🔴بازهم کم توجهی روحانی به دستورات رهبرانقلاب
🔰پزشکیان: رهبرانقلاب گفتند رئیسجمهور باید مسئول ستاد مبارزه با کرونا باشد
🔰روحانی: هفتهای یکبار جلسات این ستاد را من یا جهانگیری اداره میکنیم!
🔹اگر قرار بود برجامی به تصویب برسد یا FATF و ۲۰۳۰ به کشور تحمیل شود حسن روحانی هر روز در رسانه و جلسات متعدد حاضر میشد تا شخصا راه را باز کند. اما حالا که مردم درگیر بیماری و ویروس کرونا شده اند حسن روحانی نه تنها کمتر دیده میشود که با افتخار اعلام میکند فقط هفته ای یکبار در جلسات ستاد مبارزه با کرونا حاضر میگردد و اگر همان هم نشد جهانگیری به این جلسات میرود! این درحالی است که به گفته نائب رئیس اصلاح طلب مجلس، رهبرانقلاب خواستار ریاست شخص روحانی بر ستاد مبارزه با کرونا شده اند!
@Emam_kh
💢رییس قوه قضاییه: ستادمقابله با کرونا باید هر روز برگزار شود نه هفتهای یکبار
♦️آیت الله رئیسی: اختیاراتی که شورایعالی امنیت ملی با تنفیذ رهبرمعظم انقلاب برای مدیریت و کنترل بیماری کرونا به مسئولان اجرایی داده اتمام حجت است
♦️اختیارات لازم داده شده، همه دستگاهها به کمک دستگاه بهداشت و درمان کشور بشتابند
♦️در صورت نیاز جلسه ستاد مقابله با کرونا در عالی ترین سطح، باید هر روز برگزار شود نه هفتهای یک بار
♦️به دادستانهای سراسر کشور دستور دادهام با احتکارکنندگان به شدت و سرعت برخورد کنند
@Emam_kh
🔴 تفکیک قوا یا یکپارچگی مدیریت؟
🔹«شارل دو مُنتسكیو» اندیشمند و نظریه پرداز فرانسوی قرن هجدهم میلادی است كه نظریه تفکیک قوای وی در علوم سیاسی و نظامات سیاسی تحول آفرید. وی معتقد بود ساختار هر نظام سیاسی می بایست از سه قوه مجریه(اجرایی)، مقننه(قانون گذاری) و قضائیه تشکیل شود و وظایف و اختیارات هر کدام مجزا و مستقل باشد.
🔸منتسکیو در کتاب «روح القوانین» خود هدف از این تفکیک قوا را جلوگیری از سوءاستفاده از قدرت و رسیدن به آزادی دانست. وی معتقد بود چنانچه قدرت متمرکز دست یک شخص یا یک مجموعه قرار بگیرد آزادی افراد محدود خواهد شد ولی چنانچه قدرت بین مجموعه های مختلف به شکل منظم و قاعده مند تقسیم شود دیگر آزادی افراد محدود نخواهد شد.
🔹نظریه منتسکیو بر نظامات سیاسی غرب و قانون اساسی کشورهای مختلف تأثیر گذاشت و امروز کمتر کشوری را شاهدیم که بر مبنای نظریه منتسکیو عمل نکرده باشد. حتی حکومت های پادشاهی و استبدادی سعی می کنند ساختار اجرایی، قانون گذاری و قضا را از هم تفکیک کنند. نظریه منستکیو به شکل افراطی در همه حوزه ها امتداد پیدا کرد و به نام تخصص گرایی معنا پیدا کرد. قدرت اجرایی به وزارتخانه های اقتصاد، انرژی، بهداشت، عمران، رفاه، تعاون، صنعت، کشاورزی، اطلاعات و ... تقسیم شد و از دل تفکیک قوا، بوروکراسی متولد شد.
🔸اگرچه در نگاه اولیه تفکیک قوا و تخصص گرایی شاید منطقی باشد اما رصد تبعات این تفکیک ها و تخصص گرایی محض نشان می دهد مدل تفکیک قوا پاسخگوی حل مسائل و مشکلات کشورها نبوده و نیازمند بازنگری جدی است.
🔹واقعیت این است که تفکیک قوا و تخصصی گرایی افراطی مانع جدی بر سر راه «یکپارچگی مدیریت» است. سیستم سعی کرده با «اصل هماهنگی بین قوا»، مشکل یکپارچگی مدیریت را حل کند اما امروز کاملاً روشن است که این مشکل عمیق بجا مانده است. امروز بوروکراسی بلای جان نظامات سیاسی شده است.
🔸امروز بوروکراسی در جمهوری اسلامی به شدت ریشه دوانده؛ مدیریت شهری از حالت یکپارچگی درآمده و هر شهر هزار صاحب دارد. فرماندار، شهردار، اداره اطلاعات، دادگستری و دادستان، سپاه و نیروی انتظامی هر کدام اختیارات و وظایفی دارند که در خیلی از اوقات «تزاحم وظیفه» ایجاد می شود.
🔹در برخی کشورها سعی شده که بین تفکیک قوا و یکپارچگی مدیریت جمع کنند. بطور مثال در شهرهای آمریکا شهردار فصل الخطاب و جمع کننده است و همه تصمیمات مدیریت شهری به شهردار ختم می شود.
🔸مجلس بعدی می بایست این مسئله را در دستور کار خود قرار دهد. «اصلاح سیستم» یک اولویت اساسی است. حذف قوانین دست و پاگیر، متوقف کردن سیستم سازی و ساختارسازی و تخصصی گرایی محض و ادغام ساختارهای موازی جزو مهم ترین کارهاست. می توان امروز مشکل یکپارچگی مدیریت را در سطح کلان کشور و در بحران ها نیز مشاهده کرد در حالیکه یکپارچگی مدیریت خودش را در حل بحران ها نشان می دهد. در بحران ها باید اکثریت مطلق تصمیمات و اقدامات متمرکز شده و یکپارچه سازی شود.
🔹بطور مثال سیل می آید و هر سیستم و دستگاه برای خودش کار می کند. هرچند ستاد مدیریت بحران هم تشکیل می شود اما عملاً کارها یکپارچه نمی شود. دستگاه های کشوری، اطلاع دقیقی از وضعیت ها ندارند چون سامانه جمع آوری اطلاعات بحران یکسان و متمرکز نیست؛ مدیریت بحران شخصاً در یک منطقه حاضر می شود و از مابقی مناطق اطلاع دقیقی ندارد؛ وضعیت بصورت یکپارچه مانیتورینگ نیست! به این ها اضافه کنید ظرفیت ها و جمعیت های مردمی که بدون اطلاع از وضعیت کل مناطق، هر جمعیتی برای خودش هدفی را در نظر می گیرد و عمل می کند.
🔸نه فقط در سیل که در زلزله یا در همین مسئله #کرونا این عدم یکپارچگی خود را نشان می دهد؛ بهمین دلیل وقتی وضعیت به این نقطه می رسد همه می گویند سیستم بیمار است؛ سیستم معیوب است و سیستم ناکارآمد است.
✅ داود_مدرسی_یان:
@Emam_kh
⭕️ جلالی، رئیس پدافند غیرعامل:
دولت پدافند غیرعامل و پدافند زیستی را در ستاد مقابله با #کرونا حذف کرد!
✍دولتی که یه نقاش رو به خاطر سید بودن میزاره وزیر اط... باید هم پدافند غیرعامل رو به خاطر مبارزه با #بیوتروریسم حذف کنه!
تکرار میکنم #نفوذ اولویت هارو تغییر میده!!
@Emam_kh
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
مدل دومیل_هفتی
برای این مدل بافت برای هر هفت باید دانه ها فرد باشه از 5تا دونه میشه هفت بافت تا هر تعداد که خواستید
ما اینجا 15تا دانه انتخاب کردیم
یک دانه برای وسط هفت و درهر طرف یک دانه 7تا دانه نیاز داریم
رج اول 5زیر دوتایکی یک ژوته یک زیر یک ژوته دوتا یکی 5زیر
رجهای پشت همه از رو
رج سوم 4زیر دوتا یکی یک ژوته 3زیر1 ژوته دوتا یکی 4زیر
رج پنجم 3زیر دوتا یکی یک ژوته 5زیر یک ژوته دوتا یکی 3زیر
رج هفتم 2زیر دوتایکی یک ژوته 7زیر یک ژوته دوتا یکی 2تازیر
رج نهم 1زیر دوتا یکی یک ژوته 9زیر یک ژوته دوتا یکی 1زیر
رج یازدهم دوتایکی یک ژوته 11زیر 1ژوته دوتا یکی
دوباره از رج اول تکرار شود
این مدل هم میشه کنارهم چند هفت ببافید میتونید یک هفت مرکز بلوز یا لباس دیگه بندازید وهفتها باز شود وهر هفت از وسط هفت دیگه باز شود
@Emam_kh
💢 تفاوت در یک نگاه
🎥۲۱ اسفند ۹۸ |رئیس قوه قضائیه: در جلسه سرزده با ستاد مقابله با #کرونا در عالی ترین سطح در صورت لزوم باید روزانه برگزار شود
🔹۲۱ اسفند ۹۸ | حسن روحانی هفتهای یکبار جلسه ستاد بحران را من برگزار میکنم!
✍تفاوت تفکر جهادی در نحوه مدیریت بحران با مدیریت فشل غربزده خسته در یک نگاه
#کرونا_را_شکست_میدهیم
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زاکانی: این که اولین فوتی بیماری کرونا را در قم اثبات کردند، دلیل نمیشود که قم کانون کرونا باشد
کشف اولین فوتی در قم، نشان دهنده دقت در اینجا بود
#پروژه_قم_هراسی
@Emam_kh
🔴 مقتدی صدر خطاب به ترامپ: تو متهم به انتشار ویروس کرونا هستی
♦️مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در پیامی توییتری نوشت:این سخنان ترامپ مرا شوکه کرد: ما کاری بزرگ علیه ویروس کرونا انجام دادیم و اوضاع در صورتی که ما مداخله نمی کردیم، بدتر می شد.
♦️ای ترامپ، تو و امثال تو متهم به انتشار این بیماری هستید؛ خصوصا آنکه بیشتر افرادی که از آن رنج می برند، مخالفان آمریکا هستند.
♦️ای ترامپ، تو روز گذشته مدعی شدی آمریکا امپراطوری های بزرگی را سرنگون کرده و تروریسم را سرکوب کرده است، اما امروز در حال مبارزه با ویروسی هستی که با چشم غیرمسلح دیده نمیشود، آیا از خودت خجالت نمیکِشی؟
♦️ای ترامپ، تو جهان را وارد جنگ، اشغالگری، فقر و درگیری کردی و امروز مدعی هستی که فردی درمانگر هستی. این بیماری جز به دلیل سیاست های احمقانه تو (در جهان) منتشر نشده است.
♦️ای ترامپ، هر درمانی که از سوی تو و هم پیمانانت صادر شود، ما به آن رضایت نخواهیم داد و آن را نخواهیم خواست. تو تنها دشمن خدا نیستی، بلکه دشمن ملتها و صلح هستی.
@Emam_kh