#تکرار
[به مناسبت بیانیه روسیه درباره جزایر ایرانی] 👇
❌ شبهه ۱۱۶۶
بیانیه مشترک روسیه و شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر ایرانی را دیدید؟ دیدین روسیه از پشت خنجر زد؟
🆔 @Shobhe_ShenaSi
✅ پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹 اولا ایران نیز شبه جزیره کریمه و چهار منطقه دیگر که مورد اختلاف روسیه با اوکراین است را جزء روسیه نمی داند. پس اختلاف نظرهای سیاسی طبیعی است و نمی توان انتظار داشت که همه یکسان فکر کنند.
🔹ثانیاً آنچه در بیانیه مشترک وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس و روسیه آمده، حمایت از «تلاشهای امارات عربی متحده برای راهحل مسالمتآمیز به منظور حل مسأله جزایر سه گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی از طریق گفتوگوهای دوجانبه و یا مجامع بینالمللی» است. پس روسیه صرفاً از مذاکره و راه های بین المللی برای حل مسئله حمایت کرده نه اینکه امارات را مالک جزایر ما دانسته باشد.
🔹ثالثاً با همهی اینها، ما با روسیه و هیچ کس دیگر، تعارف نداریم و در همین حد هم انتظار هم نوایی با امارات را نداریم و لذا سفیر وی امروز احضار و مراتب اعتراض ایران به این کشور ابلاغ شد. چون ایران خود را مالک قطعی این جزایر می داند و این موضوع را قابل مذاکره نمی داند. سفیر روسیه نیز احترام به تمامیت ارضی ایران را پذیرفته است. (خلاصه مثل غرب گدا ها نیستیم که چشممون را بر همه ظلمهای غرب ببندیم و برای اینکه بدشون نیاد هیچی نگیم)
🔻بارها گفته ایم که کشورهای مختلف در دنیا به دنبال منافع خود هستند و با کسی عقد اخوت ندارند. مهم این است که با دیپلماسی فعال و قدرتمند، از حقوق و منافع خود دفاع کنیم. در رابطه با روسیه نیز ایران به همین شکل عمل می کند اما پروپاگاندای رسانه ای غرب و غرب گرایان با بزرگنمایی برای اینکه تسلط خود برای ایران عزیز ما را بازیابی کنند، در فضای رسانه ای و مجازی روسیه هراسی ایجاد می کنند تا ایران نتواند از منافع مشترک خود با این کشور و دیگر کشورهای همسایه بهره مند گردد.
💠صبح صادق مهدوی
🇮🇷@Sobhesadegh_ir
┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄
آخرین صحبتهای روحانی معلم قرآن، حاج سیاست باقراف در دادگاه قبل از محکومیت به سه سال زندان توسط رژیم صهیونی باکو
ما مؤمنان در کشور خود غریبیم.
در روزهای سخت وطن، مردم متدین همیشه در خط مقدم بودند. در جنگ ۴۴ روزه مردم متدین در جبهه جنگیدند و به شهادت رسیدند یا در پشت جبهه با جان و دل فعالیت کردند
۶ ماه در زندان «توبزون» ماندم، تقصیر من چیست که مرا با اتهام ساختگی به فروش مواد مخدر دستگیر کردهاید. به چه گناهی مرا در اتاقی پر از موش و سوسک نگه می دارید.
وقتی گناهان زیاد شود خداوند برای قوم بلا می فرستد. ببینید زلزله شدیدی که در ترکیه رخ داد، یا این دستگیری های ناعادلانه در آذربایجان، اینها همه نمونه بود برای کسانی که می فهمند
من از بچگی به نماز و عبادت مشغول بودم. در دوران شوروی مادرم مرا مخفیانه به مسجد می برد
ما از زمانی که چشم باز کردیم امام حسین را دوست داشتیم.
آنها مرا از زندگی با دین و ارزش هایم باز می دارند. چه کار کنم، در ۵۴ سالگی کجا بروم؟
حرف من به قضات ظالم و مدعیان عمومی است. در روز قیامت چگونه جواب خدا راخواهید داد؟
به محض مشکل خوردن حکومت آذربایجان با ایران، فشار بر مردم متدین در کشور ما آغاز میشود.
من را در ماه رمضان دستگیرکرده اند. چرا مؤمن روزه دار را با اتهام ساختگی به فروش مواد مخدر دستگیر کردند؟
بازجو به من گفت اگر این اتهام را گردن نگیرید مواد مخدر از کیف همسرت بیرون می آید. اگر گردن نگردی من می روم چند تا همجنسگرا می آورم و عکس تو را با آنها می گیرم و آبرویی برایت نمی گذارم.
من هم به اجبار اتهام را قبول کردم!
🇮🇷@Sobhesadegh_ir
♦️ پروفسور هانری کوربن فرانسوی:
همه ادیان با مرگ پیامبران خود، مُردند.
🔹️ یهود با رحلت موسی
🔹️مسیحیت با رحلت عیسی
🔹️ مسلمانان سُنی با رحلت محمد (ص) مردند.
🔹️فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند.
🔹️آنها نامزد مرگ نیستند، چون حسین را در ابتدا و مهدی را در انتهای راه دارند.
🔹️امام حسین از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و امام مهدی آنها را به آینده دعوت میکند.»
🔹️«چنین جامعهای نمیتواند بمیرد، چون رهبری و آرمانهای آن زنده و در حال تجدید شدن است.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ولايت مطلقهی آمریکا بر همه جهان آری ولی ولايت یک فقيه باتقوای عادل نه!!
خانم کارشناس من و تو :
چرا و چطور ولایت مطلق ناتو بر دنیا و ولایت تمامیت خواهانه آمریکا بر جهان دیکتاتوری نیست اما ولایت یک فقیه برای ایران دیکتاتوری است؟
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
طبق اساس اصل ۹۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:
شورای نگهبان نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آرای عمومی و همهپرسی را بر عهده دارد.[۱]
علاوه بر این، بر اساس اصل ۹۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:
تفسیر قانون اساسی به عهدهٔ شورای نگهبان است که با تصویب سه چهارم آنان انجام میشود.[۱]
اولین بار در انتخابات مجلس شورای اسلامی دور اول که حضور توده ایها و نیروهای مجاهدین خلق پر رنگ گردید صلاحیت این افراد توسط فرماندار وقت تهران (مصطفی طهرانی) مورد تأیید قرار نگرفت و برای تعیین و تکلیف نهایی از شورای نگهبان سؤال گردید و نهایتاً مورد تأیید شورا نیز قرار گرفت و این آغازی بر بحث نظارت استصوابی شورای نگهبان گردید.[۲]
در سال ۱۳۷۰ غلامرضا رضوانی، یکی از اعضای شورای نگهبان و رئیس هیئت مرکزی نظارت شورای نگهبان بر انتخابات، برای نخستین بار نظر تفسیریِ شورای نگهبان را دربارهٔ این اصل جویا شد، و محمد محمدی گیلانی، دبیر وقت شورای نگهبان، در پاسخ گفت: «نظارت مذکور در اصل ۹۹ قانون اساسی استصوابی است و شامل تمام مراحل اجرایی انتخابات از جمله تأیید و ردّ صلاحیتِ کاندیداها میشود.»[۳]
مجلس شورای اسلامی یکی از دو رکن قوه مقننه جمهوری اسلامی ایران است. در فرمان مشروطیت از مجلس ایران هم به عنوان مجلس مقدس[۱] شورای ملی و هم مجلس شورای اسلامی نام برده شدهاست. در قانون اساسی مشروطه و قانون اساسی جمهوری اسلامی پیش از بازنگری نام این نهاد مجلس شورای ملی بودهاست. هر چند که در ۳۱ تیر ۱۳۵۹ نمایندگان مجلس این نهاد را «مجلس شورای اسلامی» نامگذاری نمودند.[۲] طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی بدون شورای نگهبان جایگاه قانونی ندارد.
ماهیت مجلس عصر مشروطه در اندیشه سیاسی سیدعبدالحسین لاری
سیدعبدالحسین لاری از مراجع بزرگ عصر قاجار در فارس به شمار میآید که اقدامات تاثیرگذاری در تاریخ انقلاب مشروطیت از خود به جای گذاشت. او هر چند با انتشار رسالههای متعدد سیاسی به دفاع از مشروطیت پرداخت اما تلقی او در حمایت از نظام مشروطیت با نظر عالمان دیگر تفاوت داشت و نظرات او با اندیشه سیاسی طرفداران مشروطه مشروعه مانند شیخ فضلالله نوری نزدیکتر بود؛ اما در عمل در نقطهی مقابل آنها قرار گرفت...
بازتولید اندیشه اخباریگری در عصر انقلاب اسلامی (چالشها و تهدیدها)
در عصر غیبت، شیعیان در منابع و روش استنباط احکام به دو دسته اخباری و اصولی تقسیم شدند. مکتب اخباری، حدود دو قرن به عنوان اندیشه مسلط مطرح بود تا اینکه اندیشه آیت الله بهبهانی و شاگردانش غالب گردید و اندیشه اخباریان رو به افول نهاد. با پیروزی اصولیان و قدرت یافتن اجتهاد و عقلانیت، زمینه ورود علما به سیاست فراهم شد که پیامد آن با پیروزی انقلاب اسلامی جلوه یافت.
۱۹ شاخصه نماینده اصلح از نگاه رهبر معظم انقلاب
۱ - قوی و کارآمد برای مدیریت اجرایی کشور
نخستین ویژگی که یکی از اصلیترین ویژگیهای یک نماینده مجلس است و باید در انتخابات جزو رئوس کار قرار گیرد، قوی و کارآمد بودن برای مدیریت اجرایی کشور است. با دقت و تفکر در این شاخص مشاهده میکنیم هرگاه فردی به عنوان نماینده به مجلس راه یافته و فاقد این شاخصه بوده است، در بزنگاههای حساس که کشور برای ادامه راه خود به فردی نیاز دارد که باید با قدرت تصمیمات خاص خود را اتخاذ کند.
۲- دارای تفکر معقول و شجاعت در عمل
این ویژگی یکی دیگر از خصوصیاتی است که باید در نمایندگان وجود داشته باشد تا با تفکرات معقول و سنجیده طرحهای مربوط را ارائه کرده و سپس قوانین لازم را به تصویب برسانند. این ویژگی هنگامی اهمیت پیدا میکند که یکی از نمایندگان مجلس گفته بود که به دلیل اشتباههای نمایندگان مجلس در تصویب قوانین نیمی از دوران چهار سالع نمایندگی مجلس به اصلاح قوانین اشتباه میگذاشت. از سویی دیگر باید نمایندگان مجلس در عملکردهای خود شجاعت داشته باشند تا در برابر عوامل زور و زر و تزویر ایستادگی کرده و حقوق مردم را استیفا کند.
۳ - خستگی ناپذیر و دارای همت جهادی
نماینده مجلس در مواجه با مشکلات مردم باید خستگی ناپذیر بوده و برای حل این مشکلات همت جهادی داشته باشد. نمایندههایی که در مواجه با مشکلات، همت حل آنها را نداشته باشند نباید در مجلس حضور داشته باشند، چراکه صندلی و مکان یک فرد دغدغهمند را اشغال کرده و هزینه بیت المال را هدر میدهند.ادامه دارد...
ادامه شاخصه های نمایندگی مجلس شورای اسلامی از نگاه مقام معظم رهبری
۴ - حاضر در بین مردم و دانای نیازهای جامعه
یک نماینده خوب و طراز انقلاب اسلامی از دیدگاه رهبر انقلاب فردی است که همواره در میان مردم حاضر شده و با شناسایی نیازهای آنها در صدد رفع این نیازها برآید.
۵ - بصیر، هوشمند، با تدبیر و با برنامه
نمایندهای یک نماینده خوب و قوی است که امور و مشکلات مردم را با بصیرت و هوشمندی برای حل مشکلات و مسائل مردم تدبیر کرده و آنها را با برنامه ریزی مناسب و از راههای قانونی حل و فصل کند تا علاوه بر خداوند مردم هم از او راضی باشند.
۶ - اهل اجرای عدالت و مبارزه با بی عدالتی
نماینده ملت باید همواره به عنوان نماینده واقعی مردم برای اجرای عدالت تلاش کرده و با بی عدالتیها مبارزه کند. این صفت زمانی اهمیت پیدا میکند که برخی نمایندههای مجلس به جای ایجاد عدالت با بی عدالتی، اهداف و مطامع سیاسی و اقتصادی را به پیش میبرند.
۷ - حرکت در جهت آرمانها و پیشرفت کشور
فردی که به عنوان نماینده وارد خانه ملت میشود باید علاوه بر تلاش برای استیفای حقوق مردم در جهت تحقق آرمانها و اهداف عالی کشور تلاش کند تا کشور را به سوی پیشرفت هدایت کند.
۸ - دوری از منفعتهای شخصی و حزبی
دنباله شاخصه های نمایندگی از نگاه مقام معظم رهبری : افراد در دوران پیش از انتخابات و فعالیتهای تبلیغاتی خود ممکن است از سوی برخی افراد حمایت شوند، این حمایتها از طریق مالی و سایر راهها صورت میگیرد؛ بنابراین چنین فردی نمیتواند نماینده واقعی مردم باشد، چون همواره به فلان حزب و یا فلان شخص وابستگی دارد و باید برای جبران هزینههای انتخابات در جهت تحقق اهداف او تلاش کند.
پس نماینده مردم باید از هرگونه منفعت حزبی و یا شخصی استقلال داشته باشد تا بتواند بی طرفانه و مستقل برای سعادت مردم تصمیم گیری کند.
۹ - پایبند به اقتصاد مقاومتی و عدم نگاه به بیرون مرزها
اقتصاد مقاومتی یکی از نکات مهمی است که رهبر انقلاب طی سالهای اخیر بر آن تاکید کردند. در واقع این راهبردی بود که با دقت و تیزبینی رهبر انقلاب پس از این اتخاذ شد که آمریکا میخواست تا با فشار حاصل از تحریمها، اقتصاد ایران را به طور کامل فلج کرده و ایران را شکست دهد.
این راهبرد باید با توجه به اقتصاد درون زا و تولید داخل اجرایی و نهایی شود که برنامه ریزی و طراحی برای اجرای موفقیت آمیز آن نیازمند همراهی همه ارگانهای کشور مانند دولت و مجلس است. نماینده مجلس هم باید در جایگاه قانون گذاری با تصویب قوانین مناسب در این راه تلاش کند.
دنباله شاخصه های نماینده اصلح از نگاه مقام معظم
۱۰ - استفاده از شیوه تبلیغاتی صحیح (خودداری از اسراف و پرداخت رشوههای تبلیغاتی)
فردی که میخواهد به عنوان یک نماینده وارد مجلس شود باید از شیوههای تبلیغاتی صحیح استفاده کرده و از اسراف خودداری کند. بسیاری از کارشناسان بر این نکته توافق دارند که نمایندهای که در انتخابات هزینههای بسیاری انجام میدهد، نمیتواند وظایف نمایندگی خود را به خوبی انجام دهد. پس نماینده اصلح باید در انجام تبلیغات از اسراف و پرداخت رشوههای تبلیغاتی خودداری کند.
۱۱ - پرهیز از بد اخلاقیهای انتخاباتی
بد اخلاقیهای انتخاباتی و تبلیغاتی یکی دیگر از صفات مذمومی است که نامزدها و داوطلبان نمایندگی مجلس باید از آن عاری باشند. نامزدهای نمایندگی مجلس باید در طول مدت مجاز تبلیغات از تخریب رقبا پرهیز کرده و توانمندیهای خود را بیان کنند.
۱۲ - پایبندی به مبانی و ارزشهای اسلام، انقلاب و اهداف ملت
نامزدهای نمایندگی مجلس باید علاوه بر توانمند بودن، به مبانی و ارزشهای اسلام، انقلاب و اهداف ملت پایبند باشند و همواره در این راه تلاش کنند.
دنباله شاخصه های نماینده اصلح از نگاه مقام معظم رهبری ۱۳-صمیمی بودن با مردم و خود را خدمتگذار مردم دانستن
داوطلبان نمایندگی مجلس باید متواضع و خاضع بوده و علاوه بر داشتن روحیه خدمتگذاری با مردم صمیمی باشند و همواره خود را خادم آنان بدانند.
۱۴ - استکبار ستیز، شجاع و مقاوم در برابر فشارهای دشمن
نماینده ملت باید همچون امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب و حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب استکبار ستیز باشد، یعنی همان آرمانهایی که بنیانگذار و رهبر انقلاب بر آن تاکید داشته و دارند. داشتن شجاعت و مقاوم بودن در برابر فشارهای دشمن در شرایط کشورمان و منطقه که دشمنان همواره در پی ضربه زدن به انقلاب و ایران هستند بسیار ضرورت دارد.
۱۵ - مومن، با تقوا و متوکل به خدا
یک داوطلب نمایندگی مجلس باید مومن، باتقوا و متوکل به خداوند باشد، چراکه برخورداری از چنین ویژگیهای اخلاقی عامل موفقیت در همه میدان هاست.
دنباله شاخصه های نماینده اصلح از نگاه مقام معظم رهبری ۱۶ - ساده زیست و دوری از اشرافیگری
نماینده واقعی ملت باید مانند پیشوایان دین و امام خمینی و رهبر انقلاب ساده زیست باشد و از اشرافی گری دوری کند. دارابودن چنین ویژگیهایی باعث میشود تا نماینده به جای پرداختن به اسراف و تبذیر به فکر رتق و فتق امور مردم باشد.
۱۷ - امانتدار، پاکدامن و به دور از فساد
هنگامی که مردم به فردی اعتماد میکنند و به او رای میدهند انتظار دارند تا او رای مردم را همچون امانت بداند و با پاکدامنی و به دور از فساد برای حل کردن مشکلات مردم تلاش کند.
۱۸ - ایمان به نظرات و تواناییهای مردم
فردی را میتوان نماینده واقعی مردم دانست که به نظرات و حرفهای مردم احترام گذاشته و آنها را با گوش جان بشنود و به تواناییهای مردم احترام بگذارد.
۱۹ - صادق و رو راست
نماینده راستین مردم باید همواره با آنها صادق و رو راست باشد. چراکه در صورت وجود انحراف همچون عدم صداقت و رو راست نبودن، مردم را از رای دادن به او مایوس میکند و باعث میشود تا مردم در طول زمان با صندوق رای قهر کنند.
نماینده راستین مردم باید همواره با آنها صادق و رو راست باشد. چراکه در صورت وجود انحراف همچون عدم صداقت و رو راست نبودن، مردم را از رای دادن به او مایوس میکند و باعث میشود تا مردم در طول زمان با صندوق رای قهر کن
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش ۴ دقیقهای شبکه معاند اینترنشنال با موضوع اظهارات بیاساس و کذب یک نماینده مجلس در رابطه با اعدام تعداد بالایی از مردم یک شهرستان لرستان
🔸تا کی باید به دلیل اظهارات بی اساس و بدون تحقیق یک نماینده مجلس، شاهد این هزینه تراشی ها برای نظام و موجسواری رسانه های بیگانه باشیم؟!
🔸 همچنین فارس نوشت: در روزهای گذشته فیلمی از ابراهیمی، نماینده سلسله و دلفان در مجلس منتشر شد که میگوید که هزار تا دو هزار دلفانی بهدلیل فروش موادمخدر در صف اعدام هستند!
🔸آزادپور، دادستان شهرستان دلفانِ استان لرستان در گفتوگو با فارس ضمن تکذیب آمار اعلامی توسط نماینده دلفان میگوید: کل پروندههای اجرای احکام شهرستان دلفان ۴۰۰ فقره است. آمار ارائه شده در این فیلم حتی قابل تصور هم نیست
🔸یحیی ابراهیمی یک دوره سابقه نمایندگی مردم سلسله و دلفان در مجلس را دارد و برای انتخابات پیشرو نیز ثبتنام کرده است/فارس
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پردهبرداری رییس مرکز پژوهشهای مجلس از فساد چای دبش و ارتباط با حاکمیت!
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 لحظه اعلام خبر تفحص پیکر شهید کمال خالقی پس از ۴۰ سال به مادر و خواهرانش در شب قبل از یلدا توسط فرمانده تفحص شهدا سردار باقرزاده و فال حافظ که گویای حقانیت شهدا است.
🔸لبیک یا زهرا، لبیک یا زینب، لبیک یا حسین، ببینیم و لذت ببریم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
مجلس شورای اسلامی یکی از قوای مهم کشورمان است که طبق گفته امام خمینی (ره) در راس امور قرار دارد. از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ۱۱ دوره از مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است.
از ابتدای تشکیل مجلس شورای اسلامی طیفهای گوناگونی در ترکیب نمایندههای مجلس حضور داشتند. برخی از افراد که با پشتیبانی یک گروه و یا فرد خاص حمایت مردم را جلب کردند و به مجلس راه یافته اند. اما برخی از همین افراد که با عنوان نماینده طیف چپ یا راست وارد مجلس شدند رنگ عوض کرده و در مجلس به شکلی مخالف آنچه گفتند بودند عمل کرده اند.
دقت و تفکر به این نکته هنگامی اهمیت پیدا میکند که هم امام خمینی (ره) و هم حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی) بر دقت بیشتر در انتخاب افراد اصلح برای خانه ملت تاکید داشتند.
حضرت امام خمینی بارها و در سخنان خود ویژگیهای نماینده اصلح را تبیین کرده و در یکی از سخنرانیهای خود گفته است که باید خودتان تشخیص بدهید که آدم صحیحى است تا اینکه بتوانید رأى بدهید. مجرد اینکه این آدم یک آدم خوبى است خیلى، اول وقت نمازش را میخواند و نماز شب میخواند. این براى مجلس کفایت نمىکند. مجلس اشخاص سیاسى لازم دارد، اشخاص اقتصاددان لازم دارد، اشخاص سیاستمدار لازم دارد، اشخاص مطلع بر اوضاع جهان لازم دارد. باید تعهد به اسلام باشد و موافقت با جمهورى اسلامى باشد لکن این مسائل هم باشد.
از سوی دیگر مقام معظم رهبری همواره در دیدارهای خود بر شاخصههای یک نماینده اصلح تاکید کرده و در مجموع سخنان خود در این باره ۱۹ شاخصه برای نماینده اصلح تبیین کرده اندکه قبلاً در چند اسلایدتقدیم محضر شد.
*دو وظیفه مهم و اساسی مجلس
با توجه به نقش مؤثر و مهم مجلس در نظام کشور، وظایف عمده مجلس در دو بخش خلاصه می گردد:
الف- قانونگذاری
ب – نظارت
در این بخش لازم است برخی جزئیات و قوانین مربوط به مجلس شورای اسلامی در دورههای مختلف ذکر شود.
بر اساس اصل 62 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی از نمایندگان ملت که به طور مستقیم و با رای مخفی انتخاب می شوند تشکیل میشود که دوره نمایندگی مجلس چهار سال است.
طبق قانون، عده نمایندگان مجلس شورای اسلامی دویست ۲۹۰نفر است.همچنین زرتشتیان و کلیمیان هر کدام یک نماینده و مسیحیان آشوری و کلدانی مجموعا یک نماینده و مسیحیان ارمنی جنوب و شمال هر کدام یک نماینده انتخاب می کنند.
گفتنی است مجلس شورای اسلامی با حضور دو سوم مجموع نمایندگان (180)نفر رسمیت پیدا میکند که بر این اساس، مذاکرات باید علنی باشد و گزارش کامل آن باید از رادیو و روزنامه رسمی برای اطلاع عموم منتشر شود.
مجلس شورای اسلامی در عموم مسائل در حدود مقرر در قانون اساسی می تواند قانون وضع کند و نمیتواند قوانینی وضع کند که با اصول و احکام مذهب رسمی کشور یا قانون اساسی مغایرت داشته باشد. تشخیص این مسئله به عهده شورای نگهبان می باشد.
به موجب اصل 77 قانون اساسی لوایح قانونی پس از تصویب هیات وزیران به مجلس تقدیم می شود و طرح های قانونی به پیشنهاد حداقل پانزده نفر از نمایندگان، در مجلس شورای اسلامی قابل طرح است؛ همچنین عهدنامهها، مقاوله نامهها، قراردادها و موافقت نامههای بین المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد. ادامه دارد....
طبق اصل 84 قانون اساسی، هر نماینده در برابر تمام ملت مسئول است و حق دارد در همه مسایل داخلی و خارجی کشور اظهارنظر کند، نمایندگان مجلس در مقام ایفای وظایف نمایندگی در اظهارنظر و رای خود کاملا آزادند و نمیتوان آنها را به سبب نظراتی که در مجلس اظهارکرده اند، یا آرایی که در مقام ایفای وظایف نمایندگی خود داده اند تعقیب یا توقیف کرد.
.
*مجلس شورای اسلامی از نظر امام خمینی(ره)
امام خمینی(ره) در پیام تاریخی خود به نمایندگان دومین دوره مجلس شورای اسلامی فرمودند: «اگر بخواهید بی خوف و هراس در مقابل باطل بایستید و از حق دفاع کنید و ابرقدرتان و سلاح های پیشرفته آنان و شیاطین و توطئه های آنان در روح شما اثر نگذارد و شمارا از میدان به در نکند، خود را به ساده زیستن عادت دهید و از تعلق قلب به مال و منال وجاه و مقام بپرهیزید. مردان بزرگ که خدمت های بزرگ برای ملت های خود کرده اند، اکثراً ساده زیست و بی علاقه به زخارف دنیا بوده اند.
* مشارکت مردم در امور سیاسی کشور
حق تعیین سرنوشت و مشارکت در امور سیاسی، یکی از طبیعی ترین حقوق افراد جامعه است. در مجلس شورای اسلامی نیز مردم برای مدتی، حق حاکمیت را که متعلق به همه آنان است، به افرادی که انتخاب می کنند، منتقل میسازند.
دولت و مجلس که این حقوق به آن ها انتقال یافته، با اقتداری مشروع، به وضع و اجرای قانون می پردازند. پس در حقیقت، این مردم هستند که با رأی خود کسانی را به مجلس می فرستند تا مدت معینی به جای آن ها تصمیم گیری کنند.
*وظایف وکلای ملت در مجلس
نماینده مجلس، گاه در مقام قانون گذاری مینشیند و قوانین مصوّبش، مسیر زندگی انسان های زیادی را دگرگون می کند، زمانی در مقام قضاوت و داوری، به ارزیابی و ردّ یا تایید صلاحیت اعتبارنامه های نمایندگان می پردازد و به هیئت دولت، رأی اعتماد یا عدم اعتماد می دهد و گاه به عنوان محاسبه گری دقیق و ارزشیابی امین، به بررسی عملکرد نهادها و وزارت خانه ها می نشیند و در این همه، چه بسا مصالح شخصی، منافع گروهی و حبّ و بغض های فراوان، مانع تصمیم گیری درست او شود. از این گذرگاه مهیب و ظریف، تنها کسانی به سلامت می گذرند که با شجاعت ،قاطعیت وایمان به خداوند این میدان را در نوردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در طول تاریخ بشر همه حرکت های اجتماعی وانقلاب های فرهنگی اجتماعی، صرف نظر از اهداف آن با فرازونشیبهای فراوانی روبرو بوده است ودراین میان رمز موفقیت هر انقلابی بستگی به بصیرت و آگاهی انقلابیون دارد که چگونه در جامعه ی انقلابی در راستای خدمت به مردم، امید آفرین وتلاش همه جانبه در رفع مشکلات اجتماعی داشته باشند
دوزخ یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟ عارفی معروف به نانوایی رفت و چون لباس درستی نپوشیده بود نانوا به او نان نداد و عابد رفت.
مردی که آنجا بود عابد را شناخت، به نانوا گفت این مرد را می شناسی؟
گفت: نه.
مردگفت: فلان عابدبود.
نانوا گفت: من از مریدان اویم، دوید دنبالش و گفت می خواهم شاگرد شما باشم، عابد قبول نکرد.
نانوا گفت اگر قبول کنی من امشب تمام آبادی را طعام می دهم، عابد قبول کرد.
وقتی همه شام خوردند، نانوا گفت: سرورم دوزخ یعنی چه؟
عابد پاسخ داد : "دوزخ یعنی اینکه تو برای رضای خدا یک نان به بندۀ خدا ندادی ولی برای رضایت دل بندۀ خدا یک آبادی را نان دادی."
سردارشهید مسلم رستم زاده
شهید مسلم رستم زاده خیر آبادی در ۱۲ مردادماه ۱۳۴۲ در فسا دیده به جهان گشود . تحصیلات خود را تا مقطع چهارم متوسطه در رشته علوم اقتصادی گذراند. در سال ۶۲ ازدواج کرد که ثمره آن دو فرزند بود. با آغاز جنگ تحمیلی به جبهه رفت و سرانجام در چهارم دی ماه ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۴ به شهادت رسید.
مسلم در خانواده ای تنگ دست که جمعیت زیادی داشت پا به این دنیا گذاشت. از کودکی رعایت حال خانواده میکرد. مسلم برای ادامه تحصیل مجبور بود هر روز مسیر روستا تا شهر را پیاده برود. تعریف میکرد ، تا از روستا بیرون می امدم کفش هایم را میکندم و زیر بغل میگرفتم ، بعد تا خود مدرسه یک نفس میدویدم. نزدیک مدرسه پاهایم را تمیز میکردم و کفش را دوباره می پوشیدم . این کار را میکردم تا پدرم مجبور نشود مرتب برایم کفش بخرد
🌺صلوات
آریانا و زرکوه را پس بگیریم(بازنشر)
ماجرا از آن جایی آغاز میشود که دفاع کردن شده عادت معمول ما ایرانیها؛ در سیاست، در رسانه، در فوتبال و...همین ایام که درگیر جنگ ترکیبی دشمنان هستیم، باز منفعلانه و تدافعی روزگار میگذرانیم. اگر دست پیش میگرفتیم لااقل امروز کشوری به خود جرأت نمیداد به تمامیت سرزمینی ایران نگاه بد کند. اگر بعد از انقلاب اسلامی بر اشغال جزایر آریانا و زرکوه که توسط انگلیسیها صورت گرفت و بعدا با ساخت و پاختی که با پهلوی کردند و آنها را دو دستی تحویل امارات دادند، تأکید کرده و موضوع بازگرداندن آنها را به ایران را مطرح میکردیم، کار به جایی نمیرسید که برخی کشورهای ذرهای منطقه مدعی مالکیت امارات بر این دو جزیره مهم ایرانی شوند.
دو جزیره کاملا ایرانی آریانا(۱۲ کیلومتر) و زرکوه(۸ کیلومتر) هر چند که کوچک هستند اما بسیار حیاتی به حساب میآیند، چرا که از نظر استراتژیک موقعیت ویژهای دارند و از منابع نفتی سرشاری برخوردار است. اماراتیها بعدها برای آنکه نشان دهند این جزایر عربی است نام آنها را تغییر داده و نیز سه یا چهار هزار نفر را در این دو جزیره که خالی از سکنه بود، جا و مکان دادند. مثلا نام"صیر ابونُعَیر" را بر جزیره آریانا نهادند. نکته مهم آن است که این دو جزیره، به صورت غیر قانونی و بدون هیچگونه معاهده و قرارداد بینالمللی از حدود سال۱۹۷۱ یعنی تاریخ شکلگیری امارات متحده عربی در اشغال این کشور است. این اشغال نیز حاصل بده و بستان های سیاسی بین رژیم پهلوی و انگلیسیها بود، که در نهایت در سال ۱۳۵۲ این دو جزیره به امارات تعلق گرفت.
طبق اسناد موثق تاریخی، دوجزیره آریانا و زرکوه که ابتدا توسط انگلیس و سپس توسط امارات به اشغال درآمدند، به ایران تعلق دارند. ازجمله این اسناد میتوان به نقشه دریانوردی ترسیم شده توسط انگلیسیها در اوایل قرن بیستم اشاره کرد که محدوده جزایر موردادعای امارات و بهطور کلی همه کرانههای خلیجفارس را با رنگ شناسه ایران مشخص کرده است. اگر از منظر قانونی هم به این ماجرا نگاه کنیم، آریانا و زرکوه به ایران تعلق دارند.
در این زمینه راهکار معینی وجود دارد و آن اینکه جمهوری اسلامی ایران به صورت رسمی و قانونی و با طرح رسانهای موضوع، افکار عمومی و نهادهای جهانی را به سمت پذیرش دیدگاهها و باورهای واقعی و منطفی خود متمایل سازد. در این زمینه مهم آن است که در همه دورهها و دولتها موضوع جزایر ایرانی آریانا و زرکوه در دستور کار قرار بگیرد و لحظه ای از طرح آنها در مجامع جهانی غفلت نورزیم. الان که برخی کشورها با پررویی بحث جزایر سهگانه را مطرح میکنند، بهترین زمان در خصوص طرح و ترتیب دادن اقدامات اصولی برای بازگشت این دو جزيره به خاک ایران به حساب میآید.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
💠صبح صادق مهدوی
🇮🇷@Sobhesadegh_ir
┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄
دو جزیره کاملا ایرانی آریانا(۱۲ کیلومتر) و زرکوه(۸ کیلومتر) هر چند که کوچک هستند اما بسیار حیاتی به حساب میآیند، چرا که از نظر استراتژیک موقعیت ویژهای دارند و از منابع نفتی سرشاری برخوردار است. اماراتیها بعدها برای آنکه نشان دهند این جزایر عربی است نام آنها را تغییر داده و نیز سه یا چهار هزار نفر را در این دو جزیره که خالی از سکنه بود، جا و مکان دادند. مثلا نام"صیر ابونُعَیر" را بر جزیره آریانا نهادند. نکته مهم آن است که این دو جزیره، به صورت غیر قانونی و بدون هیچگونه معاهده و قرارداد بینالمللی از حدود سال۱۹۷۱ یعنی تاریخ شکلگیری امارات متحده عربی در اشغال این کشور است. این اشغال نیز حاصل بده و بستان های سیاسی بین رژیم پهلوی و انگلیسیها بود، که در نهایت در سال ۱۳۵۲ این دو جزیره به امارات تعلق گرفت. الان که برخی کشورها با پررویی بحث جزایر سهگانه را مطرح میکنند، بهترین زمان در خصوص طرح و ترتیب دادن اقدامات اصولی برای بازگشت این دو جزيره به خاک ایران به حساب میآید.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
💠صبح صادق مهدوی
🇮🇷@Sobhesadegh_ir
┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄