eitaa logo
افشاگری پروژه 2020 اسلام سکولار
842 دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
11.6هزار ویدیو
55 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
حسن فياد در خصوص شيوه بكارگيري تكنيك سكوت توسط گوبلز، اينچنين مي نويسد: «گوبلز، پيش از آن كه به جواب گويي بپردازد، نتايج حاصله از تبليغات خود را آزمايش مي كرد و در صورتيكه مدارك و دلايل كافي براي پاسخگويي نداشت، سكوت اختيار مي كرد. به ادعاها و تبليغات بي اثر دشمن، جوابي داده نمي شد؛ زيرا، اگر تكذيب مي گرديد، به اشاعه آنها در ميان مردم بيشتر كمك مي كرد و انرژي تبليغاتي نيز به هدر مي رفت.»
«آلدوس هاكسلي» در كتاب خود با عنوان «دنياي جديد شجاع» نيز، درباره اين تكنيك مي گويد: «بزرگترين موفقيت تبليغات نه با انجام كاري، بلكه با اجتناب از آن، حاصل شده است. حقيقت بسيار خوب است، اما بهتر از آن از ديدگاه عملي سكوت درباره حقيقت است.» مرگ يك كودك قطعاً فاجعه است، كنده شدن گوش دردناك است، اما مسايلي كه بر كل مردم كشور تأثيرگذار هستند، به ندرت از پوشش خبري برخوردار مي‌شوند. به نظر مي رسد سرنوشت حقيقت، مدفون شدن ابدي زير كوهي از «خبرهاي شيرين» است. البته ميزان موفقيت اين شيوه به عواملي مانند ميزان قدرت و گستره پوشش خبري دستگاه عمليات رواني حريف، اهميت خبر يا حادثه رخ داده شده، ميزان اطلاع قبلي مخاطبان در مورد حادثه ياد شده و همچنين ميزان علاقه آنها براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد آن خبر يا موضوع بستگي دارد. در سال ۱۹۶۵ ارتش اندونزي با كمك سيا و ارتش آمريكا ، رئيس جمهور وقت (سوكارنو) را سرنگون كرد و با كشتار نيم ميليون انسان بي‌دفاع (طبق آمار غيررسمي بيش از يك ميليون نفر) حكومتي مطلوب غرب سركار آورد. قتل عامي كه مي‌توانست افكار عمومي دنيا را منفجر كند، فقط يكماه بعد در نيويورك تايمز و سه ماه بعد در مجله تايم، اجازه انتشار يافت و جالب اين كه در آنها از ارتش به خاطر خويشتن‌داري تشكر شده بود.
سكوت برخي روزنامه هاي داخلي، همصدا با رسانه هاي فارسي زبان غربي پس از مناظره شش ساعته رئيس جمهور با اقتصاددانان منتقد دولت، نمونه اي از بكارگيري اين تكنيك است. سكوت برخي رسانه ها نسبت به مناظره رئيس جمهور با اقتصاددانان منتقد دولت به حدي بود كه برخي از كارشناسان سياسي در توصيف اين رويداد نوشتند: بهت و حيرت ناشي از شجاعت دولت در رويارويي علمي با منتقدانش شرايطي را به وجود آورد كه تقريباً تمامي رسانه هاي غربي جزييات اين ديدار را سانسور كردند. اين در حاليست كه در زمان انتشار نامه اقتصاددانان منتقد، همان رسانه ها با تبليغات فراوان تلاش داشتند دولت نهم را به بي اعتنايي به نظرات كارشناسي متهم كنند
مثالها : ۱. حدود نيم قرن است كه سازمان سيا مشغول تجارت مواد مخدر در ايتاليا، فرانسه، جزيره‌كورس، شبه‌ جزيره هندوچين، افغانستان و آمريكاي جنوبي و مركزي است و با وجود آنكه اسناد آن در كنگره آمريكا موجود است، اما تا كنون انعكاسي در رسانه‌هاي آمريكا نيافته است. ۲. رسانه‌هاي غربي و برخي رسانه‌هاي داخلي نسبت به پيشرفت‌هاي كشورمان در مورد ماهواره‌بر اميد، انرژي‌هسته‌اي، نانوتكنولوژي، بيوتكنولوژي و ... سكوت اختيار كرده‌اند. ۳. سكوت رسانه‌هاي غربي در مقابل فسادهاي مالي و اخلاقي مسئولان ۴. سكوت هماهنگ رسانه‌هاي غربي و مدافع حقوق بشر در قبال جنايتي مانند كشته‌شدن خانم مروه الشربيني (دكتر داروساز مصري كه در دادگاهي در آلمان توسط يك نژاد پرست، مقابل چشم قاضي با ضربات متعدد چاقو به شهادت رسيد)، مثالي از اين تكنيك است.
۱۰. شایعه سازی : خبري تاييد نشده در مورد يك واقعه كه انتقال آن دهان به دهان (يا توسط پيامك) صورت مي‌گيرد. شایعه، ترویج یك خبر ساختگی است، كه اساساً دور از واقعیت است و با مبالغه و ایجاد رعب یا تحریف خبری كه بهره ناچیزی از حقیقت دارد، همراه است و هدف آن تحت تأثیر قرار دادن افكار عمومی است و با مقاصد سیاسی ـ‌ اقتصادی یا نظامی همراه می باشد. شایعه در جایی مطرح می‌شود که زمینه دسترسی به اخبار موثق امکان پذیر نباشد. «شایعه، انتقال شفاهی پیامی است که برای برانگیختن باور مخاطبان و همچنین تاثیر در روحیه آنان ایجاد می‌شود. مطالب کلی شایعه باید حول محورهای اساسی و مهمی ‌باشد که مخاطب نسبت به آن حساسیت بالایی دارد». «بهترین شیوه برای القای پیام مورد نظر فرستنده پیام، در زمان‌هایی که پخش پیام به طور شفاف و روشن امکان پذیر نیست و یا در مواقعی که فکر می‌کنند با مشکلات قانونی روبرو می شوند، استفاده از کنایه و اشاره است». کنایه به دلیل غیر صریح بودن آن، معمولا تاثیرات عمیقی برشنونده دارد. استفاده از حربه کنایه، به وفور در تبلیغات به چشم می‌خورد. برای نمونه، گفته می‌شود: «می‌گویند فلانی با تروریست‌ها ارتباط دارد» ویا «شنیده می‌شود فلان گروه در حمایت از تروریست‌ها فعالیت می‌کنند» و یا «به نقل از شاهدان عینی، حقوق بشر در فلان کشور مراعات نمی‌شود» ؛ که به هر صورت، ارتباط با تروریسم و نقض حقوق بشر را به افکار عمومی القا می‌کند. شایعات معمولاً در اطراف دولتمردان ساخته می‌شود و اغلب هم‌سازندگان آنها قابل تشخیص نیستند. شایعه، این خصلت را دارد که وقتی سر زبان‌ها افتاد، دیگر قابل کنترل نیست. در جوامعی که کانال‌های رسمی خبر به شدت تحت کنترل است، به ویژه زمانی که مردم نگران هستند، شایعه ایجاد می‌شود و به هنگام انتقال، تغییر می‌یابد و گاه عکس آنچه در آغاز بوده است می‌شود. شایعه، نقش مؤثری در جنگ‌های روانی دارد؛ زیرا بدون آنکه برچسب منفی تبلیغات بخورد، شنونده آن را می‌پذیرد. شایعه می‌تواند برای تخریب روحیه و گسترش بی‌اعتمادی و تفرقه میان نیروهای دشمن و متحدان آنها به کار گرفته شود. رواج سوءظن‌های به ظاهر موجه، می‌تواند همکاری حیاتی میان متحدان دشمن را از هم بپاشد. شایعه، هرگز چیزی را ثابت نمی‌کند، بلکه از طریق ایجاد فضای بی‌اعتمادی، کار خود را ادامه می‌دهد
نكات کلیدی: الف) هر شايعه زماني امكان انتشار سريع دارد، مثلا : شايعه فساد مالي در زمان بحرانهاي اقتصادي سريعتر منتشر مي شود يا شايعه آلودگي آبها در زمان جنگ يا خشكسالي ، قابل باورتر است. ب) بعضي شايعات ممكن است خوشبينانه باشد، مثلا آلمان با رواج شايعاتي از اين نوع بين فرانسوي‌ها در جنگ جهاني دوم باعث شد كه آنها ديگر نتوانند به هيچ خبري اعتماد كنند. ج) مطبوعات با حذف بخشي از خبر يا نوشتن نام اختصاري افراد زمينه را براي ترويج شايعات دلخواه آماده مي كنند.
مثالها : ۱. در دوران انتخابات شايعاتي در مورد كانديداي حريف رواج بسياري دارد. مثلا در انتخابات نهم رياست جمهوري از شايعات زير استفاده شد: «اگر بيايد وسط پياده‌روها ديوار مي‌كشد. انجمن‌حجتيه‌اي است. در زندانها مامور تير خلاص بوده است. » ۲. رواج شايعه‌اي كه درون سكه‌هاي پنج‌توماني قديمي ، طلا كارگزاري شده است. اين شايعه يكبار در اواخر دهه شصت شمسي و يكبار ديگر در سال ۱۳۸۸ رواج يافت و باعث هجوم برخي افراد براي خريد اين سكه‌ها شد. هرچند اين شايعه ازنظر منطقي هم قابل رد مي‌باشد، اما هميشه عده‌اي را به طمع مي اندازد.
۱۱. حذف بخشي از سند اصلي : حذف بخش مهمي از يك خبر، با هدف تحريف آن گاهي اوقات برخي رسانه ها مطلبي را به عنوان 👈🏻«شايع است، احتمال دارد، به نظر مي رسد» و امثال اينها منتشر مي كنند. سپس ساير رسانه ها بدون ذكر احتمالي بودن آن خبر ، به انتشار آن از قول رسانه مرجع مبادرت مي نمايند. در نتيجه، خبري كه بيش از يك شايعه يا احتمال يا اظهارنظر يك تحليلگر روزنامه نبوده است، در جهان به عنوان خبري ناب و دست اول منتشر مي شود.
براي نمونه مي توان به خبري كه درباره خريد اسلحه توسط ايران از كره حدود سالهاي ۱۳۶۴ - ۶۵ روي تلكس خبرگزاريها ظاهر شد، اشاره كرد: «معاون وزير خارجه ايران، سفير كره جنوبي را به حضور پذيرفته و با وي جهت خريد اسلحه مذاكره نموده است، اين در حاليست كه قرار بر ملاقات با سفير كره شمالي كه روابط حسنه اي با ايران دارد، بوده است.» جالب اينكه، پس از تحقيق در مورد منبع خبر، مشخص شد كه يك روزنامه دست دوم كويتي اين خبر را در ستون شايعات خود درج كرده و سپس يكي از خبرگزاريها بدون ذكر ستون شايعات، خبر را از قول آن روزنامه دست دوم نقل مي كند و رسانه هاي ديگر نيز به نقل از آن خبرگزاري مبادرت به نشر خبر مي كنند. در نتيجه، يك دروغ بزرگ به سرعت، يك شبه به واقعيت تبديل مي شود. اين عمل را با هر جمله‌اي براحتي مي‌توان انجام داد. مثلا : فرض كنيد اگر در جمله «لا تقربو الصلوه و انتم سكري» ، قسمت دوم را ذكر نكنيم چه خواهد شد! جمله به اين معني است كه «هنگام مستي ، نماز نخوانيد» و با حذف قسمت دوم فقط اين جمله مي‌ماند «نماز نخوانيد» آن وقت فرد حذف كننده مي‌تواند نتيجه‌گيري كند كه اسلام دستور داده است كه نماز نخوانيد! بعد از حذف بخشي از سند مي‌تواند از آن برضد فرد گوينده استفاده كرد و چون مردم عامي به رسانه اعتماد دارند دنبال بررسي درستي يا نادرستي خبر نخواهند رفت.
مثالها : ۱. به اين قسمت از ماده ۵۰ قانون انتخابات دقت فرماييد: « ماده ۵۰ ـ هیأت اجرایی بخش با تصویب هیأت اجرایی شهرستان می تواند برای مناطق صعب العبور و کوهستانی و مسافت های دور و نقاطی که تشکیل شعب ثابت ثبت نام و اخذ رأی مقدور نیست شعب اخذ رأی سیار تشکیل دهد هیأت اجرایی شهرستان نیز می تواند در صورتی که لازم بداند نسبت به تشکیل شعب اخذ رأی سیار در مرکز شهرستان و بخش مرکزی اقدام نماید ....» حال اگر فقط قسمت اول اين قانون را بياوريم (يعني وجود صندوق‌هاي سيار فقط در مناطق صعب‌العبور لازم است) مي‌توانيم به هر صندوق ديگري مانند صندوق‌هاي سيار بيمارستانها ، روستاهاي كم جمعيت يا ... اعتراض كنيم! اين تكنيك در بيانيه يكي از كانديداهاي انتخابات دهم رياست جمهوري مشهود بود. ۲. به اين جملات كه متن كامل سخنراني رئيس جمهور در ۲۴ خرداد ۸۸ است، دقت فرماييد: « امروز خبرنگاری سوال کرد بعضی ها در گوشه و کنار کارهایی انجام می دهند، اغتشاش است، شورش است،اعتراض است، واژه های تندی را بکار برد و من برای او یک مثالی زدم و نتیجه گیری کردم. من به این خبرنگار گفتم شما اشتباه می کنید، ملت ایران یکپارچه است؛ در یک مسابقه فوتبال۵۰ هزار تا ۷۰ هزار تماشاچی شرکت می کند و آن کسی که تیمش باخته وقتی بیرون می آید عصبانی است و به هر دری می زند. در انتخابات ایران۴۰ میلیون نفر خودشان بازیگر اصلی و تعیین کننده اصلی بوده اند. حالا چهار تا خس و خاشاک این گوشه ها کاری می کنند بدانید این رودخانه زلال ملت جایی برای خودنمایی آنان نخواهد گذاشت. ۷۰ میلیون ملت ایران و ۴۰ میلیون شرکت کننده در انتخابات همه عزیزند، همه ملت ایرانند و همه همدلند و دولت خادم همه آنان و در خدمت همه آنهاست. » بنظر شما، يك انسان بيطرف از جملات بالا كدام نتيجه زير را مي‌گيرد: نتيجه اول: ۱۳ ميليون ايراني كه به ايشان راي نداده‌اند، خس و خاشاك هستند نتيجه دوم: اغتشاشگران خس و خاشاك هستند؟ رسانه‌هاي بيگانه و طرفداران يكي از كانديداها با حذف قسمت اول سخنراني نتيجه گرفتند كه رئيس جمهور به ۱۳ ميليون ايراني توهين كرده است و وي را فاقد خردورزي معرفي كردند. عده‌اي از مردم هم كه به اين رسانه‌ها اعتماد كامل داشتند بي‌درنگ باور كردند. ۳. شما مي‌توانيد قسمتي از سخنرانيهاي فردي را حذف كنيد و سپس بقيه را در تيراژ بسيار بالا توزيع نماييد و او را متهم به خرافه‌گرايي، تحجر، دروغگويي و ... نماييد. اگر افراد به شما اعتماد داشته باشند بدون تحقيق حرفهاي شما را قبول خواهند كرد. در توزيع سي‌دي‌ بر ضد كانديداي رقيب در انتخابات از اين شيوه استفاده مي‌شود.
۱۲. نمك گير كردن : تطميع نخبگان + هزينه كردن اعتبار آنها در راستاي اهداف خود يكي از تكنيكهايي كه به ويژه در طول جنگ سرد استفاده گسترده اي داشت، «نمك گير كردن» روزنامه نگاران، نويسندگان، دانشمندان و نخبگان (به ويژه نخبگان زن) و شركتهاي انتشاراتي بود. دستگاه عمليات رواني غرب؛ در چارچوب چنين تكنيكي كتابهايي را كه اين گروهها مي نويسند آثار مشهور و موفق اعلام مي كند و پس از به شهرت رسيدن از آنها براي تبليغ عليه جامعه هدف استفاده مي كنند. در واقع، با بكارگيري اين تكنيك روزنامه نگاران، نويسندگان، شركتهاي انتشاراتي و نخبگان به مثابه اسب تروا عليه مردم جامعه خود عمل مي كردند.
مثالها : ۱. نمونه بارز اين تكنيك، اعطاي جايزه صلح نوبل به شيرين عبادي توسط آمريكا، و سپس استفاده تبليغاتي عليه ايران است. مي‌دانيد كه جايزه نوبل يك جايزه سياسي است و كشورهاي غربي آن را به كسي مي‌دهند كه در راستاي منافع آنها قدم بردارد و اهداي آن برخلاف اسمش در دست بنياد نوبل (كه بنيادي صرفا علمي است) نمي‌باشد. براي همين، اين جايزه را براحتي به رئيس دولت خونخوار صهيونيستي مي‌دهند. در ايران هم شيرين عبادي با گرفتن اين جايزه حاشيه امنيتي پيدا كرده است و با كمال آزادي پرونده مخالفين نظام را به عنوان يك وكيل دنبال مي‌كند و اگر در مسير كارش با مشكلي روبرو شود مطبوعات غربي سروصدا بپا مي‌كنند كه «برنده جايزه صلح نوبل توسط دولت ايران تهديد شده است » و ... ۲. اهداي فرصت‌هاي مطالعاتي به نخبگان علمي و رسانه‌اي توسط كشورهاي غربي ۳. بعد از انتخابات رياست جمهوري دهم، سميرا مخملباف و پدرش با تحصن در پارلمان اروپا تقاضاي ابطال انتخابات را كردند. اگر به سير مشهور شدن اين دو نفر دقت كنيد خواهيد ديد كه كشورهاي غربي با دادن جوايز به فيلمهاي بي محتواي آنها كه تنها به سياه‌نمايي ايران مي‌پرداخت آنها را براي چنين روزي ذخيره كرده بودند!
۱۳. الگودهي : معرفي و تبليغ الگوهاي مطلوب خود به مخاطبين، به شكل غير مستقيم رسانه هاي بين المللي در گزارشهاي تحليلي خود براي تأثير گذاري بر مخاطب همزمان با پيوند زدن موضوعات مختلف مي كوشند با بهره گيري از شيوه هاي القاي غير مستقيم، موضوع و نهاد مورد نظر خود را به عنوان الگو به مخاطب معرفي مي كنند. به عنوان مثال: راديوهاي آمريكا با معرفي و تبليغ الگوهاي مطلوب خود مانند معرفي هنرپيشه هاي هاليودي، خوانندگان لس آنجلسي و افرادي كه پس از انقلاب از ايران مهاجرت كرده اند و مصاحبه هاي پي در پي با آنها درصدداند تا زمينه همانندسازي نوجوانان و جوانان ايراني با اين الگوها را ميسر سازند. بويژه در مصاحبه با چهره هاي مطلوب خويش، از آنان مي خواهند تا فرآيند گذران زندگي خويش را بازگو كنند. آنان نيز بيشتر آن بخش از زندگي خويش را بازگو مي كنند كه با هنجارهاي مطلوب جامعه ايران مغايرت دارند. نمونه زير، كه از زبان يك جوان به اصطلاح موسيقيدان موفق بازگو شده است، بيانگر اين واقعيت است: «معمولاً صبحها پس از بيدار شدن چند دقيقه اي ورزش مي كنم، بعد صبحانه ام را مي خورم و به دوست دخترم زنگ مي زنم. چند دقيقه اي با هم گپ مي زنيم و قربون صدقه هم مي رويم. بعد به انستيتو مي روم. در آنجا با دوستانم كه چند دختر و پسر باحال ايراني و آمريكايي اند، كار مي كنيم. ناهار را با هم مي خوريم. عصر با دوست دخترم قدم مي زنيم، گاهي به سينما يا ... مي رويم. شبها هم معمولاً در پارتي ها دور هم جمع مي شويم و مي خوريم، مست مي شويم و مي گوييم و مي خنديم». (مي‌بينيد كه اين الگوي زندگي كاملا نابهنجار است، اما چون ابتدا مجري او را جواني موفق معرفي مي‌كند، بطور غير مستقيم تبديل به الگو مي‌شود.) به عنوان مثالي ديگر: رسانه هاي غربي با تبليغات غيرمستقيم درباره «روز ولنتاين» به تدريج آن را در ديگر كشورها نيز ترويج مي كنند، اين در حاليست كه روز ولنتاين از مشخصه هاي فرهنگ غربي است و با فرهنگ اسلامي و شرقي همگوني ندارد.
مثالها : ۱. رسانه‌هاي غربي با تبليغ فراون بر خواننده هاي ايراني يا غربي آنها را به عنوان الگوهاي نسل جوان معرفي مي‌كنند. بنابر همين تكنيك است كه گاهي مدتها در مورد ريزترين جزئيات زندگي اين خواننده‌ها (مثلا مايكل جكسون) برنامه پخش مي‌كنند. ۲. شايد ديده باشيد كه گاهي موجي از هنجارهاي نچندان مطلوب در جامعه رواج پيدا مي‌كند (مثلا عمل كردن بيني) وقتي به ريشه اين عمل دقت مي‌كنيد مي‌بينيد رسانه‌ها با الگوسازي از يك هنرپيشه و سپس تبيغ عمل وي، جوانان را به طور غيرمستقيم به اين كار تشويق كرده‌اند بطوريكه گاهي ايران مقام اول را در جراحي بيني در دنيا پيدا مي‌كند. 🆔 @AndishkadehFCT
🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩 جنـــــاب "استـــاد سیــــــــد " بسیـــــارعـــالی بود اجــرتــون بـــا صاحب الزمان عج ا.... از همـراهی همـه کاربران وادمین ها ومدیران ارجمند گروه هـــای ولایــی که در برنامه ریزی وهماهنگی واجرای کنفرانس ما را همراهی نمودند صمیمانه سپاسگزاریم .... 🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩
🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩 التمــــــــاس دعـــــــای فــــــرج یاعلـــــــــــی پـــــــــــایـــــــان کنفــــــــــرانس 🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩
هدایت شده از گروه🇮🇷 افشاگری پروژه ی 2020✔
با تشکر از جناب ایلیا و استاد سید عزیز و گرامی و همچنین تشکر ویژه از گروه اتحادیه عماریون که ضمن فوروارد مطالب کنفرانس در جمع اوری و برگزاری کنفرانس کوشا هستند🇮🇷🇮🇷🇮🇷 دوستان عزیز مطالب کنفرانس در کانال افشاگری قرار خواهد گرفت @Efshagari2020
در ارسال مطالب کنفرانس و پستهای کانال افشاگری ۲۰۲۰پیش قدم شوید❌❌❌❌❌❌❌❌
💢فرود ظفری: در این چند ماهه شب تا صبح تمرین کردم تا مدالم را تقدیم به رهبری کنم... @Efshagari2020
... ... 🍃پيرمردی داشت رو زمين با انگشت چيزي مي نوشت . رفتم جلو ديدم چندين متر صدها بار نوشته :"حسين" ، طوريکه انگشتش زخم شده! ازش پرسيدم :حاجي چکار ميکني؟؟!! گفت : چون مُيَسّرْ نيست ، من را کام او... عشق بازي ميکنم با نام او... 🍃صدای زنگ کاروان محرم به گوش میرسه... @Efshagari2020
💢 یورونیوز: با بسته شدن حساب‌هایی در توئیتر و فیسبوک به استناد اثرگذاری بر انتخابات کنگره ، گوگل نیز چندین حساب کاربری مرتبط با «برنامه نفوذ» ایران را مسدود کرده است. @Efshagari2020
تحقیر ملی ⭕️اروپایی‌ها از یک سو با وقاحت تمام به دارایی های ارزی کشورمان دستبرد می‌زنند و از سوی دیگر مغرورانه و با کلی شرط و شروط، در برابر حفظ تحریم‌ها، به ما صدقه می‌دهند!! #تحقیر_ملی @Efshagari2020
افشاگری پروژه 2020 اسلام سکولار
تحقیر ملی ⭕️اروپایی‌ها از یک سو با وقاحت تمام به دارایی های ارزی کشورمان دستبرد می‌زنند و از سوی دی
⭕️ بنظر میرسد برخلاف ادعای لیبرالهای وطنی، هدف اتحادیه اروپا از کمک ۱۸ میلیون یورویی‌اش، اجرای کامل توافقنامه پاریس از سوی ایران برای کاهش بیشتر گازهای گلخانه‌ای می‌باشد تا حفظ برجام! @Efshagari2020