هدایت شده از بشیرbasheer
♨️ جنجال می کنند تا پاسخگو نباشند
▪️می دانید چرا غربگراها اصرار به دوقطبی سازی در داخل ایران و تخطئه جمهوری اسلامی بر سر افغانستان دارند؟
♦️چون در غیر این صورت باید درباره سرنوشت دولت غربگرای اشرف غنی، سرانجام توسعه غربگرایانه، و غیر قابل اعتماد بودن آمریکا توضیح دهند. بنا بر اعلام سازمان ملل "۹۷ درصد افغانها در خطر قرار گرفتن زیرخط فقر هستند".؛
▪️غربگرایان همچنین باید پاسخ بدهند که چرا آمریکا دولت غربگرا را تسلیم دیگر مهره خود (طالبان) کرد؟
♦️افغانستان عبرت های بزرگی در خود نهفته دارد که غربگراها به هیچ وجه مایل به بازخوانی آن نیستند؛ چه این که در این صورت، زیر پای شان (تمام چیدمان گفتمان کذایی شان) خالی می شود.
🌓 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
هدایت شده از بشیرbasheer
«بسمالله، بفرمائید ثبتنام کنید!»
🔹برادر عزیزمان آقای حسن عباسی نظر شنیدنی و جالبی مطرح کردهاند که اگر با یک پیوست اجرایی و عملیاتی همراه شود میتواند ادعاهای یک جریان سیاسی غربگرا و پُر مدعا را نیز به بوته راستیآزمایی کشانده و نقش تعیینکنندهای در جدایی آب از سراب داشته باشد. برادر عباسی نوشتهاند:
« اصلاحطلبانی که امروز علم جنگ برداشته و نظام را به مداخله در فتنه پنجشیر تحریص میکنند، همان کسانی هستند که در زمان اشغال کویت توسط صدام و حمله آمریکا به عراق، صدام را خالد بن ولید خوانده و خواستار مداخله ایران در جنگ خلیجفارس به نفع صدام شدند». در این باره گفتنی است:
1⃣باید به نوشته ایشان اضافه کرد که مروری گذرا بر مواضع مدعیان اصلاحات به وضوح نشان میدهد نظری متفاوت با خواست و منافع آمریکا - و اسرائیل- نداشتهاند بهگونهای که برای پیشبینی موضع آنها درباره فلان موضوع، میتوان به موضع آمریکا در آن خصوص مراجعه کرد. این خصیصه ذلتبار مدعیان اصلاحات (البته برخی از آنها و نه همه آنان) بیرون از دایره ادعاست و به آسانی قابل دیدن و اثبات است. بهعنوان مثال و فقط به عنوان مثال بخوانید؛
2⃣وقتی آمریکا و متحدان غربی و عبری و عربی آن برای اشغال سوریه و خارج کردن این کشور از محور مقاومت همداستان شده و ائتلافی با نام فریبنده « دوستان سوریه» ! تشکیل داده و سیل اسلحه و مهمات را برای تروریستهای تحت مدیریت خود به سوریه گُسیل داشتند، ایران و حزبالله لبنان که این حرکت را در تقابل با منافع و موجودیت مقاومت (از جمله ایران اسلامی) میدانستند به کمک دولت سوریه شتافتند، در آن هنگام مدعیان اصلاحات جیغ بنفش میکشیدند که چرا باید به سوریه برویم؟! یعنی دقیقاً همسو با آمریکا و متحدانش و در دشمنی آشکار با مردم وطن خود (بخوانید وطنفروشی)!
3⃣آمریکا (به اعتراف صریح هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا در کتاب خاطراتش -HARD CHOICE- انتخاب سخت) تروریستهای تکفیری داعش را ساخت و اسرائیل و انگلیس و فرانسه و عربستان و امارات و ... را به حمایت سیاسی و تسلیحاتی این گروه وحشی فراخواند. سران داعش بیمهابا و به صراحت اعلام کردند که هدف نهایی آنها ایران اسلامی است و حرکتی که از موصل عراق آغاز کردهاند در ایران به نتیجه نهایی میرسد! حفاظت از جان و مال و ناموس مردم ایران و عراق و سوریه و ... برای ایران یک وظیفه قطعی دینی و ملی و انسانی بود و بیتوجهی به آن گناهی بزرگ و نابخشودنی بود. درک این نکته بدیهی برای کودنترین افراد هم قابل درک بود و بسیار بعید بوده و هست که مدعیان اصلاحات از فهم آن عاجز بوده باشند! ولی این فرقه غربگرا قتلعام زن و مرد و کودک هموطن خویش به دست داعش و بهاسارت و کنیزی گرفتن دختران مظلوم این مرز و بوم از سوی تروریستهای داعش را فقط به این علت که خواست آمریکا و اسرائیل است بر مخالفت با خواست دشمنان تابلودار وطنشان ترجیح دادند و فریاد برآورده و زمین و زمان را به هم دوختند که چرا باید جوانانمان را برای مقابله با داعش به سوریه و عراق اعزام کنیم؟! و بهگونهای سخن میگفتند که انگار اعزام نیرو به سوریه و عراق، صدقه دادن به آنهاست و اصلاً به روی نامبارک خود نمیآوردند که ایران اسلامی در این حرکت از جان و مال و ناموس ملت خود دفاع میکند و ...
بیهوده نبود که نتانیاهو میگفت اصلاحطلبان اصلیترین سرمایه اسرائیل در ایران هستند! و گفتنی است شعار « نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» را تارنمای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به مدعیان اصلاحات پیشنهاد -بخوانید دیکته-کرده بود.
4⃣اکنون هم که آمریکا در افغانستان با شکست مفتضحانهای روبهرو شده است و آرزوی دیرینه خود که برپایی جنگ مذاهب و اقوام و کشاندن پای ایران به این توطئه است را برباد رفته میبیند، همان فرقه سیاسی غربگدا برخلاف سر و صدای قبلی که سوریه و عراق و داعش به ما چه ربطی دارد (بخوانید چون به زیان آمریکاست) امروز جیغ میکشند که چرا علیه طالبان (به نفع آمریکا) وارد جنگ نمیشویم؟!
5⃣حالا یک پیشنهاد منطقی و همهپسند در میان است و آن اینکه یک تیپ از مدعیان اصلاحات تشکیل شود و مدعیان اصلاحات جهت اعزام به افغانستان در آن ثبتنام کرده و برای مبارزه به پنجشیر و یا هر نقطه دیگر افغانستان اعزام شوند.
🔸نام « تیپ اصلاحاتیون» ! هم اسم با مسمایی برای این تیپ است! اگر در ادعای خود صادق هستید، بسمالله، بفرمائید در این تیپ ثبتنام کنید ! بهانه نیاورید که این حرکت با سیاستهای رسمی نظام ناهمخوان است! چرا که، اولاً ؛ تاکنون کدام حرکت شما با سیاستهای نظام همراه بوده است ؟! ثانیاً؛ کدام موضع و اقدامتان با خواست آمریکا ناهمخوان بوده است؟!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
هدایت شده از بشیرbasheer
◀️ جنگ سایهها میان ایران و رژیم صهیونیستی؛ ابعاد و ملاحظات جدید
🔰راهبرد کابینه جدید رژیم صهیونیستی در مقابله با ایران: تلاش برای آنکه خود را برای آمریکا ارزشمند کند و رابطه ژئوپلتیک را جایگزین رابطه استراتژیک نماید
⭕️برخی رسانهها و اندیشکدههای آمریکایی از تنش ژئوپلتیک ایران و رژیم صهیونیستی با عنوان «جنگ سایهها» نام میبرند. جنگ سایهها در یک سال اخیر به آبهای آزاد کشیده شده. رژیم صهیونیستی در تلاش است برای مقابله با نفوذ منطقهای و همچنین قطع یا کاهش تجارت دریایی ایران به ویژه در حوزه نفت و بنزین، کشتیها و نفتکشهای ایرانی را در موقعیتهایی دورتر از سواحل کشور هدف بگیرد و به گونهای ضربه وارد نماید که این محمولههای نفتی به مقصد نرسند. از دیدگاه مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی، برجام یک توافق ناکافی است که در هیچ حوزهای از توسعه و پیشرفت ایران اعم از هستهای و موشکی بازدارندگی ایجاد نکرده است. توجه به این نکته اساسی است که رهگیری اهداف غیرنظامی، مانند آنچه اسرائیل در ترور شهید فخریزاده و حمله سایبری به بندر شهید رجایی مرتکب شد، بدون افزایش درگیری نظامی، خطرات را افزایش میدهد و اگر حملات به اهداف غیرنظامی کنترل نشود یا گسترش یابد، خطر درگیری اسرائیل و ایران تشدید خواهد شد.
⭕️جنگ سایهها جدا از عرصه و میدان، از حیث ابزار و تسلیحات نیز پیشرفت قابلاعتنایی کرده است. در عرصه سایبر، تربیت و تقویت نیروهای نیابتی ریسک مواجهه مستقیم را کاهش میدهد، تنوع اهداف را بالا میبرد و انعطاف و سرعت واکنش را ارتقاء میبخشد. رژیم صهیونیستی به ویژه در تلاش است متکی بر ابزارهای فناورانه و بازار منطقه به ويژه پس از توافق عادیسازی، نرمافزارها و برنامههای کاربردی جاسوسیپایهای همچون پگاسوس بسازد تا از طریق شرکتهای به ظاهر فناورانه، اطلاعات دقیقتری از رقبای منطقهای خود به ویژه ایران دریافت نماید. از سوی دیگر، اسرائیل و آمریکا به شکل بیسابقهای روی توان پهپادی ایران تمرکز کردهاند و در تلاشند به موازات تهدیدنمایی قدرت موشکی ایران، هر گونه پرواز پهپادها در منطقه را به ویژه علیه متجاوزین به یمن و همچنین حملات پهپادی نیروهای مقاومت عراقی علیه مواضع و پایگاههای آمریکا به ایران و متحدین او نسبت بدهند. 23 ژوئن سال جاری نیز کارگروهی مشترک میان آمریکا و اسرائیل برای آنچه مشارکتکنندگان «تهدید پهپادی ایران» خواندند، تشکیل شد تا دو طرف به سازوکارهایی از جمله اعلام منطقه پرواز ممنوع برای پهپادهای ایران دست یابند. ژنرال کنت مکنزی، فرمانده نیروهای مرکزی ایالات متحده آمریکا، بیستم آوریل سال جاری در گزارشی به کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفته بود که توان پهپادی ایران موجب شده برتری هوایی آمریکا در منطقه زیر سوال برود.
⭕️کابینه جدید رژیم صهیونیستی به ویژه در بخش سیاست خارجی و با ابتکار و تحرک یائیر لاپید در تلاش است تا ضمن حفظ دست برتر در رویاروییهای غیررسمی و دامنهداری که با ایران در پی گرفته، تصویر رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم متجاوز غیرقانونی را به یک واحد سیاسی عادی تبدیل نماید. سفرهای پرتعداد لاپید به کشورهای منطقه و اتحادیه اروپا کوششی است تا علاوه بر تحمیل اسرائیل به عنوان یک دولت رسمی، رقیب دیرینه خود یعنی جمهوری اسلامی ایران را در منطقه منزوی سازد. علاوه بر این، کوشش برای تعریف منافع مشترک اقتصادی میان کشورهای منطقه غیر از ارزیابی بازارهای منطقهای و درآمدزایی اقتصادی، به ایرانهراسی نیاز دارد تا غیر از کشورهای عربی، ایالات متحده آمریکا نیز حضور و نفوذ خود در منطقه خلیج فارس را وابسته به تحرکات نظامی اسرائیل ببیند. استفان والت، استاد روابط بینالملل در یادداشتی انتقادی در فارنپالیسی تصریح کرده بود حمایت بی قید و شرط آمریکا از اسرائیل، بیش از آن که مشکلی را حل کند، مشکلات فراوانی را برای واشنگتن فراهم میآورد. در نتیجه در سیاست خارجی کابینه جدید رژیم صهیونیستی، وزرای امنیتی و مقامات سیاست خارجی اسرائیل از یکجانبهگرایی نتانیاهو دست برداشته و کوشش دارند در تمام زمینههای ممکن اولاً خود را برای آمریکا ارزشمند سازند و ثانیاً در عصه بینالملل یارگیری کنند و دست به ائتلافسازی بزنند. این ائتلافسازی به ویژه پس از جنگ 12 روزه غزه که شکستی تمام عیار برای رژیم صهیونیستی محسوب میشود، ضروری است.
🌓 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
هدایت شده از بشیرbasheer
430.pdf
213.1K
☘️
🌀 #یادداشت/ خطای محاسباتی در سیاست خارجی!
✍️ عزیز غضنفری
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
🍀
هدایت شده از بشیرbasheer
📌بشیر
♨️گروهها و جریانهای سیاسی فعال در افغانستان کدامند؟
*اگرچه پیدایش احزاب سیاسی در افغانستان سابقه طولانی دارد؛ اما بیشترین احزاب این کشور در زمان جهاد علیه نیروهای شوروی ایجاد شده است. این احزاب که در کنار یکدیگر و برای بیرون راندن ارتش شوروی می جنگیدند، پس از پیروزی بر شوروی، اکثر آنها دچار اختلافات داخلی شدند و در برابر یکدیگر قرار گرفتند. به هر حال، احزاب و گروههای مهم سیاسی افغانستان عبارتند از:
1️⃣ حزب جمعیت اسلامی: پایگاه اصلی این حزب که «برهانالدین ربانی» آن را تأسیس کرد، در میان تاجیکهاست. ربانی پس از شکست دولت کمونیستی، به عنوان رئیس دولت مجاهدین انتخاب شد. پس از ترور ربانی در سال ۱۳۹۰، پسرش «صلاحالدین ربانی» ریاست این حزب را بر عهده گرفته است. برجستهترین شخصیت سیاسی این حزب در سطح سیاست ملی افغانستان، «عطا محمد نور» است.
2️⃣ حزب اسلامی: این حزب را «گلبدین حکمتیار» تأسیس کرد و بیشتر حامیان این حزب از قوم پشتون هستند. حزب اسلامی از زمان تأسیس تاکنون با تمامی حکومتهایی که قدرت را در دست داشتند، جنگیده است.
3️⃣ حزب وحدت اسلامی: این حزب در بامیان و به رهبری «عبدالعلی مزاری» تأسیس شد و توانست با اتحاد برخی احزاب از قوم هزاره به یکی از احزاب قدرتمند جهادی و تأثیرگذارترین حزب هزارهها در افغانستان تبدیل شود. بعد از شهادت مزاری به دست طالبان در سال ۷۳، سایر شخصیتهای این حزب، احزاب جداگانهای تشکیل دادند که همگی آنها عنوان «وحدت اسلامی» داشتند. محمدکریم خلیلی، محمد محقق، محمد اکبری و قربانعلی عرفانی از این شخصیتها بودند.
4️⃣ حزب افغان ملت: این حزب با نام حزب سوسیال دموکرات افغانستان نیز شناخته میشود. پس از سقوط طالبان، رهبری آن بر عهده «انورالحق احدی» بوده که در دولت کرزای، وزیر مالیه و رئیس بانک مرکزی افغانستان بود.
5️⃣ جنبش ملی اسلامی افغانستان: در سال ۱۳۷۱ به رهبری «عبدالرشید دوستم» ایجاد شد. ترکیب این حزب، بیشتر از قوم ازبک و ترکمن(جمعیت ترکمنها در افغانستان خیلی کم است) است که در ولایتهای شمال افغانستان زندگی میکنند.
6️⃣ حرکت اسلامی: این حزب در سال ۱۳۵۸ و با رهبری «آیتالله محمد آصف محسنی» شکل گرفت. این حزب از جمله احزاب اهل تشیع است. پس از سقوط دولت طالبان، آقای محسنی از فعالیتهای سیاسی این حزب کنارهگیری کرد و در حزب انشعاب صورت گرفت؛ یکی به رهبری «سید محمدعلی جاوید» و دیگری به رهبری «سیدحسین انوری». هماکنون، «حاجی عبدالغنی کاظمی» رهبری حزب را برعهده دارد.
7️⃣ جبهه ملی نجات افغانستان: این حزب در سال ۱۳۵۷ در پاکستان، به رهبری «صبغتالله مجددی» شکل گرفت. حامد کرزای نیز از فعالان این حزب بود.
8️⃣ دعوت اسلامی: این حزب به رهبری «عبدالرب رسول سیاف» تشکیل شد و بیشتر اعضای آن از قوم پشتون هستند. دعوت اسلامی یکی از جریانهای اصلی مجاهدین در مبارزه با نیروهای شوروی در افغانستان بود.
👈نکته مهم در ارتباط با این تشکلها آن است که همگی آنها هماکنون دچار عدمانسجام و ضعف جدی هستند.
✅ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
هدایت شده از بشیرbasheer
📌بشیر
♨️ طالبان چگونه شکل گرفت؟
*در رابطه با تشکیل طالبان منابع موثق و قابل اطمینانی وجود ندارد؛ اما در این رابطه دو دیدگاه یا روایت عمده وجود دارد:
1⃣ در روایت اول، عدهای ظهور طالبان را خودجوش تلقی کرده و ظهور آنها را واکنشی در برابر هرج و مرج، نبود امنیت و فقدان یک دولت مرکزی مقتدر دانستهاند که برای جلوگیری از چپاول و غارت اموال عمومی قیام کردهاند.
2⃣ برخی دیگر شکلگیری طالبان را ناشی از سیاستهای منطقهای کشورهایی؛ چون پاکستان، عربستان سعودی، امارات و آمریکا میدانند. بنابراین، تشکیل این گروه را یک پدیده کاملاً جاسوسی و اطلاعاتی تلقی کرده و معتقدند طالبان مستقیماً از سوی سازمان اطلاعات نظامی پاکستان(ISI) و به صورت غیرمستقیم از سوی سازمان جاسوسی آمریکا و انگلیس به وجود آمده است.
👈به نظر میرسد تلفیق این دو نظر دقیقتر باشد. بنابراین، تشکیل طالبان را باید متأثر از عوامل داخلی(خلأ امنیتی، جنگ داخلی و...) در کنار عوامل خارجی(حمایت سایر کشورها از این گروه) دانست.
✅┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
هدایت شده از بشیرbasheer
📌بشیر
♨️ موقعیت شیعیان افغانستان چگونه است؟
1⃣ به لحاظ جغرافیایی، در مناطق مرکزی افغانستان موسوم به «هزارهجات» مستقر هستند که ولایات بامیان و دایکُندی بخشی از این منطقه است و همچنین بیشتر مساحت ولایات میدان، غَزنی، سَر پُل، غور و پَروان را در برمیگیرد.
2⃣ به لحاظ قومی هم هزاره هستند و از نظر جمعیتی در اقلیت هستند(۲۰ درصد).
3⃣ از لحاظ سیاسی حزب وحدت اسلامی و حزب حرکت اسلامی مهمترین تشکلهای سیاسی شیعیان افغانستان هستند که هر دو بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تأسیس شدند و در تقویت موقعیت سیاسی شیعیان در افغانستان تأثیر خوبی داشتند.
4⃣ با این حال، شیعیان در همه ادوار تاریخی، به ویژه بعد از تشکیل دولت طالبان و سرنگونی آن، همواره مورد ستم و تجاوز واقع شدهاند.
✅┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
هدایت شده از بشیرbasheer
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اعجاز_قرآن
🔥نگاه حرام
⁉️آیا میدانید خداوند در آیه ۳۰ نور مومنان را از دیدن صحنه های مستهجن و حرام نهی کرده است:
به مردان مؤمن بگو: چشمان خود را [از آنچه حرام است مانند دیدن زنان نامحرم و عورت دیگران] فرو بندند، و شرمگاه خود را حفظ کنند، این برای آنان پاکیزه تر است، قطعاً خدا به کارهایی که انجام می دهند، آگاه است
🔥امام صادق ع نیز فرمودند : نگاه اول از آنِ توست، نگاه دوم به زيان توست نه به سود تو و نگاه سوم مايه هلاكت است
📚من لا یحضره الفقیه
‼️حال بعد از ۱۴۰۰ سال دانشمندان برای اولین بار به این موضوع پی بردند که کسانی که به دیدن تصاویر مستهجن معتادند دچار آسیب جدی مغزی میشوند ....
✅ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
هدایت شده از بشیرbasheer
📌بشیر
♨️ وضعیت افغانستان از نظر جمعیتی، زبانی، قومی و مذهبی چگونه است؟
1⃣ از نظر جمعیتی، افغانستان حدود ۳۹ میلیون نفر جمعیت دارد و سیوهفتمین کشور پرجمعیت جهان است.
2⃣ از نظر قومی، افغانستان متشکل است از قومیتهایی، چون پشتون(۴۰درصد)، تاجیک(۳۰ درصد)، هزاره(شیعه/۲۰ درصد) و ازبک(۱۰ درصد)
3⃣ از نظر زبانی، زبان فارسی به عنوان زبان مادری مورد استفاده ۷۷ درصد مردم معرفی شده است. همچنین زبان پشتو ۳۰ درصد، زبان ازبکی ۱۱ درصد، زبان ترکمنی ۳ درصد، زبان پشهای ۱ درصد، زبان نورستانی ۱ درصد و زبان بلوچی ۱ درصد اعلام شدهاست. طبیعی است که مجموع درصدهای ذکر شده از ۱۰۰ بیشتر است؛ زیرا مناطق زیادی در افغانستان دو زبانه هستند.
4⃣ از نظر مذهبی، غالب مردم مسلمان افغانستان از پيروان مذهب حنفي هستند(بين ۶۵ تا ۷۰ درصد). پيروان مذاهب ديگر اهل سنت يا وجود ندارند يا اينكه در خفا هستند و كسي به پيروي از اين گونه مذاهب شهرت نيافته است. دومین مذهب مردم افغانستان، مذهب شیعه است که حدود ۲۰ درصد جمعیت افغانستان را شامل میشود. عمده جمعيت شيعيان افغانستان را هزارهها و سادات تشكيل ميدهند.
✅┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
هدایت شده از بشیرbasheer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اگر معتقد به شایسته سالاری هستیم نباید منتظر دستگاههای رسمی بمونیم و تو مارپیچ بروکراسیش گم شیم...
بلکه باید با پیشی گرفتن در اقدام به موقع، جهت عملیاتی کردن اهداف بلند و آرمانی اسلام، به دستگاه فشل ترجمهای دولتها درس انقلابیگری بدیم
✅ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3