هدایت شده از ahmadi
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت شیخ حسین انصاریان ، در باره سندی از پاپ برای اندلس سازی مسلمین!
این سخنرانی مربوط به حدود ۶_۷ سال پیش است ، در واقع میتوان سخنان امسال ایشان را تفسیر سخنان و هشدار های سالها پیش ایشان دید ....
آن زمانی که تلنگر میزدند ، هشدار میدادند که مسولین ، حوزویان ، معممین دانشگاهیان ، ائمه جمعه و .... اگر اصلاح رویه نداشته باشیم روزی : الاسلام والسلام .... ختم اسلام را باید بگیریم !
خب چه شده؟
نتیجه را داریم میبینیم!
ایشان حرف جدیدی زدند؟!
چرا خیلی ها ناراحت شدند؟!
چرا ما یاد گرفته ایم نتیجه ی علملکردهای غلط را کتمان کنیم؟!
چرا امروزه کسی حاضر نیست اینگونه اعتراف کند در تریبون؟
چرا کسی حاضر نیست اینگونه جذب کند ؟!
شیخ حسین وظیفه ی خود را انجام داد، همانگونه که گفته میشود فراجا وظیفه ی خود را انجام میدهد!
شیخ حسین تصمیم گرفت جای قوه ی قهریه را نگیرد و از در برخورد سلبی وارد نشود!
بلکه تصمیم گرفت جای خودش باشد و تریبونش را به جذب حداکثری و کار فرهنگی و تبیین موثر اختصاص دهد!
ما چقدر به وظایف خود واقفیم؟!
وظیفه ی ما کف وسوت برای فراجاست؟!
به نظر شما اگر همه تریبون های ما در طی سالِ گذشته و همچنین در طی این سالها اینگونه بود ما با این میزان دافعه و از دست دادن فرزندانمان از دامن انقلاب و اسلام مواجه میشدیم؟!
#شیخ_حسین_انصاریان
#تغییر_انفسی
#شب_قدر
✍ #نظم_نوین_جهانی
https://eitaa.com/joinchat/2099314888C5594ead1e5
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔶🔹 در جلسهی فعالان محتوایی فضای سایبر با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط دغدغهمندان انقلابی مطرح شد:
1⃣ تاکید جدی همگان بر وظایف وزارت نسبت به حجاب و عفاف؛
2⃣ تاکید بر پرهیز از خاصهانگاری سلبریتیها و آغاز برخورد قضایی با آنها برابر قانون؛
3⃣ توجه جدی به جنگ شناختی؛
4⃣ استفاده از توان علمی دانشگاهها؛
💠 دکتر اسماعیلی ضمن تاکید بر صحت و حق بودن مطالبات جریان انقلاب پاسخ داد:
من در این ایام باقیمانده، حکمرانی فرهنگی کشور که در سالهای گذشته از دست نظام خارج شده را دوباره به نظام باز میگردانم.
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 دو توصیه مهم امشب رهبر انقلاب خطاب به جوانان دانشجو:
👈 قصدتان دیده شدن نباشد / شما فکر و خبر و تحلیل به فضای مجازی بدهید نه به عکس
✏️ قصد دانشجو دیده شدن نباشد؛ ــ ببینید این را من تأکید میکنم ــ نه شخص دانشجو نه تشکل دانشجویی اینجور نباشد که یک حرفی را بزند برای اینکه دیده بشود. این بیبرکت میکند کار را، حرف را بیبرکت میکند، بیاثر میکند و ضرر هم دارد.
✏️ در فضای مجازی غرق نشوند؛ خب حالا فضای مجازی با همهی حرفهایی که گفته میشود در کشور وجود دارد. شبکههای اجتماعی وجود دارد. بعضیها نشستهاند که از طرف فضای مجازی سیلوار، تحلیل و خبر و مطلب و مبنا به اینها داده بشود این غلط است. شما روی فضای مجازی سوار شوید، شما فضای مجازی را هدایت کنید، شما فکر و خبر و تحلیل به فضای مجازی بدهید نه به عکس. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🖼 #دیدار_دانشجویان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان: ده برابر این نقصهایی که گفتید هم وجود دارد اما انتظار فرج یعنی همه سختیها قابل برطرف شدن است
✏️ انتظار فرج یعنی سختیها همه قابل برداشته شدن، برطرف شدن است. نه اینکه بنشینید انتظار بکشید، دل شما باید گوش به زنگ باشد. انتظار فرج یعنی انتظار برطرف شدن همهی نقصهایی که شما الان گفتید. ده برابر این هم نقص وجود دارد که شما نگفتید. انتظار فرج یعنی این، یعنی آماده بودن، فکر کردن، بنبست نپنداشتن. بنبستانگاری خیلی چیز بدی است. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🖼 #دیدار_دانشجویان
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان:
👈 وظیفهی امروز دانشجوی مطلوب، «ایجاد تحوّل در جامعه خود و جهان» است / حرکتتان را مبنایی و با نگاه به افقهای بلند تنظیم کنید
✏️ من میخواهم شما حرکتتان را مبنایی کنید؛ یعنی با نگاه افقهای بلند پیشرو حرکتتان را تنظیم کنید. خب شما اهل حرکتید دیگر. بالاخره بهترین جوانهای کشور غالباً دانشجوهای ما هستند و شما دانشجوهای مؤمن میخواهید حرکت کنید. من میخواهم این مقصود تأمین بشود: «نگاه به افقهای دوردست».
✏️ از من میپرسند به نظر شما وظیفهی یک دانشجوی مطلوب و دارای همّت بلند و آیندهنگر چیست؟ بنده جوابم این است: اول، ایجاد تحوّل در ذهن و در واقعیت جامعهِی خود، این یک. بعد ایجاد تحوّل در ذهن و واقعیت جهان. تعجب میکنید؟ دانشجو مثلاً واقعیت جهان را عوض بکند؟ تعجب ندارد. شما امروز دانشجو هستید اما فردا همین دانشجوی امروز مدیر سیاسی است، ادارهکنندهی یک بخش مهمی از کشور است. اینهایی که الان مسئولین کشورند دیروز دانشجو بودند دیگر مثل شما. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🖼 #دیدار_دانشجویان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴«حضرت ولایت» و توصیه به «تقویت بنیانهای معرفتی»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای، در دیدار روز گذشته خود با دانشجویان (۲۹/ /۱/ ۱۴۰۲) ضمن تکرار توصیه اکید خود به دانشجویان مبنی بر «ضرورت استحکام بنیانهای فکری و معرفتی» فرمودند:
«در این صورت دل جوان محکم، گامش استوار و حرکتش مستمر و خستگیناپذیر خواهد شد. بنابراین جوانان دانشجو باید با استفاده از قرآن، نهجالبلاغه و کتابهای اندیشمندانی همچون «مطهری»، «بهشتی» و «مصباح» روی مسائل معرفتی کار و مطالعه و تأمل و تدبر کنند.»
درباره سیر مطالعاتی آثار این سه اندیشمند بزرگ کتابهایی نوشته شده است و بعضاً برنامههایی برای مطالعه روشمند آثار آنان نیز اجرا شده است.
در این مختصر درباره یکی از آثار علمی علامه مصباح(ره) اشارهای میکنم: طرح ولایت که خود #علامه_مصباح آن را حاصل عمر و اندیشه میدانستند و میفرمودند:
«بنده قریب به 70 سال است که مشغول تحصیل علوم دینی هستم و به اندازه وسع خودم، کارهایی نیز چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب انجام دادهام؛ اما صادقانه میگویم که آنچه امروز به نام #طرح_ولایت معروف است، بهترین خدمتی بوده است که بنده در طول این 70 سال در انجام آن سهمی داشتهام. ... طرح ولایت میوه درختی است که 70 سال برای آن زحمت کشیده شده است. ... اسلام نور است و تمام افتخار ما باید این باشد که خادم این نور باشیم و این نور را در جامعه زنده نگه داریم؛ لذا بنده معتقدم اینکه حاصل 70 سال کار علمی در طول 7 هفته به عنوان طرح ولایت، عرضه میشود، بسیار ارزشمند و مغتنم است و قدمی برای زنده نگاه داشتن این نور است؛ لذا باید قدر آن را دانسته، شکرگزار این نعمت الهی باشیم.»
🔻دوره طرح ولایت دارای شش محور اساسی است که همگی ناظر به بنیانهای معرفتی و فکریاند. این شش محور از ریشهایترین مباحث یعنی «معرفتشناسی» و «هستیشناسی و خداشناسی» شروع میشود؛ سپس بر پایههای استوار معرفتشناسی و هستیشناسی اسلامی به مباحث «انسانشناسی» میپردازد و در ادامه، امتداد مباحث پیشین را در «فلسفه اخلاق»، «فلسفه حقوق» و «فلسفه سیاست» به صورتی مستدل و معقول نشان میدهد.
🔻در این طرح، رابطهای ارگانیک میان همه بنیانهای معرفتی و فکری اسلامی برقرار میشود.
🔻دانشآموختگان این طرح به صورتی مستدل و عمیق میتوانند از ارزشهای اخلاقی و حقوقی و سیاسی اسلامی در برابر دیدگاههای غربی و غیراسلامی دفاع کنند.
🔻در این طرح ضمن اشاره به دیدگاههای مدرن و به ویژه اومانیستی و لیبرالیستی در حوزههای اخلاق، حقوق و سیاست، اندیشه اسلامی در این حوزهها به صورتی برهانی و استدلالی عرضه میشود.
🔻فارغ التحصیلان این دورهها، به نحوی بسیار محسوس در برابر هجمههای فکری و فرهنگی غربی بیمه میشوند. تجربه ۲۵ ساله اجرای این طرح شاهدی گویا بر این مدعا است.
🔶امیدوارم مجموعههای دستانکار مباحث معرفتی و فرهنگی دانشجویان یعنی «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها»، «معاونتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها»، «گروههای علمی معارف اسلامی در دانشگاهها»، این توصیه چندین و چندباره حضرت ولایت نسبت به لزوم و ضرورت مطالعه آثار علامه مصباح توسط دانشجویان را جدی بگیرند و دستکم دوره «مدوّن» و «آزمونشده» و «قطعیالتأثیر» طرح ولایت را به هر شکل ممکن در دانشگاهها اجرایی کنند و بالعین آثار و برکات اندیشهای و بصیرتی و کنشی آن را مشاهده کنند.
🆔eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔶🔹 #شناخت، عمیقترین لایهی وجود انسان است؛
⬅️ آنجا است که #اطلاعات به آن عرضه میشود تا رد/ تأیید گردد؛
⬅️ آنجا است که جهانبینی را تولید میکند.
💠 اکنون میفهمیم چرا دین اسلام از ابتدا، معرفت نفس (شناخت خود) را بسیار مهم دانسته است.
❇️ ۲۰۶ آیهی سورهی اعراف، ترسیم راهبرد خداوند در جنگ شناختی است؛
به آن مجهز شویم.
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مردی از آسمان
🌹 شهید منادی وحدت؛ شهید ماموستا محمد شیخ الاسلامی، شهید راه وحدت و تقریب مذاهب اسلامی
🔸 انیمیشن بسیج روحانیون شیعه برای یک روحانی اهل سنت
@Hasanabbasi_ir
هدایت شده از محسن انبیائی
لزوم دلارزدایی از اقتصاد...
✍🏻محسن انبیائی
https://eitaa.com/joinchat/3025535223C80e574a5aa
هدایت شده از میرزا کوچک جنگلی خادم
🅾 چرا امنیت قم برای سقاییاننژاد، شهردار قم مهم نیست؟!!!
⭕️خیلی عادی است که علاقه به وطن و محل زندگی، انسان را از توجه به امور دیگر و مناطق دیگر باز بدارد و یا در نظام اولویتهای وی نباشد، بخصوص که آن فرد متعهد به اسلام ناب و ولایت هم نباشد!
🟠 لذا طبیعی است جناب سقاییان نژاد که با رویکرد اشرافیت در ظاهر شهرداری قم را غصب کرده است اما فرزندان، عروسها و نوههایش در آمریکای جنایتکار زندگی میکنند، هیچ عِرق و توجهی نسبت به ایران و فرهنگ اسلامی بویژه شهر مقدس قم نداشته باشد!!!
🔴چرا که تمام ذکر و فکر چنین شخصی دو چیز بیشتر نخواهد بود
1⃣تصاحب اموال بیشتر جهت تأمین هزینههای عیاشی و ولخرجی خانواده خود در آمریکای جنایتکار
2⃣ صرف تمام همت و تلاش جهت آمریکاییسازی شهر مقدس قم
🔴لذا مشاهده میکنید که تقریباً هیچ اثری از فضای اسلامی در مذهبیترین شهر جهان به چشم نمیخورد، بلکه تمام فضای شهر و امکانات بیتالمال به نکاح نامشروع مجموعه خطرناک سرای ایرانی بخوانید سرای ویرانی درآورده شده تا با ترویج اشرافیت، تجملگرایی، مصرفگرایی و فحشا، طرح ترکیهسازی و آمریکاییسازی قم را پیش ببرند!!!
#مسئولان_نفوذی
#ترکیهسازی_ایران
#سرای_ویرانی
❇️نجات تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
🆔@nejate_tarikh
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴جای خالی «ادب»!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به گواهی ایرانشناسان و مورخان و حتی مستشرقان، ايرانيان جزء باادبترين ملتها بودهاند. شاردن (1643-1713م)، مستشرق فرانسوي که در زمان صفويه به ايران آمده بود، در سفرنامه خود دربارة ادب ايرانيان چنين مينويسد:
من هيچ ملت را مؤدبتر و ملايمتر از ملت ايران نديدهام و ادب و نزاکت در ايرانيها فطري است و اگر سالها با يک ايراني دوستي يا معامله بکنيد، محال است از زبان او چيزي بشنويد که شما را برنجاند و محال است که او حاضر باشد يک خبر بد به شما بدهد و اگر مجبور شود راجع به مرگ يک نفر صحبت کند ميگويد «عمرش را به شما داد» يا «عمرش را به شما بخشيد». يعني او نميخواست بميرد تا اينکه باعث تأثر شما بشود؛ بلکه چون شما را دوست ميداشت براي ابراز دوستي عمرش را به شما واگذار کرد و رفت.
🔻اما متأسفانه در دوران معاصر در میان جمع کثیری از ایرانیان، نه تنها اثری از این فضیلت اجتماعی نمیبینیم! بلکه در حوزههای مختلفی از زیست اجتماعی شاهد بیادبیها و بینزاکتیها و گستاخیهای آشکار نیز هستیم. و این خود یکی از امالمفاسد اجتماعی است؛ یعنی آثار و پیامدهای بسیار مخربی برای فرد و جامعه دارد. به تعبیر امیرمؤمنان علی علیه السلام:
«مَنْ قَلَّ أَدَبُهُ كَثُرَتْ مَسَاوِيهِ؛ کسی که ادب او کم باشد، بدیها او زیاد میشود».
و به تعبیر مولوی:
از خدا جوییم توفیق ادب
بیادب محروم گشت از لطف رب
بیادب تنها نه خود را داشت بد
بلک آتش در همه آفاق زد
هر چه بر تو آید از ظلمات و غم
آن ز بیباکی و گستاخیست هم
هر که بیباکی کند در راه دوست
رهزن مردان شد و نامرد اوست
از ادب پرنور گشتهست این فلک
وز ادب معصوم و پاک آمد ملک
بد ز گستاخی کسوف آفتاب
شد عزازیلی ز جرات رد باب
🔻به گمان این بنده، جامعه ما به شدت نیازمند آموزش «ادب» در حوزههای مختلف و در سطوح گوناگون است: «ادب لباس پوشیدن»، «ادب آرایش کردن»، «ادب راه رفتن»، «ادب سخن گفتن»، «ادب گوش دادن»، «ادب نقد کردن»، «ادب مخالفت کردن»، «ادب مواجهه با بزرگان»، «ادب مواجهه با معلم و استاد»، «ادب برخورد با پدر و مادر»، «ادب برخورد با همسایه» و ....
امیدوارم نظامهای رسمی و غیررسمی آموزشی و پرورشی در کشور ما به وظیفه سترگ خود در آموزش و نهادینهسازی ادب فردی و اجتماعی عمل کنند.
#اخلاق
#ادب
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از نوروساینس و فلسفه ذهن
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هوش_مصنوعی
#واکاویسنداخلاقهوشمصنوعییونسکو
#اخلاقهوشمصنوعی
♻️نشست تخصصی
این بخش:
✅رویکردی ها به حوزه پیشرفت هوش مصنوعی
✅تبیین دیدگاه مقام معظم رهبری در حوزه پیشرفت هوش مصنوعی
🎥ارائه دهنده: حمید محسنی
برای ستاد راهبری فناوری هوشمند حوزه
💎برنامه عصرانه های فناوری های هوشمند
🎞 مطالب مفصل و مشاهده کامل فیلم جلسه:🔰🔰🔰
https://www.aparat.com/v/EbNSI
🌸🌸🌸
دریافت مطالب بیشتر در حوزه هوش مصنوعی و فایل جلسه🔰🔰🔰
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind