9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ گوشهای از یک فیلمه که در باره مهار ایرانیان به وسیله گندم ، حدود ده سال پیش در BBC پخش شد و خیلی زود برداشتنش و دیگه تکرار نشد...🤔
توصیه به دیدن و پخش کلیپ
━━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعر بسیار زیبای گرگ از زنده یاد فریدون مشیری
آنچنان زیباست که هیچ وقت قدیمی نمی شه🌹(منظور از گرگ نفس اماره هست)
🔻 برای خادم اسیر امام رضا
قرار بود با پیگیری شهید رئیسی تولیت آستان قدس تعدادی از جانبازان مدافع حرم به عنوان خادم امام رضا انتخاب شوند.
نام محمد رضا هم بود.
تماس گرفتند گفتند: مدارک جانبازی نباشد نمیشود.
همه می دانستند محمد رضا چند بار جانباز شده و یک بار تا شهادت هم رفته
با این وجود حاضر نبود دنبال مدارک جانبازی برود و پرونده تشکیل دهد.
هرچه به او میگفتند که حالا یک پرونده ی جانبازی به جایی بر نمی خورد قبول نمیکرد.
وقتی شنید که باید حتما پرنده ی جانبازی اش باشد تا به عنوان خادم انتخاب شود گفت: اگر دستور است که حتما باید مدارک جانبازی باشد، حتما قسمت این است و من سعادت خادمی ندارم...
خود شهید رئیسی شخصا پیگیر شد تا ایشان خادم حضرت شود.
خادم آقا امام رضا امروز اسیر است.
بیش از 500 روز از اسارت ایشان میگذرد.
لطفا به لینک ذیل بروید و امضا کنید. (با یک شماره تلفن یا ایمیل) برای بقیه هم بفرستید امضا کنند.
تا رئیس جمهور در سفرش به عراق پیگیری کند:
https://www.karzar.net/140297
خواهش میکنم برای دیگران بفرستید.
مجازی چندان بزرگ نیست و جمعیت ما کم نیست.
بفرستید همه شرکت کنند. #محمدرضا_نوری #ابوعباس
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ما که میدونیم بنیانگذاران آموزش و پرورش و نویسنده کتابهای درسی جریان بهاییت بوده، چرا در این چهل سال تغییری بنیادینی بوجود نمیاد؟؟
چگونه باید با مشکلات برخورد کرد: 1. مسائل کلانی مثل برق و انرژی و ... نه یک روزه به وجود می آیند و نه یک روزه حل می شوند. برای یافتن ریشه مشکل برق در کشور باید به بیست سال پیش برگردیم.
2. از 20 سال پیش برخی از کارشناسان اقتصاد انرژی و مهندسین طراز اول حوزه نفت و گاز در ایران (مرحوم دکتر سعیدی و پرفسور مسعود درخشان) هشدار دادند که میدان گازی پارس جنوبی که بزرگترین میدان گازی جهان است از سال 1400 به بعد افت فشار پیدا خواهد کرد. میدانی که 80 درصد تامین گاز کشور به آن وابسته است و این یک فاجعه امنیتی است.
3. مسئولین وقت به ویژه آقای زنگنه و تیم ایشان در وزارت نفت بارها و بارها در مقابل این حقیقت ایستادند و گفتند ما تا صد سال دیگر گاز داریم و این حرفها غلط است
4. تولید برق در کشور ما عمدتا بوسیله گاز صورت میگیرد. حدود 80 درصد نیروگاه های برق در کشور ما گازسوز هستند. این یعنی حدود 60 درصد از اقتصاد و تولید و صنعت و امنیت کشور وابسته به میدان پارس جنوبی است که با افت فشار روبرو خواهد شد.
5. مهم ترین جایگزین گاز برای تامین برق انرژی هسته ای بود که آن هم به واسطه تفکر امثال آقای زنگنه و دولت روحانی تعطیل شد. یعنی علاوه بر اینکه کشور به سمت یک ابربحران پیش می رفت یکی از راهکارهای اصلی مقابله با آن بحران هم با برجام از بین رفت
6. سال 1400 رسید و پیش بینی ها درست از آب درآمد. ناترازی در زمینه گاز و برق کلیدواژه اصلی همه مسئولین و کارشناسان شد! اما چه ارزشی دارد وقتی پیش بینی را نادیده بگیریم و وقتی به بحران رسیدیم بگوییم آی بحران آی بحران!
نتیجه: امروز اگر با بحران برق و گاز و... مواجه هستیم نه تقصیر دولت شهید رئیسی است که توانست سه سال جلوی این بحران را بگیرد و زمان بخرد و نه تقصیر دولت پزشکیان که تازه بر سر کار آمده است. بلکه تقصیر جریان کارشناسی و مدیران لیبرال است که فقط به دنبال منافع شخصی و گروهی و حزبی خودشان هستند و نه نفع مردم. امروز مهم ترین راهکار برای حل بحران انرژی در ایران محاکمه عاملین و مقصرین این بحران است. زیرا تا این افراد به عنوان کارشناس در بدنه حکمرانی کشور هستند و هزینه ای بابت اشتباهات فاحش خود نمی دهند نمی توان هیچ مشکلی را حل کرد. با ریشه ی مشکل نمی توان مشکل را برطرف کرد!
باید به سراغ همان هایی برویم که این پیش بینی دقیق را انجام داده بودند و دولت روحانی و اصلاحطلب ها ایشان را نادیده گرفته بودند.
همسایه ی بی #حجاب شهید مطهری و دعای #هفتم صحیفه سجادیه
✳️حضرت #امام_رضا علیه السلام فرمودند :
" كسی كه دعای «یا مَن تُحَلَّ بهِ عُقَدُ المَكارِه» را بخواند، ما دست او را میگیریم.
مرحوم دولابی نقل کردند که:
در همسايگي مرحوم شهيد مطهري خانم بيحجابي زندگي ميكرد كه يك باره چادري شده بود. خودش تعريف كرده بود كه ما اصلاً اهل ديانت نبوديم. يك بار به قصد تفريح با شوهرم به مشهد رفتيم و چند روزي كه آنجا بوديم در تفريحگاهها گذرانديم. روز آخر كه ميخواستيم به تهران برگرديم من از خيابان جلوي حرم مطهر امام رضا(ع) عبور ميكردم كه از خيابان نگاهم به ايوان حضرت افتاد. سلامي كردم و رد شدم. شب خواب ديدم كه حضرت رضا(ع) فرمودند: كسي كه دعاي يا من تحل به عقد المكاره(كه در مفاتيحالجنان و صحيفه سجاديه است) را بخواند ما دست او را ميگيريم. بعد از بيدار شدن از خواب آن دعا را خواندم و تمام زندگيم متحول شد و روح ديانت بر زندگي ما حاكم شد. ائمه(عليهمالسلام) حتي كوچكترين اظهار ارادت و محبتي را بيپاسخ نميگذارند. مصباح الهدی، ص283 و 284
🖊دکتر احمدحسین شریفی
رئیس دانشگاه قم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹با مروری بر ماده ۹۳ برنامه هفتم پیشرفت، دانسته میشود که مسأله مرجعیت علمی و بینالمللیسازی دانش از تکالیف اصلی پنجساله آینده نهاد علم کشور است یا باید باشد.
نگاهی به سنجههای عملکردی زیر که به صورت کمی، در ماده ۹۳ برنامه هفتم پیشرفت، مشخص شده است، گویای این مهم است:
۱. رتبه جهاني ايران از نظر كمّيت توليد علم به استناد پايگاههاي معتبر بين المللي: ۱۴
۲. رتبه كشور در جهان از لحاظ تعداد اختراعات ثبت شده خارجي: ۵۰
۳. سهم محصولات با فناوري متوسط به بالا (هاي.تِك) از توليد ناخالص داخلي: ۷درصد
۴. رتبه شاخص نوآوری: رتبه ۴۲ جهان
۵. شمار دانشجويان خارجي (حضوري و الكترونيكي): ۳۲۰ هزار نفر
۶. سرانه سالانه مقالات نمايه شده در پايگاههاي استنادي بين المللي به هيأت علمي دولتي: هر نفر ۵/ ۱ مقاله
۷. درصد افزايش نشريات ايراني نمايه شده داراي چارك (كيو) نسبت به سال پايه: ۲۵ درصد
۸. نسبت تعداد مقالات مشترك با محققان خارجي از كل مقالات ايراني نمايه شده در يكي از پايگاههاي علمي: ۳۹ درصد
۹. دانشگاههاي ايراني قرار گرفته در يكي از نظامهاي رتبهبندي معتبر بين المللي با رتبه زير 500: ۲۰ دانشگاه
۱۰. مقالات خارجي نمايش داده شده در مؤسسه استنادي و پايش علم و فناوري جهان اسلام: ۵۵ هزار مقاله
۱۱. رتبه صادرات محصولات با فناوري متوسط به بالا (هاي تك) در منطقه: رتبه ۲
🔸در برنامه هفتم تصریح شده است که وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مكلف است گزارش سنجههاي عملكردي ارتقاي نظام علمي، فناوري و پژوهشي را سالانه به مجلس ارسال نماید.
🔻رصد فعالیتهای شدید و پیشرونده، و سرمایهگذاریهای بسیار زیاد رقبای علمی ما، در منطقه و در جهان، در موضوع مرجعیت علمی، نشان میدهد دستیابی به هر کدام از این اهداف، کار چندان سادهای نیست. تحقق این اهداف، حقیقتاً نیازمند مدیریتی متمرکز و به دور از حاشیه است. مدیریتی که بتواند زیرساختهای لازم را برای چنین جهشی فراهم کند. مدیریتی که بتواند دانشگاهها را از هیجانات حزبی و روزمرهگیهای سیاسی به دور نگهدارد. مدیریتی که بتواند محیط دانشگاه را به محیطی برای تعلیم و تحقیق و پژوهش در راستای تحقق اهداف این برنامه تبدیل کند.
🔸به عنوان مثال، یکی از تکالیف موجود این است که مدیریت علم کشور باید:
«تعداد دانشگاههاي ايراني قرار گرفته در يكي از نظامهاي رتبه بندي معتبر بين المللي با رتبه زير 500، باید به ۲۰ دانشگاه برساند.»
🔻دشواری این کار آنگاه معلوم میشود که بدانیم در رتبهبندی اخیر تایمز، فقط دو دانشگاه [دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران] از مجموع صدها دانشگاه ایران، در رتبه زیر (۴۰۱ تا ۵۰۰) قرار داشتند. یعنی حتی ممکن است همین دو دانشگاه نیز در صورت کوچکترین غفلتی چنین جایگاهی را از دست بدهند اینکه بتوانیم در پنج سال آینده، تعداد دانشگاههای زیر ۵۰۰ را به ۲۰ دانشگاه برسانیم، نیازمند نیازمند تلاشی جهادی و تدبیری عالمانه و دقیق است. امیدواریم وزارت علوم دولت چهاردهم که بار اصلی این مسؤولیت بر دوش اوست، بتواند با بسیج همه ظرفیتهای علمی کشور، در انجام این تکلیف مهم موفق باشد.
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماینده مجلس: نیاز به قوانینی برای حفاظت از پلیس داریم
بیژن نوباوه:
🔹سردار رادان در کمیسیون فرهنگی تصاویری را نشان داد که نتوانستم تا انتها ببینم. پلیس به خانومی که عریان بود تذکر میدهد و طرف، چایی خود را به صورت پلیس پاشید.
🔹این افراد میخواهند نظام را بزنند، به پلیس حمله میکنند.
@Tabnaak_com