eitaa logo
کانال آموزشی بورس
2.8هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
512 ویدیو
84 فایل
مدیر کانال:. @majiddf کانال تحلیلی بورس: https://eitaa.com/channel_bourse کانال آموزشی بورس https://eitaa.com/joinchat/3356229667C1c7944d5f3
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال آموزشی بورس
الگوهای ادامه دهنده الگوی کنج صعودی (Rising Wedge) مثالی دیگر از یک کنج صعودی که روند قبل از آن صعودی میباشد با تشکیل الگوی کنج صعودی قیمت به روند افزایشی ادامه داده است اما در نهایت با خروج از پایین کنج نزولی شده است
الگوهای ادامه دهنده الگوی کنج صعودی (Rising Wedge) تشکیل و تکمیل شدن الگو برای تشکیل الگو حداقل دو برخورد قیمت به هر دو خط روند این الگو الزامی است و در صورتی که یکی از اضلاع فقط یک برخورد داشته باشد، الگو معتبر نخواهد بود. اگر تعداد برخوردها از دو مورد بیشتر شود، اعتبار الگو نیز افزایش خواهد یافت. به منظور تکمیل این الگو باید شکست ضلع پایینی الگو رخ دهد و تا زمانی که شکست انجام نشود، نمی توانیم از تکمیل شدن الگو اطمینان حاصل کنیم. شکست ترجیحا باید پرقدرت باشد تا اتفاق نظر تریدرها برای تایید حرکت بعد را نشان دهد. پس از شکست ضلع پایین می توان اقدام به فروش کرد. البته اگر قیمت خیلی از نقطه ورود (جایی که ضلع پایینی شکسته می شود) فاصله بگیرد، بهتر است تا پولبک مجدد قیمت صبر کنیم تا از منظر ریسک به ریوارد شرایط مناسب تری مهیا شود.
کانال آموزشی بورس
الگوهای ادامه دهنده الگوی کنج صعودی (Rising Wedge) حد زیان و حد سود الگو برای حد زیان الگو باید از آخرین سقفی که منجر به شکست ضلع پایینی الگو شده است استفاده کنیم و حد زیان را کمی بالاتر از آن قرار دهیم. برای حد سود از دو حالت می توان استفاده کرد. ۱- در حالتی که الگوی کنج صعودی در فاز اصلاحی شکل گرفته باشد می توان حرکت نزولی قبل از آن را اندازه گیری کرده و پس از شکست ضلع پایینی، از نقطه شکست به سمت پایین به همان اندازه هدف گذاری کنیم.
کانال آموزشی بورس
الگوهای ادامه دهنده الگوی کنج صعودی (Rising Wedge) ۲- در حالت دوم میتوانیم از قاعده الگو برای هدف گذاری استفاده کنیم.
کانال آموزشی بورس
تاکید بر سهمی که باورش دارید و پرهیز از جا به جایی و عدم حسادت به سهم همسایه👆👆۰
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش سرمایه به شیوه جذاب یکبار برای همیشه ✅ https://eitaa.com/Educational_Channel
✅صرف سهام صرف سهام طبق ماده ۱۶۰ قانون تجارت، شرکت می‌تواند سهام جدید خود را برابر با مبلغ اسمی، بفروشد و یا اینکه علاوه بر مبلغ اسمی سهم، مبلغی را به‌عنوان اضافه ارزش از خریدار دریافت کند. ✅به مابه‌ التفاوت ارزش اسمی و وجوه دریافتی مازاد بابت فروش سهام جدید، صرف سهام گفته می‌شود. ❌کاربرد صرف سهام برای شرکت 🔹شرکت می‌تواند صرف سهام را به اندوخته شرکت منتقل می‌کند. 🔹شرکت می‌تواند صرف سهام را بین سهام داران قبلی تقسیم می‌کند. 🔹شرکت می‌تواند صرف سهام را به‌صورت سهام جدید به سهام داران قبلی بدهد. 🔹شرکت‌ها فروش سهام با صرف را با حفظ حق تقدم و یا با سلب حق تقدم انجام می‌دهند. 🔴نکات موردتوجه از آنجا که صرف سهام بخشی از سهام محسوب نمی‌شود، نمی‌توان آن را در حساب سرمایه منظور کرد. این مبلغ باید در حساب مجزایی در بخش حقوق صاحبان سهام نگهداری شود زیرا سبب افزایش این بخش در ترازنامه می‌شود. قانون تجارت ایران، صدور سهام به کسر را مجاز نمی‌داند. حساب صرف سهام قابل تهاتر با حساب کسر سهام نیست. هیچ زیان یا هزینه‌ عملیاتی نمی‌تواند به‌حساب بدهکار صرف سهام منظور گردد.