فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬شماها بازیگرید؛ همین
🎥 الهام حمیدی: همۀ پول تبلیغ کوروش کمپانی را به حساب اعلامی مراجع قضایی برگشت دادم.
🎩اصلاً فکر کردی اون شرکت یا هرشرکت دیگه چرا میاد سراغ شما؟ چون این تصور در اذهان وجود داره که اگه ریگی به کفشش بود، این همه چهره معروف ازش حمایت نمیکردند؛ غافل از اینکه اینا صرفاً با دریافت پول تبلیغ میکنند.
⏰مگه هرکسی مجوز داشت، دیگه تمام فعالیتهاش درسته؟ اصلاً تحقیق کردین که ادعاهای این شرکت چقدر واقعیه و حتی با عقل جور درمیاد؟
🧨مشکل اصلی از خودماست که با حرف یه عده سودطلب که برای یه حمایت اونقدر پول میگیرند، به راحتی اعتماد میکنیم؛ اصلاً مشکل از خود ماست که اینا شدن تبلیغاتچی؛ اگه اینا در جامعه در همان حد خودشون ارزش داشته باشند، اینطوری نمیشه که از راه تبلیغات هم درآمد کسب کنند و هم سر ما کلاه بزارن.
🎯بله مشکل اصلی اینه که اینا در جامعه شدن مرجع علمی، سیاسی، فرهنگی، دینی، اقتصادی و در همه چیز دارن نظر میدن؛ همین مونده نظریه فیزیکی بدن و علم فیزیک را متحول کنن.
شماها بازیگرید؛ همین.
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
کسی نمیتونه یه جوری کالایی را تبلیغ کنه که انگار از تمام زوایای آن آگاهی داره؛ این فریب مخاطبه.
متاسفانه قریب به اتفاق تبلیغات تلویزیونی و مجازی همینطوریه
عرصه تبلیغات، عرصه بازیگری نیست
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مردم ایران «السّابقون» هستند.
آیتالله میرباقری:
▫️ مردم ایران آن «سابقون»ی هستند که خدای متعال آنها را برای سبقتجُستن امتحان کرده است که بروند و راههای نرفته را باز کنند.
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸غیبت از اینجا شروع شد!🔸
زمان ما، زمان امتحان است که آیا بعد از هزار سال غیبت، آیا دیگر از تکروی کردن و #خود_رأیی کردن نسبت به رهبر دست برداشتهایم یا هنوز هم این #مرض در ما هست. زمانۀ ما، فقط برای این امتحان است!
شیعیان، مبلغی از وجوهات خدمت امام یازدهم علیه السلام فرستاده بودند. نامه ای نوشتند که بیلان مصرف این اموالی که خدمت شما رسیده را به ما بگویید!! یعنی این پول را چه کار کردید؟ آدم به امام زمانش نامه بنویسد، بگوید کجا خرج کردی؟ مثل اینکه مدیری می خواهد از زیر دستش حساب بکشد! حضرت پاسخ داد: چرا این سؤال را از امامان قبلی نکردید؟ شما شیعیان کی رَسمتان بود که از امامتان سؤال کنید که این پول ها کجا رفته؟ کجا خرج شده؟ اگر امامت یک امر مستمری است چرا با من این رفتار را می کنید؟
بعد از این پاسخ، حضرت دستور دادند پردۀ سیاهی بر در اتاق ایشان آویختند و مردم که می آمدند سؤال کنند، حق نداشتند پرده را عقب بزنند. از پشت پرده با آن حضرت صحبت می کردند و #غیبت_از_اینجا_شروع_شد. غیبت، از #عدم_اعتماد_امت_به_امامش شروع شد.
در جریان قبول قطعنامه، امت نشان داد که از این مرض دور شده. امت، خیلی نمرهی بزرگی آورد که بعد از 8 سال شعارِ «جنگ جنگ تا پیروزی»، وقتی امام گفت «من صلح می کنم»، بلافاصله پذیرفتند. #زیباترین کاری که این امت کرد، آن راهپیمایی یک ساعتهاش در روز عید غدیر در حمایت از پذیرش قطعنامه بود. من هرچه همهی اعمال این امت را کنار هم میگذارم، از این زیباتر نمیبینم.
@haerishirazi
⚽️روبرتو باجو و پنالتی آخر
🏆در جام جهانی ۱۹۹۴ در میان جشن برزیلیها، روبرتو باجوی بهتزده، برای مدتی با سری پایین روی نقطه پنالتی ایستاد و سپس زمین مسابقه را با چشمانی خیس ترک کرد.
👀چشمانی که پس از بازگشت به ایتالیا، با این دیوار نوشته مواجه شدند که «خدایا! همه ما را ببخش؛ اما روبرتو باجو را نه!»؛
🥅 حتی اگر پنالتی باجو هم گل میشد، چون قبل از او دو پنالتی را از دست داده بودند، برزیلیها با به ثمر نشاندن ضربه بعدیشان بازهم برنده میدان بودند، اما بدشانسیِ باجو این بود که بازی با از دستدادن پنالتیِ او به اتمام رسید.
🍁این سرونوشت روبرتو باجو، ستاره ایتالیایی بود و اصلاً با گلها و تلاش او بود که ایتالیا به فینال رفت.
🔦تقریباً همه انسانها همینطور ناسپاس و ناشاکرند، چه در مقابل پروردگار و چه در مقابل انسانهای دیگر و چه در مقابل خدمات انقلاب اسلامی.
💊همه فقط ناخوشیها را به یاد دارند و هیچکس از نعمتها و خدمات یادی نمیکنه؛ وَ قَلِيلٌ مِنْ عِبَادِيَ الشَّكُورُ.
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
💯یک حدیث عالی در مورد این روزها
♨️ امام على عليهالسلام: لَيْسَ الْعاقِلُ مَنْ يَعْرِفُ الْخَيْرَ مِنَ الشَّرِّ وَ لكِنَّ الْعاقِلَ مَنْ يَعْرِفُ خَيْرَ الشَّرَّيْنِ؛
عاقل، آن نيست كه خوب را از بد تشخيص دهد. عاقل، كسى است كه از ميان دو بد،آن را كه ضررش كمتر است، بشناسد.
📚مطالب السئول، ص ۲۵۰
🔰در انتخابها گاهی بین خوب و خوبتر ماندهایم؛ گاهی بین خوب و بد؛
و گاهی هم مجبور به انتخاب بین بد و بدتر هستیم؛ تشخیص این مورد واقعاً نیاز به عقل و درایت خاصی داره.
تشخیص بین اصل رأی دادن و رأی ندادن؛ کدومش بدتره؟
تشخیص بین رأی سفید و رأی به شخصی که حداقل یک درجه از دیگران بهتره؛ کدومش بدتره؟
تشخص بین رأی دادن به یک نماینده بد و یک نماینده بدتر؛ کدومش بدتره؟
بسیاری از گرفتاریها ناشی از گیرکردن بین همین بد و بدتره و متأسفانه در اکثر مواقع، به جای حالت بد، ما حالت بدتر را انتخاب میکنیم.
💢بهترین انتخاب، انتخاب گزینه بد است؛ درحالیکه میتونست بدتر هم باشه.
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
هدایت شده از شرح حال
✍ چرا من رأی نمیدهم...
🔻من رأی نمیدهم؛ چون میخواهم حاکمیت را تنبیه کنم، نمیخواهم کشورم را تضعیف کنم، نمیخواهم دشمنان خوشحال شوند، نمیخواهم جنگ شود اما میخواهم با این ابزار اعتراض خودم را به گوش حاکمیت برسانم، بگویم به این شیوه حکومتداری اعتراض دارم؛ شما با ردصلاحیتهای شورای نگهبان فضای انتخابات را بستهاید و اجازه نمیدهید نمایندگان واقعی طیف من وارد انتخابات شوند، برای چه بیایم در انتخاباتی که زمین بازی آن را شما چیدهاید شرکت کنم؟!
🔻ته حرف منطقی کسانی که کشورشان را دوست دارند اما میگویند من رأی نمیدهم همین است.
⁉️ اما سوال: شما دلبسته یک گفتمان و روش متفاوت هستید یا دلبسته افراد؟ افراد که میآیند و میروند، پیر میشوند و اصلا تغییر گفتمان میدهند، هر فردی دورهای دارد، آن چیزی که زنده میماند گفتمان است، اگر گفتمان زنده باشد همیشه افرادش هم بالا میآیند. نسلهایش باز تولید میشود.
یک زمان کمونیستها و ملیگراها گفتمان قوی در کشور بودند، چپها بزرگترین اجتماعات را کشور داشتند، ملیگراها دولت حاکم یعنی مصدق را داشتند، اما امروز کجا هستند؟! چون گفتمانشان نیست افرادش هم نیستند و همچنین چون افرادش نیستند، گفتمانش هم نیست.
اینها با هم است، افراد مؤثر گفتمان را زنده نگه میدارند و گفتمان افراد مؤثر را به وجود میآورد. در فضای مجازی چقدر وجود چپها و ملیگراها را احساس میکنید؟!
از فضای مجازی هم شورای نگهبان حذفشان کرده است؟!
یک زمان بالاخره پهلوی یک طرفدارهایی هم داشت، به آنها میگفتند شاهی. حالا کجا هستند؟! ولیعهدش از مردم خواست در فضای مجازی به او وکالت دهند، بیش از ۲۲۰ هزار امضاء از کل ایرانیان داخل و خارج از کشور نتوانست جمع کند، تقریبا اندازه افرادی که برای یک نماینده مجلس رأی میدهند! آیا شورای نگهبان جلو امضای تومار برای وکالت به ولیعهد در فضای مجازی از داخل و خارج را گرفته بود؟
🔻از اول انقلاب گفتمانهای مختلف رویکار نیامدند؟! متناسب با روش خودشان تاثیر نگذاشتند؟! رویکرد هاشمی و خاتمی یکی بود؟!
خاتمی و احمدینژادی یکی بود؟!
احمدی نژاد و روحانی؟!
روحانی و رئیسی؟!
کدامشان یک رویکرد مشابه داشتند؟! گفتمانهای مختلف با رویکردهای مختلف پشت سر هم آمدهاند و تاثیرات خود را هم در همین جمهوری اسلامی گذاشتهاند.
📌شما اگر به نماینده گفتمان خودت رأی نمیدهی، فکر میکنی جمهوری اسلامی را تضعیف میکنی اما جمهوری اسلامی:
👈 اگر با درصد آراء پایین باقی میماند و گفتمان رقیب شما حاکم میشود، ظاهرا شما ضرر کردهای چون گفتمانت دارد حذف میشود و مجبوری آنطور که گفتمان رقیبت چهارسال دیگر زمین بازی را میچیند بازی کنی، از آن بازی که دیگر نمیتوانی فرار کنی!
👈اگر هم با یک احتمال خیلی خیلی ضعیف به واسطه رأی ندادن شما، جمهوری اسلامی دیگر نبود، همه ضرر بزرگتری کردهاند چون این بار با نبودن جمهوری اسلامی، دشمنان نمیگذارند ایرانی هم بخواهد بماند، ایرانستان جنگزدهای خواهی داشت که همه در آن ضرر میکنند.
حالا خود دانید.
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
«اوس یدالله»
🌾 همیشه گوشیش دم دسته و هر وقت از شبانه روز که زنگ بزنید پاسخ میده تا نکنه کسی در راه بموند. مشتریهاش هم اونو میشناسن. بارها شده کسی ماشینش به مشکل خورده و در راه مونده و او با همین راهنماییها کار را راه انداخته.
🌾 برای پول کار نمیکنه؛ شما شاید باور نکنید اما من دیدهام که مشتری نه تنها با او سر قیمت چانه نمیزنه بلکه بیشتر از آن مقداری که اوستا گفته کارت میکشه
🌾 همین الان هم در تماس سوم با بنده خدایی است که پولوس پرایدش مشکل پیدا کرده.
🌾 بارها گفته من حاضرم با یک خرما در روز زندگی کنم اما عزت کشورم پابرجا باشد به شرطی که مسئولین هم همینگونه باشن. ساده زیست باشن و طعم فقر و مشکلات مردم را آنها هم بچشن.
منبع
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇
@Economic_Ethics
اوس یدالله واقعا مرد شریفیه
قبلنا مکانیکی داشت و الان آپاراتی داره تو نیروگاه، خیابان علامه طباطبایی
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
14.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مقایسه دولت آقای رئیسی با دولت قبلی
◽️آیتالله میرباقری:
دولت آقای رئیسی یک دولت انقلابی و قائل به تمدن اسلامی است، منتها حرکت بهسمت تمدن اسلامی چالشهای جدی دارد که مهمترین آن، تغییر فضای تصمیمسازی است.
◽️ تفاوت اسلام قطر و اسلام جمهوری اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
🛑 داوود میرباقری نویسنده و کارگردان برجسته کشور رای خود را در زادگاه خود روستای خیج شاهرود به صندوق انداخت.
فارغ از رای دادنشون،
ایشون واقعاً از ارزشمندترین هنرمندان کشور ماست که شاید تا سالها نتوان کارهای فاخرشون را تکرار کرد: سریال امام علی، سریال مختارنامه، سریال معصومیت از دست رفته، مسافر ری، آدم برفی و اکنون ابر سریال سلمان فارسی.
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚷واقعاً دیدن این تصاویر گریه داره
🐂وقتی انسان وحشی، خودشو متمدن و حیوانات را وحشی میدونه.
اگر انسان ذرهای به پروردگار معتقد باشه، هیچگاه حاضر نیست تفریحش به قیمت اذیت کردن دیگر موجودات باشه.
💰انسان چون زورش میرسه فکر میکنه هر کاری میتونه انجام بده.
با همین تفکر بود که سالها ملتهای مظلوم را مستعمره خود کردند و جانمایه آنها را به یغما بردند، تا برای خودشان تمدن بسازند و متمدن شوند.
#لعنت_بر_تمدن_نکبت
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇
@Economic_Ethics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯رفتار بیشتر گداهای خیابونی
⭕️ نظر رهبری در مورد کمک کردن به گداهای خیابانی: اگر این عمل ترویج دروغ، بیکاری و تکدی گری و تخلف از قانون باشد باید از آن اجتناب شود. میتوانید صدقات و تبرعات را به مؤسسات مورد اطمینانی که در این زمینه فعال هستند بدهید.
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
هدایت شده از اقتصاد اخلاقی و اخلاق اقتصادی
☘️درخت مبارک و استراتژیک زیتون
🔶 در ایام درختکاری درختهای زیادی میتوان کاشت ولی به چند علت زیتون پیشنهاد میشود:
✅تولید روغن به عنوان یک کالای استراتژیک
✅تولید غذای دام به عنوان یک نیاز ضروری کشور
✅استفاده از برگ درخت زیتون بهعنوان دمنوش و بهجای چای
✅عمر زیاد این درخت که حدود ۲۰۰ تا ۵۰۰ سال گفتهاند
✅خواص دارویی بسیار زیاد آن
✅سفارشات روایی در خصوص زیتون
🔶 شاید بهخاطر همین خواص بود که در قرآن به زیتون قسم خورده شده
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
🌳اهمیت درختکاری در روایات
روایات فراوانی درباره اهمیت درختکاری توسط اهل بیت (علیهم السلام) بیان شده است که به برخی از آنها اشاره میکنیم:
✅پيامبر اکرم (صلى الله عليه و آله) فرمودند: هيچ مسلمانى نيست كه نهالى بكارد و انسان يا حيوان يا پرنده از آن بخورد مگر آنكه تا روز قيامت براى وى صدقه بنويسند.
✅پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله) فرمودند: هركس بدون ظلم و تجاوز به حقوق ديگران ساختمانى را بنا كند يا بدون ظلم و تجاوز نهالى بكارد، تا وقتى كه يكى از آفريدههاى خداوند مهربان از آن بهره مند مىشود، پاداش وى ادامه خواهد داشت.
✅پيامبراكرم (صلى الله عليه و آله) فرمودند: هركس درختى بكارد و آن درخت به بار نشيند، خداوند به اندازه ميوههاى آن درخت به وى پاداش مىدهد.
✅پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله) فرمودند: اگر در دست يكى از شما قلمه درختى است و قيامت نزديك شد، در صورتى كه مىتواند پيش از برپايى قيامت آن را بكارد، بايد اين كار را انجام دهد.
✅امام صادق عليه السلام: زراعت كنيد و درخت بكاريد. به خدا سوگند! مردم كارى حلال تر و پاكيزه تر از آن انجام نمىدهند.
✅امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: شش خصلت است که مؤمن بعد از مرگ خود از آنها سود می برد: فرزند صالحی که برایش طلب مغفرت کند، ... و درختی که کاشته است...
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
✅ایشان در ۱۴ مرداد ۱۳۳۳ در روستای موگر از توابع شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد به دنیا آمد. پس از پایان تحصیلات ابتدایی و راهنمایی، برای مقطع دبیرستان راهی شهر بهبهان شد و در مدرسه 25 شهریور این شهر مشغول تحصیل شد. سال1353دوره دبیرستان را تمام كرد. در همین مقطع دبیرستان در فعالیت های انقلابی حضور می یابد و در خرداد ماه سال 53 توسط ساواک بازداشت می شود و چند شبی را در زندان ساواك گچساران میماند. با گرفتن تعهد آزاد میشود و به خاطر همین نمیتواند درهمه امتحانات خرداد ماه شركت كند. بعد از آزادی به روستا باز میگردد و دیپلمش را در شهریور ماه اخذ میكند.
🍀با پایان دوره دبیرستان، سال 1354 به سربازی رفت و بعد از دوره آْموزشی، به خاطر اینكه دیپلمه بود به عنوان درجهدار انتخاب شد و در رشته تانك دوره دید. دوران سربازی او در 16 اردیبهشت 1356 تمام شد و مشغول مهیا کردن مقدمات ادامه تحصیل در آمریکا شد. تا زمانی كه شرایط سفر برای او فراهم شود در یك شركت آبرسانی بین آبادان-ماهشهر به عنوان رییس كارگزینی مشغول به كار شد.
🌺در این شرکت نیز فعالیتهای سیاسیاش را ادامه داده و تشكل كوچكی در همان شركت راه میاندازد اما پس از مدتی فعالیت این گروه كوچك در آن شركت لو میرود و به بهبهان نقل مكان میكند.
🌹ایشان ۱۵ شهریور سال ۱۳۵۶ برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و پس از چندماه آموزش و یادگیری زبان انگلیسی، وارد دانشکده کشاورزی سنت پترزبورگ فلوریدا شد و در رشته مهندسی کشاورزی تحصیلات خود را آغاز کرد.
🔰در آمریکا فعالیتهای ضد رژیم پهلوی خود را گسترش داد و به فعالیتهای ضد استکباری تبدیل کرد. با برپایی جلسات سخنرانی، به هدایت جوانان مسلمان ساکن آمریکا اقدام کرد و با همکاری تعدادی از دانشجویان مسلمان به تأسیس انجمن اسلامی دانشجویان اروپا و آمریکا در ایالت فلوریدا اقدام کرد. در روز هشتم تیر سال ۱۳۵۸ طی یک انتخابات به عنوان نماینده دانشجویان سنت پترزبورگ فلوریدا انتخاب شد.
❇️وقتی در تظاهرات تسخیر لانه جاسوسی در ایران پرچم آمریكا به آتش كشیده میشود، دانشجویان آمریكایی به تلافی این به آتش كشیدن تصمیم میگیرند درصحن دانشگاه پرچم ایران را به آتش بكشند. كشمكشهایی صورت میگیرد و دانشجویان ایرانی میگویند ما چنین اجازهای به شما نمیدهیم. نهایتاً این موضوع با برگزاری جلسه مناطرهای در صحن دانشگاه ختم می شود و از آمریكاییها 4 نفر و از ایرانیها نیز 4نفر در مناظره شركت كردند. از میان دانشجویان ایرانی ایشان به عنوان مسئول انجمن اسلامی شهر سنت پطرزبورگ شركت کرد.
🔻با آغاز جنگ به وطن بازگشت تا در دفاع از کیان و ایمان خود جانانه تلاش کند و با توجه به اینکه او در دوران سربازی دوره سلاحهای سنگین را گذرانده بود، پس از ورود به ایران خود را به سپاه تهران معرفی و پس از طی دوره یک ماهه آموزش نظامی در شیراز، مدت شش ماه را در جبههی آبادان خدمت کرد.ایشان که به او لقب «چمران جنوب» دادهاند، آبان ماه سال ۱۳۶۰ برای بار دوم به جبهه اعزام شد و به عنوان معاون گروهان رزمی حضرت مهدی (عج) فعالیت خود را آغاز کرد و همزمان با شروع عملیات فتح المبین، فرماندهی تانکهای چیفتن را بر عهده گرفت.
🌷در پنجمین روز از فروردین سال 61 در عملیات فتحالمبین و منطقه رقابیه به فیض شهادت نائل آمد و در روستای زادگاهش موگر تشییع شد. پس از شهادت ایشان، انجمن اسلامی دانشجویان آمریکا و کانادا طی نامهای شهادت ایشان را به خانواده وی تبریک و تسلیت گفتهاند.
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
🌷شهید هدایت الله طیب
رحمت الله علیه و حشرنا الله معه و مع الشهداء و الصدیقین.
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇
@Economic_Ethics
🌋قله حماقت و انسانهای همهچیزدان
⁉️همیشه این سوال برام مطرح بود که علت اعتماد بهنفس کاذب بعضی از انسانها چیه و چرا با اینکه اطلاعات و سواد کافی در مورد موضوعی ندارند، ولی اینقدر راحت و با اعتماد بهنفس نظر میدن. تا اینکه با این نمودار آشنا شدم.
⛰ وقتی انسانی اندک اطلاعاتی بهدست میاره، فکر میکنه همهچیزو میدونه و اینجاست که قله حماقت نامیده میشه.
🔦اما وقتی مطالعات و تجربیاتش بیشتر میشه و به ظرفیت ناچیز خود در برابر علم پی میبره، خیلی ناامید میشه.
💡اما کمکم که متخصص میشه، اعتماد بهنفسش رشد پیدا میکنه تا به سطح معقولی برسه.
📌مشکل آدمای همهچیزدان همینه که چون سواد عمیقی ندارن، از قله حماقت پایین نمیان؛ همونجا از آب و هوا لذت میبرن و از دیدن مناظر کیف میکنن؛ یه عده هم براشون کف میزنن و هورا میکشن.
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
📌معرفی کتاب
📙بازگشت از فلوریدا: شهید هدایت الله طیب
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇
@Economic_Ethics
🌷از میان مناطق مختلف سفر #راهیان_نور کانال کمیل صفای عجیبی داشت؛ محل شهادت شهید ابراهیم هادی و گردان کمیل و حنظله
🥀آخرین برگ دست نوشتهی شهید ۱۵ ساله کانال کمیل:
امروز روز پنجم است که در محاصره هستیم.
آب را جیره بندی کردهایم.
نان را جیره بندی کردهایم.
عطش همه را هلاک کرده است.
همه را جز شهدا که حالا کنار هم در انتهای کانال خوابیدهاند.
دیگر شهدا تشنه نیستند.
فدای لب تشنهات پسر فاطمه
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇
@Economic_Ethics
30.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣چند نکته در مورد این کلیپ
✔️اول اینکه از زاویه دوربین اینطور برمیاد که فیلمی گرفته نشده.
✔️دوم اینکه علت این همه بیتفاوتیها رو نمیدوم؛ شخصی این همه بیحرمتی میکنه و فحش میده، چرا هیچکس جلوشو نمیگیره؟ چرا هیچ عکسالعملی نشون نمیدن؟ چرا اینقدر بیتفاوت؟
✔️سوم اینکه وقتی قوه قضائیه با کسانی که با ناهیان از منکر برخورد میکنن، برخورد عبرتآموزی نداره، از این بهتر نمیشه.
✔️چهارم اینکه چرا این لالهایی که تازه زبانشون شفا پیدا کرده، از کار قبیح و دور از انسانیت او خانم حرفی نمیزنن و میخوان با تحلیلهای سطل ماستی ازش بگذرن؟
🔻خدا به داد عاقبت کسانی برسه که با کوچکترین مناسبت سعی میکنن به دین حمله کنن.
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇
@Economic_Ethics
میخواهید بدانید چطور یک شاخص و آمار ساده میتواند فرهنگ یک جامعه را نابود کند؟
به این مثال توجه کنید
۱. اقتصاددانان به علتی که خواهم گفت جامعه را به دو قسمت تقسیم میکنند. افراد فعال و غیرفعال
۲. فعالین، شاغلین و بیکاران هستند و غیرفعالان کسانی که حتی دنبال شغل نمیگردند
۳. شاخص #نرخ_مشارکت اقتصادی از مجموع درصد شاغلین و بیکاران به دست میآید
۴. شما در حال گزارش به رئیسجمهور هستید! میگویید نرخ مشارکت اقتصادی در ایران ۴۰ درصد و در دنیا ۷۰ درصد است
۵. رئیس جمهور ناراحت میشود و دستور رسیدگی و حل این معضل را صادر میکند
۶. کارشناسان شروع میکنند به نوشتن گزارش و توصیههای سیاستی
۷. تجربههای موفق دنیا بررسی میشود. مثلا کشورهایی که بیشترین نرخ مشارکت را دارند
۸. سیاستهای پیشنهادی در رسانهها تکرار میشود
۹. مسئولین اجرای آنها را ضروری و به نفع جامعه میخوانند
۱۰. سیاست اجرا میشود
۱۱. مادران بالاجبار یا با تحریک و تشویق راهی کارخانهها میشوند و نرخ مشارکت بالا میرود
۱۲. آمارها نشان میدهد که بیشترین مشارکت مربوط به کشورهایی است که بعد و نرخ تشکیل خانواده در آنها کمترین است.
به همین راحتی با یک شاخص غلط و یک آمار ساده میتوان همه را فریب داد
اما این ماجرا به نفع کیست و چرا اقتصاددانان چنین خطایی را انجام میدهند؟
پاسخ: زنان کارگران ارزان برای کارخانهها هستند و خانواده مانع استثمار زنان میشود. به قول دنیای اقتصاد: طلای پنهان اقتصاد ایران!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦭فقط خدا میدونه این حیوون بیچاره رو چقدر زجر دادن تا این حرکاتو انجام بده، چقدر غذا بهش ندادن تا این کارا رو انجام بده.
🍁بعد ما فکر میکنیم خودش از این حرکات خوشش میاد و کاملاً از این نحوه زندگی رضایت داره.
🎯انسان همهچیزو برای خودش میخواد، درحالیکه خدا موجودات را برای خودشون خلق کرد، مگر مواردی که خداوند اجازه داده باشه.
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics