فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
💥 بعضیها عادت کردند نانِ خود را در خون مردم بزنند و با لذّت بخورند!
براستی چرا ایران که براحتی توانست، به استقلالِ نظامی برسد، برایش استقلال اقتصادی هنوز ممکن نشده است؟
#انتخابات
#سیاسی
@Emam_kh
🔴رهبر معظم انقلاب:هدف دشمن جدا کردن جوان ایرانی از نظام است/در انتخات هم مثل ۲۲بهمن و بزرگداشت شهید سلیمانی دشمن به هدفش نمیرسد
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹من به شما عرض بکنم که انتخابات یک جهاد عمومی است؛ انتخابات مایهی تقویت کشور است؛ انتخابات مایهی آبروی نظام اسلامی است.
🔹میبینید تبلیغات آمریکاییها را که چطور میخواهند بین نظام اسلامی و بین مردم فاصله بیندازند؟ دائم مشغول کارند، به قول خودشان اتاق فکر تشکیل میدهند، برنامهریزی میکنند. هدف فعّالیّت این است که جوان ایرانی را از نظام اسلامی جدا کنند؛ امّا به نتیجه نمیرسند.
🔹میبینید در بیستودوّم بهمن چه اتّفاق میافتد، در بزرگداشت شهید عزیزمان سلیمانی چه اتّفاق میافتد! در انتخابات، همین اتّفاق باید بیفتد؛ یعنی ببینند دشمنان که با وجود اصرار آنها برای اینکه مردم را از نظام جدا کنند، مردم به انتخابات اقبال میکنند که این اقبال، آبروی نظام اسلامی است.
🔹چشم دوستان و دشمنان هم دوختهی به اینجا است. دشمنان میخواهند بدانند که حالا بعد از این همه تلاش و تبلیغات و مشکلات اقتصادیای که در کشور وجود دارد و بدعهدیای که غربیها و اروپاییها با ما کردند و فشارهایی که آمریکاییها دارند وارد میکنند بالاخره نتیجهاش در مردم چه شده. دوستان ما هم در اطراف دنیا با نگرانی نگاه میکنند تا ببینند چه خواهد شد.
🔸البتّه هر وقت پیغامی به یک مجموعهای از دوستانمان میدهیم، همیشه بنده میگویم هیچ نگران نباشید، از ملّت ایران نگران نباشید؛ ملّت ایران میداند چه کار دارد میکند، بلد است چه کار بکند و دارد میکند کار خودش را.
@Emam_kh
🔰 مجلسی میخواهیم که با وضع قوانین لازم، کشور را از توطئهها مصونیّت ببخشد
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ انتخابات خنثیکنندهی بسیاری از نیّتهای شومی است که آمریکاییها در ذهن دارند، و صهیونیستها در دل دارند علیه کشور.
🔹️ این #انتخابات بدلفنّ مکر و کید دشمنان ایران است؛ یک نمونهای است از همان حضور بههنگامی که عرض کردیم خدا به آن برکت میدهد.
🔹️ اینجا هم حضور در پای صندوق انتخابات، به توفیق الهی مایهی برکت خواهد بود. اگر خوب انجام بدهیم کارمان را، ممکن است تأثیرِ تحوّلآفرین داشته باشد.
🔹️ ما مکرّر عرض کردیم ایران باید قوی بشود؛ اگر قوی بشود، دشمن مأیوس میشود، توطئههای دشمن در نطفه خفه میشود و به نتیجه نمیرسد. یکی از مصادیق قویشدن همین است که یک مجلس قوی داشته باشیم؛ مجلسی که در مقابل توطئههای دشمن، با وضع قوانین لازم، با هدایت دولتها به سمت مطلوب، بتواند کشور را مصونیّت ببخشد؛ یک #مجلس_قوی این جوری است.
🔺️ هرچه حضور مردم در پای صندوقها بیشتر باشد، مجلس قویتر است. البتّه این یک رُکنش است. ۹۸/۱۱/۲۹
@Emam_kh
♻️ رسایی کلید تزویر روحانی را شکست
رسایی در همایش انتخاباتی خود کلیدی که نماد انتخاباتی روحانی بود را شکست و گفت؛ آقای روحانی در زمان انتخابات کلیدی را با عنوان کلید تدبیر به مردم نشان داد که کلید تزویر و تسلیم و دروغ بود و شش سال مردم را معطل وعده دشمن نگه داشت. آقای روحانی با کلید خود درهای پیشرفت و افتخار این کشور را قفل کرد. انشالله با رای ملت این کلید آقای روحانی را میشکنیم و با کلیدی که امام به ما داد یعنی اعتماد به مردم و توکل برخدا حتی اگر رای هم نیاوریم، این میدان راخالی نخواهیم کرد
#روحانی_باید_برود
#جیب_بسته_دهان_باز
#رسایی_صدای_رسای_مردم
#شفافیت_شعار_نه_عمل_رسایی_است
@Emam_kh
🌿در خانه یک گلدان گیاه #اسطوخودوس نگهدارید
عطر خوش این گل؛
🔹بیخوابی را رفع میکند،
🔹استرس و فشار خون را کاهش داده،
🔹ضربان قلب را تنظیم کرده
🔹و عصبانیت و افسردگی را کاهش میدهد.
@Emam_kh
🚨 #مرفهان_بیدرد نباید به مسئولیتهای کلیدی تکیه کنند
🔹آنهایی که در خانههای مجلل، راحت و بیدرد آرمیدهاند و فارغ از همه رنجها و مصیبتهای جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنههای محروم، تنها ناظر حوادث بودهاند، نباید به مسئولیتهای کلیدی تکیه کنند، که اگر به آن جا راه پیدا کنند چه بسا #انقلاب را یکشبه بفروشند.
📅امام خمینی (ره) | ۶ مرداد ۱۳۶۶
🗳 #انتخابات_مجلس
@Emam_kh
✅ خواندن این متن را از دست ندهید !
محمد عبدالهی
🔰روحانی در روزهای گذشته روحانی با تکرار ماجرای دیوارکشی برای بار چندم به دوقطبی سازی انتخاباتی روی آورد تا بلکه ازین طریق آراء سوخته جریان غربگرا را احیا کند.
🔰 به راستی چرا آقای روحانی اصرار بر ساختن دوقطبی های پر ابهام دارد؟
برای پاسخ به این چرایی دو مقدمه لازم است :
1️⃣واژه سازي و یا همان جنگ کلیدواژه ها، شیوه نوینی از ابعاد مبارزه نرم و نبرد رسانه ای است.
در این روش جریان ها یا شخصیت های سیاسی با «بمباران واژه ها»، درصدد تاثیرگذاری بر افکار عمومی و شکل دادن یک "دنیای فکری" متفاوت برای بخشی از توده های مردم هستند. یکی از مهمترین تکنیک های این راهبرد رسانه ای، تکنیک «دوقطبی سازی»است که به انگیزه ها و دلایل مختلفی دنبال می شود.
2️⃣قطب بندی هایی که بیان می شود، اغلب ساختگی و القایی هستند، بر اساس واقعیتهای جامعه شکل نگرفته اند و گاه حتی وجود خارجی ندارند. دوقطبی هایی چون:
قطب بندی و تقسیم جامعه و فعالان سیاسی به تندرو / میانه رو (طبیعتا میانه روی تعریف روشنی در شرع و جمهوری اسلامی دارد وچه بسا بر اساس تعریف این جریان ها حضرت امام را باید سرلیست فهرست افراطی ها بدانیم !)
تقسیم جامعه به اعتدالیون / افراطیون (و یا حتی تکفیری ها / عقلا! ) / تقسیم جامعه به موافقان و مخالفان تحریم (طبیعتا کسی موافق تحریم نیست)/ تقسیم جامعه به طرفداران جنگ با دنیا و طرفداران تعامل با دنیا (طبیعتا جنگ با دنیا طالبی ندارد) / تقسیم جامعه به طرفداران رابطه با امریکا و مخالفان آن!
🔰 اما هدف از دوقطبی سازی چیست و این تکنیک روانی چه فایده هایی دارد؟
1️⃣اول آن که ، برساختن دوقطبی های عامدانه، سبب می شود تا قطبی که طرف مدعی در آن قرار می گیرد، نسبت به رقیب، برتر باشد. این دوقطبی های کاذب با لحاظ نوعی «مهندسی هوشمندانه »به گونه ای طراحی می شوند که پیشاپیش کفه خودشان سنگین تر باشد.
به عنوان نمونه، واژه هایی همچون افراط گرایان، بی شناسنامه ها، جاهل ها، احساساتی ها و... که دولت و اصلاح طلبان برای منتقدان خود برساخته، همگی به این صورت طراحی شده اند که قطب دولت، رویایی و مطلوب و مطبوع و قطب مخالف، غیرمطلوب و دهشتناک و نامطبوع تصویر شود.
2️⃣گروه های سیاسی می توانند «ضعف اجتماعی و خلاء کارکردی » خود را پشت دوقطبی سازی ها و تقابل سازی ها پنهان کنند. تکنیک ایجاد «حواس پرتی جمعی » در این مرحله به کار گرفته می شود .
3️⃣ مدافعان و طراحان دو قطبی سازی، بیش از آنکه برنامه ای برای اداره کشور داشته باشند، بر رویکرد نفی و نقد قطب مقابل تأکید دارند و بنابراین، دولت ها با این سیاست، علاوه بر فرار از پاسخگویی به مطالبات اجتماعی واقعی، جبهه رقیب را به عنوان عامل ناکارآمدی، عنصر سنگانداز و اخلالگر معرفی می کنند تا از خود رفع اتهام کنند.
4️⃣آنها در سایه غیریت سازی، می توانند در یک زمان واحد ، هم نقش حاکم و هم نقش اپوزیسیون را در نظام بازی کنند و عملا قصور و تقصیرهای خود را بر دوش مخالفان خود بیندازند. این موضوع، زمانی خطرناک تر می شود که دولتها در مقاطع تعیین کننده ای مثل انتخابات، گرایش های رادیکال تر و انتقادی تری از خود بروز داده و به ضد خود بدل می شوند. دقیقا از همین روست که اغلب دولت ها در سال های پایانی مسئولیت خود، ناگهان تغییر رویه داده و از آرمان ها و وعده های اولیه خود فاصله می گیرند. موضوعی که گاه تحت عنوان "عملگرایی" و حتی "عاقل شدن" تعبیر می شود، حال آنکه چیزی جز نوعی جرزنی سیاسی و فرار از مسئولیت و پاسخگویی، نیست. آنها در حقیقت، با فرافکنی و بر هم زدن قواعد بازی، تلاش می کنند مطالبات عمومی از خود را به سایر ارکان حاکمیت منتقل کنند تا خود را در منظر افکار عمومی، تطهیر نمایند.
5️⃣در فضاي دوقطبي مردم نمي توانند به راحتي تصميمات سیاسی درستی بگيرند، ضمن آنکه گنجاندن مشرب های مختلف فکری و سیاسی در دو قالب تنگ و نارسای سیاسی، آنها را دلزده و از حضور درعرصه سياسي كشور دور مي كند.
⭕️طبق نظر سنجی اخیر دانشگاه تهران، 40 درصد از افرادی که اعلام کردند رای نمی دهند، گفته اند در صورتی که در انتخابات شرکت کنند، به اصلاح طلبان رای خواهند داد. روحانی و اصلاح طلبان دقیقا با هدف احیای این آراء است که به دوقطبی سازی روی آورده اند.
محمد_عبدالهی
@Emam_kh