هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ شیخ حسین انصاریان، همان است که بود، گاهی عتاب، گاهی خطاب
🔰 حمید رسایی: برای من که از دهه شصت با منبرهای حاج شیخ حسین انصاریان آشنا هستم، منبرهای دو شب قدر گذشته ایشان (که کامل آن را گوش کردم) هیچ نکته حساسیت برانگیزی نداشت.
این استاد خطابه و وعظ با آن بیان دلنشینش، برخلاف بسیاری از منبریهای هم رده خودش، به صراحت علیه آمریکا و اسرائیل سخن گفت، به اصل انقلاب اسلامی نیش و کنایه نزد، درباره توصیه علی (ع) در نحوه برخورد فرزندان با قاتلش که اسیرشان بود، سخن گفت و به نیروهای قضایی و امنیتی، تأسی به این خلق و خوی را یادآور شد، زنان بیحجاب و کم حجاب را دعوت به الگو گرفتن از زهرای اطهر و زینب کبری کرد، در شب قدر، رحمت الهی را پررنگ کرد. سخنانش به معنای نفی برخورد با مجرمین و متخلفین نبود. به نظرم سخنان این واعظ محترم غلط نبود هر چند شاید توازن مباحث در آن رعایت نشد و بحث ناقص ماند.
آنچه برخی را به اشتباه انداخت، روایت برخی رسانههای بیگانه و جهتدهی با برجسته کردن بخشی از سخنرانی ایشان بود که آن را در تقابل با نظام تعریف کردند! در حالی که وقتی سخنرانی ایشان را کامل گوش کردم، مشخص است که ابن اظهارات در سیاق قبل و بعد سخنرانی، عادی و طبیعی بوده نه اعتراضی.
قطعا واعظی چون شیخ حسین انصاریان با همان سوزی که قبلا درباره بیحجابی و بدحجابی سخن گفته و گلایه کرده، این روزها هم سخن میگوید، همانطور پدرانه گاهی عتاب، گاهی خطاب...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
#حدیث
👈 قرآن را با حزن بخوانید...
🔸 عنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ(ع) قَالَ: إِنَّ الْقُرْآنَ نَزَلَ بِالْحُزْنِ فَاقْرَءُوهُ بِالْحُزْنِ.
🔸از امام صادق(ع) روايت است که فرمودند: قرآن را با حزن بخوانید، زیرا با حزن نازل شد.
📚 الکافی، ج2، ص614
___________________
⬅️ منظور از تلاوت با حزن این است که هم در قاری و هم در شنونده، حالت خضوع و خشیت و میل به #آخرت زنده شود و عامل حرکتی برای انسان مؤمن باشد.
▫️اما متأسفانه در برخی مواقع با قرائت آیات قرآنی به سبکهای مختلف، بازی میشود؛ نه حالت خشیت و خضوع میآورد و نه موجب #تفکر و تأمل میشود و صرفا به بهبه و چهچههای شنونده و حالتهای به دور از خضوع و حزن مخاطب و چهبسا عجب قاری ختم میشود.
▫️تلاوت #قرآن به معنایی که حق تلاوت آن رعایت شود: «الَّذينَ آتَيْناهُمُ الْكِتابَ يَتْلُونَهُ حَقَّ تِلاوَتِهِ أُولئِكَ يُؤْمِنُونَ بِه»(بقره، 121) وقتی اتفاق میفتد که با اغراض قرآن هماهنگ باشد؛ که همان تأمل و تفکر در آیات الهی و تأثر از انذارها و تبشیرهای آن و در نهایت تأثیر آن بر روح و جان قاری و شنونده میباشد.
▫️همانطور که در روایتی از پیامبر(ص) میخوانیم: «أَخَافُ عَلَيْكُمُ ... أَنْ تَتَّخِذُوا الْقُرْآنَ مَزَامِيرَ».(وسائل الشیعة، ج17، ص308) یعنی قرآن را با دستگاههای موسیقیای نخوانید که خالی از #معنویت و اهداف آیات قرآنی میباشد. به بیان امام باقر(ع) خواندن یا شنیدن آیات قرآنی باید بر نرمی دل، خشوع و ترس از عقاب بینجامد: «إِنَّمَا هُوَ اللِّينُ وَ الرِّقَّةُ وَ الدَّمْعَةُ وَ الْوَجَلُ»(امالی للصدوق، ص255)
🆔 @tahavol_howze
هدایت شده از موسسه اندیشه بهشتی
♦️همای رحمت
شخصيت بارز على(ع) از جمله شخصيتهاى اسـتثنايى تاريخى است كه اگر بگوييم از وصف بینياز اسـت، مبالغه نكردهايم. درباره كمتر شخصيت بزرگ عالم بشريت به اندازه على(ع) كتاب نوشته شده است؛ نه تنها كتابهايى كه شيعه و دانشمندان شيعى نوشـتهاند، [بلکه] دیگران نیز درباره او کتابها و مطالبی نوشتهاند...على در سيماى تاريخ بـهصورتى جلوه كرده است كه هر كس عاشق انسانيت و صفاى ملكوتى یک انسانِ درست بار آمده باشد و هر كس شيفته ديدن و مشاهده كردن یک انسانِ درخشنده و یک روح تابناک باشد، نخستين آينهاى را كه در آن میتواند چنين سيمايى را بيابد و ببيند، در نام على جستوجو مىکند.
📚شب قدر، ص ۴۰
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
❞موسسه مطالعات اسلامی و علوم انسانی اندیشه بهشتی❝
༺ @AndisheBeheshti ༻
هدایت شده از Mb
عماد افروغ درگذشت
🔺عماد افروغ از فعالان سیاسی و تحلیلگران شاخص کشور سحرگاه امروز جمعه بعد از تحمل یک دوره بیماری درگذشت.
🔹مرحوم افروغ، استاد دانشگاه، نویسنده چندین کتاب و نماینده مردم تهران در مجلس هفتم بود که در همین مجلس ریاست کمیسیون فرهنگی را نیز بر عهده داشت.
.
#سرطان
#شیمی_درمانی_قاتلِ_مال_و_جانِ_مردم
نظم_نوین_جهانی 🔻
https://eitaa.com/joinchat/2099314888C5594ead1e5