انقلابیگری و کار تشکیلاتی
🔵 زنگ هدف 📚 درس اول 🔸 چرا باید هدف داشته باشیم؟ اگر بخواهیم از اول راه شروع بکنیم ، و تمام مراحل سی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 توضیحات فرمانده شهید اسلامی نسب درمورد نقش توسل،توکل و امدادهای غیبی برای رسیدن به #موفقیت و #هدف
قرآن کریم: اگر خدارا یاری کنید، شمارا یاری میکند و گامهایتان رااستوار میسازد.
س محمد - 7 / منبع: کانال شهید آوینی
🔵 زنگ تاریخ - درس اول
▪️عدم اعتماد به غرب و غرب زده ها
🔸 آنچه که بایستی در مرحله نخست مطالعه تاریخ ، در اولویت باشد نقطه ضعف ها و شکست هاست آنهم برای تکرار نشدن
🔸 در مباحث تئوریک در مقوله انقلاب و انقلابیگری مقوله دشمن شناسی از اولویت صدچندان برخوردار است
دلیل ان هم سیاست های سلطه گرایانه کشور های استعمارگر است که در طول تاریخ همیشه تلاش خود را در جهت مغلوب نمودن کشورهای دیگر نموده اند از جمله ایران
🔸 در مقوله شناخت دشمن بایستی به عوامل دشمن نیز توجه کرد چه مستقیم چه غیر مستقیم
در گذشته جبهه استعمارگر عموما از ابزار مستقیم (حضور مستقیم) استفاده می نمود اما با ظهور جبهه ها و تشکل های ملی-مذهبی در کشورهای مستعمره ، این حضور تبدیل به حضور غیر مستقیم گردید.
🔸 یکی از ابزارهای غیر مستقیم غرب در برابر کشورهای مقابل ، استفاده از عناصر خود یا روشنگرایان غرب گراست. افرادی که با توجه به تربیت پذیری صورت گرفته توسط غرب ، در کشور خود عامل دشمن هستند برای تسلیم غیر مستقیم کشور خود
این افراد را ما از زمان قاجار تا حال در کشور خود داشته و خواهیم داشت ، افرادی که با نگرش روشنفکرانه غربی سعی در تضعیف کشور دارند چه در گذشته چه درحال
از ماجراهای اواخر دوران قاجار مانند ماجرای امتیاز "رژی" ، "رویتر" قرارداد ۹۹ و... تا زمان حال مانند توافقی به نام #برجام
🔸 جبهه انقلابی و شخص انقلابی بایستی علاوه بر #دشمن_شناسی قوی و کسب #بصیرت سیاسی با شناخت #پوچ_اندیشان داخلی ، سعی در دفع فتنه های عوامل داخلی دشمن ، در سطح کلان و خرد جامعه داشته باشد ، چون تاریخ به ما نشان داده است که ، غرب هیچگاه در برابر ما و نگرش های مذهبی ما هیچگاه از در دوستی و خیرخواهی وارد نشده و همیشه سعی در نابودی و استحاله فرهنگ و دین ما داشته است .
🔸 متن ذیل نگاهی خلاصه وار بر گذشته ما و نتیجه تسلیم شدن در برابر تفکر غرب گرایانه و نگرش پوچ روشنفکران غربی است ، که نتیجه ای برای کشور ما نداشته است. تاریخی که متاسفانه تکرار آن را ما در ماجرای #برجام توسط غربگرایان در کشور مشاهده کردیم:
(ایرانیها در طول سالهای متمادی - بیش از شصت، هفتاد سال - که در اختیار انگلیسیها و غربیها بودند، این قدرت را پیدا نکردند که مثلا یک #مرکز_تحقیقات_علمی در کشور به وجود آورند که ظرف پنجاه سال دو تا #اختراع درست کند؛
دانشمندانی را #تربیت کنند که دو، سه تا #کشف_جدید_علمی بکنند؛ یعنی اینها این اندازه از #غرب استفاده نکردند.
آنها (غربی ها ) چه میخواستند؟ #مصرف/کننده میخواستند.
مصرف کنندهی اقتصادیای که به طور طبیعی با خودش مصرف فرهنگی و تسلیم سیاسی را هم همراه دارد. آنها این را میخواستند؛ اینها هم #راحت #تسلیم شدند و دادند.
مقام معظم رهبری _ سال ۸۵)
🔸 با خواندن این متن ، تکرار تاریخ را به وضوح درک می کنیم . #برجام و ماجرای وابستگی بیشتر به غرب در ماجرای ارز و #مصرف_گرایی بییشتر ما بعد از برجام
#تاریخ #پوچ_اندیش #روشنفکر #استعمار #برجام #انقلابیگری #دشمن_شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 تذکر مهم
🎥 استاد رحیم پور ازغدی:
اگر #مسؤولیت را به کسی سپردی که #شایستگی_لازم را برای تصدّی آن مسئولیت ندارد، از زنا و شراب بدتر و گناه کبیره است!!!
منبع: کانال سورنا
نیمه پر یا نیمه خالی لیوان
- برخی ها نیمه خالی را می بینند،
- برخی ها نیمه پر را
ما باید نیمه پر و نیمه خالی را #با_هم ببینیم تا واقعبین باشیم.
واقعبینی غیر از واقعگرایی است.
واقعگرا محافظهکار میشود، حتی اگر واقعبین باشد.
باید واقع بین و آرمانگرا باشیم در این صورت با حرکت به جلو به سمت #آرمان ها ، ما را به اهداف میرساند.
آرمانگرا اگر واقعبین نباشد، خیالپردازی بیش نیست.
"محمدحسن قدیری ابیانه"
🔵 زنگ تشکیلات _ درس پنجم
📌رهبر تشکل ، همه کاره نیست.
🔸 یکی از مسائلی که در برخی از تشکل ها و گروه ها به اشتباه به عنوان یک مساله تثیب شده این است که رهبر تشکل یا مدیر یک مجموعه در آن تشکل و مجموعه همه کاره است و بایستی به عنوان یک مدیر و رهبر به سایرین در قالب دستور ، خط مشی حاکم بر مجموعه را دیکته نماید.
🔸 اعضا و عامل انسانی توقع دارند تا در مرحله اول رهبر تشکل درباره مسایل و رویکرد ها فکر کند ، تصمیم گیری کند و حرکت کند و در ادامه سایرین اقدام اورا دنبال کنند.
در این رویکرد متاسفانه عامل انسانی فاقد دغدغه و هدف بوده لیکن داشتن یک زیرمجموعه بی هدف و بی دغدغه ، از جمله بزرگترین معایب تشکل شمرده می شود.
🔸 دغدغه مند سازی و گرایش به رویکرد کارگروهی چه در تصمیم سازی برای فعالیت های یک تشکل و چه در مرحله عمل می تواند راه حل درمان در اینطور مواقع شمرده شود.
[این یکی از مصیبت های ملت های عقب مانده است که در هر مکتبی دائما از رهبر خود چه رهبر خوب ، چه رهبر متوسط و چه رهبر منحرف ، انتظار دارند که او #حرکت کند و مردم چشم و گوش بسته ، دنبالش حرکت کنند./آیت الله طالقانی]
#آتش_به_اختیار
#رهبر_یک_تشکیلات_باید_چگونه_باشد
http://enghelabigary.blogfa.com/post/12
🔸اشکال ما که با وجود این همه امکانات هنوز این همه مشکلات در کشور داریم، این است که مؤمنین، #رشد_معنوی خود را در #کار_تشکیلاتی نمیبینند.
🔸اشکال ما این است که اساساً اخلاق و معنویت منهای تشکیلات در جامعۀ ما تبلیغ و تبیین میشود.
🔸یک حزباللهی بدون اینکه کار تشکیلاتی بکند و عُرضه و اخلاق تشکیلاتی بودن را داشته باشد، میتواند بهسهولت خودش را حزباللهی و مؤمن بنامد! بله؛ چنین کسی در تظاهرات هم شرکت میکند، و حرکتهای تودهای را بلد است، ولی این کافی نیست.
استاد پناهیان (۱۳۹۵/۰۸/۳۰)
🔵 زنگ تشکیلات _ درس ششم
📌 #ترس و #تنبلی مقدمه فلج شدن تشکیلات
🔸بسيار اتفاق افتاده است در محيطی که زندگی می کنیم ، مسایل و مشکلاتی را می بینیم که دلیلش چیزی نیست جز کم کاری و فعالیت نکردن
🔸گاهی در محیط پیرامون به وضوح می شود دید ، افراد ناهنجار و ضدارزش به راحتی فعالیت می کنند ، صحبت مي کنند ، افرادی را جذب می کنند و همه گونه به دين و انقلاب حمله می کنند در سطح خرد یا کلان.
🔸شخصی می گفت : مواد فروش محله یا اراذل محله برای خودش نیرو جذب می کند و سازمان دهی خاصی نیز طراحی کرده اما ما بچه مسجدی ها اين جرأت را نداريم که از افکار و عقائد خودمان (دین) در محیط پیرامون و محله دفاع کنیم.
🔸پيش خودمان مي گوييم ولش کن چه کسی حوصله دارد. اين خودش نوعي سر پوش گذاشتن بر اصل مساله است که از #ترس و #تنبلی ماست. اينها نشان مي دهد ما چقدر در زندگی اسير اين ترس ها و تبلی ها هستيم. علت اين #ترسها و تبلی ها نیز اين است که ما #خداوند را باور نکرده ايم و به مرحله #توکل نرسيده ايم.
🔵زنگ هدف _ درس دوم
📌 لزوم داشتن هدف و چرایی هدف گذاری
🔸مهمترین مساله ، در رسیدن به موفقیت ، برنامه ریزی و مشخص نمودن هدف است و چگونگی تعریف هدف مهمترین گام در رسیدن به موفقیت است ، شناخت درست هدف است که باعث می شود راه و روال یک تشکل به نحو احسنت طراحی و اجرا شود .
بنابراین نشناختن درست هدف ، خود عاملی است که از آن به عنوان یک آفت می توان نام برد ، چه بسا در یک مجموعه عامل انسانی با نشناختن هدف ، خود عاملی باشد در جهت شکست آن تشکل
🔸 هدف و ترسیم راه های رسیدن به آن ، خود مانند یک نقشه راه است . برای یک تشکل ، هدف نقشه راهی است که تمام تلاش ها را می تواند به سرمنزل مقصود برساند ، تلاشی که فقط معطوف به هدف باشد ، بنابراین یکی از اولین اقدامات رهبر تشکل ، آنهم در فعالیت تشکل_محور ، شناساندن هدف آن تشکل به عامل انسانی خود (افراد ان مجموعه) است .
🔸 یکی از دلایل مهم در ازهم پاشیدگی تشکل ها ، ناتوانی رهبر تشکل در هدف گذاری است ، زیرا تشکلی که نداند برای چه هدفی فعالیت می کند مقصدش را یا گم می کند یا عقیم خواهد ماند. به عبارتی آنهایی که رویایی در ذهن و هدفی بر روی کاغذ نداشته باشند مقصدشان ناکجا آباد خواهد بود .
#هدف #هدف_گذاری #رهبر_یک_تشکیلات_باید_چگونه_باشد
🔵 زنگ اخلاق _ درس اول
📌 خودخواهی آفت کار گروهی
🔸 من دوست دارم همه کاره 'من' باشم
🔸 اگه من نباشم کارها انجام نمیشه!!!
▪️ این جملات را اگر ناخودآگاه در ذهن خود شنیده باشیم باید بدانیم به مرتبه ای از #خود_خواهی و #غرور دچار هستیم چه مسئول تشکیلات باشیم چه جزء ای ترین فرد یک گروه
▪️ باید بدانیم اگر در کارمان غرور دخیل شود از کار گروهی دور خواهیم شد و این به منزله تزلزل در یک تشکیلات است ، زیرا انجام فعالیت های به صورت سیستماتیک ، منظم و گروهی از خصلت های بارز کار تشکیلاتی است.
لذا عقب نشینی از کار گروهی می تواند در فعالیت های آتی تشکیلات خلل ایجاد کند .
لازم به توضیح است این عقب نشینی از کارگروهی به صورت غیر ارادی و به واسطه خودخواهی و غرور در شخص ایجاد می شود.
▪️ خوشحالی و لذت نفس را می توان مسبب ایجاد این خودخواهی و غرور در شخص دانست و چه بسا دلیل تداوم غرور هم همین خوی لذت جویی در شخص باشد.
همین می خواهم ها ، دوست دارم ها و همین من گفتن ها و.... را می توان از علائم خودخواهی و غرور دانست ، غروری که شخص را تک رو و تشکیلات را آسیب پذیر می کند.
▪️تا زمانیکه متوجه نباشیم که #کار_فقط_برای_خدا ست دچار این #رذایل_اخلاقی خواهیم بود لیکن شخص مبتلا بایستی برای خود مشخص کند که در انجام کارها چه به سرانجام مثبت برسد یا نرسد ، خود او کاره ای نیست بلکه این #دست_قدرت_خدا ست که کارها را به سرانجام می رساند.
▪️ امام روح الله (ره):
مرض هاى روانى اگر درد داشت باز جاى شكر بود ، بالاخره انسان را به معالجه و درمان وا می داشت؛ ولى چه توان كرد كه اين امراض خطرناك درد ندارد.
مرض غرور و خودخواهى بي درد است. معاصى ديگر بدون ايجاد درد قلب و روح را فاسد می سازد.
اين مرضها نه تنها درد ندارد، بلكه ظاهر #لذت بخشى نيز دارد: مجالس و محافلى كه به غيبت می گذرد خيلى گرم و شيرين است! حب نفس و حب دنيا كه ريشه همه گناهان است لذتبخش می باشد!
(کتاب جهاد اکبر،صفحه ۵۲)
#زنگ_اخلاق #غرور #خود_خواهی #کار_گروهی #کار_تشکیلاتی #کار_فقط_برای_خدا