✨﷽✨
✅میهمانی روزه دار هنگام افطار
✍امام صادق(ع) می فرماید:
فردی به نام سدیر، در ماه مبارک رمضان، بر پدرم امام باقر(ع) وارد شد. حضرت فرمود: ای سدیر، آیا می دانی در چه شبهایی قرار داریم؟ عرض کرد، آری، پدرم فدایت باد، شبهای ماه مبارک رمضان است. امام فرمود: آیا می توانی در هر شب از این شبها ۱۰ بنده از فرزندان اسماعیل را آزاد کنی؟ سدیر گفت: پدر و مادرم فدایت باد این اندازه ثروت ندارم.
امام فرمود: آیا می توانی نه بنده از فرزندان اسماعیل را آزاد کنی؟ سدیر باز همان گونه جواب داد. حضرت یکی یکی کم کرد تا فرمود: آیا می توانی هر شب یک بنده از فرزندان اسماعیل را آزاد کنی؟ سدیر عرض کرد: این نیز در توانم نیست. امام فرمود: آیا می توانی هر شب مسلمانی را افطار دهی؟ گفت: آری، بلکه ده مسلمان را نیز می توانم.
💥پدرم فرمود: ای سدیر، من نیز همین را اراده کرده ام. اگر بتوانی یک برادر مسلمان را افطاری دهی(ارزش آن) چون آزاد ساختن یکی از فرزندان اسماعیل است.
📚وسائل الشیعه، ج۷، ص۱۰۰، ج ۳.
✅
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
هدایت شده از یازهرا سلام الله علیها
🌸 دعای #امام_سجاد💚 علیهالسلام در ماه رمضان
🌸 بارالها
به وسیله روزه این ماه یاریمان ده تا اندام های خود را از گناهان تو دور نگه داریم و آن ها را به کارهایی بگیریم که خشنودی تو را فراهم آورد.
🌸 خدایا
یاریمان کن تا با گوشهایمان سخنان بیهوده نشنویم و با چشمانمان به لهو و لعب نشتابیم
و تا دستمانمان را به سوی حرام نگشاییم و با پاهایمان به سوی آن چه منع شده ره نسپاریم
و تا شکمهایمان جز آن چه را تو حلال کرده ای در خود جای ندهد و زبان هایمان جز به آن چه تو خبر داده ای و بیان فرموده ای گویا نشود.
🌸 #الهی_آمین
✅✅✅✅👎👎
نمازی که هفتاد هزار گناه را پاک می کند
در کتاب مفاتیح الجنان آمده است: در هر شب ماه رمضان دو رکعت نماز در هر رکعت، حمد را یک بار وتوحید را سه بار بخواند و پس از سلام نماز بگوید:
«سُبْحانَ مَنْ هُوَ حَفیظٌ لایغْفُلُ سُبحانَ مَنْ هُوَ رَحیمٌ لایعْجَلُ سُبْحانَ مَنْ هُوَ قاَّئِمٌ لایسْهُو سُبْحانَ مَنْ هُوَ دائِمٌ لایلْهُو
منزه است آن خدای نگهبانی که غفلت نمیکند، منزه است آن خدای مهربانی که شتاب نمیکند. منزه است آن خدای پابرجایی که کسی را از یاد نمیبرد، منزه است آن خدای جاودانی که به چیزی سرگرم نمیشود.
سپس ذکر تسبیحات اربعه (سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر) را هفت مرتبه بگوید و آنگاه بخواند:
«سُبْحانَک سُبْحانَک سُبْحانَک یا عَظیمُ اغْفِرْ لِی الذَّنْبَ الْعَظیمَ
خداوندا تو از هر عیب و نقصی منزّهی، منزّهی، منزّه. بارالها گناهان بزرگم را بیامرز
و در آخر ده بار صلوات بفرستد. کسی که این دو رکعتنماز را به جا آورد خداوند هفتاد هزار گناه او را میآمرزد.
☝️☝️☝️☝️✅✅✅
51.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 #شرح_دعای_سحر
🌸 حجت الاسلام #رنجبر🔹
شرح دعای روز8- آیت الله مجتهدی-قسمت 1.mp3
6.73M
🔹 #شرح_دعا
✅ شرح دعای #روز_هشتم ماه مبارک #رمضان آیت الله #مجتهدی (بخش اول)✅
✅ ماه رمضان؛ ماه طهارت
🔶استاد #علی_صفایی_حائری :
بعضی وقت ها ابری می آید اما نمی بارد. فرصت ها را می دهند، اما ما بهره نمی گیریم . رمضان ها آمده و رفته، اما جز خیس خوردن چرک ها چیزی برایمان باقی نمانده است.
در همین شب های ماه رمضان ، که ما دور هم می نشینیم و می گوییم ماه رمضان جدید آمد، باید مواظب باشیم و به خودمان فکر کنیم، ولی مانند کسی هستیم که به حمام آمده است، ولی نه برای تطهیر، که برای بازی.
📚 اخبات، ص۳۰
✍مرحوم دولابي:
در بازار چوب فروشها، در هر حجره روزي چند كاميون چوب معامله مي شود ولي در پايان روز كه سؤال كني چقدر كاسبي كرده ايد، مي گويند مثلاً ده هزار تومان. امّا يك منبّت كار تكّه ي كوچكي از آن چوبها را مي گيرد و حسابي روي آن كار مي كند و بر روي آن نقش مي اندازد و همان تكّه چوب را صد هزار تومان يا بيشتر مي فروشد. گاهي اوقات آن قدر نفيس مي شود كه نمي توان روي آن قيمت گذاشت. در اعمال عبادي هم زياد عبادت كردن چندان ارزش ندارد بلكه روي عمل حسابي كار كردن و آن را خوب از كار درآوردن و حقّ آن را ادا كردن نتيجه بخش است
هدایت شده از یازهرا سلام الله علیها
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼
#تربیت_فرزند
#آموزش_نکات_تربیتی3⃣
وقتی کودک از #خدا میپرسد...
چگونه میتوان #فرزند را به خدا متوجه کرد؟
تصویر کودکان از خدا، همپوشانی زیادی با تصویر فرزند از والدین و به ویژه پدر دارد. در حقیقت، چهره مثبت مذهبی والدین میتواند در ناخودآگاه فرزند به صورت غیرمستقیم اثرگذار بوده و حس خداشناسی او را بیدار کند. اما پرسشی که بیشتر والدین میپرسند آن است که وقتی کودک از پدر و مادر میپرسد که خدا کجاست؟ چرا ما او را نمیبینیم؟ او چگونه زندگی میکند؟ باید چه پاسخی به او بدهیم؟
خانوادهها باید بدانند که کودک تا پیش از دوازده سالگی بیشتر آنچه را که میبیند یا لمس میکند، درک میکند. بر این اساس، پدر و مادر باید با توجه به سن و ظرفیت پذیرش کودک به او پاسخ دهند و چون بیشتر والدین قادر به تشخیص درجه سطح شناختی کودک نیستند، باید از او کمک بگیرند و بر اساس دانستههایش به او جواب دهند؛ یعنی از او بپرسند تو چه فکر میکنی؟ به نظر تو خدا کجاست؟ شاید او بگوید که خدا در زمین یا آسمان است؛ بر این اساس والدین میتوانند با توجه به جواب او پاسخی کاملتر دهند و مثلا بگویند خدا همه جا حضور دارد یا عبارتهایی مشابه؛ اما اگر کودک پرسید چرا ما خدا را نمیبینیم، چه باید بگوییم؟ در این صورت با زبانی ساده بگویید همانطور که ما برق و هوا را نمیبینیم، خدا را هم نمیتوانیم ببینیم؛ ولی او همیشه در کنار ما بوده و مراقب و پشتیبان ماست.
نکتهای که باید به آن تاکید کنیم آن است که شروع آشنایی کودک با خدا زمانی است که او درباره خدا میپرسد و شروع آن در کودکان متفاوت است و نباید والدین به پرسش یا بیداری دینی فرزند بیاعتنایی کنند یا به او جواب دروغ دهند یا بیشتر از نیاز او و آنچه که میداند به کودک پاسخ دهند؛ چرا که هنوز آمادگی لازم برای درک دقیق و بیشتر مفاهیم دینی را ندارد.
هدایت شده از حجت الاسلام احمد کیانی
زلال احکام ۸.m4a
6.04M
هدایت شده از حجت الاسلام احمد کیانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙️ویژگی چهارم #عبادالرحمن✨
🔹 حجتالاسلام والمسلمین احمد کیانی
@Ahmadkian