☘سلام به همه
بزرگوارانی که درباره #انتخابات هنوز نظر خودشان رو نگفتند ،لطفا نظر خودشان رو برای من حقیر بفرستند تا نظرات بیشتری در کانال قرار داده بشود !
با تشکر
یک نکته مهم دیگر هم این که اگر کسی مخالف و موافق انتخابات است ،اگر #برنامه ای دارد برای ما بگوید!
مثلا اگر مخالف است و راه کار بهتری دارد عنوان کند ...
اگر موافق است، اینبار با چه برنامه ای می خواهد وارد انتخابات بشود!
🌼با تشکر از همراهی شما
✅برای فرج اقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات
هدایت شده از 🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ افشاگری از انتخابات مجلس در شبکه افق / عملاً افراد جوان و نخبه نمیتوانند به مجلس راه یابند...
🔸 اشخاصی که در لیست های انتخاباتی هستند آقازاده ها ، داماد ها و پسر و دختر اشخاص مطرح سیاسی هستند!
☘سلام بزرگواران
⁉️بالاخره برای انتخابات مجلس رای بدیم یا ندیم🤷♂
⁉️بهترین تصمیم چیه🤔
✉️نظرت رو بفرست به این آیدی👇
@shahadat_114
با تشکر از همراهی شما
💌برای فرج اقا صلوات
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، هادی طحاننظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان صبح روز (یکشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۲) در آستانه سالروز تأسیس شورای نگهبان در برنامهای تلویزیونی با اشاره به اینکه در روز ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و #انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری برگزار خواهد شد، اظهار کرد: این دو انتخابات مهم هستند. جلسات و هماهنگیها شروع شده است. از ابتدای سال تاکنون چندین جلسه با دستگاههای مرتبط با انتخابات به خصوص وزارت کشور برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه این جلسات با رویکرد آسیبشناسانه در حال برگزاری است، عنوان کرد: انتظار است دستگاههای مرتبط از اکنون در جهت رفع آسیبها تلاش کنند و تمهیدات لازم را بیاندیشند. امیدواریم در پایان سال ۱۴۰۲ شاهد برگزاری یک انتخابات سالم، امن، پرشور و رقابتی باشیم.
سخنگوی شورای نگهبان در ادامه صحبتهایش به موضوع «اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی» که برای بررسی نهایی در اختیار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد نیز اشاره کرد و گفت: همه منتظر هستیم تا ببینیم سرانجام این طرح به کجا خواهد انجامید و آیا انتخابات پیشرو با قانون جدید برگزار خواهد شد یا خیر؟ اگر این طرح تا روزهای آینده به تصویب برسد بخشهای زیادی از آن به انتخابات پایان سال خواهد رسید.
وی افزود: این طرح در رفت و آمدی که بین شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی داشت، ابهامات و ایرادات آن رفع شد اما تنها یک ایراد در خصوص برگزاری انتخابات به شیوه تناسبی در حوزه انتخابیه تهران باقیمانده که با اصرار مجلس شورای اسلامی، موضوع برای تصمیمگیری نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد.
طحاننظیف بار دیگر تأکید کرد که از نظر شورا، برگزاری انتخابات به شیوه تناسبی مخالف موازین شرع و اصول قانون اساسی نیست ولی اصراری هم بر آن نداریم اما به هر حال هیأت عالی نظارت بر حُسن اجرای سیاستهای کلی نظام آن را مغایر با سیاستهای کلی نظام دانسته است. ما نیز طبق قانون نظر هیأت عالی نظارت را به مجلس شورای اسلامی اعلام کردیم.
وی اعلام کرد: در صورتی که اصلاح قانون انتخابات در روزهای آینده به تصویب برسد، اجرای مرحله پیش ثبتنام برای نخستین بار باید از مرداد ماه آغاز شود.
این عضو حقوقدان شورای نگهبان و استاد دانشگاه در جمعبندی این بخش از صحبتهایش عنوان کرد که در دنیا دو روش برای برگزاری انتخابات وجود دارد. روش نخست اکثریتی است؛ بدان معنا افرادی که رأی بیشتری آوردند، بر کرسی مجلس خواهند نشست. این روش اکنون در کشور در حال اجراست. روش دوم تناسبی است؛ یعنی #احزاب و #لیستها به نسبت درصد آرایی که کسب میکنند میتوانند کرسی مجلس به دست بیاورند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون بحثها و گفتوگوهایی در جوامع علمی و پژوهشی در جریان است که کدام روش به عدالت انتخاباتی نزدیکتر است. البته در روش تناسبی، فضایی نیز برای کاندیداهای خارج از لیستها در نظر گرفته شده است. چگونگی برگزاری انتخابات تناسبی در حوزه انتخابیه #تهران در طرح اصلاح قانون انتخابات آمده است.
سخنگوی شورای نگهبان مجدد تأکید کرد که ما این روشها را خلاف موازین شرع و قانون اساسی نمیدانیم و به همین دلیل برگزاری انتخابات به شیوه تناسبی در تهران را خلاف شرع و قانون اساسی ندانستیم، البته اصراری هم به برگزاری آن نداریم؛ چراکه هر دو، روش هستند.
#ادامه 🔻
سخنگوی شورای نگهبان که به مناسبت سالروز تشکیل شورای نگهبان در این برنامه تلویزیونی حضور پیدا کرده بود در پاسخ به سؤال مجری در خصوص ویژگیهای قانون جدید انتخابات مجلس اظهار کرد: ویژگی قانون جدید انتخابات تنها برگزاری انتخابات تناسبی در حوزه انتخابیه تهران نیست، بلکه ویژگیهای دیگری هم دارد.
وی پیش از بیان سایر ویژگیها عنوان کرد: اصلاح قانون انتخابات سالهاست که مورد بحث و گفتوگوست. نقطه عطف این موضوع ابلاغ سیاستهای کلی نظام از سوی رهبر معظم انقلاب در سال 1395 است. در این سیاستها با یک رویکرد آسیبشناسانه، نظام مسائل انتخابات مشخص شد. در 18 بند به تمام موضوعات مربوط به انتخابات پرداخته شده است. راهکارهایی هم در این سیاستها ارائه شده که برای اجرایی شدن باید به قانون و دستورالعمل تبدیل شود.
طحاننظیف با یادآوری تلاشهایی که در سالهای گذشته برای عملی شدن بخشهایی از سیاستهای کلی انتخابات صورت گرفته است، عنوان کرد: البته شاهد خروجی ملموس و عینی در رابطه با سیاستهای کلی انتخابات نبودیم تا اینکه طرح «اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی» به جریان افتاد و اکنون در مرحله نهایی قرار دارد.
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه این طرح حدود 60 ماده است، گفت: اگرچه این طرح تمام بندهای سیاستهای کلی را پوشش نداده است، اما تلاش قابل تقدیری است.
وی در ادامه نخستین ویژگی این مصوبه را ساماندهی مرحله ثبتنام اعلام کرد و گفت: در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که سال 1398 برگزار شد، حدود 16 هزار نفر ثبتنام کردند که این میزان ثبتنام به نسبت سایر کشورها بسیار زیاد است و کمتری کشوری پیدا میشود که این تعداد داوطلب برای نمایندگی مجلس داشته باشد.
طحاننظیف افزود: فارغ از اینکه این موضوع خوب یا بد است، مهلتهای رسیدگی به صلاحیتهای داوطلبان اکنون منطقی نیست. قانون فعلی که در سال 1378 به تصویب رسیده است، این میزان ثبتنامی نداشتیم و 20 روز برای شورای نگهبان در نظر گرفته است. اکنون لازم است مهلتهای رسیدگی وسیعتر شود. برای ما بسیار مهم است تا حقی از کسی ضایع نشود. دفاعیات افراد باید شنیده شود و فرصتی برای پاسخگویی و ارائه مستندات آنها در نظر گرفت. البته این کارها انجام میشود اما در یک مدت زمان کوتاه. این مصوبه تلاش کرده تا مهلتها را منطقیتر کند و این از مزایای این مصوبه و در راستای حقوق مردم و داوطلبان است.
سخنگوی شورای نگهبان دیگر ویژگی این مصوبه را طراحی مرحله «پیش ثبتنام» عنوان کرد و گفت: این مرحله با اتکا به سیاستهای کلی پیشبینی شده است. در مرحله پیش ثبتنام، مدارک مورد نیاز افراد برای ثبتنام مورد بررسی قرار میگیرد و چنانچه مدارک آنان ناقص باشد، از آنان ثبتنامی به عمل نخواهد آمد که سپس با پیامدهای ردصلاحیت روبرو شوند.
وی در این رابطه مثال زد که برخی افراد یک سری مدارک تحصیلی دارند که تصور میکنند، معتبر است. در گذشته مرسوم بود که دستگاههای اجرایی دورههای آموزشی برگزار میکردند و یک گواهینامه به شرکتکنندگان داده و گفته میشد که معادل مدرک کارشناسیارشد است. در حالی که وزارت علوم (مرجع تصمیمگیری در اینباره) این مدارک را به رسمیت نمیشناسد.
طحاننظیف همچنین برای نمونه بیان کرد: برخی افراد هم محکومیتهای قضایی دارند که طبق قانون چنین افرادی نمیتوانند ثبتنام کنند. تعداد این گونه افراد نیز کم نیستند. در مرحله پیش ثبتنام، شرایط افراد بررسی میشود و در صورتی که دارای شرایط باشند میتوانند ثبتنام کنند. این موضوع نیز در راستای حقوق مردم و داوطلبان است.
وی خاطرنشان کرد: در این مصوبه بروزرسانیهایی نیز نسبت به وظایف مجریان و ناظرین انجام شده است. در این مصوبه هیأت اجرایی مرکزی همچون انتخابات ریاستجمهوری در نظر گرفته شده است. فعالیتهای نهاد ناظر نیز نظاممندتر شده است. احکام تبلیغات، تخلفات و جرائم نیز بهروزرسانی شده است.
سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: در ادوار گذشته تبلیغات از فضای فیزیکی به فضای مجازی منتقل شده اما حکم مشخصی در قانون نسبت به این موضوع نداریم. دلیلش هم آن است، زمانی که قانون انتخابات مصوب شده این موضوعات مطرح نبوده است. این در حالی است که جزئیات تبلیغات در فضای فیزیکی در قانون آمده است و گاهی حتی اندازه پوستر هم مشخص شده است.
✉️#نظر ۲۳
2⃣1⃣#موافق انتخابات
◀️هموطن محترم از #مشهد دهه ۷۰
بله رای می دهم
بخاطر حفظ استقلال کشورمون و مردم و رهبرم
به کسایی که واقعا شناخت دارم و اصلا #لیستی_رای_نمیدم
✉️#نظر ۲۴
7⃣#معلوم_نیست
◀️هموطن محترم از #تهران
سلام
انتخابات اگر به درد بخور باشه و آدم درست بیاد پای کار خوبه، اگر نه که خیر!
رای دادن برای این هست ک هم بستگی حفظ بشه!
راستش هروقت موقع رای گیری بودذوق داشتم!میگفتم که برم رای بدم، ولی الان واقعا #معلوم_نیست!
چون دقیقا ازهرکس انتظار نداشتیم گندزده!
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای پیش ثبت نام انتخابات مجلس چیست؟
🔸 اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور: قانون انتخابات مجلس، سال گذشته در کمیسیون شوراهای مجلس با تغییراتی همراه شد که شامل فرآیند برگزاری و ثبت نام بود.
🔸بر این اساس فرآیند ثبت نام به دو مرحله تبدیل شده و قانونگذار تشخیص داده که شاید ازدحام جمعیت مشکلساز شود و برای بررسی مدارک آنها چالشهایی به وجود بیاید زیرا زمان کافی برای این مسئله وجود نداشت یا اینکه مدارک داوطلبان کامل نبوده است.
🆔 @snn_ir
هدایت شده از تصمیم سرنوشت ساز
☘سلام بزرگواران
⁉️بالاخره برای انتخابات مجلس رای بدیم یا ندیم🤷♂
⁉️بهترین تصمیم چیه🤔
✉️نظرت رو بفرست به این آیدی👇
@shahadat_114
با تشکر از همراهی شما
💌برای فرج اقا صلوات
ارسالی از هموطن محترم
بنام خدا وعرض سلام وارادت محضر همه ی شما خوبان
با شروع پیش ثبت نام افراد متقاضی برای شرکت درانتخابات امسال مجلس شورای اسلامی پیش از هفت هزار نفر درروز اول در سامانه ی مربوطه ثبت نام کردند که اگر به همین روال ثبت نام ادامه پیدا کند،آمار ثبت نام ها به احتمال قوی تا مرز پنجاه هزار نفر هم برسد،آماری که از نگاه کارشناسی خیلی چیز خوب و دلگرم کننده ای نیست،وبه جای نشان دادن وزانت مجلس ،برداشتی غیر از آنچه باید باشد از آن می شود،درطول۴۴ سالی که از انقلاب اسلامی می گذرد، و اهمیت بسیار زیادی که مجلس شورای اسلامی داشته ودارد،بنظر می رسدهنوز راهکار مناسبی که بتواند مردم رابه مسیری که آنان رادرانتخاب نمایندگان همطرازومورد نیاز انقلاب درمجلس،هدایت کند وجود ندارد، نمی خواهم خدای نخواسته به انانی که خودراکاندیدای مجلس نموده یا می نمایند کوچکترین بی توجهی یابی مهری بنامیم اماآنچه که امروز شاهد آن هستیم،واقعا"ازشاءن انقلاب و جمهوری اسلامی نیست، مجلس بایدتمام کرسی هایش را افراد متعهد،متخصص،انقلابی،قانون دادن ودرد آشنا و مدیر ومدبرتشکیل بدهد،هرکس نباید بتواند به راحتی حتی اجازه ی ثبت نام برای شرکت در انتخابات را پیداکند،اگردوره های قبلی مجلس از این نمایندگان پر بود امروز نباید این همه مشکلات پیش روی این کشور بزرگ و سرمایه داروجود می داشت، مردم چه تقصیری دارند،وقتی ناچار به انتخاب افرادی هستند که طبق قانون فعلی کاندید شده اند،چرانبایداز قدرت حاکمیت برای معرفی بهترین هایی که قدرت وکالت مردم را دارند از همین ابتدای ثبت نام استفاده کرد؟تاهرکس نتواند وارد این رقابت شود، امروز نیاز کشوردرکنترل تورم و افزایش تولید و مقابله ی با تهاجم اقتصادی دشمن است که درصورت علاج آن ،فرهنگ اسلامی هم بستر رشد و بالندگی پیدامی کند،حالا ببینید این همه ثبت نام کدامشان مرد این عرصه اندوچه برنامه ی علمی قابل قبولی برای ارائه دارند،افرادی هم که می خواهند وکیل مردم باشند،اول خداراوکیل خودکنندوببینند آیا واقعا"قدرت حمل این امانت سنگین رادارند،یاصرفا"آمده اند خودرامطرح کنند وبرای آینده خوددردولت های حاکم جایی را پیداکنند،بیایید به مردم احترام بگذارید، بگذارید کسی که می تواند برای مردم کاری سازنده انجام دهد به مجلس برود،شما هم هرجایی که موءثرترید خدمت کنید،امروز بیشتر از هر زمان دیگر به مجلسی قوی ولایق این مردم و نظام نیازداریم،نگذاریدچهارسال دیگر بدون هیچ کارمفیدی برای مردم پایان یابد و حسرت آن به دل همه بماند،خدایا مردم عزیزمارادراین امتحان بزرگ همانند سایر امتحانات گذشته پیروز و سربلند گردان،آمین/۱۶؛مرداد/ ۱۴۰۲ کریم زینی وند
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔴 جزئیاتی از روز دوم روند ثبت نام داوطلبان در انتخابات مجلس
🔸سخنگوی ستاد انتخابات: ۳۹۸۱ نفر امروز برای انتخابات مجلس پیشثبتنام خود را انجام دادند. ۲۵ درصد افرادی که در این ۲ روز ثبتنام کردند تهرانی هستند.
🔸۱۲ درصد از ثبت نام کنندگان از بانوان و ۸۸ درصد آیا بودند، ۲۴ درصد ثبت نام کنندگان در رده سنی سی تا چهل سال بودند، ۲۱ درصد در رده سنی چهل تا چهل و پنج سال بودند.
🆔 @snn_ir