💢 تبعیض در برخورد
📝 دربارۀ تجمع ۲۲ اسفند گروهی از مؤمنان در مطالبۀ برخورد با بیحجابی
تجمع دیروز بیقانونی بود؟
تجمعکنندگان بیقانونی و هنجارشکنی کردند؟
سلّمنا.
ما اصلاً فرض میکنیم که قانونی صریح داریم که هیچ فرد یا گروهی حق ندارد که در روز نخست ماه مبارک رمضان بر ضد هیچ منکری تجمع، و از مسئولان #مطالبهگری کند!
از این صریحتر و مصداقیتر؟!
حال مطالبه این است که یکی از مسئولان جمهوری اسلامی، اصل یا مادّه قانونی #تبعیض در برخورد با بیقانونی را برای ما بگوید و تبیین کند.
سران قوا و مسئولان فرهنگی و امنیتی توضیح دهند که چرا بهرغم #حکم_امام_جامعه دربارۀ #حرام_سیاسی، با کشفحجابها و بیحیاییهای گوناگون ــ چه موردی و چه سازمانیافته ــ برخورد نمیکنند؟!
رهبر حکیم انقلاب در تبیین علت برخورد با بیحجابی فرمودند:
آن کاری که در ملأ انجام میگیرد، در خیابان انجام میگیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد میکند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد (۱۳۹۶/۱۲/۱۷).
مسئولان توضیح دهند که برای مقابله با حرام سیاسی بهجز بازی نخنمای #لایحۀ_معطلماندۀ_عفاف_و_حجاب چه کردهاند؟!
اصلاً چرا قانون مصوّب و موجود را ترک کردند و به #لایحهبازی پرداختند؟!
چرا مشاهده میکنیم که نیروی محترم و زحمتکش انتظامی در برخورد با جماعت دریده و هرزه و هتاک، و قانونشکنی و توهین مستقیم آنها به نظام و مقدسات، و حتی توهین آشکار به نیروی خدوم انتظامی، جز #انفعال و عقبنشینی چیزی به نمایش نمیگذارد؟
چرا قدرتنمایی و زور و سرکوب، تنها برای مردم مؤمن و مطالبهگر و دغدغهمند است که از رزمایشهای هرروزۀ #لاابالیگری_و_فساد_و_فحشا به تنگ آمدهاند؟!
برفرض که این تجمعها غیرقانونی باشد!
برفرض که این مطالبهگران اشتباهاتی نیز مرتکب شدهاند!
بفرمایید که مردم مؤمن و دغدغهمند که از اینهمه بیحیایی بهتنگ آمدهاند، باید چه کنند؟!
باید مثل برخی از مسئولان، غیرت دینی را کنار بگذارند تا همۀ کشور به دست سلیطهها و هرزهها بیفتد؟!
چرا با تجمع گروهی که خواسته و شعارشان #احیای_حکم_خدا و قانون رسمی کشور است، اینطور برخورد میکنید، اما با حرام سیاسی، و تظاهرات روزافزون بیحیایی، و رزمایش سلیطهها و هرزهها هیچ برخوردی نمیکنید؟!
این #تبعیض_در_برخورد چه معنی و مفهومی دارد؟!
آیا آن انفعال و این رفتار تبعیضآمیز #پیام_به_دشمن نیست که نقشهاش خوب و دقیق بوده، و در اجرا نیز به پیروزی رسیده است؟!
آیا قانونها و بیقانونیها را نیز با توجه به شیوهنامههای سازمانهای جهانی و فلان #سند_توسعه تعریف میکنید؟!
آیا فقط مردم مؤمن و جوانان انقلابی باید مواظب باشند که در گفتار و رفتارشان، با دشمن #مخرج_مشترک پیدا نکنند، و مسئولان معذورند؟!
آیا مسئولان دربارۀ این مسئله نیز همچون بسیاری از دیگر مسائل صلاح نمیدانند که پاسخگو باشند؟!
✍️#محمدتقی_عارفیان
#تناقض
#قانون_دوگانه
#برخورد_تبعیضآمیز
#انفعال_در_برابر_حرام_سیاسی
#ترک_فعل_و_سرپیچی_از_حکم_امام_جامعه
@Enghelabe_Islami
.
🌸حضرت امام خمینی روحیفداه:
این ضیافت، همهاش ترک است. ترک شهوات از قبیل خوردنىها، نوشیدنىها و جهات دیگرى که شهوات انسان اقتضا مىکند. خداوند دعوت کرده است ما را به اینکه شما باید وارد بشوید در این میهمانخانه، و این ضیافت هم جز ترک، چیزى نیست. ترک هواها، ترک خودىها، ترک منىها، منیتها؛ اینها همه در این میهمانخانه است، و ما باید حساب کنیم ببینیم که آیا وارد شدیم در این میهمانخانه یا اصلاً وارد نشدیم؟ راهمان دادند به این ضیافتخانه یا نه؟ استفاده کردیم از این ضیافت الهى یا نه؟
البته حساب امثال من با کرامالکاتبین است؛ اما من به شما آقایان و هرکس که این کلمات [به او] مىرسد و خصوصاً طبقۀ جوان عرض مىکنم که آیا در این مهمانخانه رفتید؟ استفاده کردید؟ از شهوات خصوصاً شهوات معنوى چشم پوشیدید؟ یا اینکه مثل من هستید؟
📚 صحیفۀ نور، ج۲۰، ص۲۱۰.
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_برکت_و_رحمت_و_مغفرت
@Enghelabe_Islami
.
🌸 حضرت امام خامنهای روحیفداه:
ماه رمضان فرصت خیلی خوبی است برای شستوشوی دل و جان، برای تقویت رابطۀ با خدا؛ و به این تقویت رابطه شما احتیاج دارید؛ همۀ ما احتیاج داریم.
ماه رمضان فرصت بسیار خوبی است. اُنس با قرآن، اُنس با نماز، اُنس با دعا، همین روزهای که میگیرید، نعمتهای خداست برای شما. موادّ این مهمانی الهی، که در روایات وارد شده [بهعنوان] «ضیافت الهی»، همینهاست؛ یعنی روزه یکی از آن مائدههای آسمانیای است که خدای متعال در این مهمانی، در این ضیافت به شما میدهد؛ دعا یکی دیگر از این مائدههاست؛ نماز همینجور (۱۳۹۸/۰۳/۰۱).
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_برکت_و_رحمت_و_مغفرت
@Enghelabe_Islami
.
🌸حضرت امام خمینی روحیفداه:
این دعاهایى که در ماهها هست، در روزها هست، خصوصاً در ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان اینها انسان را همچو تقویت روحى مىکند ـ اگر کسى اهلش باشد ماها که نیستیم ـ و همچو راه را براى انسان باز مىکند و نورافکن است براى اینکه این بشر را از این ظلمتها بیرون بیاورد و وارد نور بکند که معجزهآساست.
به این دعاها عنایت بکنید... همان مسائل قرآن است با لسان دیگرى که لسان ائمه باشد. لسان قرآن یک جور زبان است، زبان دعا یک جور زبان است، زبان علما و عرفا و اینها هم یک زبان دیگر است.
📚 صحیفۀ نور، ج۱۲، ص۲۴۰.
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_برکت_و_رحمت_و_مغفرت
@Enghelabe_Islami
.
🌸 حضرت امام خامنهای روحیفداه:
در آیۀ شریفۀ یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیامُ کَما کُتِبَ عَلَی الَّذینَ مِنْ قَبْلِکُم لَعَلَّکُم تَتَّقُون، این "لَعَلَّکُم تَتَّقُون" بهمعنای امید است؛ یعنی امید این هست که این اتفاق بیفتد. خب، امید در مورد خدای متعال معنا ندارد؛ خدا عالِم به سرّ و خفیّات و همهچیز است؛ امید معنی ندارد.
بنابراین مراد این است که این ماه رمضان را، این تشریع الهی را قرار دادیم تا زمینهای باشد، بستری باشد برای رواج تقوا؛ خطاب هم خطاب به عموم است؛ یعنی بین شما مردم تقوا رواج پیدا کند. بنابراین ماه رمضان، ماه رواج تقواست (۱۳۹۸/۰۲/۲۴).
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_برکت_و_رحمت_و_مغفرت
@Enghelabe_Islami
.
🌸 حضرت امام خمینی روحیفداه:
قرآن و کتاب الهى یک سفرۀ گستردهاى است که همه از آن استفاده مىکنند؛ منتها هرکس به وضعى استفاده مىکند و عمده نظر کتاب الهى و انبیاى عظام بر توسعۀ معرفت است.
تمام کارهایى که آنها مىکردند، براى اینکه معرفت الله را به معناى واقعى توسعه بدهند. جنگها براى این است، صلحها براى این است، و عدالت اجتماعى، غایتش براى این است. اینطور نیست که دنیا تحت نظر آنها بوده است که مىخواستند فقط دنیا اصلاح بشود. همه را خواهند اصلاح بکنند.
📚 صحیفۀ نور، ج۱۹، ص۸۴.
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_برکت_و_رحمت_و_مغفرت
@Enghelabe_Islami
.
🌸 حضرت امام خامنهای روحیفداه:
ماه رمضان ماه قرآن است و حقّاً میتوان در این ماه از هدایت قرآنی بهره برد.
قرآن را بخوانیم؛ زیاد بخوانیم؛ با دقت بخوانیم؛ با تدبّر بخوانیم؛ با توجه به خدای متعال بخوانیم؛ از خود خدای متعال در تلاوت قرآن طلب کمک کنیم و بدانیم که دل با قرآن جلا پیدا میکند.
این تعبیر امیرالمؤمنین علیهالسلام است که وَاِنَّ اللَهَ سُبحانَهُ لَم یَعِظ اَحَداً بِمِثلِ هَذَا القُرآن... خدای متعال در هیچیک از کتابهای آسمانی، مثل قرآن آحاد بشر را موعظه نکرده، به آنها درس نداده، آنها را راهنمایی نکرده؛ فَاِنَّهُ حَبلُ اللهِ المَتینُ وَسَبَبُهُ الاَمینُ وَفیهِ رَبیعُ القَلب؛ بهار دل؛ دل را بهاری میکند، دل را باطراوت میکند، دل را سرسبز میکند، دل را زمینۀ رویاندن معارف و توجّهات حقیقی قرار میدهد؛ وَفیهِ رَبیعُ القَلبِ وَیَنابیعُ العِلمِ وَما لِلقَلبِ جِلاءٌ غَیرُه؛ این کلمۀ «جلا» در فرمایش امیرالمؤمنین علیهالسلام است (۱۴۰۰/۰۱/۲۵).
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_برکت_و_رحمت_و_مغفرت
@Enghelabe_Islami
.
🌸 حضرت علامه مصباح یزدی رضواناللهعلیه:
🔸حکمت وجود سختیها در عالم
اصل وجود سختیها در این عالم یک حکمت عمومی برای همۀ انسانها دارد، و از آغاز آفرینش انسان، جزء طرح خلقت او بوده است. این چیزی عارضی نیست. سرّش این است که اینجا جای آزمایش است: وَنَبْلُوكُم بِالشَّرِّ وَالْخَیْرِ فِتْنَةً (انبیاء، ۳۵)، و برای آزمایش باید خوشی و ناخوشی وجود داشته باشد تا معلوم شود افراد با خوشیها و سختیهایی که ازجانب خدا میرسد، چطور رفتار میکنند.
مقدار معرفت انسانها، اطاعت، خداپرستی و همت بلند آنها همه با این سختیها و خوشیهای توأمان، سنجیده میشود. اگر تنها خوشی وجود داشت، معلوم نمیشد چه کسی حاضر است در راه بندگی خدا بیشتر گذشت کند. اگر جریان کربلا اتفاق نمیافتاد ما چگونه میفهمیدیم که سیدالشهدا علیهالسلام چه مرتبهای در مقام بندگی دارد و حاضر است تا کجا در راه خدا فداکاری کند؟ باید چنین حادثهای پیش بیاید تا معلوم شود در میان انسانها چه گوهرهای عجیبی وجود دارند.
پس اساس زندگی دنیا برای مکلفان بر امتحان طراحی شده است. این آزمایشها از زندگی فردی شروع میشوند، و در زندگی خانوادگی، زندگی در جامعه، و در ارتباط با کل بشریت هرکدام به شکلی ظهور میکنند. اگر این سختیها نبود معلوم نبود چه کسی تا چه اندازه حاضر است برای دیگری فداکاری کند و چقدر حاضر است به وظایفش دربارۀ دیگران عمل کند. پس اصل وجود سختیها در عالم جزء نقشۀ آفرینش است؛ زیرا بناست که انسان با انتخاب خود تکامل پیدا کند.
🔹بیانات در دفتر رهبر معظم انقلاب در قم، ۱۳۹۴/۰۴/۰۲
صبحها از شبکۀ یک تلویزیون
#استاد_فکر
@Enghelabe_Islami
.
🌸 حضرت امام خمینی روحیفداه:
پیغمبر اکرم درعینحالى که وظایف شخصى خودش را بهجا مىآورد و خلوتها با خداى تبارک و تعالى داشت، تشکیل حکومت داد و به انحای عالم براى دعوت آدم فرستاد و مردم را دعوت کرد به دیانت، و دعوت کردند بعد به اجتماع.
اینطور نبود که بناى او این باشد که بنشیند توى خانه و ذکر بگوید. ذکر مىگفت، لکن همان ذکر هم خودسازى بود. دعا مىکرد، ولى همان دعا هم، هم خودسازى و هم مردمسازى بود و مردم را تجهیز مىکرد براى مقاومت. تمام ادعیهاى که در لسان او و ائمۀ مسلمین واقع شده است، تمام این ادعیه درعینحالى که دعوت به معنویات است، از راه دعوت معنویات تمام مسائل مسلمین اصلاح مىشود.
📚 صحیفۀ نور، ج۱۹، ص۸۴.
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_برکت_و_رحمت_و_مغفرت
@Enghelabe_Islami
.
🌸 حضرت امام خامنهای روحیفداه:
اعمال ماه رمضان خیلی زیاد است؛ شما ملاحظه کنید در اقبال سیدبنطاووس، برای هر شب چقدر اعمال، چقدر نمازهای مختلف و گوناگون [ذکر میکند] که ما واقعاً بعضیمان قاصریم؛ بعضیمان [هم] جاهل به اهمیت این کارها هستیم... لکن یک قدرِمتیقّنهایی، یک قدرِاقلهایی وجود دارد که اینها را نباید از دست داد.
سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است... اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان (۱۳۹۸/۰۲/۱۰).
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_برکت_و_رحمت_و_مغفرت
@Enghelabe_Islami
.
🌸 حضرت امام خمینی روحیفداه:
این ادعیه در ماه مبارک رجب و خصوصاً در ماه مبارک شعبان، اینها مقدمه و آرایشى است که انسان بهحسب قلب خودش مىکند براى اینکه مهیا بشود برود مهمانى؛ مهمانى خدا؛ مهمانىاى که در آنجا سفرهاى که پهن کرده است قرآن مجید است، و محلى که در آنجا ضیافت مىکند مهمش لیلةالقدر است، و ضیافتى که مىکند ضیافت تنزیهى و ضیافت اثباتى و تعلیمى.
نفوس را از روز اول ماه مبارک رمضان به روزه، به مجاهده، به ادعیه مهیا مىکند تا برسند به آن سفرهاى که از آن باید استفاده کنند و آن لیلةالقدر است که قرآن در آن نازل شده است. این ضیافت الهى انسان را منقلب باید بکند از این جهت حیوانى به آن جهت واقعى، انسانى. از آن ظلمتهایى که اطلاع به آن داریم منقلب کند انسان را به آن نورها و نور مطلقى که همۀ عالم تبع اوست.
📚 صحیفۀ نور، ج۱۲، ص۲۴۱.
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_برکت_و_رحمت_و_مغفرت
@Enghelabe_Islami
.
🌸 حضرت امام خامنهای روحیفداه:
[امام حسن علیهالسلام] فرمود: اِنَّ اللهَ جَعَلَ شَهرَ رَمَضانَ مِضماراً لِخَلقِهِ فَیَستَبِقونَ فِیهِ بِطاعَتِهِ اِلَى مَرضاتِه؛ خدای متعال ماه رمضان را میدان مسابقه قرار داده است بین مؤمنین که بهوسیلۀ اطاعت خداوند، به رضای الهی نزدیک بشوند.
هر سال در این مسابقه، بحمدالله ملت ما امتیازهای بیشتری بهدست میآورَد. وقتی مقایسه میکنیم هر سال را با سالهای قبل از آن، پیشرفت در معنویت را، در کارهای نیک را، در اَعمال مُقرِّب انسان به خدای متعال را، در میان مردم در هر سال بیشتر میبینیم (۱۳۹۷/۰۳/۲۵).
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_برکت_و_رحمت_و_مغفرت
@Enghelabe_Islami