📌تفاوت حقوق بشر ایرانی و آمریکایی
🔹دکتر علم الهدی رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه در توئیتی نوشت: در ایران هزاران زندانی برای حفظ سلامت آزاد یا به مرخصی رفتند وحتی بر مبنای حقوق بشر اتباع خارجی را آزاد کردیم تا نشان دهیم حقوق بشر رنگ و نژاد نمیشناسد؛ در آمریکا با آن همه ادعای دموکراسی حتی برای شهروندان خودشان هم چنین اقدامی صورت نگرفت. این است تفاوت حقوق بشر ایرانی و آمریکایی
🗃نشر آثار استاد #حسن_عباسی
🆔 @hasanabasi
رزمایش سراسری «کمک مومنانه»
💠جهت اهداء کمکهای غیرنقدی خود به پایگاههای مقاومت بسیج سراسر کشور مراجعه کنید.
📲كد دستوري#۱۱*۸۸۰*
🗃نشر آثار استاد #حسن_عباسی
🆔 @hasanabasi
🔰پایگاه خبری العهد: کرونا ناتوانی و توحش غرب و توان ایران اسلامی را نشان داد
🔸دکتر «علی مطر» تحلیلگر لبنانی با انتشار یادداشتی در پایگاه خبری «العهد» لبنان، به مقایسه این دو جامعه پرداخت و نوشت:
💬 با وجود ادعای کشورهای غربی مبنی بر پیشرفته بودن، شیوع کرونا در این کشورها، سبب شد، سردمداران آنان در برابر آزمون سختی قرار گیرند؛ زیرا در دانش و ارزشهای انسانی، مدعی بودند، ولی در نخستین آزمون خود، شکست خوردند.
💬 این ویروس بهتر از هر چیزی، پوشالی بودن تمدن، فرهنگ، اخلاق و پیشرفت جوامع غربی را نشان داد.
💬 به فرموده رهبر معظم انقلاب، بشریت به مرحله امنیت و خوشبختی نرسیده و میلیاردها انسان، هم اکنون نگران و مضطرب هستند. این مسئله در کشورهای لیبرال که مدعی انحصار پیشرفت برای خود بودند و کشورها را بر اساس منافع خود به پیشرفته و در حال توسعه تقسیم میکردند، بیشتر جلوهگر است. همین تبلیغات غرب، باعث شده بود که ملتهای کشورهای در حال توسعه، احساس حقارت کنند؛ زیرا رسانههای غربی در حال تبلیغ این مسئله هستند که اسلام نمیتواند هیچ کشوری را رهبری کند.
💬 امام خمینی (ره) در کتاب خود «دولت اسلامی» میگویند که حتی اگر غربیها به مریخ و سایر کهکشانها بروند، باز هم نخواهند توانست فضایل اخلاقی به دست آورند و مشکلات اجتماعی خود را حل کنند؛ زیرا حل مشکلات اجتماعی و بدبختی آنان، نیازمند راهکارهای عقیدتی و اخلاقی است. قدرت مادی، ثروت و تسلط بر طبیعت و فضا، راهکار مناسبی نیست؛ زیرا راهکار، ایمان است و اخلاق اسلامی و اعتقاد.
💬 بدیهی است، آنچه امروز ما را به این وضعیت رسانده، دوری سیاسی از اخلاق و جدا شدن آن از ابعاد معنوی و فضایل اخلاقی است. لذا، دین و سیاست، جداییناپذیرند. اگر دین نباشد، سیاست از شرع آسمانی، منحرف میشود. سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست.
💬 کرونا اهمیت وظایف کشورها در قبال مردم خود را نشان داد. این مسئله را در جمهوری اسلامی شاهد هستیم؛ زیرا بر عکس آمریکا، کنترل کرونا را آغاز کرده است، ولی ایالات متحده به زعامت دونالد ترامپ موفق به انجام این کار نشده است.
💬 اگر اسلام به درستی در کشور اسلامی اجرا شود، -همان گونه که پس از انقلاب، در ایران، اجرا شد- بیشترین توانایی را در هدایت زندگی خواهد داشت؛ به ویژه اینکه رهبرانی مانند امام خمینی (ره) و امام خامنهای (مد ظله)، نقش حاکم اسلامی را ایفا میکنند و رهبری آنان بر اساس، علم، عدالت و رهبری حکیمانه است. این مسئله را در مدیریت تمامی بحرانهایی مشاهده میکنیم که ایران به خود دیده است. به هر حال، ایران توانسته است با رهبری رهبران خود، با وجود تمامی جنگها و تحریمهای ظالمانه آمریکا، از این بحرانها عبور کند؛ آمریکایی که در طول مسیر سیاسی خود و حتی در برخورد با بحران کرونا، جز غرور و توحش، رفتار دیگری از خود نشان نداده است.
🗃نشر آثار استاد #حسن_عباسی
🆔 @hasanabasi
🔻آنچه باعث شده تا عملکرد ایران در مقابله با #کرونا بهتر از امریکا، ایتالیا، اسپانیا و سایر کشورهای پیشرفته غربی باشد فقط زیرساخت بهداشتی قوی حاصل شده در این ۴۰سال نیست.
💠 بزرگترین دستاورد انقلاب، بوجود آمدن همین روحیه انقلابی در مردم و تشکیل گروه های جهادی است که در جهان نظیر ندارد.
🗃نشر آثار استاد #حسن_عباسی
🆔 @hasanabasi
✍️ برخی دلایل جامعهشناختی در چرایی عملکرد بهتر ایران نسبت به کشورهای توسعهیافته مثل آمریکا، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و..
🔰 جلوهای از قدرت نرم ایران
❇️ #مثل_ایران
❇️ #ایران_قوی
🔸علاوه بر زیرساخت بهداشت قوی که در طول این ۴۰سال پدید آمد، اونچه که موجب عملکرد بهتر ایران نسبت به این کشورهای توسعهیافته شده، 《سرمایهداری》متفاوتِ بین این دو ست. مردم برای هر حکومتی، سرمایه محسوب میشوند، اما چه سرمایهای؟
🔹در نظامهای سرمایهگرایی، مردم تا زمانی سرمایه هستند که تولید ثروت مادی کنند و یا مصرفکننده باشند. ارزش شما تا زمانیست که جزئی از این چرخه (تولید-مصرف) باشید.
❤️ عشق، عواطف انسانی، سلامت، حکمت، محبت و.. ارزشها و روابط انسانی در این جوامع، قیمتگذاری شده!
چند میگیری خادم باشی؟
▪️کپیتالیسم یعنی همه چیز، کالاست. و هرچه کالا بود، قیمت دارد. حتی طبابت و پرستاری از بیمار، همه با چشمداشت مادیست.
🔹تصور میکردیم آنجا همهچیز مثل ساعت کار میکند? تا زمانی که چرخ سرمایهگرایی بچرخد، ظاهراً همهچیز مرتب و منظم سرجای خودش است. و زیرساختها مثل ساعت کار میکنند. اما..
🔹سبک زندگی منفعتطلبانه، یعنی اگر کاری سودی برای من ندارد، دلیلی ندارد برای انجامش به زحمت بیفتم. نگرشی سودجویانه به زندگی که، درست مقابلِ روحیهی سلحشوری و جهادیست. این اخلاقِ سرمایهگرایی، از کودکی در ذهن مردم نهادینه شده؛ چون هرچه باشد، چرخ سرمایهگرایی با همین روحیه میچرخد.
☑️ کرونا، به پاشنهی آشیل نظام سرمایهگرایی یورش برد. جایی که دیگر هیچ کمکی از پول برنمیامد.. سود؟ سودی در کار نیست. خدمتِ تو برابر با احتمالا مبتلا شدن و از بین رفتن توست؛ پس فکر خودت باش.
🔺بیماری مسری، به طور تصاعدی شیوع پیدا میکرد. پس: آن نظم ساعتی متداول، برهم خورد. برای جبران، نیاز به سرمایهی دیگری بود که در جوامع توسعهیافته، معنایی نداشت. نیاز به روحیهی سلحشوری و جهادی و خدمت جهادگرانه بود که درست برعکسِ اخلاق سرمایهگراییست. اینجا بود که سرمایههای اصلی، عرض اندام کرد:
۱- سرمایه ایمانی
زیرساخت نرم انقلاب اسلامی، تولید سرمایه ایمانی بود. به طور کلی، در ابرپروژهی امتسازی نظام جمهوری اسلامی مردم، ماشینپولساز نیستند. مردم زمانی واجد ارزشند که میتوانند برای خود و برای جامعهشان تولید ایمان کنند. سرمایه ایمانی، را کجا دیدیم؟
+ حفظ روحیه مردم
(مردم، کرونا را امتحان الهی دیدند که میگذرد..)
+ حفظ روحیه کادر درمانی،
+ بازتولید ارزشهای الهی و انسانی در کادر درمانی
(خدمت، برای نوعدوستی و برای رضای خدا)
+ بازتولید روحیهی جهادی در خدمترسانی عمومی
۲- سرمایه اجتماعی
خانواده، قلب جامعهست؛ کانون گرمی برای سالمندان و ژنراتور تولید آرامش. پرستاریِ بدون چشمداشتِ خانواده از عضو بیمارشان و همدلی و تولید روحیه ولو با رعایت فاصله.
نقش خانواده در مقابله با کرونا بسیار نقش پررنگی بود.
جایگاه خانواده در کشورهای توسعهیافته کجاست؟
🔹شاید بگویید، سوداگری، منفعتطلبی، سرمایهگرایی و.. در ایران هم رسوخ دارد و تازه، در اینجا هم بسیاری از روابط همینگونه هستند که متاسفانه صحت دارد اما همان درصدی که این چنین نبودند، خوش درخشیدند.
🔸معتقدم اگر کوتاهی دولت در گروگان گرفتنِ سلامتی مردم جهت جلب نظر رهبری برای میز مذاکره نبود و از روز نخست، با جدیت بالا کار را عهده میگرفت، امروز در شرایط بسیار بهتری بودیم. آنچه که موجب شد علیرغم کمکاری واضح دولت، عملکرد ایران بهتر بشد، سرمایه ایمانی و اجتماعی مردم ما بود. علیرغم آنکه پروژه امتسازی ما در نیمهی راه است و آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، آموزش عالی ما هم هنوز بومیسازی نشده و دست به عصا قدم برمیدارد، سرمایهی ایمانی و اجتماعی مردم که حاصل لقمه حلال،شیرپاک،نطفهی حلال،نماز،تاسوعا،عاشورا،نیمه شعبان، شب قدر، عرفه و.. بود، معجزه کرد.
❇️ زیرساخت نرم انقلاب اسلامی، بر کرونا غلبه کرد.(و انشاءالله کامل غلبه میکند) تصور کنید زمانی را که سرمایهی ایمانی و اجتماعی مردم به نظامسازی تسری پیدا کرده و نظام آموزش عالی و نظام بهداشت و درمان و.. را با مولفههای بومی ایرانی-اسلامی متحول کند، چه شود..
🗃نشر آثار استاد #حسن_عباسی
🆔 @hasanabasi
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ «منجی در هالیوود»
👤 استاد #رائفی_پور
🔺 منجی گرایی در دنیا اثری جدی پیدا کرده... الان عرصه، عرصهیِ یارکِشیه!
🗃نشر آثار استاد #حسن_عباسی
🆔 @hasanabasi
🔴 دستور رئیس قوه قضاییه برای بررسی گزارش دیوان محاسبات
🔹سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه به دادستان تهران دستور داد که گزارش رییس دیوان محاسبات کشور در خصوص «تامین ارز به نرخ دولتی ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی و غیراساسی در سال ۹۷» که بابت آن بیش از چهار میلیارد و ۸۲۰ میلیون دلار بلاتکلیف مانده و علی رغم گذشت بیش از یک سال منجر به واردات کالا نشده است به صورت ویژه در یک شعبه اختصاصی مورد بررسی قرار بگیرد.
🗃نشر آثار استاد #حسن_عباسی
🆔 @hasanabasi
شمارهی جدید نشریهی خط حزبالله منتشر شد
🔹سخن هفته: توصیهی رهبر انقلاب برای رزمایش مواسات و همدلی؛ خاطرهی خوش رمضان امسال
🔸اطلاعنگاشت: یازده اقدام مهم رهبر انقلاب برای مقابله با کرونا
🔹کلام امام: با این دعا آماده ورود به ضیافتالله شوید
📝مطالعه نسخه PDF👇🏻
http://farsi.khamenei.ir/weekly
🗃نشر آثار استاد #حسن_عباسی
🆔 @hasanabasi
🦠تفاوتهای آلرژی فصلی با کرونا
🔹از کجا بفهمیم تب یونجه داریم نه کرونا؟
🗃نشر آثار استاد #حسن_عباسی
🆔 @hasanabasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴استوری / نبرد کالیفرنیا با ترامپ بر سر کرونا!
🗃نشر آثار استاد #حسن_عباسی
🆔 @hasanabasi