عنه عليه السلام :
مَعاشِرَ الشّيعَةِ ، كونوا لَنا زَينًا ولا تَكونوا عَلَينا شَينًا ، قولوا لِلنّاسِ حُسنًا، اِحفَظوا ألسِنَتَكُم وكُفّوها عَنِ الفُضولِ وقَبيحِ القَولِ
امام صادق عليه السلام :
اى گروه شيعيان! زيور ما باشيد و مايه ننگ و زشتى ما نباشيد، با مردم نيكو سخن بگوييد، زبانهايتان را نگهداريد و آنها را از زياده گويى و زشت گويى باز داريد.
أمالي الصدوق : 326 / 17 ، أمالي الطوسيّ : 440 / 987 ، بشارة المصطفى : 170 وفيه «قبح القول» كلّها عن سليمان بن مهران .
🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃
🌸 الهـی بـه امیـد تــو 🌸
مهربانم
آرامش امروزم را به
اقیانوس الهی گره میزنم
تا در طوفانی ترین ایام روزگار
سوار امواج باشم نه در مقابل آن
🌷بنام پروردگار بی همتا و مهربان🌷
سلام به روز متبرک شده خدا
سلام به این ضیافت باشکوه
و به این صبح شگفت انگیز
سلام به شما یاران همیشه همراه
امروزتون پر از عطر خدا
صبح طلایی رنگتان زیبا و دلپذیر
روزتون بخیر و نیکی
حال دلتون خوب خوب
آغاز امروز تون پر از عشق و امید
امیدوارم خداوند برای روزی
که در پیش رو دارید
اتفاقهای خوب و خوش رقم بزند
و حال دلتون مثل شکوفه های بهاری
تازه و با طراوت باشد.
دوشنبه تون نورانی🌸🍃
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت گمراه شدن افرادی که روزی در راه خدا بودند، چیست؟!
🎙️#رهبر_معظم_انقلاب
@Emam_kh
💠آب به کدام آسیاب میریزید؟!
🔸بخشی از یادداشت روز آقای حسین شریعتمداری سردبیر روزنامه کیهان
🔹چند صد سال قبل -در دوران صفویه- با صلاحدید و تصمیم دانشمندان و عالمان دینی، مرحوم شیخ بهائی به نجف اشرف اعزام شد تا از مرحوم مقدس اردبیلی که عالمی بلندمرتبه و جلیلالقدر و ساکن نجف اشرف بود برای حضور در ایران و تقویت حوزههای علمیه دعوت کند.
🔹شیخ بهائی که خود دانشمندی برجسته و بلندآوازه بود پس از رسیدن به نجف اشرف و زیارت مرقد مطهر حضرت امیر علیهالسلام، بیدرنگ به مجلس درس مقدس اردبیلی وارد شد. در اثنای درس، اشکالی به نظر شیخ رسید و به روال جاری حوزههای علمیه، ضمن طرح اشکال خویش، پاسخ مقدس را طلبید. مرحوم مقدس با ارائه دلایلی اشکال شیخ را ناوارد دانسته و پاسخ داد.
🔹مرحوم شیخ بهائی، اشکال دیگری را مطرح کرد و این بار نیز پاسخ مستند و مستدلی شنید و در ادامه درس برای بار سوم، اشکال کرد ولی مرحوم مقدس اشکال اخیر را بیپاسخ گذاشت، چنانکه گویی برای آن پاسخی ندارد.
🔹فردای آن روز -و یا چند ساعتی بعد از پایان مجلس درس- مرحوم مقدس اردبیلی اشکال سوم مرحوم شیخ بهائی را پاسخ داد.
🔹شیخ پرسید؛ آیا حضرت استاد بعد از مطالعه بیشتر به این پاسخ مستدل رسیدهاند؟ و مقدس گفت؛ پاسخ اشکال سوم شما را نیز بهنگام طرح آن میدانستم و در مقابل سؤال آمیخته به تعجب شیخ بهائی که چرا همان هنگام پاسخ ندادید؟!
🔹فرمود؛ این روزها، ایران با همت عالمان بزرگ دینی به کانون گسترش مکتب تشیع تبدیل شده و چشم و گوش جهان اسلام به آن سوی دوخته است و شما یکی از استوانههای شناخته شده این کانون هستید، و من به عنوان یک طلبه -تواضع و خلوص مقدس را ببینید- ترجیح دادم مراتب علمی شما در نگاه حاضران، برتر از این طلبه تلقی شود، زیرا بیم آن داشتم که با پاسخ سؤال سوم شما، این استوانه ترک بردارد و خدای نخواسته از این رهگذر به کانون عظیم تشیع ایران که در آینده نقش سرنوشتسازی در جهان اسلام خواهد داشت، آسیبی وارد شود.
🔹آنچه این روزها در میان برخی از جریانات انقلابی میگذرد، نیم نگاهی بیندازید! چه میبینید، تخریب هواداران این کاندیدا علیه نامزد دیگری از همین طیف و تهمت و تخریب متقابل از آن سوی به این سوی! هرطیف نیز نامزد خود را قدیس و برحق و طرف مقابل را بیرون از این دایره معرفی میکند! و در همین حال رسانههای وابسته به دشمنان بیرونی و برخی از دنبالههای داخلی آنها با چه آب و تابی این بده بستانهای ناپسند را پوشش میدهند و با دُمشان گردو میشکنند!
🔹حالا به این توصیه حکیمانه رهبر معظم انقلاب که باید برای همگان فصلالخطاب باشد و هست توجه کنید. حضرت ایشان در سالگرد رحلت حضرت امام خمینی -رضوانالله تعالی علیه- تاکید فرمودند: «در رقابتهای پیشروی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد، بدگویی کردن، تهمتزدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند». و در چهاردهم خردادماه ۱۴۰۰ نیز فرموده بودند: «توصیه به نامزدها؛ انتخابات را صحنه جنگ قدرت قرار ندهید. نگاه نکنید به آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که برخوردهای اهانتآمیز آبرویشان را برد».
با توجه به توصیه حکیمانه حضرت آقا بدون کمترین ابهام و تردیدی میتوان گفت؛ عده اندک و کمشماری از مدعیان هواداری این یا آن کاندیدا که زبان و قلم به تخطئه و تخریب کاندیدای دیگر میچرخانند، نمیتوانند و باور کردنی نیست که خود را تابع رهبر معظم انقلاب بدانند!
📚روزنامه کیهان 20 خرداد 1403
@Emam_kh
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 سوم ماه ذیالحجه، در دهمین سال هجرت، پیامبر(ص) برای آخرین زیارت و بندگی بیت الله الحرام، وارد سرزمین وحی شدند که این حج، به حجهالوداع مشهور است.
👈 آخرین حج پیامبر(ص) با اولین اعلام رسمی جانشین خود و اولین امام و پیشوای مسلمان جهان همراه بود و این مسأله، مهمترین اهمیت آخرین حج رسول الله است.
@Emam_kh
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کدام نامزد قد و قواره ریاست جمهوری دارد؟
🔹بالاخره نامزدهای تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان معرفی شدند، نامزدهایی که هر کدامشان سبقه خاص خود را دارند.
🔹این ویدئو شاید به شما نشان دهد که جایگاه ریاست جمهوری برازنده کدام یک از این نامزدهاست!
#انتخابات_۱۴۰۳
🇮🇷 @Emam_kh