بر خلاف سنّت جاهليّت، كه گاهى زن نيز به ارث برده مىشد، ممكن است آيه اشاره به اين باشد كه تنها اموال قابل ارث است و همسرِ متوفّى، ارثِ كسى نيست. او خودش مىتواند بعد از فوت شوهرش، همسر ديگرى انتخاب كند.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
روز دوشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۶
🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚
آیه ۱۹ سوره نساء(خانواده)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَحِلُّ لَكُمْ أَنْ تَرِثُوا النِّسَاءَ كَرْهًا ۖ وَلَا تَعْضُلُوهُنَّ لِتَذْهَبُوا بِبَعْضِ مَا آتَيْتُمُوهُنَّ إِلَّا أَنْ يَأْتِينَ بِفَاحِشَةٍ مُبَيِّنَةٍ ۚ وَعَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ ۚ فَإِنْ كَرِهْتُمُوهُنَّ فَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَيَجْعَلَ اللَّهُ فِيهِ خَيْرًا كَثِيرًا(۱۹)
ای اهل ایمان، برای شما حلال نیست که زنان را به اکراه و جبر به میراث گیرید (مانند جاهلیّت)، و بر آنان سختگیری و بهانهجویی مکنید که قسمتی از آنچه مهر آنها کردهاید به جور بگیرید، مگر آنکه عمل زشتی از آنها آشکار شود. و در زندگانی به آنها به انصاف رفتار نمایید، و چنانچه دلپسند شما نباشند (اظهار کراهت مکنید) چه بسا چیزها ناپسند شماست و حال آنکه خدا در آن خیر بسیار مقدّر فرماید.(۱۹)
معانی کلمات آیه
ترثوا: ارث و وراثت، منتقل شدن مالى از مرده به زنده است.
كره: ناپسند داشتن و امتناع. آن بفتح اول، ناپسندى است كه از خارج بر شخص وارد شود و بضمّ اوّل، مشقّتى كه از درون نفس انسان باشد .(قاموس قرآن)
تعضلوهن: عضل: به فشار گذاشتن: «عضل عليه عضلا: ضيّق عليه».
فاحشه: كار بسيار بد از قبيل زنا و غيره.[۱]
نزول
محل نزول:
این آیه همچون دیگر آیات سوره نساء در مدینه بر پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله نازل گردیده است. [۲]
شأن نزول:
«شیخ طوسى» گويند: اين آيه درباره ابوقيس بن سلت نازل گرديد، وقتى كه وفات يافت پسرش خواست زوجه پدر خويش دختر معن بن عاصم (البته مادر او نبوده است) به عقد خويش درآورد. كبشه نزد رسول خدا صلى الله عليه و آله رفت و گفت: يا رسول اللّه، نه از شوهرم چيزى به ارث بردم و نه مرا رها مينمايند كه شوهر ديگرى اختيار كنم. اين موضوع را امام محمدباقرعليهالسلام و ديگران نيز روايت كرده اند[۳][۴].[۵]
===============================
تفسیر آیه
تفسیر نور (محسن قرائتی)
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا يَحِلُّ لَكُمْ أَنْ تَرِثُوا النِّساءَ كَرْهاً وَ لا تَعْضُلُوهُنَّ لِتَذْهَبُوا بِبَعْضِ ما آتَيْتُمُوهُنَّ إِلَّا أَنْ يَأْتِينَ بِفاحِشَةٍ مُبَيِّنَةٍ وَ عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ فَإِنْ كَرِهْتُمُوهُنَّ فَعَسى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ يَجْعَلَ اللَّهُ فِيهِ خَيْراً كَثِيراً «19»
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! براى شما حلال نيست كه زنان را به اكراه به ارث بريد و بر آنان سخت نگيريد تا بعضى از آنچه را به آنان بخشيدهايد، خود ببريد، مگر آنكه مرتكب فحشاء آشكار شوند و با آنان به نيكويى رفتار كنيد و اگر از همسرانتان خوشتان نيامد چه بسا شما چيزى را خوش نداشته باشيد، ولى خداوند، خير فراوان در آن قرار داده باشد.(۱۹)
نکته ها
بر خلاف سنّت جاهليّت، كه گاهى زن نيز به ارث برده مىشد، ممكن است آيه اشاره به اين باشد كه تنها اموال قابل ارث است و همسرِ متوفّى، ارثِ كسى نيست. او خودش مىتواند بعد از فوت شوهرش، همسر ديگرى انتخاب كند.
پیام ها
1- اسلام، مدافع حقوق زن است.
«لا يَحِلُّ لَكُمْ أَنْ تَرِثُوا النِّساءَ كَرْهاً»
2- بازپسگرفتن مهريه با زور و اجبار، حرام است.
«لا تَعْضُلُوهُنَّ لِتَذْهَبُوا بِبَعْضِ ما آتَيْتُمُوهُنَّ»
3- تنها در صورتى كه زن در معرض بىعفّتى باشد، مرد حقّ سختگيرى دارد.
لا تَعْضُلُوهُنَ ... إِلَّا أَنْ يَأْتِينَ بِفاحِشَةٍ مُبَيِّنَةٍ
جلد 2 - صفحه 39
4- با زنان بايد خوش رفتارى كرد. «عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ»
5- مرد، سنگزيرين آسياى زندگى است و بايد با خوشرفتارى، بر سختىها شكيبا باشد. (خطاب آيه به مرد است.) لا تَعْضُلُوهُنَ ... عاشِرُوهُنَ
6- بسيارى از خيرات، در لابلاى ناگوارىهاى زندگى است.
يَجْعَلَ اللَّهُ فِيهِ خَيْراً ...
7- حلّ مشكلات خانواده و داشتن حلم و حوصله، براى سعادت فرزندان، بهتر از جدايى و طلاق است.
«فِيهِ خَيْراً كَثِيراً»
8- هميشه خير و شرّ ما همراه با تمايلات ما نيست، چه بسا چيزى را ناخوشايند داريم، ولى خداوند خير زياد در آن قرار داده باشد. زيرا انسان به همهى مصالح خويش آگاه نيست. فَعَسى أَنْ تَكْرَهُوا ... فِيهِ خَيْراً كَثِيراً
دانشنامه اسلامی
❤️💜💙💛💖🧡💚💙🧡💜💛💖💙💚
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یرزقون﴿سوره ال عمران آیه ۱۶۹﴾
هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده اند مرده مپندار بلكه زنده اند كه نزد پروردگارشان روزى داده مى شوند ( آیه ۱۶۹)
یاد و سالگرد سرد
ص۲
سردار دلها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ، شهید ابو مهدی المهندس ، شهید زمانی پور، شهیدحسین پور جعفری ، شهید هادی طارمی ، شهید محمد شیبانی وکلیه شهدای انقلاب اسلامی، بخصوص شهدای جبهه و جنگ را گرامی می داریم واین روز را به آنها تبریک و شادباش می گوئیم راهی که آنها رفتند همه ما هم شوق و امید رفتن را به بهشت ابدی و جاویدان را داریم، انشالله خداوند مرگ با عزت خصوصا" شهادت را نصیب همه ما کند. به همین مناسبت روزی یک آیه از سوره نساء (خانواده) را جهت شادی روح حاج قاسم و دیگر شهدا هدیه می کنیم و بر محمد و آل محمد صلوات می فرستیم.
🍋🍊🍐🍎🍏🍅🥝🥥🍉🍇🍌🍍🍑🍒
⁉️خمس درآمد
🔶س(از استفتائات مهر ماه ۱۳۹۸):
پسر یا دختر مجردی که درآمدی مختصر داشته باشد، آیا نسبت به خمس تکلیف دارد؟
✅ج: اگر جوان مجرد، ـ هر چند به مقدار کم ـ درآمد داشته باشد، واجب است که در سررسید سال خمسی، درآمد سالانۀ خود را محاسبه کند، تا اگر مقداری از درآمد تا پایان سال باقی مانده باشد، خمس آن را بپردازد، زمان حصول اولین درآمد، ابتدای سال خمسی است.
#احکام_خمس
#خمس
#درآمد
#خمس_درآمد
🔍 منبع : leader.ir
🌸🍃 کانال رساله رهبر انقلاب(احکام)
https://eitaa.com/joinchat/2754740421Cae2d378342
⁉️تهمت زدن به دیگران
🔶س(از استفتائات مهر ماه ۱۳۹۸):
افترا و تهمت زدن به دیگران در صورت عدم اثبات چه حکمی دارد و وظیفه کسی که تهمت زده چیست؟
✅ ج: تهمت از گناهان بزرگ است و توبه جدّی و واقعی از آن لازم است و باید گفتههای خود را نزد هر کس که رسانده است، تکذیب کند و رضایت کسی را که به او تهمت زده است، به دست آورد.
#تهمت
#افترا
🔍 منبع : leader.ir
🌸🍃 کانال رساله رهبر انقلاب(احکام)
https://eitaa.com/joinchat/2754740421Cae2d378342
⁉️معیار در پوشش بانوان
🔶س (از استفتائات بهمن ماه ۱۳۹۸):
در مورد پوشش بانوان در جامعه، چه لباسی مناسب است؟
✅ج : چادر برای بانوان، حجاب برتر اسلامی است؛ البته هر پوششی که شرایط ذیل را داشته باشد به عنوان حجاب اسلامی محسوب می شود:
* تمامی بدن (به جز صورت و دست ها تا مچ) را بپوشاند.
* هرگونه آرایش و زینت را (حتی در صورت و دست ها تا مچ) بپوشاند.
*به گونه ای نباشد که توجه نامحرم را جلب کند.
* برجستگی های بدن را ـ به شکل تحریک کننده و مفسده انگیز، آشکار نکند.
* موجب انگشت نما شدن در میان مردم نشود.
* از لباس های مخصوص مردان نباشد.
با ما در میان بگذارید.
#پوشش
#زینت
#حجاب
🔍 منبع : leader.ir
🌸🍃 کانال رساله رهبر انقلاب(احکام)
https://eitaa.com/joinchat/2754740421Cae2d378342
در قرآن، استفاده از روش مقايسه زياد به چشم مىخورد از جمله:
آيا مؤمن با فاسق يكسان است.
آيا عالم با جاهل يكسان است.
آيا كسانى كه قبل از فتح مكّه و در زمان غربت براى اسلام خرج كردند با كسانى كه بعد از فتح مكّه كمك مالى كردند يكسانند.
در اين آيه نيز مىخوانيم: آيا خلافكاران با مؤمنان نيكوكار يكسانند.
مؤمن و كافر
در مقايسهى ميان مؤمن و كافر مىبينيم كه مؤمن با ياد خدا آرام، به داده خدا راضى، به آينده اميدوار، راهش روشن و مرگ را كوچ كردن به منزلى بزرگتر مىداند ولى كافر هر روز به گرد طاغوتى مىچرخد و هر لحظه محكوم هوسهاى خود يا ديگران است، آينده را تاريك و مرگ را فنا مىداند.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
روز دوشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۶
🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚
آیه 21 سوره جاثیة
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
أَمْ حَسِبَ الَّذِينَ اجْتَرَحُوا السَّيِّئَاتِ أَنْ نَجْعَلَهُمْ كَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَوَاءً مَحْيَاهُمْ وَمَمَاتُهُمْ ۚ سَاءَ مَا يَحْكُمُونَ(۲۱)
آنان که مرتکب اعمال زشت و تبهکاری شدند گمان کردند رتبه آنها را مانند کسانی که ایمان آورده و نیکوکار شدند قرار میدهیم تا در مرگ و زندگانی هم با مؤمنان یکسان باشند؟ حکم آنها اندیشه بسیار باطل و جاهلانهای است(۲۱)
معانی کلمات آیه
«إِجْتَرَحُوا»: به دست آوردهاند. فراچنگ آوردهاند. اجتراح و اکتساب یکی است. جز این که ا جتراح در به دست آوردن گناهان، و اکتساب در فراچنگ آوردن حسنات و سیّئات هر دو به کار میرود. «سَوَآءً»: یکسان. برابر. حال (هُمْ) در فعل (نَجْعَلَهُمْ) است. «مَحْیَاهُمْ وَ مَمَاتُهُمْ»: زندگی و مرگشان. مراد در زندگی دنیا و حیات بعد از مرگشان، یعنی آخرت است. «سَوَآءً مَّحْیَاهُمْ وَ مَمَاتُهُمْ»: دنیا و آخرت کافران همچون دنیا و آخرت مؤمنان باشد؟ دنیا و آخرت کافران مثل هم باشد؟
نزول
محمد بن العباس بعد از چهار واسطه از کلبى او از ابوصالح و او از ابن عباس نقل نماید که این آیه درباره على بن ابىطالب علیهالسلام و حمزة بن عبدالمطلب و عبیده بن الحارث نازل شده که ایمان آورده بودند و نیز درباره سه نفر از مشرکین به نام عتبه و شیبه پسران ربیعه و ولید بن عتبه نازل گردیده که ایمان نیاورده و مرتکب گناهان شده بودند.[۱]
و نیز گویند: این آیه درباره چند نفر از مشرکین آمده که گفته بودند. اگر آنچه که محمد مى گوید، راست باشد. ما را در آن جهان نعمت زیادترى از مسلمین خواهند بخشید همچنانى که در این جهان بخشیده اند، خداوند در جواب آنها این آیه را نازل فرمود.[۲]
===============================
تفسیر آیه
تفسیر نور (محسن قرائتی)
أَمْ حَسِبَ الَّذِينَ اجْتَرَحُوا السَّيِّئاتِ أَنْ نَجْعَلَهُمْ كَالَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَواءً مَحْياهُمْ وَ مَماتُهُمْ ساءَ ما يَحْكُمُونَ «21»
آيا كسانى كه مرتكب كارهاى بد شدند گمان كردند كه ما آنان را همچون كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند قرار خواهيم داد و حيات و مرگشان يكسان است؟ چه بد داورى مىكنند.
نکته ها
«اجتراح» از «جرح» به معناى آسيبى است كه بر بدن وارد مىشود. ازآنجا كه گناه روح انسان را جريحهدار مىكند، دربارهى كسانى كه خلافكارند، «اجْتَرَحُوا» بكار رفته است.
جلد 8 - صفحه 529
در قرآن، استفاده از روش مقايسه زياد به چشم مىخورد از جمله:
آيا مؤمن با فاسق يكسان است. «أَ فَمَنْ كانَ مُؤْمِناً كَمَنْ كانَ فاسِقاً» «1»
آيا عالم با جاهل يكسان است. «هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَ الَّذِينَ لا يَعْلَمُونَ» «2»
آيا كسانى كه قبل از فتح مكّه و در زمان غربت براى اسلام خرج كردند با كسانى كه بعد از فتح مكّه كمك مالى كردند يكسانند. لا يَسْتَوِي مِنْكُمْ مَنْ أَنْفَقَ مِنْ قَبْلِ الْفَتْحِ وَ ... «3»
در اين آيه نيز مىخوانيم: آيا خلافكاران با مؤمنان نيكوكار يكسانند. الَّذِينَ اجْتَرَحُوا السَّيِّئاتِ ... كَالَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ
مؤمن و كافر
در مقايسهى ميان مؤمن و كافر مىبينيم كه مؤمن با ياد خدا آرام، به داده خدا راضى، به آينده اميدوار، راهش روشن و مرگ را كوچ كردن به منزلى بزرگتر مىداند
ولى كافر هر روز به گرد طاغوتى مىچرخد و هر لحظه محكوم هوسهاى خود يا ديگران است، آينده را تاريك و مرگ را فنا مىداند.
لذا قرآن براى روشنگرى هر چه بيشتر روش مقايسه را مطرح مىكند، تا تمام وجدانها در هر سطحى مسئله را درك كنند:
مؤمنان ايمانشان زياد مىشود، «زادَتْهُمْ إِيماناً» «4»* ولى كفّار كفرشان بيشتر مىشود.
«ازْدادُوا كُفْراً» «5»*
سرپرست مؤمن خداست، «اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا» ولى سرپرست ديگران طاغوتها هستند. «أَوْلِياؤُهُمُ الطَّاغُوتُ» «6»
خداوند بر دل مؤمن آرامش نازل مىكند،
«أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ» «7» ولى بر دل كفّار ترس و وحشت مىافكند
ص۲ آیه ۲۱ سوره جاثیه
«سَنُلْقِي فِي قُلُوبِ الَّذِينَ كَفَرُوا الرُّعْبَ» «8»
افراد با ايمان پيرو حقّ هستند، «الَّذِينَ آمَنُوا اتَّبَعُوا الْحَقَّ» ولى كفّار پيرو باطلند.
«الَّذِينَ
«1». سجده، 18.
«2». زمر، 9.
«3». حديد، 10.
«4». انفال، 2.
«5». آلعمران، 90.
«6». بقره، 257.
«7». فتح، 4.
«8». انفال، 12.
جلد 8 - صفحه 530
كَفَرُوا اتَّبَعُوا الْباطِلَ» «1»
آينده مؤمن محبوبيّت است، «سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا» «2» ولى آينده كافر حقارت و ذلّت است.
«تَرْهَقُهُمْ ذِلَّةٌ» «3»*
اهل ايمان به هنگام جان دادن سلام فرشتگان را دريافت مىكنند،
«تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلائِكَةُ طَيِّبِينَ يَقُولُونَ سَلامٌ عَلَيْكُمْ» «4» ولى ستمگران با قهر فرشتگان روبرو مىشوند.
«تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلائِكَةُ ظالِمِي أَنْفُسِهِمْ» «5»
جهاد اهل ایمان در راه خداست،
«يُقاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ»*
ولى جنگ و ستيز كفّار در راه طاغوت است. «يُقاتِلُونَ فِي سَبِيلِ الطَّاغُوتِ» «6»
پاداش اهل ايمان محفوظ است، «لا نُضِيعُ أَجْرَ مَنْ أَحْسَنَ عَمَلًا» «7»
ولى تلاش ديگران محو مىشود. «حَبِطَتْ أَعْمالُهُمْ» «8»*
مؤمن امكانات و دارايى خود را از خدا مىداند،
«هذا مِنْ فَضْلِ رَبِّي» «9»
ولى كافر هرچه دارد از علم و هنر و تلاش خود مىپندارد
. «إِنَّما أُوتِيتُهُ عَلى عِلْمٍ عِنْدِي» «10»
كارهاى مؤمن پايدار است، «فَلَنْ يُضِلَّ أَعْمالَهُمْ» «11» ولى كارهاى كفّار از بين مىرود. «أَضَلَّ أَعْمالَهُمْ» «12»*
مؤمن از هيچ كس نمىترسد،
«لا يَخْشَوْنَ أَحَداً» «13»
ولى ديگران ترس دارند.
«يَخْشَوْنَ النَّاسَ كَخَشْيَةِ اللَّهِ» «14»
بر اهل ايمان فرشته نازل مىشود، «تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلائِكَةُ» «15» ولى بر ديگران شياطين.
«تَنَزَّلُ الشَّياطِينُ» «16»
«1». محمّد، 3.
«2». مريم، 96.
«3». يونس، 27.
«4». نحل، 32.
«5». نحل، 28.
«6». نساء، 76.
«7». كهف، 30.
«8». بقره، 217.
«9». نمل، 40.
«10». قصص، 78.
«11». محمّد، 4.
«12». محمّد، 1.
«13». احزاب، 39.
«14». نساء، 77.
«15». فصّلت، 30.
«16». شعراء، 221.
جلد 8 - صفحه 531
اهل ايمان اميدوارند، «يُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ» «1»* ولى كفّار مأيوسند. «إِذا هُمْ يَقْنَطُونَ» «2»
و در يك كلام راه حقّ، راه برترين است، «كَلِمَةُ اللَّهِ هِيَ الْعُلْيا» و راه كفر پستترين است.
«كَلِمَةَ الَّذِينَ كَفَرُوا السُّفْلى» «3»
آيا با اين همه تابلوهاى شفاف قرآنى، جايى براى شك و ترديد باقى مىماند؟
آرى، در دين هيچ شكىّ نيست، «لا رَيْبَ فِيهِ» «4»* امّا آنان در خود وسوسه ايجاد مىكنند.
«فِي رَيْبِهِمْ يَتَرَدَّدُونَ» «5»
پیام ها
1- خداوند عادل است و در نزد او بد كار و نيكوكار يكسان نيستند.
أَمْ حَسِبَ ...
2- ريشهى بسيارى از انحرافات، پندارهاى موهوم است.
أَمْ حَسِبَ الَّذِينَ ...
3- گناه، خطر است ولى بيشترين خطر براى كسانى است كه به سراغ گناه مىروند. «اجْتَرَحُوا السَّيِّئاتِ» (در كلمه «اجتراح» طلب و خواستن نهفته است)
4- خلافكاران نيز در فطرت خويش مايلند كه هم رديف نيكوكاران باشند.
أَمْ حَسِبَ الَّذِينَ اجْتَرَحُوا السَّيِّئاتِ ...
5- هم ايمان و عمل صالح و هم گناه در زندگى و مرگ انسانها نقش دارند.
«سَواءً مَحْياهُمْ وَ مَماتُهُمْ»
6- داورى بر اساس خيال و پندار محكوم است. أَمْ حَسِبَ ... ساءَ ما يَحْكُمُونَ
دانشنامه اسلامی
ص۲
✅ طبق گزارش پایگاه معتبر سایماگو ایران اکنون رتبه۱۶ تولیدعلم جهان و بالاترین سرعت تولید علم دنیا را داراست.
در علم هوافضا رتبه ۱۱ جهان، در تولید علم هسته ای رتبه ۱۲ دنیا یا در علم نجوم و اخترفیزیک رتبه ۱۷ جهان، در علم نانو رتبه ۱۶ دنیا و رتبه ۴ سرعت تولید علم نانو را دارا می باشد.
ایران سومین کشور جهان در زمینه استخراج سلولهای بنیادی از پالپ(مغز) دندانهای شیری میباشد و نیز جزو یک درصد کشورهای دنیاست که به توانمندی پیوند سلولهای بنیادی خونساز دستیافته است.
طبق آمار جهانی اسکوپوس در سال ۲۰۱۵، ایران رتبه ۱۵ را در زمینه تولید علم سلولهای بنیادی در دنیا به خود اختصاص داده است.
همچنین ایران رتبه ۴ دنیا در شبیه سازی حیوانات، رتبه ۱۲ جهان در علوم فنی و مهندسی، رتبه ۱۳ دنیا در ژنتیک، بیوشیمی و علوم زیستی و رتبه ۱۶ جهان در علوم غذایی و کشاورزی را در اختیار دارد و جزو کشورهای پیشرو در درمان ناباروری و پژوهشهای حوزه سرطان است.
همچنین ایران امروز در تولید علم در حوزه صنایع دفاعی و موشکی جزو کشورهای تراز اول جهان است از جمله جزو ۴ کشور سازنده پهپاد موشک انداز در جهان، جزو ۲۰ کشور سازنده ناوشکن در دنیا و تنها سازنده سریع ترین اژدر دنیا با سرعت ۱۰۰ متر در ثانیه است.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
به علاوه، ایران من دومین کشور برتر دنیا در تحقیقات مغز و نخاع، جزو ۱۰ کشور موفق دنیا در پیوند اعضای بدن، جزو ۸ کشور صاحب چرخه کامل فضایی، سومین کشور دنیا در رشد شبکه برق و سومین کشور سد ساز دنیاست.
خانمها آقایان!
اجازه می خواهم نوشتار خود را در پایان تقدیم کنم به پیشگاه دانشمندان بزرگ معاصر کشورم که در راه پیشرفت و اعتلای میهن اسلامی خود، جان ارزشمند خود را تقدیم کردند.
به یاد شهیدان علمی سرافراز کشورم:
دکتر مصطفی چمران
مهندس حسن طهرانی مقدم
دکتر مسعود علیمحمدی
دکتر مجید شهریاری
مهندس مصطفی احمدی روشن
دکتر داریوش رضایی نژاد
دکتر سعید کاظمی آشتیانی
دکتر محسن فخری زاده
و
دکتر مریم میرزاخانی.
از همه شما بخاطر صبر و بردباری تون در گوش دادن به عرائض بنده صمیمانه تشکر می کنم.
(تعظیم رو به جمعیت)
🔺لطفا باز نشر دهیدتا کسانی که ایران و ایرانی را خوب نشناخته اند یا هموطنانی که دچار خود تحقیری و منفی بافی اند بدانند و بیدار شوند.
#لبیک_یا امام خامنه_ای
#روایت_پیشرفت
#ایران_قوی
《به نام خدا》
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🔴 متن فارسی نامه تیم ملی نوجوانان جمهوری اسلامی ایران اعزامی به مسابقات جهانی علوم
نوجوانان(IJSO2019) در قطر جهت قرائت توسط نماینده دانش آموزان ایران در شب فرهنگی مسابقات که موجب شگفتی و تحسین نمایندگان ۷۵ کشور جهان شد:
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
💥به نام خداوند جان آفرین حکیم سخن در زبان آفرین!
🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚
خانمها آقایان!
سلام
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من از ایران آمده ام از بیش از ۸۰۰۰ سال تاریخ و تمدن درخشان که بشریت امروز مدیون آن است.
من از دیار کوروش کبیر و سلمان فارسیم
من از خطّه ی سورنا و کاوه و آریو برزن و سلیمانی به اینجا آمده ام
از سواحل دریای خزر و امواج نیلگون خلیج همیشه فارس،
از سرزمین شعرای بزرگی همچون فردوسی و خیّام و نظامی و خاقانی عطّار و سعدی و مولوی و حافظ و دهلوی و پروین،
از سرای حُکمای نام آوری چون ابن سینا و فارابی و سُهروردی و ابن عربی و ملاصدرا
مهد علم و فرهنگ و ادب در این کره ی خاکی که قدیمی ترین دانشگاه جهان: دانشگاه جُندی شاپور را با ۱۸۰۰ سال قدمت در خود جای داده است.
براساس اسناد معتبر، ۲۵۰۰ سال پیش در بیمارستانها و مراکز پزشکی کشور من از ساده ترین عملهای درمانی و جراحی تا تراکاشت اعضای بدن حیوان در بدن انسان (xenotransplantation) انجام می شده است.
شاید نام جابر بن حیّان ایرانی پدر و بنیان گذار علم شیمی را شنیده باشید!
بعضی کشور من را با نام زکریای رازی می شناسند: همان کاشف الکل(اتانول C2H5OH) و سولفوریک اسید(H2SO4) و نویسنده کتاب"حاوی" که تا قرنها بزرگترین دانش نامه پزشکی جهان بود و کتاب"منصوری" درباره درمان همه بیماریها از فرق سر تا نوک پا که نخستين کتاب پزشکی بود که با شيوهی چاپ گوتنبرگی در اروپا چاپ شد.
اما بعضی کشور من را با نام ابن سینا یا همان اَوِ سینا(Avicenna) می شناسند که کتاب قانونش(Canon) دومین کتاب چاپ شده جهان بعد از اختراع صنعت چاپ و قرنها مرجع پزشکان دنیا در تشخیص و درمان بیماریها بود.
سر ویلیام آسلر از پزشکان بزرگ تاریخ و یکی از موسسان بیمارستان جانز هاپکینز کتاب قانون را مشهورترین کتاب پزشکی تاریخ میداند و معتقد است این کتاب، انجیل علم پزشکی است.
جرج سارتن، دانشمند مورخ هم "قانون" را دایرةالمعارف عظیم پزشکی می داند.
جالب است بدانید آنچه را امروز من و شما به عنوان اصل اینرسی یا قانون اول نیوتن می شناسیم، ابن سینا(اَوِ سینا) ۷۰۰ سال پیش از تولد اسحق(آیزاک) نیوتن در کتاب اشارات و تنبیهات به تفصیل آورده بود.
البته با کمال تعجب قانون دوم نیوتن هم ۵۰۰ سال قبل از تولد او در کتاب المباحث المشرقیه نوشته ی فخر رازی ایرانی و قانون سوم او یعنی قانون عمل و عکس العمل هم ۵۰۰ سال قبل از تولدش در کتاب المعتبر فی الحکمه نوشته ی ابوالبرکات بغدادی پزشک مشهور ایرانی به وضوح بیان شده است.
شرح الهاماتی که دانشمندان بزرگ جهان از دانشمندان ایران زمینگرفته اند در اینمجال اندک نمی گنجد... اما باز هم به عنواننمونه می توان در ریاضیات به بنیان گذاری علم جبر و لگاریتم توسط محمد خوارزمی، کشفیات خیّام، مروَزی و خواجه نصیر الدین طوسی در علم حساب، هندسه و جبر یا ابداع اولین اثبات قضیه کلی «سینوس ها» برای حل مثلث های غیر قائم الزاویه وحل مسائل «حل نشدنی هندسه کلاسیک» توسط ابوالوفاء بوزجانی یا کشف کسر اعشاری و اندازه صحیح عدد پی توسط غیاث الدین جمشید کاشانی اشاره کرد
و یا در علم نجوم که نظریات ابن هیثم و ابوریحان بیرونی صدها سال قبل از کوپرنیک و کپلر و گالیله در کتابهایشان بصورت مشخص آمده بود و منشا علمنجوم امروز شد،
ابن هیثم بصری بی شک اولین دانشمند فیزیک نور در جهان، مخترع ذرهبین، نخستین اندازه گیرنده سرعت صوت، سرعت نور و محیط کره زمین در تاریخ علم بشری است.
آنچنانکه علم مناظر و مَرایا و اختراع ذره بین را راجرزبیکن از نوشته های این دانشمند بزرگ ایرانی آموخت.
یا اشاره کنم به نظریه موجی بودن نور که ماکس پلانک آن را از آثار فخر رازی الهام گرفت و یا گردش ریوی خون که ۳۰۰سال قبل از ویلیامهاروی، ابن نفیس قریشی، پزشک ایرانی در شرح کتاب قانون ابن سینا آن را بطور کامل شرح داده بود.
همچنین اولین مرجع مستند جهان در مورد پدیده دگرگشت و تغییر دائمی بدن انسان توسط ابن نفیس در سال ۱۲۶۰ میلادی در مطالعهای با عنوان «الرساله الکاملیه فی السیرة النبویه» نوشته شدهاست.
خلاصه آنکه بشر امروز در ساحت علم و فرهنگ و تمدن وامدار سرزمین من ایران است
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
خانمها آقایان!
"اکنون نزدیک به دو دهه است که دوباره رستاخیز علمی در کشور من آغاز شده و با سرعتی که برای ناظران جهانی غافلگیر کننده بود - یعنی بنا به گزارش مجله ی معتبرnew scientist ، یازده برابر شتاب متوسط رشد علم در جهان- به پیش رفته است...."
17.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛♨️ فوری فوری فوری
🛑💢ملت انقلابی ایران وقت جهاد است✊
🔥🔥با پخش مستند جنجالی و دشمن شکن "جنایت نامرئی" مورخ 24 دی ماه 1401 در شبکه 1 سیما ساعت20، که نقشه دشمنان را نقش بر آب نمود،
✡🔯 گلوبالیست ها و مافیای دارو و درمان کشور، فشار زیادی را بر روی صدا و سیما ایجاد کرده اند تا ادامه این مستند 5 قسمتی تبیینی که تا چهارشنبه ادامه دارد، پخش نشود!😡
✅ وقت آن رسیده تا ما در مقابل این جنگ تمام عیار رسانه ای دشمن، حمایت خودمان را از مستند سازان برتر ایران نشان دهیم.💪💪
🙌🙌 لازم به ذکر است این برنامه در راستای #جهادتبیین به بازنمایی و افشاگری گستردهای درباره صنعت #بهداشت_و_درمان، سلاحهای بیولوژیک، ساخت یا ارتقاء بیماریها، #مافیای_علم و کنترل تولید و #سانسور #مقالات_علمی ، #سایبرنتیک ، #جنگ_شناختی، #اِنبیک و علوم نوین، و #جنگ_جهانی_چهارم که از اهداف خبیثانه دشمن بود می پردازد.
♻️🔰راه اول: تماس با شماره 02127861000(روابط عمومی شبکه 1)
و سپس شماره گیره عدد 5(نظر در رابطه با برنامه های مستند و...) و بیان نظر خود در رابطه با برنامه و تاکید بر ادامه یافتن این برنامه و امثالهم.
در آخر هم مربع فشار داده شود برای ذخیره تماس شما.
♻️🔰راه دوم:
ارسال نظر (و تاکید به ادامه دار بودن مستند "جنایت نامرئی" و امثالهم)
به شماره پیامک 300001 (سی هزار، یک)
💯💯💯 این پیام را به صورت گسترده منتشر کنید
⚖ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
هدایت شده از سلوک شیدای حسین(ع)
عارف کامل مولوی قندهاری رحمه الله علیه:
فتنه هایی می آیند که آن من در آن زمان نیستم و شما باید سینه هایتان را سپر این سید عظیم الشأن (آیت الله خامنه ای) کنید. ایشان سپهسالار امام زمان علیه السلام هستند.
من نیستم می بینید که روز به روز به جمال و کمال این سید افزوده میشود
⭕️ همچنین ایشان فتنه ی ۸۸ را پیش بینی کردند و گفته بودند که فتنه ای به وجود می آید که بعد از آن فتنه اکبر است.
✍ «اَرواحُ مَن سِواهُ فِداه»
الها لیاقت سربازی اش را روزی من بفرما بحق حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها
@sheidayehosein