فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا امکان حضور مدیران فاسد در حکومت اهل حق وجود دارد ؟
🔹آیا با وجود برخی مدیران و فرماندهان فاسد منصوب شده امیرالمومنین و امام حسن مجتبی (علیهماالسلام)، حکومت ایشان اسلامی بود یا نبود؟!
🔹بخشی از سخنرانی امشب حجت الاسلام عالی در حسینیه امام خمینی(ره) و در محضر رهبر معظم انقلاب
🟢🟢🟢🟢کشف حجاب همزمان چند پلتفرم چه معنایی دارد؟ / پشت پرده به خط شدن سکوهای مجازی در آشوبهای پاییزی/ سازمان سیا چگونه کارآفرینان استارتاپی را جذب شبکه جاسوسی در ایران کرد؟ + اسناد
بخش اول
دوقطبیهایی چون اینترنت و فضای فیلترینگ، بیحجابی و گشت ارشاد برای آنکه انتخاباتی شوند نیاز به کاتالیزورهایی دارد که برخی پلتفرمها در فضای سالگرد اغتشاشات میتوانند آن را بالا بیاورند!
سرویس سیاست مشرق- هنجارشکنیهای برخی پلتفرمها در روزهای اخیر بازتاب گستردهای در افکار عمومی به دنبال داشته است.
انتشار تصاویر کشف حجاب دست جمعیِ و سازمانیافته کارکنان برخی پلتفرمهای شناختهشده مانند دیجیکالا، طاقچه و ازکی در محیط کار و دستبهدست شدن آن در شبکههای اجتماعی و رسانههای معاند معنا و تفسیری خاص دارد.
عجیب آنکه برخی از این پلتفرمهای کسبوکارشان در حوزه فرهنگی محسوب شده و بهطور قطعی کشف حجاب صورت گرفته از سوی عوامل فنی و اداری آنها مصداقی روشن برای تبلیغات ضد فرهنگی دارد.
البته تبلیغ گسترده کشف حجاب توسط سکوهای مجازی برای این شرکتهای استارتاپی بدون هزینه نیز نبوده است، پلمپ دفتر مرکزی شرکت دیجیکالا و همچنین تعلیق مجوز شرکت «از کی» که در حوزه بیمه فعال است و نیز قطع همکاری بسیاری از شرکتهای انتشاراتی معتبر با اپلیکشین طاقچه بخشی از هزینههای سنگین مالی است که سکوهای مجازی کشف حجاب آن را باید بپردازند.
سرنخ هنجارشکنی پلتفرمها در دانشگاه استنفورد! / ارباط سازمان سیا با کارآفرینان استارتاپی در ایران!
اما سؤال مهم آن است که چرا این چند پلتفرم خاص باوجودآنکه از نتیجه اقدام خودآگاهی داشتهاند برای تبلیغ کشف حجاب به خط شده و در نقش سکوی ترویج بیحجابی عمل کردهاند؟
پاسخ به این سؤال ساده، کوتاه اما با چند پیچیدگی است. سال گذشته همزمان با آغاز آشوبها در برخی محلات تهران تعدادی از پلتفرمها و شرکتهای استارتاپی در یک اقدام هماهنگ همگام با پروژههای ضد امنیتی شده تا مسئله اغتشاشات را در فضای مجازی داغ نگهداشته و به عبارتی بهعنوان شتابدهنده و بانی راهپیماییهای مجازی عمل کنند.
درواقع گرچه این شرکتها با تعریفی خاص در اکوسیستم فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خود را جایدادهاند اما در روز موعود خطشکنی کرده و سرریز اقدامات تحریککننده خود را در آشوبها تخلیه کردهاند. این وضعیت نشانه آن است که این شرکتهای بهاصطلاح مادر تخصصی یک شرکت ساده باانگیزههای اقتصادی نبوده و پلتفرمهای تهیهشده توسط آنها انگیزههایی خارج از حدود مسئولیت خود نیز دارند.
هنجارشکنیهای صورت گرفته توسط این پلتفرمها نیز در همین شعاع تعریفشده و در آستانه سالگرد اغتشاشات سال ۱۴۰۱ این شرکتها در حال محک زدن اتمسفر مجازی هستند، درصورتیکه این خطشکنی با پاسخ مثبت از سوی بازوهای عملیاتی روبرو شود، شبکه اصلی آشوب میتواند دوباره به صحنه بازگشته و خود را برای دور جدیدی از اغتشاشات آماده کند، این بازی ساده اما پرحاشیه بخشی از مجموعه مسئولیتها است که بهار امسال از سوی دانشگاه استنفورد به مدیران این پلتفرمها ابلاغشده است.
اوایل فروردینماه امسال دانشگاه استنفورد میزبان برخی محافل ضدانقلاب ایرانی بود؛ در پنلهای این نشست که با هدف براندازی برگزار شد علاوه بر حضور برخی چهرههای معروف ضد ایرانی چون شیرین عبادی، عباس میلانی و اعضای گروه نایاک حضور برخی مؤسسین پلتفرمهای ایرانی نیز جلبتوجه میکرد،
ازجمله میتوان به سخنرانی مجید زمانی مدیر مؤسس و اولین مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه کاردان اشاره کرد، زمانی بنیانگذار شرکت هماپی بوده که در سال ۱۳۹۷ به دیجی کالا فروختهشده است. مجید زمانی همچنین نقش مؤثری در تأسیس و شکلگیری هلدینگ سرآوا و نیز اولین سرمایهگذاریهای بزرگ استارتاپی آن ازجمله در کافه بازار داشته است.
این زنجیره گسسته از محافل، اشخاص و نیروهای ضد ایرانی و ارتباطات گسترده و متوازن با گروههای استارتاپی در داخل نشان میدهد که اقدامات هنجارشکن از سوی پلتفرمها امری اتفاقی نبوده و دارای یک طراحی و اتاق فرمان خاص در خارج از کشور است.
بررسی شبکه مدیریتی شرکت طاقچه که در ماجرای کشف حجاب اخیر نیز فعال بوده نشان میدهد برخلاف بیانیه تهیهشده توسط طاقچه کشف حجاب صورت گرفته نه یک اقدام شخصی از جانب برخی نیروهای سابق این مجموعه استارتاپی بلکه یک پروژه عمیق ضد فرهنگی است که بازوی اجراییاش در داخل و مغز تحریککننده و ادراکی آن در خارج از کشور قرار دارد.
یکی از نمونههای ملموس در ارتباطات نازنین دانشور است، بنیانگذار تخفیفان از جمله مدیران استارتاپی است که پروژه راه اندازی تخفیفان به این فرد سپرده شد، دانشور سال ۱۳۹۰ از برلین به تهران آمده و یک شبکه تبلیغاتی را راهاندازی کرد، اما به دلیل آنکه نتوانست با بازار ایران خود را هماهنگ کند خیلی زود به مرز ورشکستگی رسید.
🟢🟢🟢🟢
بخش دوم
سال ۱۳۹۵ مدیران تخفیفان به این نتیجه رسیدند که با توجه به حضور رقبا یا باید میدان را واگذار کرده و یا آنکه سرمایهگذاری برای خود دست و پا کند، دانشور در آن سال انتخاب دوم را انجام داده و به سراغ هلدینگ سرآوا میرود!
قابل توجه آنکه دانشور از طریق سفیر وقت سوئد در تهران به عماد شرقی (جاسوس نظامی) متصل شده و با این واسطه با سرآوا ارتباط برقرار میکند، استارتاپ تخفیفان با این ارتباط گیری مشکوک بخش قابل توجهی از اطلاعات کاربران خود را به آمریکاییها فروخته و مدتی بعد از دانشور از ایران خارج میشود! بعدها مشخص شد که سفارت سوئد در تهران نقش واسطه را برای آمریکایی ها بازی کرده و برخی گروههای استارتاپی را با پوشش کارآفرین به رابط سازمان سیا(عماد شرقی) وصل کرده است.
👈♦️بازهم پای وزیران دولت روحانی در میان است!
بر اساس آمارهای منتشرشده در حال حاضر بیش از ۴۰۰ شرکت استارتاپی بدون داشتن قواعد حرفهای خاص در کشور در حال فعالیت هستند، قانونگریزیهای گروهی بعضی از این سکوها، بهویژه در مقابله با مسئله قانونی عفاف و حجاب نشان از آن دارد که باید قدرت افزوده توسط آنها توسط دستگاههای قانونی کنترلشده تا افزوده اجتماعی آنها در بلندمدت تبدیل به گردنکشی در برابر قانون نشود. مسلماً نوع مواجهه کارشناسی با این اپیدمی میتواند زمینه کاهش یا افزایش این اقدامات غیرفرهنگی و ضد امنیتی را فراهم آورد.
اما در پشت پرده این پلتفرمها در داخل کشور چه کسانی نشستهاند؟
یک جستجوی ساده اینترنتی نشان میدهد که مالک بخش زیادی از این سکوهای مجازی یک گروه خاص است، بهعنوانمثال مالک پلتفرمهای پرحاشیه چون طاقچه، مایکت، مگنت، رادین، آلین و فخیم شرکت حصین است، این شبکه همگی در مالکیت شرکت حصین قرار داشته و با استفاده از یک رانت سازمانیافته بهصورت قارچی در اکوسیستم رشد کردهاند.
حصین در سال ۱۳۸۳ تأسیسشده و مالکان آن آنقدر بهصورت شبکهای شرکت استارتاپی راه انداختهاند که در روزمه خود را مالک آن خود را مؤسس گروه شرکتهای فناوری میخوانند البته حصین وابسته به یک سری شرکتهای بالادستی بوده و همگی بهصورت دورهمی اداره میشود. نکته جالبتوجه آنکه بسیاری از این شرکتها به دلایل روشن در مناطق آزاد چون کیش و قشم ثبتشدهاند.
عجیب آنکه برخی مدیران حصین بهصورت علنی دست به اقدامات ضد امنیتی زده و بهگونهای برخورد میکنند که گویی از مصونیت آهنین برخوردارند، ازجمله این افراد میتوان به مدیر توسعه حَصین که بهصورت همزمان مدیرعامل رادین نیز هست اشاره کرد که این فرد در آشوبهای سال گذشته نیز نقشی برجسته داشته است.
👈♦️مدیران حصین بیپرده در پروژه اغتشاشات فعال هستند.
برخی آگاهان اعتقاد دارند که روابط چندلایه مدیران این پلتفرمها با شرکت مادر تخصصی و ارتباطات پیچیده این افراد با وزرای دولت تدبیر و امید باعث این قدارهکشیهای مجازی شده است زیرا در سایه سازوکار رانت که در دوران قبلی وزارت ارتباطات پدید آمد اکوسیستم دیجیتال کشور قارچی شد.
شواهد مختلفی از نحوه رشد قارچی چنین پلتفرمهایی با پوشش استارتاپی و سردمداری شرکتی پرحاشیهای چون دیجیکالا در ماجرای کشف حجاب حکایت از آن دارد که پروژه اخیر با دو هدف خاص بالاآمده است؛ عادیسازی کشف حجاب در اماکن مختلف از سویی محتوای آشوبها را در آینده را تأمین میکند، اما بازی در زمین اغتشاشات تنها سویه بیرونی این تحولات است.
پشت پرده این پروژه خطوربطهای انتخاباتی نیز داشته و برخی اعضای ستاد انتخاباتی اصلاحطلبان و اعتدالیها آن را تحت کنترل خود دارند، از نگاه این مدیران شبه امنیتی دوقطبیهایی چون اینترنت و فضای فیلترینگ، بیحجابی و گشت ارشاد برای آنکه انتخاباتی شوند نیاز به کاتالیزورهایی دارد که برخی پلتفرمها در فضای سالگرد اغتشاشات میتوانند آن را بالا بیاورند! بازی کردن در این فضا برای پلتفرمها نیز عائدههایی خاص دارد و میتوانند با تکیهبر روش نامتعارف چون کشف حجاب به جبران زیاندهی کسبوکارش نیز بپردازند!
بازی در زمین بیحجابی اغتشاشات یا انتخابات؟
اغتشاشات کسب و کار من است!
درحالیکه پلتفرمهای قارچی باید در حوزه اکوسیستمی خود فعال شوند، ترجیح دادند در پلهای بالاتر در حوزه اغتشاشات و اثرگذاریهای پسازآن در انتخابات آینده فعال شوند، این بازی غیرحرفهای باعث شده است که برخی از آنها چون طاقچه با ریزشهای شدید روبرو شوند.
طاقچه پلتفرمی است برای دسترسی به نسخه دیجیتال و صوتی کتابها، درواقع پسازآنکه ناشر برای کتاب یا مجله خود مجوز انتشار و شابک بگیرد، میتواند نسخه الکترونیکی یا صوتی آن را از طریق «طاقچه» به دست مخاطبان خود برساند.
🟢🟢🟢🟢
بخش سوم و پایانی
کشف حجاب توسط کارکنان طاقچه باعث شد که در کمتر از یک روز بیش از ۵۰ ناشر با ارسال نامهای به همکاری خود با این پلتفرم پایان دهند، رفتار انتشاراتیها با طاقچه، رفتار کاملاً درست و یک واکنش حرفهای به رفتار خلاف قانون است که وزن و جایگاه این انتشارات را در بازار کتاب و نشر کشور نشان میدهد؛ چراکه اگر کتابهای این انتشاراتی مخاطب نداشت، قطع همکاری با طاقچه هم نمیتوانست چندان معنایی را در برداشته باشد.
اما این قطع همکاری پایان ماجرای طاقچه نبود زیرا مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی اعلام کرد مجموعه طاقچه بهعنوان ارائهدهنده کتابهای دیجیتال مکلف است نسبت به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام کند، در صورتی که این دست پلتفرمها تمایلی به زیست قانونی ندارند، باید دسترسی آنان به محیط استارتاپی تا زمان تضمین پایندی به قوانین، قطع گردد، قاعده کلی درباره قارچهای سمی آن است که یا باید خود اصلاحی کنند یا آنکه برای اصلاح آنها باید از خاک بیرون کشید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💢 لبیک یا حسین (ع) یعنی ...
🔹 سید حسن نصرالله خطاب به آمریکایی ها، از معنای "لبیک یا حسین می گوید:
🔻"ما اینجا خواهیم ماند و ندای ما خواهد ماند که آمریکاییها آن را بفهمند. آمریکاییها نمیدانند لبیک یا حسین یعنی چه؟
🔻لبیک یا حسین یعنی اینکه در معرکه جنگ حاضر باشی، هرچند تنها باشی و هر چند مردم تو را رها کرده باشند و تو را متهم کرده باشند و تو را بییاور گذاشته باشند.
🔻لبیک یا حسین، یعنی تو و مال تو و زن و فرزندانت در این معرکه جنگ باشید.
🔻لبیک یا حسین، یعنی مادر فرزندش را به میدان جنگ بفرستد و هنگامی که فرزندش شهید شد و سرش بریده شد و به سوی مادرش انداخته شد، مادرش آن را به خانه برده، خاک و خون را از آن پاک کرده، به او بگوید:
🔻از تو راضی هستم؛ خداوند رو سفیدت کند، همانطور که مرا برای روز قیامت و نزد فاطمه زهرا روسفید کردی. این است معنای لبیک یا حسین.
🔻لبیک یا حسین، یعنی مادر و خواهر و زنی میآید تا شوهر یا برادر یا فرزندش را لباس رزم بپوشاند و او را راهی میدان جنگ کند.
🔻لبیک یا حسین یعنی زینب(س)، جواز مرگ و شهادت را به برادرش حسین تقدیم کند؛ این یعنی لبیک یا حسین".
@IMANI_mohammad
💮شما نگفتید که پوست موز
زیر پای دولت گذاشتهاید؟! -۱
پاسخی کوبنده به خرعبلات عباس عبدی
🖌محند ایمانی
🔻«چرا در دو دولت رئیسی و دولت احمدينژاد بهرغم بهبود درآمد هاي نفتي، وضع بدتر ميشود ولي در دولت خاتمي و روحاني، بهرغم كاهش درآمد هاي نفتي وضع بهتر ميشود؟»
🔻این سؤال آمیخته با مغالطه را عباس عبدی در روزنامه اعتماد مطرح کرده و نوشت: «اين يادداشت درصدد طرح پرسشي اساسي از دولت محترم است. در اين يادداشت ميخواهم چند دوره انتقال دولت از هاشمي به خاتمي سپس به احمدينژاد و در ادامه به روحاني و در پايان رييسي را مقايسه كنم.
🔻در دو سال پاياني آقاي هاشمي متوسط تورم سالانه حدود ۲۰ درصد بود. در دو سال اول خاتمي به ۱۹ درصد كاهش يافت و در دو سال بعدي او به حدود ۱۲ درصد تنزل يافت. البته در دو سال اول خاتمي اين كاهش تورم در شرايطي پيش آمد كه درآمدهاي ارزي ناشي از صادرات نفت به پايينترين ارقام خود رسيده بود. پس چرا بهرغم كاهش شديد درآمدهاي ارزي توانستند تورم را تا حدي كم كنند؟
🔻ولي در دو سال اول احمدينژاد دو باره افزايش يافت و به حدود ۱۵ درصد رسيد. جالب اين كه درآمد هاي ارزي دولت احمدينژاد به شدت زياد شده بود. هنگامي كه احمدينژاد رفت متوسط نرخ تورم سالانه حدود ۳۲ درصد شد، ولي نكته بسيار مهم اين است كه اين نرخ در دو سال اول روحاني به حدود ۱۴ درصد رسيد. در حالي كه درآمدهاي نفتي روحاني نيز نسبت به دو سال آخر احمدينژاد به شدت كاهش يافته بود.
🔻هنگامي كه روحاني رفت، متوسط نرخ تورم دو سال آخر او به حدود ۴۰ درصد رسيد كه خيلي بالا بود. ولي اين نرخ در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نيز همچنان بيشتر از اين رقم است، در حالي كه درآمد هاي نفتی خيليخيلي بيشتر از دو سال آخر روحاني است.
🔻ارزش صادرات نفت ايران در سال ۱۴۰۱، به ۴۳ ميليارد دلار رسيد كه در مقايسه با ۲۶ ميليارد دلار در سال ۱۴۰۰ و ۸ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۹ و ۱۹ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۸ افزايش چشمگيري داشته و به ميزان ۶۱ ميليارد دلار ارزش صادرات نفتي در سال ۱۳۹۷ كه تحريم هاي آمريكا احيا شد، نزديك شده است.
🔻اينكه هر روز به فروش بيشتر نفت افتخار شود، مساله مردم نيست؛ آثار اين فروش در كسب و كار و سفره مردم مهم است. پرسش اين است كه اين تفاوتها ناشي از چيست؟».
🔹نویسنده این متن مغلوط، اولا عمدا به یاد نمیآورد که رکورد های تورم ۴۹/۶ و ۶۰ درصد را دولت های هاشمی و روحانی بر جا گذاشتند، نه دولت های احمدی نژاد و رئیسی.
🔹ثانیا،دولت خاتمی ادامه دولت هاشمی بود و نه جدا از آن. ثالثا، مقایسه دوره خاتمی با دوره پایانی احمدینژاد و پس از آن، معالفارق است؛ چه اینکه دولت خاتمی با انبوهی از تحریمها که از سال ۱۳۹۰ علیه ایران اعمال شد، دست و پنجه نرم نمی کرد.
🔹توضیح اینکه، گرای تحریم های کذایی را هم بانیان فتنه سبز پس از شکست در فتنه سیاسی به دشمن دادند؛ چنانکه لس آنجلس تایمز، ۲۸ مهر ۱۳۸۸ از زبان جان هانا مقام آمریکایی فاش کرد.
💢ادامه دارد💢
💮شما نگفتید که پوست موز
زیر پای دولت گذاشتهاید؟! - ۲
پاسخی کوبنده به خرعبلات عباس عبدی
🖌محند ایمانی
🔹رابعا، روحانی با ادعای لغو همین تحریم ها سر کار آمد و امتیازات هنگفت به آمریکا داد، اما یادگاری او تورم ۶۰ درصد بود. همچنین کاهش صادرات نفت در دوره وی به زیر ۳۰۰ هزار بشکه، ابطال تمامی وعده های فریبنده برجامی بود؛ ضمن این که میراث همان دولت در قالب کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی، جارو شدن خزانه و پیش خور کردن بودجه ارزی سال ۱۴۰۰ به علاوه انتشار پول بی پشتوانه و انفجار نقدینگی، پایه گذار تورم در دوره پس از رفتن وی بوده است.
♦️عجیب این که مدعیان اعتدال و اصلاحات تا پایان سال هشتم دولت روحانی، ناکامی های وی را همچنان به دولت قبل (احمدی نژاد) نسبت میدادند، اما در سال دوم دولت رئیسی، در حالی که میراث خسارت بار دولت روحانی (از جمله بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیاردی و سر رسید بازپرداخت سود اوراق به میزان ۲۰۰ هزار میلیارد) سر جای خود باقی است، مسئولیت را صرفا گردن دولت رئیسی میاندازند و شانه خالی می کنند.
🔹آقای عبدی میداند اما تجاهل میکند. او کافی است ارقامی مانند اختصاص ۴۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان، ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی سود اوراق، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل به صندوق های بازنشستگی، ۵۴ هزار میلیارد تومان برای تسویه بدهی بانک مرکزی و رقم های دیگری از این دست را جمع بزند تا متوجه شود درآمد های نفتی فراهم آمده بدون برجام، هزینه تسویه بدهی ها و تعهدات انباشته در دولت روحانی شده است.
♦️خامسا، گویا آقای عبدی از یاد برده که ۲۲ آبان ۱۴۰۰ در روزنامه اعتماد تیتر زد: « دلار ۴۲۰۰ تومانی؛ استخوانی در گلوی دولت» ؛ و یک هفته بعد (۳۰ آذر) هم در توییتر نوشت: « دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟».
🔹او آن زمان اعتراف کرد -هر چند اکنون کتمان میکند- که دولت روحانی، نه راه پس برای دولت بعدی گذاشته بود و نه راه پیش! امثال عبدی اگر صداقت و شرافت داشتند باید بر اساس اعتراف قبلی خود، اکنون از دولت رئیسی قدر شناسی می کردند که لا اقل بخشی از میراث خسارت بار روحانی را مهار کرده و در مصاف جدی با بقیه آن میراث هستند.
♦️سادسا، کاهش صادرات نفت، با برجام، و افزایش صادرات نفت، بدون برجام اتفاق افتاده که ابطال تمام دعاوی فریبنده غربگرایان است؛ در عین حال پر کردن چاه خسارات تودرتویی که با برجام پیش پای ملت ایران کنده شد، قطعا زمانبر است.🔹روزنامه کیهان
حکمتی از امام سجاد (ع)
محدوده انسانیت کجاست ؟
♦️این بیان حکیمانه از امیر مؤمنان (ع) در حکمت 196 نهج البلاغه است که فرمود: "كُلُّ وِعَاءٍ يَضِيقُ بِمَا جُعِلَ فِيهِ إِلَّا وِعَاءَ الْعِلْمِ فَإِنَّهُ يَتَّسِعُ بِهِ. هر ظرفی بدانچه در آن نهند تنگ شود جز ظرف علم كه هر چه در آن نهند وسیع تر گردد".
🔹دعا و درخواست هر کس از پروردگار به اندازه ظرف وجود و معرفت اوست. حضرت زین العابدین امام علی بن الحسین (علیهما السلام) در دعای اول صحیفه سجادیه (ع)، مرز انسانیت و حیوانیت را حمد و شکر می شمارد:
♦️" ... وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي لَوْ حَبَسَ عَنْ عِبَادِهِ مَعْرِفَةَ حَمْدِهِ عَلَى مَا أَبْلَاهُمْ مِنْ مِنَنِهِ الْمُتَتَابِعَةِ، وَ أَسْبَغَ عَلَيْهِمْ مِنْ نِعَمِهِ الْمُتَظَاهِرَةِ، لَتَصَرَّفُوا فِي مِنَنِهِ فَلَمْ يَحْمَدُوهُ، وَ تَوَسَّعُوا فِي رِزْقِهِ فَلَمْ يَشْكُرُوهُ. وَ لَوْ كَانُوا كَذَلِكَ لَخَرَجُوا مِنْ حُدُودِ الْإِنْسَانِيَّةِ إِلَى حَدِّ الْبَهِيمِيَّةِ فَكَانُوا كَمَا وَصَفَ فِي مُحْكَمِ كِتَابِهِ «إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا.»
🔹 و الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى مَا عَرَّفَنَا مِنْ نَفْسِهِ، وَ أَلْهَمَنَا مِنْ شُكْرِهِ، وَ فَتَحَ لَنَا مِنْ أَبْوَابِ الْعِلْمِ بِرُبُوبِيَّتِهِ، وَ دَلَّنَا عَلَيْهِ مِنَ الْإِخْلَاصِ لَهُ فِي تَوْحِيدِهِ، وَ جَنَّبَنَا مِنَ الْإِلْحَادِ وَ الشَّكِّ فِي أَمْرِهِ... حَمْداً يُضِيءُ لَنَا بِهِ ظُلُمَاتِ الْبَرْزَخِ، وَ يُسَهِّلُ عَلَيْنَا بِهِ سَبِيلَ الْمَبْعَثِ... وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي أَغْلَقَ عَنَّا بَابَ الْحَاجَةِ إِلَّا إِلَيْهِ، فَكَيْفَ نُطِيقُ حَمْدَهُ أَمْ مَتَى نُؤَدِّي شُكْرَهُ لَا، مَتَ... امَرَنَا لِيَخْتَبِرَ طَاعَتَنَا، وَ نَهَانَا لِيَبْتَلِيَ شُكْرَنَا، فَخَالَفْنَا عَنْ طَرِيقِ أَمْرِهِ، وَ رَكِبْنَا مُتُونَ زَجْرِهِ، فَلَمْ يَبْتَدِرْنَا بِعُقُوبَتِهِ، وَ لَمْ يُعَاجِلْنَا بِنِقْمَتِهِ، بَلْ تَأَنَّانَا بِرَحْمَتِهِ تَكَرُّماً، وَ انْتَظَرَ مُرَاجَعَتَنَا بِرَأْفَتِهِ حِلْماً. وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي دَلَّنَا عَلَى التَّوْبَةِ الَّتِي لَمْ نُفِدْهَا إِلَّا مِنْ فَضْلِهِ... ثُمَّ لَهُ الْحَمْدُ... حَمْداً يَكُونُ وُصْلَةً إِلَى طَاعَتِهِ وَ عَفْوِهِ، وَ سَبَباً إِلَى رِضْوَانِهِ، وَ ذَرِيعَةً إِلَى مَغْفِرَتِهِ... وَ ظَهِيراً عَلَى طَاعَتِهِ، وَ حَاجِزاً عَنْ مَعْصِيَتِهِ، وَ عَوْناً عَلَى تَأْدِيَةِ حَقِّهِ وَ وَظَائِفِهِ. حَمْداً نَسْعَدُ بِهِ فِي السُّعَدَاءِ مِنْ أَوْلِيَائِهِ، وَ نَصِيرُ بِهِ فِي نَظْمِ الشُّهَدَاءِ بِسُيُوفِ أَعْدَائِهِ، إِنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيدٌ.
♦️ حمد و سپاس خداوندى را كه اگر معرفت حمد خويش را از بندگان خود دريغ می داشت، در برابر آن همه نعمت ها كه از پس يكديگر بر آنان فرو میفرستاد، آن نعمتها به كار می داشتند و لب به سپاسش نمی گشودند، به رزق او فراخ روزى می جستند و شكرش نمی گفتند. و اگر چنين می بودند، از دايره انسانيت برون می افتادند و در زمره چارپايان در می آمدند. چنان می شدند كه خداى تعالى در محكم تنزيل خود گفته است: «چون چارپايانند، بلکه از چارپايان هم گمراه تر»...
🔹 حمد و سپاس خداوندى را كه خود را به ما شناسانيد و شيوه سپاسگزاری اش را به ما الهام كرد و ابواب علم ربوبيت خويش را به روى ما گشود و ما را به اخلاص در توحيد او راه نمود و از الحاد و ترديد در امر وى به دور داشت... آن چنان سپاسى كه تابشش تاريكى وحشت افزاى قبر را بر ما روشن گرداند... حمد خداوندى را كه ما را به توبه راه نمود. و اگر پرتو فضل او نبود، هرگز بدان راه نمي یافتيم... حمدى كه ما را به فرمانبردارى و بخشايش او رساند و خشنودی اش را سبب گردد و آمرزش او را وسيله باشد و راهى باشد به بهشت او. پناهگاهى باشد از عذاب او و آسايشى از خشم او و ياورى بُوَد بر طاعت او و مانعى باشد از معصيت او. حمدى كه ما را در ميان دوستان سعادتمندش كامروا كند و به زمره آنان كه به شمشير دشمنانش به فوز شهادت رسيده اند، درآورد. همانا او سرپرست مؤمنان، و نیکو خصال است".
@IMANI_mohammad
قول دادن به نفس
🌼❤️🌼امیرالمؤمنین علیه السلام:
ارتکاب هیچ قول یا فعل بدى را به نفس خودت اصلا رخصت نده.
📚غررالحکم/ج٢/ص ٨٠١
و نیز فرمود:
بر هواى نفس خودت غلبه کن قبل از اینکه نیرومند گردد که اگر قوى شد تو را مسخر مى سازد و به هر طرف خواست مى کشد، در آن صورت نمى توانى در برابرش مقاومت نمائى.
📚غررالحکم/ص5١١
ذکر لاحول و لا قوه
🌼❤️🌼امام صادق(ع):
هر که هر روز صد مرتبه بگوید لاحول و لا قوة الاّ بالله، فقر و تنگدستى، او را در نیابد.
📚بحارالانوار/ج5/ص249
و فرمود:
کسی که هزار بار
لاحول و لاقوة الا بالله
بگوید خدا زیارت کعبه را روزى اش خواهد نمود و اگر مرگش نزدیک باشد، آن را به تاخیر خواهد انداخت تا حج را روزى اش سازد.
📚مستدرک الوسائل/ج5/ص372
#ایران
🔴 سرلشکر سلامی: دشمن به دنبال فتنهانگیزی در سالگرد حوادث سال گذشته است
🔹فرمانده کل سپاه: دشمن قصد دارد در سالگرد حوادث پاییز 1401 بار دیگر فتنه انگیزی کند و با آمادگی و هوشیاری ما دشمن نمیتواند کاری انجام دهد و راهکار مقابله با آن، پیشگیری است.
20.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍از کار افتادن اسلحه ها در زمان ظهور
🌼ظهور ناگهانی است
#استاد رائفی پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجازه ندهید عده ای با تکیه به نام آزادی، که واقعا باید بر عنوان مظلوم آزادی گریست که چه سوء استفاده هایی از این نام می شود، منکرات و فحشا و بی بند و باری را در جامعه رایج کنند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
نظام باید مانع شیوع منکر شود:
اسلام مرتکب منکر را نصیحت و هدایت می کند، اما حد هم برای او می گذارد. به صرف زبان و توصیه نمی شود کاری کرد.
قدرت نظام باید جلوی سیر فحشا و فساد را بگیرد. اجازه ندهد که هوس های یک عده معدود و یک گروه کوچک و اندک در داخل جامعه موجب اغوای ذهن و فکر دختر و پسر جوان و مرد و زن مؤمنی شود که هیچ انگیزه فساد ندارند. شما باید جلوی آن گونه افراد را بگیرید.
همه مسئولان بخش های مختلف کشور در این زمینه مسئول هستند.
اجازه ندهید عده ای با تکیه به نام آزادی، که واقعا باید بر عنوان مظلوم آزادی گریست که چه سوء استفاده هایی از این نام می شود، منکرات و فحشا و بی بندوباری را در جامعه رایج کنند.
هیچ جامعه ای عاری از فساد نیست اما...
هیچ اجتماع بشری نیست که در آن فساد به وجود نیاید. این فساد چگونه بایر برطرف شود.
43.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مروری بر بهترین مداحی های سیاسی بعد از انقلاب
یکی از تحولات مهم بعد از سال 57، گسترش فرهنگ عاشورا و امام حسین علیه السلام در جامعه بود، به طوری که کمیت و کیفیت هیات های عزاداری امروز با پیش از انقلاب به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست.
در قسمت 71 برنامه حافظه تاریخی ایرانی، مهمترین «سبک ها و مداحی های سیاسی- اجتماعی» بعد از انقلاب تا امروز را با 16 مداح بررسی کرده ایم؛ (حاج منصور ارضی، صادق آهنگران، محمود کریمی، حسین سازور، رضا هلالی، مهدی رسولی، نریمان پناهی، سعید حدادیان، میثم مطیعی، حسین طاهری، سید رضا نریمانی، حسین سیب سرخی، امیر عباسی، مجتبی رمضانی، مهدی سلحشور و ابوذر بیوکافی)
+ معرفی کتابی مفید، کم حجم و ارزان درباره امام حسین علیه السلام
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم، مجبور شدیم کیفیت آن را کم کنیم اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.