✨
✅اهمیت و اولویّت هزینه کردن
برای مادر و پدر نسبت به دیگران
✍رسول خدا (صلی الله علیه و آله)فرمود:
كسى كه پنج دانه خرما يا پنج گرده نان يا چند دينار يا درهم دارد و می خواهد آنها را به مصرف رساند، در درجه اول، برای پدر و مادر خود خرج نمايد؛ در درجه دوم، براى خودش و زن و فرزندش، در درجه سوم، براى خويشاوندان و برادران مؤمنش؛ در درجه چهارم، براى همسايگان فقيرش و در درجه پنجم، در راه خدا به مصرف رساند. مورد پنجم از همه آنها اجر كمترى دارد.
📚تحف العقول، ص350
همچنین فرمودند :
آیا به شما خبر دهم که بهترین و برترین راه برای خرج کردن پنج دینار چیست؟ عرض کردند: بله. فرمود: برترین آنها، نفقه دادن به مادرت میباشد. سپس نفقه دادن به پدرت است. در مرتبه سوم برتر آن است که مال را برای خودت و خانواده ات خرج کنی. چهارم بهتر است برای خویشانت نفقه دهی و پست ترین و پایین ترین حالت آن است که آن را در راه خدا انفاق کنی.
📚مستدرك الوسائل، ج7، ص241
✨
🌸ثواب بوسیــدن پای مـادر
۱- پیامبر اکرم صلےالله علیه وآله فرمود:
«کسی که پای مادرش را ببوسد؛مثل این است که آستانه کعبه را بوسیده است»
📚 گنجینه جواهر
۲- و نیز فرمود:«هر کس پیشانی مادر خود را ببوسد،از آتش جهنم محفوظ خواهد ماند».
📚 نهج الفصاحة
۳- روزی مردی نزد پیامبر(ص) آمد و عرض کرد: من تمام گناهان را انجام داده ام،ایا راه توبه برای من هست؟ فرمود:ایا پدر و مادرت زنده اند؟گفت: تنها پدرم زنده است. فرمود: به پدر خود احترام و نیکی کن؛تا خداوند تو را ببخشد. وقتی که آن مرد رفت،حضرت به اطرافیانش فرمود:«ای کاش مادرش زنده بود».
📚 بحارالانوار، ج ۷۱
۴- پیامبر صلےالله علیه وآله فرمودند:
همانگونه که دعای پیامبران در مورد امت خودشان مستجاب است، دعای پدران نیز در حق فرزندانشان مستجاب است»
📚 نهج الفصاحه
🍃🌸🌸🍃
نـــــور دگرے بہ بیت احمــد آمد
محبوب رسول حیّ سرمـــد آمد
تا عطر وجودش همہ عالـــم گیرد
زهـــ❤️ــرا، گل گلزار محــــمد آمد
🍃🌸🌸🍃
میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل،حضرت فاطمه زهرا سلام الله، هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه مادران و زنان سرزمینم تبریک و تهنیت میگویم..
#ولادت_حضرت_فاطمه_س_مبارکباد
🌸ثواب شاد کردن زنان🌸
🔻رسول خدا(ص):
🔸خداوند به #زنان مهربانتر از مردان است؛ و هیچ مردى، #زنى از محارم خود را خوشحال نمیکند، مگر آن که خداوند متعال او را در قیامت #شاد میکند.
🔹«إِنَّ اللَّهَ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى عَلَى الْإِنَاثِ أَرْأَفُ مِنْهُ عَلَى الذُّکُورِ وَ مَا مِنْ رَجُلٍ یُدْخِلُ فَرْحَةً عَلَى امْرَأَةٍ بَیْنَهُ وَ بَیْنَهَا حُرْمَةٌ إِلَّا فَرَّحَهُ اللَّهُ تَعَالَى یَوْمَ الْقِیَامَةِ»
📚کافى، ج۶، ص۶، حدیث۷