‼️پرداخت فطریه به سادات فقیر
🔷 س ۵۸۹۸: آیا فطریه را به سادات فقیر می توان داد؟
✅ ج: غیر سادات نمی توانند به سادات فطریه پرداخت نمایند.
‼️منتقل کردن فطریه به شهر دیگر
🔷 س ۵۸۹۹: آیا می توان زکات فطره را به فقیری که خارج از شهر یا در شهر دیگر زندگی می کند داد؟
✅ ج: پرداخت فطریه در شهر دیگر اشکال ندارد، ولی اگر فطریه را جدا کرده است و در شهر خود دسترسی به فقیر دارد، بنا بر احتیاط واجب نباید به شهر دیگر منتقل کند.‼️کارت به کارت نمودن فطریه
🔷س ۵۹۰۰: کسی زکات فطره را به صورت پول نقد کنار گذاشته و حالا می خواهد کارت به کارت کند، آیا جایز است؟
✅ ج: همان را بپردازید
📕 منبع: leader.ir
@Emam_kh
⭕️ سلام فرمانده
🔹 سالهاست که "صدا و سیما"، وزارت ارشاد، حوزه هنری و سازمان تبلیغات اسلامی، معاونت پرورشی آموزش و پرورش، سازمان اوج و چندین و چند دستگاه فرهنگی دیگر، هزارها میلیارد هزینه کرده اما نتوانستند یک کار انقلابی، فاخر و محبوب مثل "سلام فرمانده" بسازند (و البته با ادامه روند فعلی در صد سال آینده هم چنین تولیداتی نخواهند داشت!) چون:
▪️الف) اغلب مدیران این دستگاهها در عمل انقلابی نیستند و مرعوب غربزدگی حاکم بر فرهنگ و هنر مملکتند و در عمل سیاستهایی را اجرا میکنند که دفتر فرح پهلوی در سالهای ۱۳۴۵ تا ۱۳۵۶ توسط روشنفکران غربگرا تدوین و به فرهنگ و هنر ایران تحمیل کرد. (به شکل خلاصه اکثر مدیران دستگاههای فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی آن قدر که از جریان روشنفکری حاکم بر فرهنگ و هنر کشور میترسند و حساب میبرند از خدا نمیترسند و به همین علت برای مطالبات فرهنگی امام، رهبری و امت حزبالله "تره" هم خرد نکرده و نمیکنند.)
▪️ب) بوروکرات و نان به نرخ "مافوق" خورند و از خلاقیت و جسارت فرهنگی و هنری بهرهای ندارند و به همین علت هرگونه خلاقیت انقلابی در عرصه فرهنگ و هنر را سرکوب میکنند و از این روست که امثال آوینی و طالب زاده و ... در این دستگاهها محکوم به "دق مرگ شدن"، اخراج و بایکوتاند!
▪️ج) از نظر اندیشه دینی و دانش هنری بیسوادند (با وجود این که همگی مهندس یا دکترند و دکتری و مهندسی را هم در حین مسئولیت کادو گرفتهاند) و همین بیسوادی مانع از آن میشود که قدرت درک و فهم هنر انقلاب اسلامی و تفاوت آن با هنر و فرهنگ سخیف غربزده را داشته باشند.
✳️ وقتی رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی خود در حرم رضوی به صراحت اعلام کردند که امیدی به نهادهای رسمی فرهنگی ندارند و در حوزه فرهنگ به حرکتهای آتش به اختیار جوانان انقلابی امید بستهاند یعنی ایشان منتظر تولیداتی از جنس "سلام فرمانده و ز کودکی خادم این تبار محترمم" توسط جوانان انقلابی هستند و البته که تولید چنین آثاری علاوه بر شور انقلابی، نیازمند سواد فرهنگی و خلاقیت هنری است و هر کسی نمیتواند رزمنده این میدان باشد!
❇️ انشاءالله که مسئولان گروه سلام فرمانده، قدر موقعیت و قیمت خود را بدانند و در این مسیر، اسیر و ملعبه مدیران فرصتطلب دستگاههای عقیم فرهنگی و هنری نشوند و اجر و پاداش خود را از "فرمانده" بخواهند!
✍ دکتر کوشکی
@Emam_kh
°•♡
🌹رهبر معظم انقلاب حفظه الله: انتظار [مهدی موعود]، تکلیف بر دوش انسان میگذارد. وقتی انسان یقین دارد که یک چنین آیندهای هست؛ باید خود را آماده کنند، باید منتظر و مترصد باشند.
@Emam_kh
⭕️ماجرای مبارزه عملی امام صادق(علیه السلام ) با احتکار گندم
🔻درسی از امام صادق(علیه السلام ) که نشان می دهد حتما برای خدمت به مردم نیاز نیست در حکومت مسئولیت داشته باشیم
🔻در سالی که قحطی موجب بالا رفتن سرسامآور نرخ گندم در مدینه شده بود و مردم برای تهیه نان، آرد گندم را با آرد جو مخلوط میکردند، امام صادق (عليهالسلام) دستور دادند تمام ذخیره گندمی که از محصول زمینهای خود در انبار موجود بود به نرخ قبل از قحطی به مردم بفروشند.
🔻سپس فرمودند از امروز نان خانه را نیمی از آرد جو نیمی آرد گندم قرار دهید و آرد را مانند مردم روزانه از بازار بخرید.
(بحار الانوار، ج۱۱، ص۱۲۱)
🔻پ.ن: این در حالی است که حضرت هیچ جایگاه مسئولیتی در حکومت وقت نداشتند.
@Emam_kh
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محل غیبت امام زمان عجالله تعالی فرجهالشریف❤️🌹
@Emam_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 منتظر یعنی چی؟...
🎤 استاد شجاعی
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
@Emam_kh
1_1576681686_۱۹۰.mp3
3.34M
🔴 شرح مختصر زیارت آل یاسین
🔵 در سه دقیقه با فضیلت و فرازهای این زیارت آشنا شوید.
🎙 ابراهیم_افشاری
@Emam_kh
💦⛈💦⛈💦
#قسمت_یازدهم
♥️عشق پایدار♥️
پنج سال گذشت,پنج سالی که بربتول هرسالش ده سال طول میکشید پپنجاه سال میشد درغربت وبی خبری وتنهایی گذشت...
دراین پنج سال یک بار اقاعزیزتنها وبه طور ناشناس ومخفیانه به آبادی بتول ,همسر عزیزش ,رفته بود تاازاوضاع انجا اطلاع کسب نماید وبادیدار ماه بی بی وفهمیدن حوادث بعداز عقدشان وفوت عبدالله,صلاح براین دیدند که به آبادی,برنگردند,آقا عزیز به توصیه ی ماه بی بی مرگ عبدالله ,پدر بتول رااز همسرش مخفی داشت تا دردی بردردها وغمی برغمهای همسرش نیافزاید....
اینک ,اقا عزیز ملای مکتب خانه بود,مردی باایمان ومهربان که صاحب پسری چهارساله به نام(عباس) بود
ودختران وپسران آبادی دراین چندسال ازاموزشهای اقاعزیز بهره ها برده بودند
بتول هم که اینک زن جاافتاده ای بود,بیکار ننشسته وبرای پرکردن تنهاییهایش وآرام کردن غمهای درونش رو به هنر اورده بود ,طرحهایی راروی انواع لباس وپرده و...میافرید وباسرانگشتان هنرمندش میدوخت وبه انها جان میداد...
جهاز اکثر نوعروسان روستا وحتی روستاهای اطراف مزین به طرحهای بی نظیر بتول خانم بود...مردم روستا بی خبر ازگذشته ی پرالتهاب این زوج, آنها را خوشبخت ترین زوج دنیا,قلمداد میکردند واحترام خاصی برای این خانواده قایل بودند.
بتول نقشه های ماهرانه ای برای انواع گلیم وقالی میکشید وتوسط مرد دوره گردی که هراز گاهی به ابادی میامد به تمام دور واطراف میفرستاد واین روزها کار سعدالله ان مرد دوره گرد تماما به سفارش گرفتن برای بتول ختم میشد وصدالبته پول خوبی هم از این راه درمیاورد اما بتول برای پول کار نمیکرد اوبرای خودش,برای دلش وبرای پرورش روح لطیفش طرح ونقشه میکشید واز خود به یادگار میگذاشت,اما این ایام حال این دختر هنرمند واین مادر دلسوز,روبه راه نبود.
بتول دوباره بارداربود وماه های اخر بارداریش رامیگذراند ,مدتی میشد که تبی جانکاه بر وجودش,افتاده بود.داروهای زنان کارازموده روستا ,کوچکترین اثری نمیکرد..بدن ضعیف بتول هرروز ضعیف تر ورنجورتر میشد.
آقا عزیز دیگر تاب دیدن وآب شدن همسرش رانداشت,تدارک سفری دید تا اورا به شهرنزد طبیب ببرد.
وقتی به بتول گفت که باید به شهربرویم بامخالفت بتول مواجه شد.
بتول گفت :میدانم درد من ازچیست وچاره اش چیست,اگربه من محبتی,دارید یکبار مرابه دیدن خانواده ام ببر تا آرام گیرم....
اقا عزیز بین عقل واحساس گیرافتاده بود,عقلش میگفت به,شهربرو واحساسش میگفت خواسته ی,همسر عزیزش را اجابت کند.
بالاخره تصمیم گرفت اورا نزد خانواده اش ببرد وبعد ازان راهی شهرشوند برای مداوا...
بتول خوشحالی زایدالوصفی پیدا کرد,برای لحظاتی تمام ضعف درونش پرکشید وبه اقاعزیز اطمینان داد که این کار به مصلحت است وبهترین کاریست که میشدانجام داد ....
وبا حالی خراب اما روحی ارام تدارک سفر دیار را میدید
ادامه دارد ....
براساس واقعیت