🔴"درست روز بعد از واقعه ١۶ آذر، نیکسون(معاون رییس جمهور وقت امریکا) به ایران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهی که هنوز به خون دانشجویان بی گناه رنگین بود دکترای افتخاری حقوق دریافت کرد. صبح ورود نیکسون یکی از روزنامه ها در سر مقاله خود تحت عنوان «سه قطره خون» نامه سرگشاده ای به نیکسون نوشت. در این نامه سرگشاده ابتدا به سنت قدیم ما ایرانی ها اشاره شده بود که «هرگاه دوستی از سفر می آید یا کسی از زیارت بازمی گردد و یا شخصیتی بزرگ وارد میشود ما ایرانیان به فراخور حال در برابر قدم او گاوی یا گوسفندی قربانی می کنیم؛ آنگاه خطاب به نیکسون گفته شده بود که «آقای نیکسون! وجود شما آن قدر گرامی و عزیز بود که در قدوم شما سه نفر از بهترین جوانان این کشور یعنی دانشجویان دانشگاه را قربانی کردند! "
l1l.ir/ocx
🌹١۶ آذر روز دانشجو گرامی باد
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷
شب گذشته در سوریه چه گذشت؟
#عملیات مرصاداین بار درسوریه #
🔹نیروهای مختلف ارتش سوریه به همراه واگنرها پس از عقب نشینی تاکتیکی از شهر حما در حالی که تروریست ها در توهم پیروزی سریع به سمت حمص و طرطوس حرکت می کردند از طریق تونل های زیرزمینی و هلی برن نیروها، تروریست ها را دور زده و همزمان با بمباران شدید ستون های مزدوران ترکیه از پشت به صورت گازانبری تمامی نیروهای دشمن را غافلگیر و درهم کوبیدن، آخرین اخبار منتشر شده حاکی از تلفات گسترده و سنگین تروریست های تحریم الشام و سقوط شهرهای تصرف شده آنها در اطراف حماه است.
🔹 برخی منابع خبری از یک تهاجم چند وجهی و سریع ارتش سوریه در چندین محور خبر می دهند که می تواند به فتح حلب طی ساعات آینده نیز ختم شود.
🔹عملیات شب گذشته هر چه است خواب حامیان تروریست ها را به شدت برآشفته کرده و رویای تسخیر دمشق را نیز برباد داد و در کنار اخبار ضد و نقیض این روزهای سوریه چیزی که شب گذشته قطعی است تلفات سنگین تروریست ها همانند تلفات تروریست های منافقین در عملیات مرصاد است که کمر این گروهک را تا ابد شکست.
🔹 منتظر می مانیم تا بعد از طلوع آفتاب ابعاد تازه تری از وقایع شب گذشته آشکار شود.
از نام واقعی ابومحمد جولانی رونمایی شد؛ «احمد الشرع»
نسبت او با «فاروق الشرع» چیست؟
شبکه العربیه: «نام واقعی ابومحمد جولانی «احمد الشرع» است و او در پیام تبریک پیروزی در حماه رسما نام سازمانی خود را حذف و نام و فامیل واقعی خود یعنی «احمد الشرع» را بکار برد.»
گفتنی اینکه در بین سالهای ۱۹۸۴ تا ۲۰۰۶ یکی از برجستهترین سران حزب بعث سوریه «فاروق الشرع» بود که سالها در پستهای کلیدی همچون وزیر خارجه و معاون رییسجمهور مسوولیت داشت اما پس از بهار عربی از سوریه فرار کرد و بشدت با مخالفت به اسد و رژیم او پرداخت و از منتقدین اسد بود . برخی منابع سوری گزارش دادهاند قرابت نسبی دوری بین احمد الشرع و فاروق الشرع وجود دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تاکنون ۳۳,۰۰۰ نیروی الحشد الشعبی مقاومت از عراق وارد سوریه شدهاند
یک خبرنگار عراقی گفت: عراق اشتباهی را که در سال ۲۰۱۳ مرتکب شد، تکرار نخواهد کرد. ما منتظر نخواهیم ماند تا تروریستها به مرزهای ما برسند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردوغان منافق بایدتنبیه شود
استقرار نیروی دریایی ایران در بوموسی، تنب بزرگ و کوچک- نهم آذر ۱۳۵۰
جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک تا سال ۱۲۸۳ (۱۹۰۴) که برای نخستین بار ناوهای جنگی انگلستان در ساحل آنها پهلو گرفته بود، جزیی از خاک ایران و تحت اداره بندرلنگه از توابع استان فارس بودند.
در این سال، انگلستان این جزایر را به بهانه مبارزه با دزدان دریایی مستقر در راسالخیمه و به نام «سرزمین بلاصاحب» (!!) به اشغال خود درآورد و ضمن پایین کشیدن پرچم ایران، مأمورین گمرک ایران را از آنجا اخراج کرد که این عمل شدیدا مورد اعتراض دولت قاجار قرار گرفت. (پس خصومت این گرگ پیر ربطی به اقدامات منطقهای ج.ا نداشته و کلاً با تمامیت ارضی ایران مشکل داشته است)
یک سال بعد دولت انگلستان که حال قیم شیوخ جنوبی خلیجفارس شده بود، به علت ضعف حکومت مرکزی با یک اقدام موذیانه، پرچم امیرنشین شارجه را بر فراز جزایر مزبور به اهتزاز درآورد. این عمل موجب شروع پینگ پنگ زدن پرچم ایران و پایین کشیدن آن به مدت حدود ده سال شد. در طول اشغال ۶۴ ساله این جزایر از سال ۱۲۸۳ تا ۱۳۴۷ دولت های قاجار تا پهلوی اعتراض خود را به این اشغال اعلام کردند.
پس از جنگ جهانی دوم که قدرت انگلیسیها در خلیجفارس کاهش یافت، دولت انگلستان مراقبت از سه جزیره مزبور را به شیخنشین شارجه واگذار کرده و ساکنان جزایر، تابعیت شارجه گرفتند! عملی که به شدت مورد اعتراض دولت ایران واقع شد و در مقابل موجب شادی امر شارجه گردید.
در سال ۱۳۵۰ دولت ایران به دنبال واگذاری بحرین و به رسمیت شناختن استقلال آن و صرف نظر کردن از حاکمیت خود در آن جزیره نفتخیز درصدد برآمد حیثیت از دست رفته خود را جبران کند. از این رو نیروی دریایی ایران در جزایر بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک که از قدیم متعلق به ایران بود، پیاده شده و با اعلام خبر آن توسط هویدا در مجلس شورای ملی، رسماً جزایر به دامان کشور بازگشت.
این عمل با اعتراض شیخ نشینهای امارت متصالحه عربی ( هنوز کشوری به نام امارات متحده عربی وجود خارجی نداشت) مواجه شد. آنان مدعی مالکیت بر بوموسی بوده ولی در اعتراضات خود اشاره ای به دو جزیره تنب نداشتند. تا سال 1361 که ماجرای کشتی «خاطر» پیش آمد. در آن سال اماراتی ها با نقشه ای از پیش تعیین شده و بیشک با راهنمایی انگلستان، بدون اخذ ویزا از ایران، مسافرانی را هند، پاکستان، مصر و فلسطین به بوموسی کسیل کردند که ایران بنا به تفاهمنامه 1971 فقط به مسافران شارجهای اجازه ورود داد. این موضوع موجب کلید خوردن سناریو جدیدی شد که طی آن جزایر تنب بزرگ و کوچک نیز به ادعا واهی شیخ نوخاسته اضافه شد که تا امروز ادامه یافته است. ادعایی که از دولت قاجار شروع شد و تمامیت ایران را هدف گرفته است.
پ.ن : بیست و چهار ساعت پیش از پیاده شدن ایرانیان در این سه جزیره ، حاکمان شارجه تفاهم نامه یاد شده را رسماً پذیرفتند . تفاهم نامه ای که بر اساس آن نیروهای ایرانی میبایستی بخشهای استراتژیک نیمه شمالی جزیره بوموسی و امنیت آبهای اطراف جزیره را در اختیار گیرند. در این تفاهم نامه ایران و امیرنشین شارجه را از وضعیت اقتصادی برابری در بوموسی برخوردار میکرد. جز اینکه ماده چهارم آن گستره آبهای کرانه ای بوموسی را برابر با موازین دریایی ایران در ۱۲ مایل دریایی به رسمیت شناخت (گستره آبهای کرانه ای شارجه در آن هنگام برابر با مقررات دریایی بریتانیا در سه مایل دریایی محدود می شد. امارات متحده عربی در ۱۹۹۳ هنگامی که مسئله ادعای آن دولت نسبت به جزایر تنب و بوموسی در اوج خود بود، این پهنه را به ۱۲ مایل دریایی گسترش داد.) علاوه بر این تفاهم نامه ایران در سند جداگانه ای موافقت کرد سالانه یک و نیم میلیون پوند استرلینگ برای یک دوره نه ساله به شارجه کمک کند.(!!) قرار گذاشته شد چنانچه درآمد نفتی شارجه در خلال این نه سال از میزان سه میلیون لیره استرلینگ فراتر رود ایران پرداخت مبلغ یاد شده را متوقف سازد. (Priouz Mojtahed-Zadeh, "Political Geography of the Strait of Hormuz", op. cit., p. 21)
برگرفته از کتاب
پیشینه تاریخی-اجتماعی جزایر راهبردی ایران در خلیج فارس با تاکید بر جزایر سه گانه. دکتر محمد نوبخت و استاد خسرو معتضد. اول 1403 . تهران.
عضو شوید:
https://eitaa.com/khakriz01
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناکارآمدی گاهی از روی صداقت مددجویانه ممکن است باشد که مدیر عالی مملکت تشخیص نمی دهدکه نباید در تریبونی که صدایش را دشمنان میشوند ضعف های اقتصادی را بیان کند چون دشمن شیرشده وفشارش را روی مملکت دوبرابر می کند و امید پیدا میکندکه ایران دچار کمبود مالی است ولذا قادر به دفاع طولانی مدت نیست .این نوع مدیریت بی محتوا نشانه عدم مایه ی سیاسی است اگر تاریخ پادشاهان ایران راخواهنده باشید این شکل و شمایل مدیریت کردن ،انسان رابه یاد سلطان حسین می اندازد که در حمله محمود افغان به ایران گفت اصفهان مرا بس است و اظهار ضعف او به نیروهای متجاوز انگیزه داده واصفهان را گرفتند و سلطان را تو قفس کردند.
این به دیدار الجولانی تروریست رفت!
الجولانی همون فرمانده تکفیریه که گفت زنان ایرانی خودشونو آماده کنند......
پهلوی در دیدار با محمد الجولانی:
ما بر لزوم اتحاد با سازمان تحریرالشام برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه و تلاش برای براندازی جمهوری اسلامی توافق کردیم. همچنین بر حمایت رسانهای پادشاهیخواهان، از عملیاتها و فتوحات برادرن مبارز و مجاهد متعهد شدیم.
✍ این دیگه دیده به هیچ جا نرسیده گفته برم با این وحشی ها همپیمان بشم شاید ...
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصلا فکرشم نمیکردم شهید مهدی زین الدین همچین شوخی هایی کنه😂
گفتگوهای دردسرساز یک رییس جمهور!
🔰 حمید رسایی: سوگمندانه پس از هر گفتگو و مصاحبه آقای پزشکیان، موجی از ناامیدی و دلسردی به جامعه ایران، حتی متحدان کشورمان در منطقه منتقل میشود. نمونهاش گفتگوهای وی در سفر مهرماه ۱۴۰۳ به سازمان ملل است که چنین بازتابی در لبنان داشت.
گفتگوی چند روز قبل وی با دو مجری صدا و سیما هم پیامی جز این نداشت. هر بینندهای به این نتیجه میرسید که مجریان سیما تسلط بیشتری بر امور کشور داشتند تا کسی که به عنوان رئیس جمهور در مقابلشان نشسته بود. خلاصه سخنان کسی که رئیس جمهور کشور پرقدرت منطقه است، این بود:
۱. هیچ قولی در انتخابات ندادم.
۲. باید بنشینیم، صحبت کنیم.
۳. کارشناسان باید تلاش کنند.
۴. اگر کسی میتواند، خودش بیاید و درست کند.
۵. پول نداریم، بدهکاریم، حقوق نمیتوانیم بدهیم.
۶. در آب و برق و گاز و بودجه ناترازی داریم.
۷. بنزین باید گران بشود.
۸. هیچ چیز از قانون حجاب نمیفهمم.
۹. مشکل ساختاری در کشور داریم.
۱۰. مجبور به انجام وعده_صادق۲ شدیم.
۱۱. میخواهیم به اروپا ثابت کنیم اهل جنگ نیستیم!
واقعا ایشان چندبار و با چه زبان و ادبیاتی باید بگوید که توانایی ندارد؟!
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طنز جالب از نوع نگاه براندازها به براندازی در ایران😳😜😂😄
💢دولت دوتابعیتی های قانون شکن!!
جناب آقای #پزشکیان لطفا شفاف و صادقانه بفرمائید چرا معاونین شما از جمله معاون اجرایی، معاون اول، معاون راهبردی ، رئیسبنیاد شهید و معاون پارلمانی، از میان افرادی انتخاب شده اند که فرزندانشان دو تابعیتی و ساکن در کشورهای غیردوست هستند، و بر اساس قانون انتصاب انها #غیرقانونی است.
🔹پیگیری ها نشان می دهد که فرزندان #ظریف در امریکا هستند، فرزند قائم پناه، معاون اجرایی تابعیت یکی از کشورهای متخاصم غربی را دارا می باشد. علاوه بر این خانواده معاون رییس جمهور و رئیس بنیاد شهید دولت شما در #کانادا ساکن هستند و اوحدی مبالغ مورد نیاز برای ادامه زندگی را برای آنها حواله می کند.فرزندان معاون اول و معاون امور پارلمانی دولت نیز دو تابعیتی و ساکن کشور دیگری هستند.
اقای پزشکیان،چرا تاکنون دولت شما با پنهانکاری هیچ اشاره ای درباره صحت و یا تکذیب این اخبار نکرده است؟؟؟
🔹آقای پزشکیان، آیا افرادی که خانواده شان را راهی کشوری دیگر کرده که دشمنی شان با جمهوری اسلامی آشکار است و ماهانه هزاران دلار هزینه زندگی آنان را تامین میکنند،میتوانند مدعی خدمت به این مرز و بوم و ارمانهای انقلاب اسلامی باشند ؟؟؟
💢#صحن_انقلاب:
اولا لازم است شورای اطلاع رسانی دولت درباره تابعیت فرزندان قائم پناه، اوحدی، عارف و دبیری اطلاع رسانی شفاف و صادقانه کند.
ثانیا مجلس شورای اسلامی به صورت رسمی از مراجع امنیتی لیست مسئولان ایرانی که همسر یا فرزندانشان در خارج از کشور تابعیت مضاعف دارند را اخذ و ضمن برخورد تا عزل انها، در اختیار رسانه ها هم بگذارد.
ثالثا دستگاه قضایی با این تخلف اشکار دولت و مدیران قاطع برخورد کرده و مانع رواج قانون شکنی در کشور گردد.