⭕️ مجمع تشخیص و صیانت از سیاستهای نظام
✍️ سید یاسر جبرائیلی؛ فعال سیاسی
🔹یک اتفاق مبارک در مجمع تشخیص مصلحت نظام افتاده است و آن، ورود مجمع به انجام وظیفه قانونی خود درباره صیانت از سیاستهای کلی نظام است.
🔹تاکنون معالاسف در انجام این وظیفه قانونی کوتاهی شده بود و عملا به سیاستهای کلی نظام از سوی دستگاهها بیاعتنایی میشد. دولتی بر سر کار میآمد و طریقی میرفت، دولتی دیگر دور میزد و صراطی دیگر میگزید!
🔹بر اساس بند دوم اصل ۱۱۰ قانون اساسی، نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام از اختیارات رهبر انقلاب است که حضرت آیت الله خامنهای این مهم را به مجمع تشخیص مصلحت نظام تفویض کردهاند.
🔹بنابراین، آقایان حقوقدان اشتباه نکنند! ورود مجمع به ماجرای کنوانسیون پالرمو و اعلام عدم انطباق آن با سیاستهای کلی نظام، نه از موضع نهاد مجمع تشخیص مصلحت، بلکه از موضع رهبر نظام و در راستای اجرای بند ۲ اصل ۱۱۰ است.
🔹مدتهاست مردم ما سوال میکنند که چرا به رهبری در مدیریت کشور بیاعتنایی میشود؟ مجمع تشخیص مصلحت نظام وارد شده است تا به این بیاعتنایی پایان دهد. جمهوری اسلامی یک نظام لیبرال دموکراسی نیست که هر کسی به قدرت میرسد هر آنچه میل و هوسش ایجاب میکند انجام دهد. کسانی که نامزد پستهای انتخابی میشوند، باید بدانند که باید در چارچوب سیاستهای کلی نظام عمل نمایند.سید یاسر جبرائیلی
من انقلابی ام:
📝 گفت🔻
سرت رو بنداز پایین زندگیتو بکن
به هیچ چیز و هیچ کس هم فکر نکن، ما بی طرفیم، کار به کسی نداریم...
📝 گفتم🔻
زیارت عاشورا را خوانده ای...
دو دسته جمله دارد یا سلام یا لعن؛
جامعه هم دو دسته دارد...
مورد سلام اهل بیت(ع) و مورد لعنشان، یزیدیان
عاقبت هم دو دسته میشوند، بهشت و جهنم ، وسط ندارد.
📝 گفت 🔻
حتی بی طرف ها؟؟؟؟
📝 گفتم🔻
در زیارت عاشورا جوابت هست...
( و شایعت و بایعت و تابعت علی قتله)
امام صادق (ع) آن بی طرف ها را هم لعن کرده...
البته زیاد هم بی طرف نبودند...
هر که در لشگر حسین (ع) نباشد
در محفل شراب باشد یا نماز...یزیدی است.
گفت🔻
زمانه عوض شده ، فرق کرده...
گفتم🔻
باز زیارت عاشورا جوابت را داده،
(و آخر تابع له علی ذلک)
تا آخرالزمان هر کسی مثل این ها باشد لعن شده..
قرار نیست که فامیلیش یزیدی باشد.
گفت🔻
با این حساب کل یوم عاشورا یعنی چه؟
گفتم🔻
یعنی حسین زمان و شمر امروزت را بشناسی.
در هیئتی که بوی استکبار ستیزی، نباشد ابن زیاد هم در آن هیئت سینه میزند.
گفت🔻
حسین زمان که در غیبت است؟
گفتم🔻
اگر میخواهیم کوفی نباشیم باید بدانیم تا حسین نیامده، مسلم ولی امر است.
👈ببین چقدر گوش به فرمان ولی فقیه هستی...👉
من انقلابی ام:
🎯مصلحت سنجی یا بی غیرتی
هیچ موقع کلام جناب روحانی رو فراموش نمیکنم که بطور تلویحی از پرداختن به موضوع هلوکاست و فریاد علیه اسرائیل ونظام سلطه ، به عنوان عربده کشی و پنجه انداختن به صورت جامعه جهانی نام برد .
نمیدونم چرا آقای روحانی نسبت به نخست وزیر جدید انگلیس که با وقاحت تمام عنوان کرد حاضر به فشردن دکمه حمله اتمی هست ، موضع گیری نمیکنه و این جملات رو عربده کشی وپنجه انداختن به صورت جامعه جهانی نمیدونه ؟!
نکنه تهدید به استفاده از تسلیحات اتمی توسط غرب هم موضوعی نیست که رگ غیرت جناب رئیس جمهور رو به حرکت دراره؟
شاید صرفا فریاد علیه اسرائیل و استکبار جهانی، زشته که باید با توصیه های رئیس جمهور روحانی ، کنار گذاشته بشه !
@حقوقدان!!! بی غیرت
⭕️ اعضای هیات دولت کاسب هستند/ افزایش نرخ ارز یک کودتا است/ نظام قانونمندی نداریم که وزیران را محاکمه کند
👤 حسین راغفر؛ اقتصاددان
🔹این اقتصاددان با بیان اینکه پس از جنگ آمدیدم و قانون اساسی را در جوی آب انداختیم، گفت: قانون اساسی را دور انداختیم تا هرجور که میخواهیم جامعه را اداره کنیم. بعد از جنگ هشت ساله همزمان با کنار گذاشتن قانون اساسی، حمایت از سرمایه و امنیت کارآفرینان در دستور کار قرار گرفت؛ این در شرایطی است که اصول عدالت اجتماعی (بهرهمندی از مسکن رایگان، بهداشت رایگان و...) تنها در قانون اساسی ذکر شدهاند.
🔹وی افزود: به هر روی آمدیم و در پناه سیاستهای تعدیل ساختاری همه چیز را به دستهای پنهان بازار سپردیم؛ حتی بهداشت و سلامت را. اینگونه فقرا را در معرض آسیبهای اجتماعی قرار دادیم.
🔹راغفر با بیان اینکه تاکید مسئولان بر شاخصهای فردگرایی متعفن موجب اتلاف منابع در قالب مصرفگرایی شده است، گفت: مسئولان پس از جنگ دنبال رشد فردگرایی و ترویج مصرف گرایی رفتند. برنامههای تلویزیون شاهدی بر این مدعاست. نگاه کنید که چه کالاهای لوکسی را تبلیغ میکنند اما میآیند و در برنامههای دیگر خود از مصرفگرایی و دنیاپرستی انتقاد میکنند.
🔹این اقتصاددان تصریح کرد: همه اینها در مجموع زمینه نارضایتی عمومی و شورش را فراهم میکنند؛ چراکه مردم شاهد رژه اشرافیت در تصاویر و حتی در خیابانها هستند. به هر روی طبقات پایینی جامعه، طبقات فرادست جامعه را مسئول این وضعیت میبینند. کسانی که این وضعیت را به وجود آوردهاند در زمین اسرائیل و آمریکا بازی میکنند چراکه منابع عمومی کشور را در حلقوم یک عده خاص کردهاند.
🔹راغفر با اشاره به وزیر بهداشت، گفت: اعضای هیات دولت همزمان با حضور در بخش عمومی در بخش خصوصی هم حضور دارند از این رو من اعضای هیات دولت را کاسب میدانم.
🔹 این اقتصاددان با بیان اینکه افزایش نرخ ارز یک کودتا است، گفت: من اعتقاد ندارم که اینها اتفاق است شواهد به ما نشان میدهد که افزایش نرخ ارز از ۴ هزار تومان به ۸ هزار تومان و ۱۰ هزار تومان یک کودتا است تا نارضایتی افزایش یابد.
🔹وی افزود: ما یک نظام قانونمند نداریم که وزیران را محاکمه کند این در حالی است که آنها به راحتی قانون را وسیله قرار میدهند و بیعدالتی را بر آن بنا میکنند. نگاه کنید که یک وزیر خود بیمارستان خصوصی دارد اینها باعث میشود که اعتماد مردم فرسوده شود.
🔴یک افشاگری تکان دهنده از خیانت مدیران دوتابعیتی
◀️نام مدیران سازمان محیط زیست در لیست ۲ تابعیتیها/ جاسوسی از اسکلهها و ترددهای سپاه
جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد:
🔹در لیست ۱۰۰ نفره افراد ۲ تابعیتی نام تعدادی از مدیران سازمان حفاظت محیط زیست ذکر شده که یا دارای گرین کارت آمریکا هستند و یا تابعیت آمریکا و یکی دیگر از کشورها را دارند.
🔹"کاووس سید امامی" که در زندان خودکشی کرد، بزرگترین جاسوس بود که در زمان خانم ابتکار در مناطق کویری حدود ۵۰۰ دوربین نصب کرد و با استفاده از این دوربینها ترددهای سپاه در مناطق خاص را رصد می کرد.
🔹جاسوسان دیگری هم تحت پوشش بررسی آثار جلبلکها در اقلیم ایران، از اسکلهها و تاسیسات دریایی سپاه در مناطق دریایی جاسوسی میکردند
@دولت نفوذ و جاسوس پرور
من انقلابی ام:
روحانی خوب بازی رو بلده
ازطرفی اقدامات کدخداپسندانه مثل #FATF و بازرسی از دانشگاهها و سند ۲۰۳۰ و... اجرایی کرده،
ازطرفی هم با صحبتهای هیجانی و تند قشر بعضا سادهباور انقلابی رو ارضاء کرده تا زمان بخره!
ترامپ هم بدش نمیاد این وسط قپی درکنه و بازی رو هیجانیتر کنه!
آقای آشنا خر خودتی
در نشست خبری اصحاب رسانه با آقای رمضانی امام جمعه رفسنجان موارد شنیدنی متعددی از جمله در باره عملکرد خود ایشان مطرح شد که ای کاش رسانه ها عینا ان را منعکس میکردند تا مردم و شهروندان نیز در جریان ان قرار میگرفتند.
اما جناب رمضانی در بخشی از صحبتهای خود اعلام فرمودند که بیش از 5 هزار نفر در جمعه های عادی و 8 هزار نفر در ایام خاص در نماز جمعه شرکت میکنند. چند نکته در این خصوص:
-شرکت در نماز جمعه از مستحبات موکد و تابلو نمایش وحدت و دیانت و سیاست است و قطعا توفیق بزرگی است برای شرکت کنندگان، آنهم در شرایط امروز جهان اسلام و اوضاع داخلی کشور که بایستی قدر آن را دانست.
- آقای رمضانی احتمالا به آمار نهاد نماز جمعه در باره تعداد نماز گذاران استناد کرده اند که از روی سهل انگاری و بی توجهی و عدم دقت تهیه شده است و یا شاید ایشان در بیان امار دچاراشتباه لفظی شده اند که زیبنده است و انتظار میرود در اولین فرصت اصلاح بفرمایند، با یک حساب سر انگشتی تعداد صفوف و نحوه استقرار نماز گذران و تعداد خواهران و برادران آنهم در حالیکه فقط در کمی بیش از نصف یک سوله مستقر شده اند مشخص است که تعدا نماز گذران در خوشبینانه ترین حالت به 2000نفر هم نمیرسد.
-ارایه این آمار غیر واقعی و پذیرش این اشتباه فاحش آنهم از کسی که در جایگاه امامت جمعه است و نماز گذاران به او اقتدا میکنند قابل قبول نیست مخصوصا اگر این آمار سازی با اغراض سیاسی و به قصد بزرگ نمایی مطرح شود.
-از آنجا که جایگاه نماز جمعه و امام جمعه و تریبون آن حتما مرجع مطمئن و قابل اتکا برای مسائل دینی و سیاسی است و باید هم باشد یقینا عملکرد و اظهارات امام جمعه و اعضا ستاد در حفظ این جایگاه نقش اول را دارد و بقول بزرگان دین که چه زیبا گفته اند:
"شرف المکان بالمکین"