🔴 معاون سیاسی سپاه: امروز دشمن برای فضای مجازی پهلوی را بزک می کند
👤 «یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه:
🔹 اگر امروز جمهوری اسلامی پابرجا است و حرکت رو به جلو دارد، علت آن مجاهدت، امنیت و عزت رزمندگان اسلام است.
✅ اکنون به قله نزدیک میشویم و امیدواری وجود دارد و هدف دشمنان، گرفتن امید و ایجاد یاس و بدبینی در جامعه است.
💢 استکبار به دنبال تصاویرسازی غلط از جبهه انقلاب است و اگر تصویرسازی غلط شود، به جای محبت، تنفر شکل میگیرد و زمانی که تنفر شکل بگیرد، تصویر مثبت از آمریکا، رضا پهلوی و منافقان بزک میشود.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی اوقات دلم برای مظلومیت جمهوری اسلامی میسوزد...
که آزادی بیان نیست؟!
🗳خلاصه وضعیت ۵ لیست: 🖐
🔥 علیمطهری: صدایملت
(اصلاحات و اعتدال، غربگرا)
《سرمایه اسراییل درداخل》
🔥 منوچهرمتکی : موتلفه
(شورای وحدت) اعتدالی
(اسلام بیگانه با مسائلروز)
《تحتکنترل علیلاریجانی》
🔥 رسایی : اُمنا و شریان
(تحصنگرا_پُرحرف_بیعمل)
《سیاهنما_ بیبرنامه _منفی》
🔥رائفی ومحمد: صبح ایران
جنجالگرا ، پُرحرف و بیعمل)
《عجول_هیجانی_قدرتطلب》
✅ قالیباف و آقاتهرانی: شانا
انقلابیهای اهل اقدام وعمل
《کاملا هماهنگ با رهبری》
#لیبرالغربگرا_انتخابنکنید
#هیجانیحرّاف_انتخابنکنید
#لیستانقلابیها_شاناوپایداری ✅
🗳 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ☫🇮🇷 @marsad #کانالمرصاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنان جالب استاد رحیم پور ازغدی در مورد راحت طلب ها
🔹 دو تا "یا مهدی" داریم؛
🔻تو می خوری و می گویی یا مهدی
او هم می خورد و می گوید یا مهدی
🔻تو ظرف سوم را می خوری
او گلوله سوم را می خورد
✍پ.ن:
🔸به طور کلی برای اسلامی ماندن جامعه باید گلوله خورد؛ چه در جنگ سخت باشد و چه در جنگ نرم.
🔸برای مثال، نمی توان بدون هزینه دادن و زخمی شدن در جنگ احزاب علیه حجاب، وضعیت حجاب و عفاف را سر و سامان داد.
این تفکر سطحی را از سر بیرون کنیم. دشمن و بی بند و بارهای داخلی هم برای رسیدن به مقاصد خود هزینه می دهند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎 من اسیرتم.... من......
استاد شجاعی.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 برگزاری نماز جماعت وسط عروسی در باکو.
🟢 پ.ن- الهام صهیونف فکر میکنه با تهدید و ارعاب می تونه به سفارش آباء و اجداد یهودیش مردم شیعه آذربایجان رو بی دین کنه ولی کسی که وسط جشن عروسی نمازشو اول وقت می خونه خیلی معنی داره.
عاقلان دانند.
.
🔴 مأموریت ویژهٔ رأیاولیها
گذشت دورانی که برخی رأی اول را رأی مجانی میدانستند. امروز رأیاولیها، رأی پرقدرتاند. رأی پرقدرت فراتر از یک رأی است؛ چون هم متعصب است و هم رأیساز.
واقعیت این است که به سه دلیل، رأیاولیها، رأی پرقدرتاند و اگر موتورشان روشن شود، قدرت اثرگذاری و موجآفرینی بیشتری دارند.
1⃣دلیل اول: آرای آرمانی
رأیاولیها کمتر وارد مادیات شدند و آرمانیترند. آرمانخواهان بیشتر قدرت تحریک اجتماعی دارند تا واقعگراهای رخوتزده.
2⃣دلیل دوم: آرای امیدوار
رأیاولیها به دلیل سنین نوجوانی و جوانی، آینده را روشنتر میبینند و امیدوارترند. انسان امیدوار همیشه و همه جا موتور محرکه است؛ نه مثل چریکهای پیر و افسرده به گل نشسته و خسته.
3⃣دلیل سوم. آرای تغییر
نوجوان و جوان اهل تغییر است. اهل متوقف نشدن. اهل اصلاح و تحول. آرای تغییر، آرای نه به وضع موجود است. آرای معترض و بسنده نکردن به آنچه هست.
✅ رأی اول، بروز دوران اعتماد به نفس سیاسی و اجتماعی است. اگر به ظرفیت رأیاولیها واقف باشیم و این استعدادهای درونی را زنده کنیم، قدرت برانگیختگی اجتماعیشان شورانگیز است.
رأی اول، جشن تکلیف سیاسی است و یوم الله. باید قدر دانست.
مأموریت ویژهٔ این اعتماد به نفس جمعی و جشن تکلیف اجتماعی- سیاسی، فراتر از رأی دادن، رأی ساختن است. با این سه ویژگی کلیدی در رأیاولیها، میتوان انتظار شگفتی داشت.
این چند روز باقیمانده با لشکر رأیاولیها میتوان نهضت توزیع و انتشار محتوای انتخاباتی مجازی و گفتوگوهای چهرهبهچهره و خیابانی راه انداخت.
این مأموریت را به دست رأیاولیها برسانید.
#محسن_مهدیان
.
✳️ برای کسانی که نمیخواهند در انتخابات شرکت کنند
مادربزرگم –خدابیامرز- با اینکه خداوند عمر طولانی به وی عنایت کرد، تا آخرین سالی که هوشوحواسش اجازه میداد، در همه انتخاباتها شرکت کرد. آخرین باری که خوب یادم مانده است، انتخابات ریاست جمهوری سال ۷۶ بود. با مسجد محل تماس گرفتم که ایشان با این سن امکان حضور ندارد، لطفاً طبق قانون صندوق سیار بیاورید. بهانه آوردند که امکانش را نداریم. خانومجون اما دلش به رأی دادن بود. او را روی کولم گذاشتم و سوار پیکان خودم کردم و بردم دم مسجد. باز هم برای آوردن صندوق تا دم در خودرو مشکل داشتند. سرآخر راضی شدند کار ثبت مشخصات و اثر انگشت او را دم ماشین انجام دهند و من رأی را در داخل حوزه بیندازم. به مادربزرگم گفتم: من به آقای ناطق نوری رأی میدهم، شما را هم همینطور بنویسم؟ گفت: نه؛ اسم اون سید اولاد پیغمبر را بنویس. گفتم: خانومجون! اون برای ریاست جمهوری مناسب نیست. با تندی به من گفت: همین که گفتم: اسم اون سید رو بنویس. من هم در برگ رأی حاجخانوم نوشتم: حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی. و برگشتیم.
مدتی بعد از دوم خرداد، بهزاد نبوی در جلسهای خصوصی گفت: آقای خاتمی دوسه روز قبل از انتخابات، پایش را توی یک کفش کرده بود که من شانسی برای رأی آوردن ندارم و همه قرائن نشان میده که ناطق نوری رئیس جمهور است. بروید دنبال یک [...] دیگر بگردید. نبوی ادامه داد که حضار همگی یکصدا اصرار کردند حتی اگر بتوانیم در حد دوسه میلیون هم رأی جمع کنیم میتوانیم با اتکا به آن کارهایی انجام دهیم و موفقیتهایی در آینده کسب کنیم. اگر ایشان این خاطره را بعدها در نشستهای عمومی بازگو نکرده بود، در این یادداشت به آن اشاره نمیکردم.
در هر صورت آقای خاتمی به مدد نفرت آنموقع مردم از آقای هاشمی رفسنجانی و تبلیغاتی که طیف چپ علیه ناطق نوری (یار نزدیک هاشمی) انجام داد و نیز تصمیماتی که در ستاد جنگ روانی گرفته شد از جمله تأکید شدید آقای حجاریان بر تبلیغ روی سیادت آقای خاتمی برای تأثیرگذاری روی بدنه مذهبی توده مردم(سلام بر سه سید فاطمی/ خامنهای، خمینی و خاتمی)، با رأی بالا رئیسجمهور شد.
این یادداشت برای حزباللهیها و انقلابیانی که در هر صورت در همه انتخاباتها شرکت و به «وظیفه» و «تکلیف» دینی و ملی خود عمل میکنند، نوشته نشده است. این یادداشت برای این قلمی شده که کسانی که تصمیم بگیرند و بخواهند سرنوشت خودشان را تغییر بدهند، بخواهند به «تکلیف عقلی» خود عمل و از «حق» خود برای تغییر وضع موجود به وضع مطلوب استفاده کنند، بدانند اگر «برنامهریزی» و «پایمردی» داشته باشند، میتوانند به نتیجه دلخواه خود برسند.
آمارها و قرائن هم نشان میدهد که در انتخابات پیش رو، هم تعداد تأیید صلاحیتشدگان به نسبت انتخاباتهای قبلی بسیار بیشتر است و هم خیلی از کسانی که به دلایل درست و غلط در دورههای پیشین تأیید صلاحیت نشده یا خود نمایندگان مجلس شورا اعتبارنامه آنان را رد کرده بودند، در این دوره نامشان در فهرست کسانی که در معرض انتخاب مردم قرار دارند ثبت شده است. بنابر این بسیاری از بهانههای قدیمی برای شرکت نکردن و بهره نگرفتن از این فرصت جدی برای ایجاد تغییرات، کاربردی ندارد و شرایط برایشان مهیاست.
بارها دیدهایم که یک شخص در یک دوره مجلس برای وزارت رأی اعتماد گرفته و دوره دیگر نه، این یعنی که با انتخاب مردم امکان تغییر –مثبت یا منفی- شرایط برای تأثیرگذاری در هیئت دولت و کارگزاران اصلی نظام فراهم میشود. بنابر این کسانی که از این فرصت استفاده نمیکنند و باز هم به غرغرکردن و نقزدن از شرایط ادامه میدهند، پیش از همه باید خودشان را ملامت کنند که چنین فرصتهایی را برای تغییر ریل سیاستگذاریها از دست میدهند.
اما یک نکته هم به دوستان حزباللهی و انقلابی و مخاطبان متدین عرض کنم که در انتخاب نمایندگان خود سختگیری داشته باشند. دینداری ظاهری و خوب بودن در برخوردها و حتی سالم بودنِ صرف برای یک نمایندۀ تراز کفایت نمیکند. او باید شجاع هم باشد و در مباحث مجلس به لایکخوردنها به اظهاراتش فکر نکند، بلکه درست تشخیص بدهد و شجاعانه پای حرفش بایستد هرچند این حرف با مشهورات و شعارهای عمومی رایج در فضای سیاسی و رسانهای متفاوت باشد. گاهی تصمیم درست برای ملت، مثل جراحی یک پزشک حاذق دردآور است اما نتیجه آن سالها سلامت و شادمانی در پی دارد، اما کسانی که میخواهند به هر طریقی و بدون رعایت مصلحت، رضایت ظاهری مردم را بگیرند، وضعیت غلط و نادرست را ادامه دادهاند و باید هم به آیندگان و هم در پیشگاه خداوند متعال پاسخگو باشند.
این نکته دقیق را هم از مرحوم آیتالله حائری شیرازی دیدم: «وقتی میخواهید نماینده انتخاب کنید، اول به «ایمان بالله»ش نگاه میکنید یا به «کفر به طاغوت»ش؟ اگر کفر به طاغوت را احراز نکردی، هرچه خوبی هم داشته باشد، ول معطل است».
#دژاکام
⭕️ به کدام لیست سی نفره در تهران رای بدهیم؟!
✍ برای اقلیتی که خودشان از دست اندرکاران بستن لیستهای انتخاباتی هستند و یا گرایش بسیار پررنگ سیاسی و انتخاباتی دارند، نوشته پیش رو شاید کمتر مفید و اثربخش باشد، ولی برای عموم مردم مومن که اینک با تعدد لیستها روبه رو هستند و نهایتا میخواهند به یک لیست انتخاباتی اعتماد کرده و رای بدهند، وجیزه روبهرو احتمالا مفید باشد:
1⃣ رهبری فرمودند از اکثریت حق خود در رای دادن استفاده کنید، این موضوع در شرایط فعلی به راحتی هم ممکن و عملی است، چون چند هزار فرد صالح و دارای صلاحیت توسط شورای نگهبان برای مجلس تأیید شدند و هم افراد معتبر و مورد اعتماد لیستهای معتبر زیادی نیز تاکنون منتشر کردند و حتی اگر خیلی سختگیر هم باشیم، بالاخره پیدا کردن سی نفر از میان چند هزار نفر و یا لیست های متعدد موجود چندان سخت نیست. مسأله دوم نیز این است که خود مجلسی که با مشارکت قوی و رای مناسب و بالا شکل بگیرد، موضوعیت و اهمیت مستقل دارد. بنابراین هم امکان انتخاب راحت سی نفر اصلح وجود دارد و هم برای تحقق و کمک به مشارکت قوی و مجلس قوی، باید به سی نفر کامل رای داد.
2⃣ حالا به کدام لیست سی نفره رای بدهیم؟! اگر هدفگذاری ذهنیمان شکل دادن مجلس اصلح، کارآمد و با مشارکت قوی و رای بالا است، جواب عاقلانه و قابل تحقق روی زمین، اعتماد به لیستی خواهد بود که هم ارائه دهندگان آن و هم کاندیداهای حاضر در لیست ترکیبی از افراد اصلح و رای آور باشند. نامزدهای رای آور در اینجا منظور کسانی هستند که قدرت ایجاد انگیزه برای مشارکت بیشتر مردم را میتوانند فراهم کنند و هم حضورشان بیشتر از دیگران میتواند مشارکت و تشکیل مجلس قوی با رای بالاتر را در میدان واقعی انتخابات تضمین و عملیتر کند. بنابراین لیست انتخاباتی اصلحی که احتمال پیروزی و اقبال مردم به آن بیشتر است، قاعدتا میتواند انتخاب معقولتر و قابل تحققتری باشد، چون منجر به تشکیل مجلسی اصلح با رای بالاتر در صحنه عمل میشود.
3⃣ با توجه به موارد گفته شده برای اکثریت مردم که به دنبال رای دقیق، عاقلانه و متعهدانه هستند، شناخت لیست اصلح رای آورتر اولویت این چند روز باید باشد، ضمن اینکه تقریبا جز این نیز راهی نیست، زیرا برای اکثریت مطلق مردم نه فرصت هست و نه ممکن است و نه تخصص کافی همه جانبه است که تمامی و تک تک کاندیداها را تحقیق و اصلح را کشف کنند و ضمنا در صورت امکان چنین موضوع غیر ممکنی، آنقدر پراکندگی رای خواهیم داشت که عملا مجلسی با رای بالا نه تنها شکل نخواهد گرفت بلکه عملا انتخابات در شهری به بزرگی تهران به لحاظ قانون انتخابات، چندان به نتیجه مشخصی در صندوق ها در مرحله اول انتخابات نخواهد رسید.
4⃣ ممکن است به لیست اصلح رای آورتر خطاهایی هم وارد باشد، بنابراین چه باید کرد؟ لیست اصلح رای آورتر یعنی لیستی که اکثریت آن در وهله اول مورد تایید است و اقلیتی را ممکن است نپسندیدم، در این صورت باید ابتدا به اکثریت این لیست رای داد و سپس از لیست اصلح رای آورتر دوم میتوان اصلح ترین و رای آورترین را انتخاب و جایگزین آن اقلیتی که یقین داریم مناسب نیستند، کرد.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیام زیبای نماینده رد صلاحیت شده مجلس به مردم در برنامه «برمودا»
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حیفم اومد این لحظه قشنگ از جمکران درشب نیمه شعبان رو نبینید
چقدر زیبا
ان شاء الله جشن بعد از ظهور با حضور خود حضرت
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولوی چابهاری: طوفان الاقصی زمینه ساز ظهور سیدنا المهدی است
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چطور قبل از صبح جمعه خبر رد صلاحیت را شنیدید، اما بنزین را نه؟
📲 #استاد_راجی در برنامه تلویزیونی "جهان آرا"
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 تابلو گرفته وسط خیابون میگه من رأی نمیدم، مردم هم جوابهای جالبی بهش میدن
#انتخابات
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نظامی آمریکایی در اعتراض به کشتار مردم فلسطین توسط رژیم صهیونیستی و همکاری ارتش و دولت آمریکا با این اقدام در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن خودش را آتش زد....
.
فرق نامزدهای انتخاباتی با دوران نامزدی قبل ازدواج میدونید چیه؟
دوران نامزدی اولش عشق و حاله و بعد ازدواج سختی ها شروع میشه
دوران نامزدی انتخابات اولش سختی و جون کندنه که بتونی رأی بیاری، بعد رأی آوردن دوران عشق و حاله✊✊