استفاده از رانت اطلاعاتی در بورس
💠 سؤال: استفاده از #رانت_اطلاعاتی در #بورس چه حکمی دارد؟
✅ جواب: استفاده از #اطلاعات_اقتصادی به صورت غیر قانونی یا به گونه ای که موجب #تضییع_حقوق دیگران شود، جایز نیست.
#احکام_بورس #رانت_اطلاعات
مقام معظم رهبری
شرایط تحقق وطن
💠 سؤال: اهل شهر (الف) هستم، مدتی است در شهر (ب) سکونت دارم و مشغول به کار شده ام، آیا شهر (ب) #وطن من محسوب می شود و نمازم در این شهر #کامل است؟
✅ جواب: اگر در شهر (ب) قصد زندگی به مدت حدود ده سال یا بیشتر دارید، این شهر وطن شما محسوب می شود و در صورتی که معلوم نیست چه مدت #سکونت خواهید داشت یا می دانید کمتر از ده سال سکونت خواهید داشت، وطن شما محسوب نمی شود ولی در صورتی که بنا دارید حداقل حدود یک سال در این شهر سکونت داشته باشید #مسافر محسوب نمی شوید و بدون قصد اقامت ده روز نیز نماز شما تمام و روزه صحیح است.
#احكام_وطن #احکام_مسافر
مقام معظم رهبری
تمام خواندن نماز مسافر
💠 سؤال: اگر مسافری كه نمازش #شکسته است در اثر فراموشی، نماز را کامل بخواند و بعداً متوجه شود چه وظیفه ای دارد؟
✅ جواب: اگر #مسافر فراموش كند که نمازش، شكسته است و تمام بخواند، اگر #داخل_وقت متوجه شد، باید نماز را دوباره بخواند و اگر پس از وقت به یاد آورد، قضای نماز واجب نیست.
#احکام_نماز #نماز_مسافر
مقام معظم رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان جالب شیخ عدنان، مفتی اهل سنت عربستانی درباره امام حسین(ع):
هرکس در عزای حسین(ع) غمگین نشود، کافر و منافق است...
🔅 #پيامبر اسلام صلی الله علیه و آله:
✍️ انَّ لِقَتلِ الحُسَینِ علیها السّلامِ حَرارَۀً فی قُلُوبِ المُؤمنینَ لا تَبرَدُ اَبَداً
🔴 برای شهادت حسین علیه السلام، حرارتی در دلهای مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمیشود.
📚 مستدرک الوسائل، جلد ۱۰، صفحه۳۱۸
هدایت شده از دفتر امام جمعه چالدران
همایش طلایه داران تبلیغ به مناسبت ماه محرم با حضور حجت الاسلام حاج ناصر آقایی امام جمعه شهرستان چالدران برگزار شد. امام جمعه شهرستان چالدران در این دیدار با اشاره به اهمیت ذکر خداوند اظهار کرد :یکى از زیباترین جلوه هاى ارتباط عاشقانه با خدا و اساسى ترین راه هاى سیر و سلوک، ذکر است
حجت الاسلام حاج ناصر آقایی افزود : با نگاهی بر تعالیم مبین دین اسلام و احادیث وارده از معصومین علیهم السلام درمی یابیم که ارزش هیچ چیز بالاتر از یاد خدا نیست.
ایشان با اشاره به اینکه رفع همه گرفتاری ها و مشکلات در ذکر خدا نهفته است افزود : رویگردانی از این امر مهم آدمی را در عسرت و تنگی قرار می دهد، به طوری که زندگی بر او تنگ می شود و نه تنها از هدف اصلی در این جهان باز می ماند، بلکه در آخر عمر نیز با خسران و پشیمانی، حسرت روزهایی را می خورد که دیگر راه بازگشتی به آنها نیست
امام جمعه شهرستان چالدران ادامه داد: ذکر خدا تنها این نیست که نام خدا را بر زبان بیاوریم و مکرر تسبیح و تهلیل و تکبیر گفته شود؛ بلکه منظور آن است که با تمام قلب، متوجه او و عظمتش باشیم، و او را همه جا حاضر و ناظر بدانیم. بی شک چنین ذکری سرچشمه حرکت به سوی نیکی ها و خوبی ها است، و می تواند میان انسان و گناه و رذائل اخلاقی سد محکمی ایجاد کند.
ایشان افزود :ذکر الله واقعی ذکری است که در اعماق وجود انسان اثر بگذارد، و در جهت گیری های فکری و عملی او تاثیر کند، و روح و جان انسان را پرورش دهد و به راه خدا دعوت کند.
در ادامه حجت الاسلام حقوردیزاده ریاست اداره تبلیغات اسلامی چالدران مطالبی در مورد اجرای پروتکل های بهداشتی بیان کردند.
هدایت شده از دفتر امام جمعه چالدران
دیدار حجت الاسلام حاج ناصر آقایی امام جمعه شهرستان چالدران بهمراه حجت الاسلام حقوردیزاده رئیس اداره تبلیغات اسلامی ، حجت الاسلام واحدی مسئول دفتر امام جمعه ،حجت الاسلام کریمی مسئول ستاد نماز جمعه و اعضای ستاد نماز جمعه با محمد زاده فرماندار شهرستان چالدران بمناسبت هفته دولت
🔅دستورالعمل شیخ حسنعلی نخودکی به امام خمینی ره برای کیمیا
🔅شرح ماجرا به نقل از فرزند آیت الله شبیری زنجانی از زبان پدر بزرگوارشان اینگونه نقل میشود که :
🔹در سفری که امام خمینی(ره) و پدرم برای زیارت به مشهد مقدس رفته بودند امام در صحن حرم امام رضا (ع) با سالک الی الله حاج حسنعلی نخودکی مواجه میشوند.
🔅امام امت (ره) که در آن زمان شاید در حدود سی الی چهل سال بیشتر نداشت وقت را غنیمت می شمارد و به ایشان میگوید با شما سخنی دارم.
حاج حسنعلی نخودکی میگوید: من در حال انجام اعمال هستم، شما در بقعه حر عاملی (ره) بمانید من خودم پیش شما میآیم. بعد از مدتی حاج حسنعلی میآید و میگوید چه کار دارید؟
🔅امام (ره) خطاب به ایشان رو به گنبد و بارگاه امام رضا (علیهالسلام) کرد و گفت: تو را به این امام رضا، اگر (علم) کیمیاداری به ما هم بده؟
حاج حسنعلی نخودکی انکار به داشتن علم (کیمیا) نکرد بلکه به امام (ره) فرمودند: اگر ما «کیمیا» به شما بدهیم و شما تمام کوه و در و دشت را طلا کردید آیا قول میدهید که به جا استفاده کنید و آن را حفظ کنید و در هر جایی به کار نبرید؟
🔅امام خمینی (ره) که از همان ایام جوانی صداقت از وجودشان میبارید، سر به زیر انداختند و با تفکری به ایشان گفتند: نه نمیتوانم چنین قولی به شما بدهم.
🔅حاج حسنعلی نخودکی که این را از امام (ره) شنید رو به ایشان کرد و فرمود: حالا که نمیتوانید «کیمیا» را حفظ کنید من بهتر از کیمیا را به شما یاد میدهم و آن این که:
👈بعد از نمازهای واجب یک بار آیه الکرسی را تا «هو العلی العظیم» میخوانی.
و بعد تسبیحات فاطمه زهرا سلام الله علیها را میگویی.
و بعد سه بار سوره توحید «قل هو الله احد» را میخوانی.
و بعد سه بار صلوات میگویی: اللهم صل علی محمد و آل محمد
و بعد سه بار آیه مبارکه: وَمَنْ یتَّقِ اللَّهَ یجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَیرْزُقْهُ مِنْ حَیثُ لا یحْتَسِبُ وَمَنْ یتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیءٍ قَدْرًا ؛
(سوره طلاق آیه ۲ و ۳) (هرکس تقوای الهی پیشه کند، خداوند راه نجاتی برای او فراهم میکند و او را از جایی که گمان ندارد روزی میدهد، و هرکس بر خداوند توکل کند کفایت امرش را میکند، خداوند فرمان خود را به انجام میرساند، و خدا برای هر چیزی اندازهای قرار داده است.)
را میخوانی که این از کیمیا برایت بهتر است.
هدایت شده از فقه و معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰صبر امامحسین علیهالسلام در مقابل خیرخواهیهای ناشیانه
💠رهبر انقلاب: ماها نمیفهمیم صبر یعنى چه. صبر در جاى صبر معلوم میشود که معنایش چىست.
🔹از اوّلى که امام حسین از مکّه قصد حرکت کرد و بعضى فهمیدند، این موانع گوناگون اخلاقى در مقابل امام حسین شروع شد، تا شب عاشورا. صبر کردن در مقابل این حوادث [خیلی دشوار است.]
🔹صبر کردن در مقابل این خیرخواهىهاى ناشیانه کار خیلى عظیمی است، کار خیلى بزرگى است، خیلى قدرت میخواهد؛ صبر کرد. همهى صبر، در مقابل فشارها و مصائب جسمانى نیست؛ این فشارهایى که به عنوان مصلحتطلبى، مصلحتجویى، [که بگویند] «آقا بر خلاف مصلحت دارید کار میکنید» وارد مىآید، صبر کردن در مقابل اینها و راه بیّن و روشن و رُشد را رها نکردن، آن صبر عظیم و صبر جمیلى است که امام حسین (علیه السّلام) انجام داد.
۱۳۸۰/۱۲/۲۱
🔗 مشاهده فیلم کامل:
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=46264
💻 @khamenei_maaref
تاسوعاست، همان یک قدم مانده به تصویر گری واقعه عشق در کربلا...
تاسوعا آبستن ثانیه به ثانیه عشق بازی ۷۲ تن عاشق حسین (ع) است و تداعی گر زیباترین شهادت های تاریخ...
فردا، عشق، هفتاد و سه بار بر خاک بوسه می زند و آن گاه چون ققنوسی تازه نفس، از شعله های خویش برمی خیزد و در آغوش پروردگار خویش به دیدار میرسد.
تاسوعا بانگ بلند گریه های شیرخواره ای است که در عرش به بالندگی میرسد و گلوی بریده اش برات حقانیت پدر است!
فرداست که زینب کبری، کبریایی را مبهوت صبرش میکند و جهانی را مات بلاغتش!
تاسوعا است همان روزی که حسین (ع) با چشمان وداع، خیره به کائنات میشود و با نگاهش تمام عرش به لرزه میافتد!
«تاسوعا» مقدمه کتاب عاشوراست که با حضرت ابوالفضل آغاز میشود و تا اسارت آل طه (ع) ، به اوج میرسد...
کتابی که با شرمندگی آب در برابر عباس (ع)، آغاز شد و رقص خون بر شمشیر را ۷۲ بار به تصویر کشید و به سرخی خون حسین (ع) آغشته شد و این کتاب تا ابد مفتوح است.
عباس (ع) امروز اگر دستانت در فرات به یادگار مانده اما همین دست های در راه مانده ات براتی است برای دستگیری از حوائج شیعیانت...
از همان روز باب الحوائج شدی و از همان دم دستگیر...
تاسوعای حسینی بر عموم شیعیان تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی کارا روح انسان را تا کربلا به پرواز درمیاره
غافلگیری مردم با سورپرایز ویژه حضرت ابوالفضل(ع)...