#غریب_حسن_ع
هردوشنبه فاطمه میخواند این را در بقیع
از حسین انگشترُ از تو حرم غارت شده ...
#دوشنبه_های_امام_حسنی
#السلام_علیک_یا_کریم_اهل_بیت_ع
یادت باشد #شهید اسم نیست، رسم است!
شهید عکس نیست که اگر از دیوار اتاقت
برداشتی فراموش بشود!!!💔
شهید مسیـر است، زندگیست،راه است،
مرام است!شهید امتحان پس داده است..
شهیــد روزنه ایست بـه سوی خـدا 🕊
#رفیق_شهیدت_کیه؟!
💠از شهید ابراهیم هادی یاد بگیریم💠
🔹 در شوخیها، مراقب بود به کسی بی احترامی نکند. تمام افراد نیز احترام او را داشتند.
🔸 ابراهیم همیشه در مقابل بدی دیگران گذشت داشت. بارها به من میگفت: «طوری زندگی و رفاقت کن که احترامت را داشته باشند. بیدلیل از کسی چیزی نخواه. عزت نفس داشته باش.»
🔹 میگفت: «این دعواها و مشکلات خانوادگی را ببین. بیشتر به خاطر اینه که کسی گذشت نداره. بابا دنیا ارزش این همه اهمیت دادن نداره. آدم اگه بتونه توی این دنیا برای خدا کاری کنه ارزش داره.»
🔸 وقتی ازدواج کردم، غیر مستقیم مرا نصیحت میکرد. مثل آدمهای دنیا دیده میگفت: «توی زندگی، اگر برخی مسائل پیش آمد که برایت تلخ بود، توی خودت بریز و اجازه نده که این مسائل، باعث کدورت و دلگیری شود. از خدا بخواه، خدا به بهترین حالت، مشکلات را برطرف میکند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #روزشمار | ۳۰ مردادماه ۱۴۰۲
💫 #رهبر_معظم_انقلاب:
#مسجد پایگاه است و این پایگاه بر محور ذکر و #نماز است.
🗓 ۱۳۹۵/۰۵/۳۱
🍃🔹امام خامنهای:
🕌یكی از علل پیروزی این انقلاب مبارك در ایران اسلامی - و یا لااقل سهولت این پیروزی - این بود كه مردم به مساجد اقبال پیدا كردند؛ جوانان مساجد را پر كردند و علمای اعلام، مساجد را به عنوان مركزی برای تعلیم، تربیت، روشنگری افكار و اذهان، مورد استفاده قرار دادند و مسجد، مركزی برای حركت، آگاهی، نهضت و افشای اسرار زمامداران فاسد و خودفروختهی رژیم طاغوت شد.
۱۳۷۵.۱۰.۱۹
🕌 ۳۰ مردادماه، روز جهانی مسجد گرامی باد
💠 ۳۰ مرداد؛ روز بزرگداشت علامه محمدباقر مجلسی «ره»
🔸محمدباقر بن محمدتقی مجلسی (۱۰۳۷ - ۱۱۱۰ق) معروف به علامه مجلسی یا مجلسی دوم، از محدثان و فقیهان مشهور شیعه در قرن یازدهم هجری بود. علامه مجلسی از میان شاخههای علوم اسلامی بیش از همه به حدیثنگاری علاقه داشت و به اخباریان نزدیک بود. مشهورترین کتاب او، مجموعه پرحجم حدیثی به نام بحارالانوار است که نقش بارزی در احیای جایگاه حدیث در منظومه معرفت دینی داشت.
🔸او با تربیت شاگردان و آثار پر تعداد خود که بسیاری از آنها را به زبان فارسی و برای استفاده عموم مردم نگاشت، بر فرهنگ شیعی و روشهای علمی علمای پس از خود تاثیر گذاشت. وی به دلیل همکاری با حکومت صفویان و نقش بارز سیاسی و اجتماعیاش در آن دوران از شهرت زیادی برخوردار است. وی منتقد صوفیه بود و با تصوف خانقاهی مخالفت میورزید و در دوران سلطنت شاه سلیمان صفوی به مقام «شیخ الاسلام» رسید و در دوران سلطان حسین صفوی صاحب نفوذ بود.
👈مقاله ی علامه مجلسى در دانشنامه اسلامی
👈مقاله ی علامه مجلسى در ویکی شیعه