11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالروز میلاد پربرکت امام علی(ع) و روز پدر را به همه پدران ایران زمین تبریک عرض میکنم.یاد و خاطره همه پدران آسمانی بویژه شهدای عزیز را نیز گرامی میداریم و برای شادی روح همه آنها یک حمد و سوره و صلوات هدیه میکنیم.
در حرم مطهر امام رئوف، دعاگو هستم. خوشا به حال #شهیدـرئیسی عزیز که مزد سالها مجاهدت خالصانه خود را با شهادت و آرمیدن در کنار مضجع نورانی امام مهربانی ها گرفت.
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهید رئیسی: در مقام پدر هیچ چیز را به دخترانم تحمیل نکردم
👇👇👇در کانال «راه ابراهیم» در شبکه های اجتماعی داخلی با این آدرس عضو شوید.
🔰https://eitaa.com/rahe_abrahim
🔰https://ble.ir/rahe_ebrahim
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلسطین قطعا پیروز است...
@shahidjomhor
هدایت شده از شهید جمهور
اگر امروز حماس بعد از ۴۶۷ روز مقاومت پیروز شد و رژیم کودک کشی که دنبال نابودی حماس بود،مجبور شده موجودیت حماس و شروطش برای تبادل و آتش بس رو بپذیره، ثمره سالها مجاهدت و تلاش شماها بوده...
چقدر جاتون خالیه...
@shahidjomhor
18.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره شنیدنی سفیر ایران در روسیه از شب سقوط بالگرد شهید رئیسی برای اولین بار
🔹کاظم جلالی:پوتین گفت اگر در شرایط سخت کنار شما نباشیم باید تعجب کنید؛ روسها دو هواپیما، دو هلیکوپتر و ۵۰ نیروی پارتیزانی برای پیدا کردن بالگرد آماده اعزام کردند.
@shahidjomhor
⭕️آزادی به شرط انحصار!
علی بهادری جهرمی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس:
🔹تصمیم دیوان عالی ایالات متحده مبنی بر تأیید ممنوعیت فعالیت تیکتاک در این کشور، بار دیگر پرسشهای جدی درباره مبانی حکمرانی بر فضای مجازی و تناقضات موجود در ادعای آزادی بیان و رقابت آزاد در آمریکا را مطرح کرد. ایالات متحده، باوجوداینکه کنترل بر پلتفرمهای بزرگ فضای مجازی همچون فیسبوک، اینستاگرام، توییتر، و گوگل را در اختیار دارد و اکثر این شرکتها در خاک این کشور مستقر هستند، اجازه نمیدهد حتی یک پلتفرم خارجی و رقیب بدون محدودیت در این فضا فعالیت کند. این رفتار، در تناقض آشکار با ادعاهای همیشگی درباره آزادی در اینترنت و رقابت عادلانه است.
🔻مشاهده متن کامل در:
🌐https://farsnews.ir/Ali_Bahadori/1737209195437768595
🗓 ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
@Alibahadorijahromi
بالاخره با تایید «قانون الزام به فروش یا ممنوعیت تیکتاک» توسط دیوان عالی آمریکا، ساعتی پیش، این سکو به عنوان محبوبترین شبکه اجتماعی بین نوجوانان و جوانان آمریکایی با بیش از 170 میلیون کاربر فعال و میزبانی از میلیونها کسب و کار آمریکایی، در این کشور فیلتر و به طور کامل از دسترس خارج شد. جالب است که بدانید این تصمیم در حالی گرفته شده است که تیک تاک تمام سرورهای خود را به آمریکا منتقل کرده و تمام اطلاعات کاربران آمریکایی در خاک این کشور و در پایگاه داده آمریکایی Oracle ذخیره می شود و بر اساس اظهارات مدیر عامل این شرکت، دسترسی تمام و کمال هم به ناظران آمریکایی داده شده است. نکته جالب توجه دیگر اینکه تیک تاک بیش از هفت هزار کارمند آمریکایی دارد و سه عضو هیات مدیره آن هم آمریکایی هستند.
دلیل اصلی این تصمیم این است که مالکیت بخشی از تیک تاک متعلق به شرکت چینی ByteDance است و هیات حاکمه آمریکا نگران آن هستند که چین از این ابزار مهم اجتماعی برای جمع آوری اطلاعات کاربران آمریکایی و مدیریت افکار عمومی در این کشور استفاده کند! لذا بر اساس قانون مصوب کنگره، تیک تاک دو راه بیشتر پیش رو نداشت یا میبایست مالکیت خود را به یک شرکت آمریکایی واگذار میکرد و یا در آمریکا فیلتر میشد.
فیلم ۵ساعته جلسه استماع کنگره آمریکا برای بررسی وتصمیم گیری در خصوص تیک تاک مملو از آموزه های حکمرانی برای مدیران و قانون گذاران کشور است تا بدانند معنای واقعی حکمرانی قانون مند فضای مجازی به عنوان یک اصل امنیت ملی چیست.
پ.ن: این دو ویدئو بخشی از جلسه احضار مدیر عامل تیک تاک به کنگره آمریکا در سال گذشته است.
@Eisazarepour