخههای دیجیتالی نیز ندارند. نهایتا ممکن است در برخی از کتابخانهها بتوان این کتابها را یافت. این کتب، میراث گرانقدری از گنجینه علمی کشور هستند و پژوهشگران نیز حاضرند برای دسترسی به آنها مبالغی را پرداخت کنند.
⏪گویا نهادهای ذی ربط مثل نهاد کتابخانهها، وزارت ارشاد و حتی ناشران نیز دغدغهای برای بازیایی این کتابها ندارند.
⏪تحت این شرایط، یکی از کسب و کارهای مفید و در عین حال سودآور، تبدیل این گنجینه به نسخههای دیجیتالی و فروش آنها از طریق وب است. کسب و کاری تفریبا بی هزینه.
⏪با داشتن یک اسکنر و مراجعه به کتابخانهها و هماهنگی با آنها و با داشتن مجوز از وزارت ارشاد میتوان این کتب را بازیابی کرد و در اختیار پژوهشگران قرار داد. شاید گفته شود این ایده نو نیست و فلان مجموعه این کار را استارت زده است، اما تا همین امروز نمیتوان نمونه ای موفق از این کار را سراغ گرفت. تنها نمونه نسبتا موفق، بازار کتاب قائمیه است که البته موضوعات محدودی را پوشش میدهد.
⏪کافی است بررسی شود که ناشر کتاب میلی به بازنشر دارد یا نه. اگر خیر یا اگر نشر تعطیل شده باشد، می توان این کار را شروع کرد. تصور من این است که با رساندن عناوین کتاب به ۱۰۰۰ عدد، بازدهی مثبت آغاز می شود. به شرط آنکه معرفی مناسبی از این کسب و کار انجام شده باشد.
⏪شکلهای پیچیدهتری از این بازار نیز میتواند شکل بگیرد که در این مجال فرصت توضیح این پیچیدگیها نیست.
⏪این کسب و کار مفید را به دانشجویانم در دانشگاه قم پیشنهاد میکنم. چرا که قم دارای کتابخانههایی بسیار غنی و در دسترس است.
#⃣کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
درس اقتصاد ایران
لطفا یکی از دانشجویان همه تکالیف را جمع کند و با هم برای من ارسال کند. اگر هرکدام از دانشجوبان خودش مستقیما ارسال کند، ممکن است از قلم بیقتد و من نتوانم همه را بررسی کنم.
#⃣کانال دروس دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/Drmaghsoodi
noormags-دلایل_ناکامی_نظام_برنامه_ریزی_توسعه_در_ایران_عصر_پهلوی_دوم-94122_500395.pdf
613.9K
منبع دیگری برای درس اقتصاد ایران: دلایل ناکامی نظام برنامه ریزی توسعه در ایران عصر پهلوی دوم
#⃣کانال دروس دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/Drmaghsoodi
ضمن عرض پوزش از دانشجویان درس اقتصاد خرد ۳، به دلیل کسالت امروز نمیتوانم در کلاس حاضر شوم. انشاالله هفته آینده از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۷ در خدمت خواهم بود. لطفا نماینده کلاس برای هفته آینده هماهنگی لازم را برای برگزاری جبرانی انجام دهند.
#⃣کانال دروس دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/Drmaghsoodi
در جلسات باقی مانده تا انتهای ترم در درس اقتصاد خرد ۳، اقتصاد خرد کاربردی (طراحی بازار) تدریس میشود. مباحثی که انشاالله جذاب است و نگاه دانشجویان به دروس افتصادی را واقعی تر می کند. چهارشنبه از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۷.
اولین جلسه امروز نیم ساعت بعد. دانشجویانی که علاقه دارند میتوانند شرکت کنند. البته حضور دانشجویان اقتصاد خرد ۳ ضروری است. (مخصوص بانوان دانشجو)
برخی از دانشجویان درس اقتصاد ایران، پروژه خود را مستقلا از طریق ایمیل یا شبکه اجتماعی برای من ارسال کرده اند. با توجه به تعدد روشهای ارسال ممکن است بعضی از آنها از دید من پنهان بمانند. لطفا این افراد گزارشهای خود را دوباره به آقای عباسیان ارسال کنند تا از طریق ایشان برای من فرستانده شود.
دو مقاله فوق به انضمام کتاب قحطی بزرگ منبع درس اقتصاد ایران ۲ است.
هدایت شده از قیام
📌 جنگ اقتصادی علیه ایران روی دیگر حمله به حشدالشعبی
🔸یکی از مناطقی که آمریکا هدف قرار داده گذرگاه القائم-بوکمال در مرز #عراق و #سوریه است. این گذرگاه شاهراه ارتباطی ایران با #دریای_مدیرانه و #اروپا خواهد بود و آمریکا به دنبال قطع این ارتباط است تا از قدرت گرفتن ایران جلوگیری نماید.
🔸 عناصر مخفی #داعش هم در یک ماه اخیر نیز چندین مرتبه مواضع نیروهای عراقی را در استان #دیاله هدف قرار دادند.
🔸موقعیت راهبردی گذرگاه #القائم - #بوکمال و همچنین استان دیاله که یکی از پل های مهم اقتصادی تهران و بغداد به شمار می آید به این سوال پاسخ می دهد که چرا این مناطق شاهد حملات آمریکا و تروریست های داعش بود.
🔸 در کنار مقاصد شوم #آمریکا برای حذف حشد الشعبی در عراق، به نظر میرسد #جنگ_اقتصادی آمریکا بر علیه کشورمان از طریق بستن منافذ اقتصادی ایران،یکی از اهداف آمریکاییها در تحرکات اخیر عراق است.
@qiam_ir
در درس اقتصاد ایران از اهمیت شاه راه ارتباطی زمینی ایران با غرب و شرق سخن گفته بودیم. 👆👆👆
حوادث ناگوار و گوارایی در این هفته اتفاق افتاد. به طور قطع پس از انقلاب اسلامی، این شدت از نوسان در هیجانات را شاهد نبودهایم. لذا بدیهی است که ذهن دانشجوبان عزیز در این روزها که همگام با برگزاری امتحانات پایان ترم است دچار آشفتگی شده باشد. لذا موارد زیر را به عنوان توصیههای یک برادر کوچک در نظر داشته باشید.
۱- آزمون اقتصاد خرد که فردا برگزار میشود را مقید به این قید برگزار میکنیم. اولا تلاش کنید با آرامش تمام به مطالعه بپردازید و در این شرایط، به تحولات پیرامونی توجه نکنید. صبر بر این تحولات، ماهیت آنها را روشنتر و قضاوتها را دقیقتر میکند. اگر امروز کمی هیجان زدهاید (که من هم هستم)، در هفتههای بعد که به این ماجرا باز میگردید ممکن است به این شدت هیجان خود انتقاد کنید.
۲- آزمون خرد را با توجه به این شرایط با تسامح بیشتری تصحیح خواهم کرد. البته این بدان معنا نیست که اگر فردی مطالعه نکرده باشد یا مبحث را نفهمیده باشد، نمره خواهد گرفت. بلکه از اشتباهات خاصی که مشخص است ناشی از نگرانیهای هیجانی است صرفنظر خواهم کرد.
۳- در این شرایط از ذکر خداوند غافل نشویم که «الا بذکر الله تطمئن القلوب».
چامعه دانشگاهی از فقدان شهید حاج قاسم سلیمانی و همچنین جانباختگان مراسم ایشان و قربانیان فتنه آمریکایی که منجر به اشتباه نیروهای مسلح در موضوع هواپیمای مسافربری شد ناراحت و عزادار است. و طبیعی است که در این موضوع با مردم شریف ایران همراهی کند. این ضایعه را به شما دانشجویان عزیز که بخشی از عمرم را در خدمتتان بودهام تسلیت عرض میکنم.
این اتفاقات مصادف با عزای بیبی دو عالم شده است و از ایشان و از قطب عالم امکان، حضرت صاحب الزمان طلب میکنیم که آرامش و سکینه را بر قلب مومنین علیالخصوص شما دانشجویان و بنده حقیر نازل فرماید.
بدون شک دردمندترین قلب از این حوادث، قلب حضرت صاحب عج است. بر ایشان و بر پدر پیر و حکیم دردمندمان، رهبر معظم انقلاب تسلیت عرض میکنم.
موفق و موید باشید.
در درس #اقتصادـایران۲ گزارش مکتوبی از آقایان بردباری، حسین آبادی، سعیدی، فرجی، روشن روش و بختیاری دریافت نکرده ام. نهایتا تا آخر امروز گزارش ها را ارسال کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعلیحضرت در امور سیاسی بیلمز تشریف دارند
🎥 برای نخستین بار
اسناد غصب املاک مردم توسط رضاخان رونمایی شد
🎞 نمایشگاه «ایران بین دو انقلاب به روایت اسناد و تصاویر» به مناسبت چهلویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار میشود
📆 گشایش نمایشگاه: 13 بهمن 1398 ساعت 15
⏰ بازدید: 13 تا 21 بهمنماه از ساعت 10 تا 18
🏢 نشانی: فرهنگستان هنر واقع در تهران، خیابان ولیعصر(عج)، نرسیده به خیابان طالقانی، پلاک 1552 (درب شرقی) و تهران، خیابان ولیعصر(عج)، خیابان طالقانی، خیابان شهید برادران مظفر، پلاک 125 (درب غربی)
http://www.iichs.ir/s/8573
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13