🔴به فناوری باروری ابرها رسیدیم
🔹محققان ایرانی موفق شدهاند برای اولینبار در خاورمیانه، فناوری پیشرفته رادار باروری ابرها را بومی کنند. این فناوری، قدم بزرگی برای حل مشکل کمآبی است.
🔹این فناوری آنقدر پیچیده و حساس است که تحریم شده و فرمولهای اصلیاش را در هیچکدام از پایگاههای علمی دنیا نمیشود پیدا کرد. اما به همت این شرکت دانشبنیان، کشور ما صاحب این رادار پیشرفته شده است و با این دستاورد بزرگ، میشود برای افزایش بارندگی و مقابله با کمآبی قدمهای بزرگی برداشت.
🔹با توجه به پیشرفته بودن این فناوری، ایران تنها کشور خاورمیانه است که این رادار را بومی کرده است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سوال؟
مشکل حجاب من حل بشود مشکلات اقتصادی و... مگه حل می شود؟
جوابش را در اینجا ببینید
علی ذکریایی
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسن فریدون(روحانی) را بیشتر بشناسیم
جاسوس آموزش دیده
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
13.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📁 «میخواهید رئیسی درست کار کند؟ روحانی رو محاکمه کنید!»
🔹کوه بدهیای که دولت روحانی روی دست رئیسی گذاشت.
🎞 بخشی از سخنرانی «نقد عملکرد اقتصادی دولت» - ۱۷ خرداد - اصفهان
#محاکمه_روحانی
#بانیان_وضع_موجود
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
آخر ذیقعده شهادت امام جواد عليه السلام
آخرین روز ماه ذی القعده سال ۲۲۰هجری قمری سال ۲۱۴ه ش حضرت امام جواد عليه السلام در بغداد شهید شدند.
امام جواد درهنگام شهادت ۲۵سال و ۳ ماه سن داشتند.
بعد از شهادت حضرت رضا عليه السلام مأمون ملعون دستورداد تا جوادالائمه عليهم السلام را به بغداد بیاورند و برای جاسوسی درزندگی حضرت، دختر ملعونش ام الفضل را بالاجبار به آن حضرت تزويج نمود.
مأمون مجلس علمی از علمای اهل خلاف تشکیل داد تا با مطرح کردن سوالات مشکل امام را به چالش بکشد. او تصور می کرد چون جواد سن کمتری دارند، علمشان به اندازه پدرانشان نیست. اما جواد در سن ۱۰ سالگی دریک مجلس به ۳۰هزار مسئله جواب فرمودند و همه را متحیر کردند.
📚کافی ج۱ص۲۹۶
📚بحارالانوار ج۵۰ص۹۲
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
آذربایجان کشور امام زمان
🔴امام خامنه ای (درباره آذربایجان): ترویج معارف اسلام وتشیّع، موجب جلب نصرت خداوند و عنایت ائمّه اطهار علیهم السلام در مقابل مشکلات و تهدیدها خواهد شد. ۴اسفند ۹۴
امام خامنه ای: خیر و مصلحت دولت آذربایجان در همراهی با احساسات مذهبی مردم است. ۱۵ اسفند ۹۵
🔹از زمان صفویه و تشرّف این مردمان به تشیّع، تحت فشار بوده اند به ویژه زمان حاکمیت کمونیسم.
مساجد و مجالس مذهبی شان را تخریب کردند.
مدت ها اعمال دینی خود را، مخفی انجام می دادند.
برنامه های زیادی طراحی شد تا به مردمی بی تفاوت تبدیل بشوند، که نشدند و همچنان، قاطبه شان شیعه اند؛ حتی وابستگان به نظام سیاسی لائیک آذربایجان،شیعیان را بیش از ۸۰ درصد جمعیت، می دانند و عده ای این سال ها می خواهند با آمارسازی، جمعیت شیعیان را کمتر اعلام کنند(۶۰درصد) اما عدد نزدیک به واقع، بین ۸۵ تا ۹۰درصد است.
🔹نسیم حیات بخش انقلاب اسلامی، دوباره این مردمان را بیدار کرده و اثر تبلیغات ۷۰ ساله کمونیسم را کمتر کرد.
گسترش ارتباط با جهان اسلام، بعد از فروپاشی جماهیر شوروی، تأثیر مضاعف بر تقویت اسلام سیاسی در آذربایجان گذاشت.
مردمی که دشمنان اسلام ناب، تفکر وعقایدشان را تغییر داده بودند با پیروزی های مکرر محور مقاومت، جانی تازه گرفتند.
پیروزی در دفاع مقدس، رسمیت حزب الله در لبنان، پیروزی حزب الله در اخراج صهیونیست ها از جنوب لبنان، پیروزی مردم عراق، استقلال یمن از عربستان، جنگ ۳۳ روزه، پیروزی سوریه و حوادث معجزه سای منطقه غرب آسیا، تحرکات سازنده و امیدوارانه ای را در بین جوانان غیور آذربایجان سبب شده است.
پدیده عظیم و جهانی راهپیمایی اربعین، خون تازه ای در رگ #غیرت_دینی آذربایجانی ها جاری کرد.
🔹کشور آذربایجان کشور امام زمان است.
مضمون روایات، حاکی از نقش آفرینی مردم آذربایجان در زمینه سازی ظهور است.
ایران وآذربایجان وبحرین بیشترین جمعیت شیعه را به نسبت جمعیت، در دنیا دارند.
سال های اخیر، تحت فشارهای متعدد هستند، وضعیتی شبیه بحرین اما نه آن شدت.
میز برنامه ریزی برای آذربایجان، دست صهیونیست هاست و اخیرا در اتفاقات فتنه گون قره باغ رسما امور را در دست گرفتند.
آذربایجان از اهداف صهیونیسم برای تغییر ژئوپلتیک منطقه است.
فرقه سازی و تقویت آن، در دستور کار دشمنان مردم آذربایجان است.
عرفان های دروغین ترویج می شود.
سلفی ها و نورچی ها، علیه شیعیان هستند و مرموزانه توسط حکومت حمایت می شوند و به دنبال جذب جوانان ناآگاه شیعه هستند و انحرافات خود را در غالب آموزشگاه ها و در نظام رسمی تعلیم و تربیت، تبلیغ می کنند.
🔹دولت حاکم، تلاش دارد روایتی غلط از آذربایجان، به دنیا مخابره کند و مردم و جوانان این کشور را بی بند وبار جلوه دهد؛ مانند تصویری که چند سال مانده به انقلاب، از ایران به دنیا مخابره می شد.
🔹آذربایجان علمای تأثیرگذاری داشته است.
هم اکنون نیز روحانیت مبارز و انقلابی با منطق محکم و نگاه راهبردی برای، در صف مقدم دفاع از دنیا و آخرت مردم آذربایجان هستند.
آرمان مبارزان، استقرار حکومت اسلامی در این کشور اسلامیست که سخنی با منطق محکم است.
رشادت مجتهدان شهید آن دیار، مقابل اشغالگران روس، به یاد ماندنیست و حوزویان، وظیفه بازخوانی مقاومت علمای آذربایجان را دارند.
۷۰ سال حکومت کمونیستی، مبارزه شدید با مبانی ومظاهر دینی، ترویج اسلام آمریکایی و... نیاز به تقویت وتحکیم مبانی فکری را میان مردم وجوانان آذربایجان نشان میدهد.مساجد این کشور به شدت مهجورند؛ و انقلاب اسلامی از مسجد ها می جوشد.
🔹حوزویان و جوانان انقلابی آذربایجان، فرصت دارند کنار مردم آذربایجان باشند و با ترویج اسلام ناب، تکلیف انقلابی خود را انجام بدهند.
آذربایجان تشنه فعالیت فرهنگیست.
🔹انقلاب اسلامی می تواند جدا شدن بحرین و آذربایجان، توسط پهلوی و قاجار را به فرصت ایجاد دو کشور مسلمان، مقابل استکبار تبدیل کند.
🔹انجام تکلیف انقلابی در آذربایجان، بیش از شجاعت، نیازمند بصیرت و دقیق نگریست.
🔹 یکی از میدان های اصلی در عرصه جهاد تبیین، دفاع از مسلمانان و مبارزان آذربایجان و تبیین حقایق برای کودکان و جوانان و مردم آذربایجان است.
✍حجت الاسلام رحمت الله معظمی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
📸 اولین کلاهبردار بانکی ایران که بود؟
🔹«سلطان کلاهبرداری بانکی» نخستین کسی است که در نظام بانکی ایران کلاهبرداری کرد و به همین دلیل «پدر کلاهبرداری بانکی» لقب گرفت.
🔹نامش «هژبر یزدانی» و یک گلّهدار بود که حدود ۵۰ سال پیش با ورود به عرصه وام و بانک، ناگهان ثروتمندی بزرگ و مشهور به فساد اقتصادی شد.
قصه این مرد و شگرد شگفتانگیزش برای کلاهبرداری را اینجا بخوانید.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
37.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻قسمت 22 برنامه حافظه تاریخی ایرانی یک استثناست. در این قسمت به بازخوانی انتخابات سوم تیر 84 و چگونگی رای آوردن محمود احمدی نژاد پرداخته ایم.
بازخوانی رفتار سیاسی هاشمی رفسنجانی، کروبی، قالیباف، لاریجانی، معین، رضایی و مهرعلیزاده در آن برهه نیز از دیگر بخشهای این قسمت است.
محورهای مهم این قسمت:
🔹آیا وضع اقتصادی مردم در دولت خاتمی خوب بود؟
🔹ماجرای سندسازی و کلاهبرداری مهدی هاشمی برای تامین پول ستاد پدرش چه بود؟
🔹رهبر انقلاب به اعضای خانواده خود درباره احمدی نژاد چه گفته بودند؟
🔹وقتی لاریجانی و قالیباف حاضر نشدند از احمدی نژاد دربرابر هاشمی حمایت کنند!
🔹وقتی قالیباف از همان سال 84 در نظرسنجی ها رییس جمهور بود!
🔹ماجرای حمایت علی لاریجانی از شیرین عبادی
🔹وقتی محسن رضایی گفت فقط با گلوله کنار میروم!
🔹️یک شوخی تلخ به اسم مهرعلیزاده؛ از 84 تا 1400
🔹تناقض اصلاح طلبان در پذیرش حکم حکومتی
این قسمت به اندازه ساخت یک مستند از تیم ما وقت گرفت اما به لحاظ محتوا، یک دوره جریان شناسی سیاسی است که اگر آن را کامل ببینید احتمالا بسیاری از فکت های آن را برای اولین بار می شنوید.
@Hafezeh_tarikhi_irani
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢عبرت های برجامی ایران
و نیاز فوری آمریکا در مذاکرات -۱
🔹فرسایشی شدن مذاکرات برجامی، نباید ما را از اولویت های خود غاقل کند. ایران، در برجام همه امتیازات را نقد و برگشت ناپذیر واگذار کرد اما امتیازات نسیه، یا دارای تاریخ مصرف کوتاه و ناپایدار و نقض پذیر را گرفت.
♦️برآمده از عبرت های برجام، مطالبه مشروع ایران این است که تحریم ها، به شکل موثر و پایدار لغو شود، به نحوی که به انتفاع پایدار و تضمین شده منتهی شود؛ و گرنه، تعهدات ایران هم باید به همان میزان، ناپایدار و تدریجی و برگشت پذیر باشد. (مثلا انباشت مواد غنی سازی شده در ایران، تحت نظارت آژانس، به جای خروج از کشور).
🔹آمریکا اما همان شیطان سابق است. با وجود عهدشکنی آشکارو انگشت نما شدن، می خواهد عایدات راهبردی کسب کند و مُشتی وعده قابل نقض بفروشد. اهمیت فعلی توافق در این است که پس از چنگ اوکراین، میزان ذخائر نفتی آمریکا و ذخائر جهانی، به پایین ترین سطح خود در چند دهه گذشته رسیده است.
♦️این در حالی است که مستعمراتی مانند عربستان، با حداکثر ظرفیت خود، به خدمت غرب شتافتند. با این وجود، قیمت نفت 125 دلار را هم تجربه کرد و رسانه هایی مانند فارین پالیسی، نفت 150 دلاری را برای پاییز و زمستان پیش بینی می کنند.
🔹اکنون اقتصاد آمریکا و اروپا، رکورد های تورمی بی سابقه در چهل سال اخیر را تجربه می کنند و پیش بینی می شود تدریجا وارد رکود سنگین هم بشوند. رابرت هابک وزیر اقتصاد آلمان گفته؛ "برای جبران کمبود گاز روسیه، باید به دوران استفاده از زغال سنگ برگردیم".
♦️در حالی که به نظر می رسد روسیه در مقابل تحریم ها از پا در نیامده، چند ماه پیش رو، برای سیاست و اقتصاد غرب بسیار حیاتی است. در این شرایط ویژه، آمریکا و اروپا نیازمند فوری "بازگشت نفت ایران به بازار" و استفاده از بار روانی و تبلیغاتی آن برای مهار قیمت نفت هستند.
🔹آمریکا ضمنا نیاز دارد به برجام بر گردد تا هم به مکانیسم ماشه دسترسی داشته باشند و امکان بازگرداندن تحریم های سازمان ملل بدون جلب نظر شورای امنیت را -به مثابه شمشیر داموکلس بازدارنده ایران- به دست آورد؛ و هم برنامه هسته ای شتاب گرفته ایران را به نقطه فعالیت حداقلی و مهار شده برگرداند.
♦️دولت بایدن نیاز دارد به نوعی از توافق خوب (بد برای ایران) دست یابد که بتواند به عنوان موفقیت در انتخابات کنگره، برای افکار عمومی فاکتور کند.
#محمد_ایمانی
💢ادامه دارد💢
اقتدار ولایی
💢عبرت های برجامی ایران و نیاز فوری آمریکا در مذاکرات -۱ 🔹فرسایشی شدن مذاکرات برجامی، نباید ما را از
💢عبرت های برجامی ایران
و نیاز فوری آمریکا در مذاکرات -۲
🔹نگاه آمریکا به تعلیق تحریم ها در احیای برجام، موقتی است؛ به نحوی که بحران اقتصادی را پشت سر بگذارد و سپس بتواند شیطنت های تحریمی را از جانب دولت یا کنگره از سر بگیرد.
♦️بنابراین آمریکا در کوتاه مدت، تحریم فروش نفت ایران را تعلیق می کند، اما محتمل است که بعد از چند ماه، در مقابل دسترسی ایران به درآمدهای نفتی کارشکنی کند. همچنان که تهدید و کارشکنی علیه سرمایه گذاری های میان مدت و بلند مدت شرکت ها در ایران محتمل است.
🔹آمریکا و اروپا اکنون، به عرضه دو میلیون بشکه ای و بالاتر نفت ایران نیاز دارند. و حال آن که توافقی ناپایدار با خسارت های راهبردی را به ایران پیشنهاد می کنند. بازگرداندن وضعیت شرطی سازی اقتصاد ایران به توافق و مذاکرات، یکی از اهداف مد نظر آنهاست.
♦️موضوع مهم دیگر که باید مد نظر داشت، کنگره و انتخابات چهار ماه بعد آن است. کارکرد کنگره -در تکمیل رفتار دولت آمریکا- به حداقل رساندن عایدات ایران از توافق بوده؛ از جمله با قانون اینارا که امکان سرمایه گذاری یا تجارت میان مدت و بلند مدت را هزینه دار می کند.
🔹این قانون و قوانین تحریمی دیگر در پسا برجام، مانند کاتسا و آیسا، با اتفاق نظر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات، تصویب شده اند. ضمن این که پیش بینی می شود در اثر کارنامه اقتصادی بد دولت بایدن، جمهوریخواهان در انتخابات آتی کنگره موفقیت بیشتری کسب کنند.
♦️کنگره، قانون «اينارا» را در سال 2015 براي نظارت بر توافق هستهاي با ايران تصويب کرد و طبق آن، رييسجمهور آمریکا برای تداوم تعلیق تحریم ها، ملزم به ارائه گزارش هر سه ماه یک بار به كنگره درباره پايبندي ايران به توافق بود. "اينارا" در سنا با 98 راي موافق و تنها یک مخالف به تصويب رسيد.
🔹اینارا در مجلس نمایندگان هم، با 400 راي موافق و فقط 25 مخالف تصويب شد. این قانون عملا عُمر هر گونه معامله شرکت ها و دولت ها با ایران را به سه ماه کاهش می دهد؛ چون معلوم نیست کنگره در سه ماهه بعدی، ادامه اجرای برجام را تایید کند یا نه. (این هم از دستاورد های ویژه توافق برجامی در دولت روحانی است!)
♦️دومین تحریم، قانون موسوم به كاتسا CAATSA مصوب 2017 است که در سنا با راي 98 راي و فقط دو راي منفي تصويب شد. در مجلس نمايندگان هم، با 419 راي موافق و 3 راي مخالف به تصويب رسید.
🔹قانون سوم، تحريم ايران و ليبي (ايلسا ILSA) است که بعدها با حذف لیبی، به قانون ISA تغییر نام یافت و سرمايهگذاري بيش از 40 ميليون دلار در سال براي توسعه بخش نفت وگاز در ايران را ممنوع می کند.
#محمد_ایمانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی #اقتدار_ولایی
🇮🇷@EqtedareVelaeii🇮🇷
عبور دولت-ملت
از میدان مین ترکیبی - ۱
1- دانشجو که بودیم، برخی اساتید غربزده دائما از اهمیت رئالیسم در روابط بینالملل میگفتند و ایدهآلیسم را نکوهش میکردند. میگفتند باید واقع گرا بود و از شعار و آرمانها دست کشید. چین را مثال میزدند و میگفتند با آمریکا کنار آمد و اقتصادش رونق گرفت. میگفتند رویکرد ایدئولوژیک را باید کنار گذاشت تا پیشرفت کرد. شبیه این ادبیات، از زمان دولت موقت، در بین برخی مدیران مطرح بود و در دولتهای بعدی، گاه و بیگاه زمزمه میشد. انبوه این ادعاها سرانجام در پروژه برجام، به بوته آزمون درآمد.
2- طیف مذکورهرگز پاسخ ندادند: چرا باید آزادی در قاموس لیبرالیستی، ارزشمند باشد، اما آزادگی و استقلال اسلامی- ایرانی، ضدارزش محسوب شود؟ چرا اسلام را با برچسب ایدئولوژی، تخطئه میکنند؛ اما لیبرالیسم و کاپیتالیسم و منطق سلطه غرب بر جهان را ایدئولوژیک نمیدانند؟! چرا از ناسیونالیسم دم میزنند، اما مواضعشان همان است که قدرتهای استعمارگر برای تسلط بر کشورها تجویز میکنند؟ اگر دینداری، عزتمندی، ستمناپذیری و حقطلبی، ایدهآلیستی است و باید محکوم شود، چرا شکمپرستی، شهوترانی، اسارتطلبی و توجیه برّهگی و بردگی- چنانکه مثلا نشریه حزب اتحاد ملت درباره مذاکره با ترامپ نوشت- ایدئولوژیک قلمداد نمیشود؟
3- چین را مثال زدند، اما نگفتند که آیا چین، تولید اقتصادی و تولید قدرت در حوزههای دیگر را طبق منویات آمریکا متوقف کرد تا رونق اقتصادی بخرد، یا این که بر تولید انواع منابع قدرت پافشاری کرد و در تمام حوزههای نفوذ آمریکا و غرب پا گذاشت تا آنها را عقب راند؟! آیا چینیها برنامه هستهای، توانمندی نظامی و نفوذ منطقهای را «مزاحم» و «دردسر»ی که باید واگذار کرد، میانگاشتند؟ یا مثلا، کمر تولید را با فرش قرمز پهن کردن برای برندهای خارجی شکستند و سیاست نکاشت و نساخت (نیروگاه و پالایشگاه) را سرلوحه مدیریت کردند و کاسه گدایی به دست گرفتند؟ آیا تاریخ سراغ دارد که مثلا آمریکاییها و اروپاییها با چینیها همان کاری را کرده باشند که با دولت برجام کردند: به دیپلمات ارشدش برای نمایندگی در سازمان ملل ویزا ندادند، از دادن بنزین به وزیر خارجهاش در مونیخ امتناع کردند، توافق با او را که فتح الفتوح خوانده میشد، در هر دو دولت اوباما و ترامپ زیر پا گذاشتند و سرانجام گفتند حتی اجازه واردات دارو و واکسن را هم ندارید؟!
4- دولت برجام و دیگر هیچ، به ماههای پایانی خود رسیده بود. اوباما و ترامپ، رفته و تحریمهای ویزا، آیسا، سیسادا، کاتسا -900 تحریم بیشتر از پیشابرجام- را به یادگار گذاشته بودند. دولت بایدن هم که دندان غربگرایان را شمرده بود، بر فشار حداکثری پافشاری کرد. رسیدیم به موقعیتی که آقای روحانی گفت «واکسن کرونا، سوهان قم نیست که بخواهیم وارد کنیم»؛ و سخنگوی دولت تاکید کرد «واردات واکسن، پشت سد FATF قرار گرفته و معطل آن است. نپذیرفتن FATF اکنون آثار خود را بر تراکنشهای مالی و تامین کالاهای ضروری نشان میدهد». یک سال قبل، انتخابات در شرایطی برگزار شد که کرونا در حال قتلعام بود و در کنار نارضایتی از عملکرد اقتصادی دولت، تاثیر منفی بر نرخ مشارکت (به عنوان یکی از ارکان قدرت ملی) گذاشت. برنامه مطلوب غرب، ظاهرا خوب پیش رفته بود. فراتر از کاهش مشارکت، بنا بود احساس ناامنی، شیرازه امنیت کشور را از هم بپاشد.
5- مردادماه سال گذشته، بنا بر ضرورت، مراجعهای به تریاژ و اورژانس دو بیمارستان «بازرگانان» و «سوم شعبان» داشتم. ازدحام جمعیت بیماران کرونایی آنقدر زیاد بود که حتی گرفتن نوبت و دیدن پزشک را تبدیل به کاری طاقت فرسا کرده بود. پزشکان هم، یکی در میان، بین اورژانس و بخشها در تردد بودند. پذیرش و درمان بیماران اورژانسی، بسیار سخت بود. فریاد و بگومگوی تند برخی مراجعان با کادر اورژانس، صحنههای بسیار تلخی را پدید آورده بود. اتفاق مشابهی در صفهای طولانی- و بعضا بیفایده- تزریق واکسن در جریان بود. لاشخورهای رسانهای هم زبانشان دراز بود و در طعنه و تمسخر کم نمیگذاشتند.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
اقتدار ولایی
عبور دولت-ملت از میدان مین ترکیبی - ۱ 1- دانشجو که بودیم، برخی اساتید غربزده دائما از اهمیت رئالیسم
عبور دولت-ملت
از میدان مین ترکیبی -۲
6- یازده ماه بعد- هفته گذشته- بنا بر ضرورت دیگری، به بخش اورژانس بیمارستان سوم شعبان مراجعه کردم، یک نوبت صبح و نوبت دیگر، بعد از ظهر و تا اواخر شب. این بار، تریاژ و اورژانس بیمارستان کاملا خلوت بود. خبری از آن دعوا و مرافعههای تلخ نبود. اجازه بدهید تفاوت دو صحنه را با زبان آمار روایت کنیم. دوم شهریور ۱۴۰۰، در حالی که هنوز دولت جدید تشکیل نشده بود، کمتر از ۲۴ میلیون دُز واکسن تزریق شده بودند؛ ۴۰ هزار و ۶۲۳ بیمار کرونایی جدید شناسایی، و ۵ هزار و ۴۸۷ نفر در بیمارستانها بستری شده بودند.
آن روز ۷۰۹ بیمار کرونایی جان باختند و ۷ هزار و ۷۲۷ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه بستری بودند. اما دیروز، در حالی که بیش از ۱۵۰ میلیون دُز واکسن تزریق شده، شمار بیماران شناسایی شده جدید به ۳۵۲ نفر (کمتر از یک صدم شهریور پارسال) کاهش یافته و ۵۴ نفر هم بستری شدند؛ یکهزارم شهریور ۱۴۰۰. دیروز به لطف پروردگار، فقط یک نفر در اثر ابتلا به کرونا جان باخت و تعداد بستریها در بخش مراقبتهای ویژه، از ۷ هزار و ۷۲۷ نفر، به 204 نفر کاهش یافت. این موفقیت بزرگ بدون برجام و FATF و با اهتمام دولت محترم و همدلی و همراهی کادر خدوم درمانی و ملت شریف ما به دست آمده است. بدین ترتیب، نقشه گروگانگیری سلامت ملت ما از سوی دشمن و غربگرایان برای تحمیل خسارتی بزرگتر از برجام، خنثی شد.
7- رسانهها و سیاستبازانی که سال گذشته از نبود واکسن و قتلعام کرونا مینالیدند، اکنون تغییر فاز داده و میگویند چرا دولت، ظرف ده ماه نتوانسته به اقتصاد رونق بدهد. یکی از افراطیون مدعی اصلاحات، در واکنش به سخنان شنبه شب رئیسجمهور، نوشته: «مهمترین نکته این سخنان این بود که بخش اصلی آن، مربوط به تورم بود. وقت خود و دولت را نیز عموما صرف این مسئله میکند و برای سیاستگذاری تولید جایی باقی نمیماند... این حرف که «اصلاح اقتصادی ارز 4200 تومانی باید قبل از دولت ما اتفاق میافتاد و اگر یکی دو سال قبل انجام میشد، هزینه آن کمتر بود»، درست است، پس چرا انجام نشد؟ اقدامات نواصولگرایان علیه دولت روحانی در اعتراضات ۹۶ و بهویژه ۹۸، نشان داد که انجام این کار، فاجعهبار بود و حتی راه را بر تغییرات در این دولت هم میبست».
8- داستان را از وسط، گزینشی و وارونه روایت میکنند. چرا تورم، تبدیل به مسئله مهم دولت شده و از کجا آمده؟ رکورد تورم 60 درصدی در دولت قبل، چگونه پدید آمد؟ نقدینگی به عنوان موتور پرشتاب تورم، در دولت «برجام و دیگر هیچ»، 900 درصد افزایش یافت و از 430 هزار میلیارد تومان به حدود 4000 هزار میلیارد تومان رسید. این رویداد در کنار کسری بودجه 480 هزار میلیاردی، موجب ترمز بریدگی تورم شد. دولت جدید البته موفق شد به میزان 13 درصد از تورم پیشین بکاهد؛ در عین حال، یکی از پیامدهای جهانی جنگ اوکراین، ایجاد تورم 7 تا 20 درصدی در کشورهای مختلف بوده است. متغیر دیگر در تورم، حذف اجباری ارز ترجیحی است. مهندسی معیوب دولت سابق، موجب حراج 60 میلیارد دلار (1260 هزار میلیارد تومان رانت) شد. در حالی که روحانی ادعا میکرد «ما برای دولت بعدی، ریلگذاری کردیم تا راحت باشند»، یکی از عناصر غربگرا، چند ماه قبل با وقاحت نوشت: «دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟».
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی