🔴کیا پشت زن زندگی آزادی یا به زبان اصلی #زن_هرزگی_بردگی_جنسی
بودند⁉️
مردم را از دوستانشان بشناسید❗️
آمریکا
اسرائیل
انگلیس
عربستان
فرانسه
اوکراین
وهابیت
بهائیت
داعش
کومله
پژاک
الاهوازیه
جیش العدل
چندین شبکه
اتحادیه اروپا
منافقین رجوی
سلطنت طلبان
تجزیه طلبان
همجنسبازان
ایران یکه و تنها بلطف خدا پیروز شد
✅ والله هر کس تیر به سمت این نظام انداخت آواره شد.حاج قاسم(ره)
تفسیر قرآن- ۲۳.mp3
17.58M
#تفسیر_قرآن
#جلسه_بیستوسوم
🔵 تفسیر آیاتی که با #یا_ایها_الذین_آمنوا آغاز میشوند.
🔻سورهی بقره ادامهی آیهی ۲۸۲
🔹ذکر انواع معامله (نقد، نسیه، سلف یا سلم، کالی به کالی) و توضیح آن ها با ذکر مثال
🔸در چه معاملهای نوشتن لازم نیست؟
🔹نباید در معامله به کاتب و شاهد ضرری وارد شود
🔻سورهی بقره آیهی ۲۸۳
🔸اگر به هر دلیلی کاتب و شاهد در دسترس نبودند، میتوان از (رهن) گرو گرفتن استفاده کرد.(با ذکر مثال)
🔹کسی که کتمان شهادت کند گنهکار است.
⭕️ حجم فایل: ۱۶/۸ مگابایت
🎙#حجةالاسلام_عباسپور
#مشهد_فروردین_1402
آیدی ادمین کانال جهت پاسخگویی به سؤالات👇👇👇👇👇👇
@yafaresalhejaz03
لینک کانال ایتا 👇
https://eitaa.com/jalassateahojjatoleslamabbaspoor
❇️ خاتمی و تفسیر عوامانه آیه" لا اکراه فی الدین"
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
🌹 خداوند در آیه ۲۵۶ بقره می فرماید: لا اِكْراه فِی الدّینِ قَدْ تَبَینَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَی.
در قبول دین، اكراهی نیست. (زیرا) راه درست از راه انحرافی، روشن شده است.
🔴 تفسیر عوامانه آقای خاتمی از آیه "لا اکراه فیالدین".
او در تفسیر این آیه می گوید:
⤴️ وقتی خداوند میگوید «لا اکراه فیالدین»، یعنی در دین خدا که اصل است، زور و اجبار وجود ندارد پس چرا باید در فرع آن زور و تحکم باشد؟
⤴️ ما از جامعه عفیف حمایت میکنیم، اما به آن معنا نیست که عفت را با حجاب یکی بدانیم و آن را به زور به جامعه تحمیل کنیم.
🔵 یاسخ عوامانه، به تفسیر عوامانه آقای خاتمی:
🔺آقای خاتمی؛ شما با این تفسیر می خواهید بگویید ما می توانیم دین خدا را قبول کنیم اما احکام دین خدا ازجمله؛ نماز، روز، خمس، جهاد، حج و... را قبول نکنیم و اختیاری است.
🔺آقای خاتمی کسی می خواهد کاندید ریاست جمهوری ایران شود ولی قانون اساسی را قبول نداشته باشد، آیا می تواند کاندید و رئیس جمهور بشود؟
🔺آقای خاتمی؛ شما چند سال رئیس جمهور بودید، آیا می توانستید بگویید اجرای قانون اساسی و دیگر قوانین به میل من بستگی دارد؟
🔺آقای خاتمی؛ کسی که می خواهد به دانشگاه برود، آیا می تواند الزامات دانشگاه از جمله؛ ثبت نام، حضور در کلاس، پرداخت هزینه، امتحان آخر ترم و ... را قبول نکند؟
🔺آقای خاتمی؛ شما می خواهی خانه بسازی، از شهرداری مجوز ساخت می گیری آیا می توانی الزامات شهرداری در ساخت بنا ( میزان، نوع و نمره تیرآهن، میل گرد و سیمان و...) را برابر نظر خودت اجرا کنی؟
و ....
⬅️ آقای خاتمی دوست داشتم پاسخ عالمانه به تفسیرت بدهم که " لا اکره فیالدین " در حوزه اندیشه و اصل انتخاب و پذیرش دین است نه در حوزه احکام و الزامات دین. ولی مجبور شدم در مقابل تفسیر عوامانه ات پاسخ عوامانه بدهم.
⬅️ آقای خاتمی نمی ارزد برای چند صباح زندگی سیاسی و کسب رأی مردم، دین خدا و آیات قرآن را تفسیر به رأی کنید!!
👈 آقای خاتمی بترسیم از "يَومَ تُبلَى ٱلسَّرَآئِرُ " روزى که باطن ها و رازهای نهان، [آشکار و ] بررسى خواهد شد.
✍ محمدعلی برزگر، مدرس دانشگاه
علی اسکندری:
در باب افاضات ضعیف!
سیدهآزاده امامی: جواد ظریف که چندی سکوت پیشه کرده و در عرصه سیاست کمپیدا بود، با اظهاراتی جنجالی دوباره حاشیهساز شد تا یادمان بماند رشتهای که ۲ سال پیش ضمن ماجرای افشای فایل صوتی و اظهارات تأملبرانگیز او ناظر به «میدان» و عملکرد سردار دلها در جبهه مقاومت سر نخ آن پیدا شد، سر دراز دارد و چه بسا حالا حالاها باید جواد ظریف را در چنین امتدادی ببینیم و منتظر باشیم او پردههای بیشتری از این وجه شخصیتش برگیرد و هویت عریانتری از خویش بنمایاند.
واقعیت آن است که نگاهی حتی اجمالی به کارنامه عملی و منظومه فکری ظریف حکایت از آن دارد که واگویههای اخیر وی نه با سلوک و عملکرد تاکنونِ او تعارضی بنیادین دارد، نه با افکار و باورهای او بیگانه و از او بعید است؛ بیشک هدایت و مدیریت «مذاکرات هستهای» و رقم زدن توافقی چون «برجام» مهمترین پرونده همه عمر فعالیت حرفهای ظریف بوده است و کسی نمیتواند منکر این حقیقت شود که غایتالقصوای ظریف و تیم مذاکره و البته در سطحی بالاتر دولت روحانی در آن مقطع شکل دادن به توافق «به هر قیمتی» بود و این مقصود چونان بر تمام ساحتهای دولت مدعی «تدبیر» سایه افکنده بود که گوشش بدهکار هیچ توصیه و نصیحتی در راستای محکمکاری توافق و کاستن از شکافها و تلههای آشکار آن نبود و در شرایطی که طرف مقابل ناظر به منافع خودش به درستی و بنا به حکم عقل سلیم راهبرد «عدم توافق بهتر از توافق بد است» را در پیش گرفته بود، استراتژی جواد ظریف و تیم مذاکرهاش «هر توافقی بهتر از عدم توافق است» بود! گزارهای که بطلان آن، آن اندازه بدیهی است که به قول فلسفیون تصور آن سبب تصدیقش میشود و درک آن ذکاوتی خارقالعاده نمیطلبد و برای مردم عادی کوچه و بازار هم مبرهن است. اشتیاق زایدالوصف یکی از طرفین به توافق طبیعتا منجر به آن خواهد شد که به پذیرش «هر شرطی» تن بدهد و از هر طلب و خواستهای چشم بپوشد تا به هر قیمتی شده توافقی را شکل دهد، چه اینکه «صرف توافق» برای او یک «دستاورد» است! و این معنای حقیقی «سازش» است؛ عقب نشستن مدام و دست کشیدن از اصول صرفا برای شکل دادن به «هر توافقی». «برجام» بر چنین بستر سستی پای نهاده شد که دیری نپایید بنای آن فروریخت و «خسارت محض» شد که در اوج دوران ثمردهی و پادشاهی ماحصلش «تقریبا هیچ» بود و جز به مثابه عبرتی برای آیندگان آورده دیگری نداشت.
اینکه میگوییم اظهارات اخیر ظریف چیز تازهای نیست و تعارضی بنیادین با پیشینه او ندارد، دقیقا به همین دلیل است؛ جواد ظریف ضمن این مطالب درواقع آنچه را طی 8 سال در کسوت وزیر امور خارجه این نظام به انجام رسانده تئوریزه کرده و استراتژی و اصولی را که در همه عمر حرفهایاش دنبال میکرده، بیپرده بیان داشته است؛ «سازش» برای ظریف «استراتژی مذاکره» و «ترکمانچای» آرکیتایپ او و «مثال توافق» به معنای افلاطونی کلمه بوده است. طُرفه آنکه وقتی منتقدان «برجام» را با «ترکمانچای» قیاس میکردند، حضرات برمیآشفتند و هزار و یک وصله ناجور حواله ایشان میکردند.
سلوک «سازشکارانه» ظریف -که پیشتر و در مذاکرات هستهای یک دهه قبل و گفتوگوهای معروف با البرادعی هم ثابت کرده بود مصالح حزبی و جناحی برای او اولویتی بیش از منافع ملی دارد- آن هنگامی به اوج خود رسید که تنها چند روز پس از شهادت سردار دلها در مصاحبه با نشریه اشپیگل آلمان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مذاکره با آمریکا را پس از ترور ژنرال سلیمانی غیرمحتمل میدانید گفت: «خیر، من هرگز چنین امکانی را رد نمیکنم به شرط آنکه آنها رویکرد خود را تغییر دهند و واقعیات را به رسمیت بشناسند. از نظر ما مهم نیست که چه کسی در کاخ سفید مینشیند، چیزی که اهمیت دارد نحوه رفتار آنهاست. دولت ترامپ میتواند گذشتهاش را جبران کند، تحریمها را بردارد و به میز مذاکره بازگردد. ما کماکان بر سر میز مذاکره هستیم». معلوم نیست از نظر ظریف چگونه امکان «جبران» ترور یک اسطوره ملی وجود داشت و دولت آمریکا چه کار دیگری باید انجام میداد که مذاکره دیگر از نظر این حضرات محلی از اعراب نداشته باشد؟
چنین ابراز اشتیاقی برای مذاکره آن هم تنها چند روز پس از ترور یک مقام عالی نظامی کشور در شرایطی که کشور به نوعی در وضعیت جنگی قرار داشت و بغض و خشم انقلابی ملت تا منتهای درجه برانگیخته بود، به حدی منفعلانه و حقیرانه بود که انتقادهای بسیاری را در داخل کشور برانگیخت؛ چه اینکه منتفی ندانستن امکان مذاکره در چنان شرایطی گذشته از آنکه به دور از همه عرفهای پذیرفته شده دیپلماتیک در شرایط اینچنینی بود و واکنشی انقلابی اقتضا میکرد، آشکارا عزت ملی مردم را خدشهدار کرده و مطالبه بحق ملت را که در تشییع بینظیر دهها میلیونی سردار شهید فریاد شد، نادیده میگرفت.
اقتدار ولایی
علی اسکندری: در باب افاضات ضعیف! سیدهآزاده امامی: جواد ظریف که چندی
با همه این احوال اما اینجا هم این وادادگی در ابراز اشتیاق به ازسرگیری مذاکره با آمریکا به کار ظریف و همپالگیهایش نیامد و رئیسجمهور تروریست آمریکا را در دشمنی گستاختر کرد تا آنجا که در پاسخی بیادبانه به ظریف اشتیاق او را به ریشخند گرفت و او را به گونه عبرتآموزی تحقیر کرد؛ ترامپ در واکنش به موضع حقیرانه ظریف گفت: «وزیر خارجه ایران میگوید: ایران خواستار مذاکره با ایالات متحده است اما میخواهد تحریمها برداشته شود. نه، مرسی!» و البته این قانون همیشگی سیاست و دیپلماسی است که اظهار عجز و ابراز اشتیاق در برابر دشمن نهتنها هرگز دشمن را از دشمنی بازنداشته، که بر کینهتوزی و خباثت و دشمنی وی نیز افزوده است.
در این جستار مجال برشمردن مصادیق انفعال ظریف و گام به گام عقب نشستن او از اصول و منافع ملت نیست اما حاصل آن همین بس که او با این راهبرد از سوخترسانی به هواپیمای خود نیز عاجز ماند تا سندی باشد بر این مدعا که منتهای مسیری که با دستفرمان «سازش» طی میشود کجاست! هرچند ظریف بخواهد با بازتعریف و
در واقع تحریف مفهوم «سازش» عملکرد خویش بویژه در پرونده هستهای را توجیه و تطهیر کند، تحریف تعریف «سازش» چیزی را عوض نمیکند، چه اینکه مردم درک روشنی از آن دارند که به فرموده این و آن تغییر نمیکند. منفور داشتن «سازشکار» و قهرمان دانستن «سازشناپذیر» نیز چیزی نیست که مختص فرهنگ ایرانی باشد و همه مردم در طول تاریخ و در عرض جغرافیا همواره چنین باوری داشتهاند.
علاوه بر تحریف مفهوم «سازش» و ارائه تصویری نهچندان مذموم و حتی معقول و مطلوب از آن، دامنه «توانمندیها» و «امکانات» دولت و حاکمیت هم به این دلیل در دایرهالمعارف این جماعت فروکاسته میشود که از قبح وادادگی و انفعال سازشکاران بکاهد. مسلم است که لحاظ امکانات و توانمندیها در دنیای سیاست نقش تعیینکنندهای دارد و هر سیاستمدار خردمندی ناگزیر از مدنظر داشتن این مؤلفههاست اما نکته اینجاست که ظریف و همفکرانش در فهم حد و حدود «توان» هم دچار خطای فاحشند، همچنین در محاسبه امکانات بالفعل موجود؛ باور وی به اینکه «آمریکا با یک بمب میتواند همه سیستم دفاعی کشور را از بین ببرد»، گواه همین خطای فاحش محاسباتی است. امثال ظریف خیال میکنند آمریکا اگر تا امروز اقدام خاصی را علیه جمهوری اسلامی انجام نداده، نه اینکه «نتوانسته» بلکه برای این بوده که «نخواسته»، حال آنکه بهرغم تصور ایشان آمریکا اگر گزینهای را علیه ایران به کار نگرفته دقیقا به این دلیل بوده که «نتوانسته» و از دستش برنیامده، و الا اگر میتوانست درنگ نمیکرد، چونان که تا امروز هرچه از دستش برآمده دریغ نکرده است. «توان» و «امکانات» یک فرد یا حکومت محدود به «امکانات موجود» نیست و همه قوای «بالقوه» را نیز در برمیگیرد. و تو چه میدانی گستره این «قوای بالقوه» تا کجاست؟
اوج کجسلیقگی و بیدرایتی ظریف آنجا بود که این دیدگاهها را در آستانه سالگرد عروج ابرمردی بیان کرد که به تعبیر رهبر حکیم انقلاب «بدون هیچ امکان نرمافزاری و سختافزاری خاصی» و تنها به پشتوانه ایمانی راسخ و ارادهای پولادین قواعد موجود را مسخر خویش کرد و آرمانهایش را به کرسی تحقق نشاند. مردی که اگر بنا بود ملاحظه توان بالفعلش را بکند و به قدر امکانات موجودش طرح بریزد و حرکت کند حالا از او هم مثل بسیاری از روحانیون همعصرش که دایره تأثیرشان به حجرههای کوچک درس و بحثشان محدود ماند، نامی نمانده بود و امروز «ربع پهلوی» پادشاه ایران بود و نه از تاک «انقلاب اسلامی» نشان بود، نه از تاکنشان. همه پیشرفتهای تمدن بشری به طور عام و انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن بویژه در عرصههای نظامی و هستهای و فناوریهای نوین به طور خاص، سند روشن بطلان باورهای آلوده به حقارت امثال ظریف است که اگر جز این بود و بشر در پیشبرد اهداف خویش به امکانات موجودش بسنده میکرد حالا معلوم نبود تمدن بشری در کجای تاریخ ایستاده بود.
ظریف با بیان این مطالب ثابت کرد آنقدرها هم که ادعا میشود فرد باهوش و بافراستی نیست که با تحریف مسلمات تاریخی اینگونه آبروی حرفهای خود را به تاراج گذاشته است؛ «تئوریزه کردن سازش» و بیش از آن «تطهیر قرارداد ننگین ترکمانچای» دومین انتحار سیاسی ظریف است که پس از اظهارات نسنجیدهاش در باب «میدان» و اقدامات «اسطوره مقاومت» در کارنامه سیاسی ظریف ثبت میشود و او را از جایگاه عاریتی «قهرمان دیپلماسی» به «تئوریسین سازش» فرو میکاهد. حالا شاید سر آن جمله معروف چند سال پیش رهبری را بهتر بفهمیم که فرمودند: «من دیپلمات نیستم، من انقلابیام». ظریف خیلی تلاش کرده در مطالب بیانیهوارش با تحریف تاریخ کارنامه 8 ساله خویش را به قیمت تخطئه عملکرد ۴۵ ساله انقلاب، تطهیر کند اما به قول دانشمند شهید «حسن طهرانیمقدم»: «تنها افراد ضعیف به اندازه امکاناتشان کار میکنند».
ارسال به دوستان
👇تقویم نجومی اسلامی دوشنبه👇
✴️ دوشنبه 👈22 خرداد/ جوزا 1402
👈23 ذی القعده 1444👈12 ژوئن 2023
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی.
🏴 شهادت امام رضا علیه السلام " به روایتی ".
🔘 غزوه بنی قریضه " 5 ه ".
🌙⭐️ امور دینی و اسلامی.
❇️امروز روز خوبی برای امور زیر است:
✅جابجایی و نقل و انتقال
✅تجارت و داد و ستد
✅خرید و فروش
✅و دیدارها خوب است.
🚘 سفر: مسافرت همراه صدقه باشد.
🤕 مریض مراقبت بیشتری نیاز دارد.(منظوری مریضی است که امروز مریضیش شروع شود).
👶زایمان مناسب و نوزاد زیبا و محبوب و خوشبخت و خیالی آسوده دارد
🔭 احکام و اختیارات نجومی.
🌓 امروز قمر در برج حمل و از نظر نجومی مناسب برای امور زیر است:
✳️آغاز درمان
✳️ختنه نوزاد
✳️خرید لوازم
✳️صید و شکار و دام گذاری
✳️و ارسال کالا های تجاری نیک است.
🔵امور مربوط به نوشتن ادعیه و حرز و نماز و بستن آن خوب است.
👩❤️👨 مباشرت و مجامعت:
مباشرت امشب،(شب سه شنبه)، مباشرت برای سلامتی مفید و تاثیر خوبی بر فرزند دارد
💇♂ اصلاح سر و صورت:
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ،باعث روبراه شدن امور است
🔴 حجامت:
#خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، باعث شادی دل است
🔵ناخن گرفتن:
دوشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد.
👕دوخت و دوز لباس:
دوشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود.
✴️️ استخاره:
وقت #استخاره در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
❇️️ ذکر روز دوشنبه : یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه.
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه #یا لطیف که موجب یافتن مال کثیر میگردد.
💠 ️روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_حسن_علیه_السلام و #امام_حسین_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
😴😴 تعبیر خواب:
تعبیر خوابی که شب " سه شنبه " دیده شود طبق ایه ی 24 سوره مبارکه " نور" است.
یوم تشهد علیهم السنتهم و ایدیهم ....
و از معنای آن استفاده می شود که خواب بیننده را با شخصی دعوا یا خصومتی پیش آید که بر او شاهد بیاورد و بر خصم خود غلبه کند . ان شاءالله. و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
@taghvimehamsaran
🌸زندگیتون مهدوی🌸
📚 منبع مطالب ما.
تقویم همسران:نوشته ی حبیب الله تقیان
انتشارات حسنین علیهماالسلام
.
💢 بی نظیر؛ مثل روحانی و ظریف
🔹چرا روحانی و ظریف، در میان سیاستمداران دنیا بی نظیر هستند؟
♦️پاسخ را در اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/4138
@IMANI_mohammad
بی نظیر؛ مثل روحانی و ظریف
♦️چرا روحانی و ظریف، در میان سیاستمداران دنیا بی نظیر هستند؟
🔹دولت های متخاصم بسیاری، با یکدیگر مذاکره کرده اند. اما تنها یک دولت است که در بحبوحه چنین مذاکراتی، "رئیس دولت، وزیر خارجه، رئیس سازمان انرژی اتمی و یا حامی ارشدش (مرحوم هاشمی) گفته باشند:
🔸نامه سرّی به امام نوشتم و تایپ هم نکردم [اما حالا وسط مذاکرات، همان سرّ ادعای خود را فاش می کنم!!]، نوشتم آمریکا ابرقدرت است و بدون رابطه و مذاکره با او نمی شود ادامه داد.
🔸خزانه خالی است.
🔸اگر توافق نکنیم، جنگ می شود.
🔸آمریکا کدخداست و بستن با کدخدا راحت تر است.
🔸ما باید همراه شویم؛ نمیتوانیم در برابر قدرتهای بزرگ بایستیم؛ با شعارهایی که گاهی هم توخالی است.
🔸باید توافق انجام شود تا مشکل رکود و اشتغال و تولید و آلودگی هوا و آب خوردن حل شود.
🔸آمریکا ظرف ۵ دقیقه می تواند توان نظامی و دفاعی ما را نابود کند.
🔸(در شورای روابط خارجی آمریکا): ما روندی را شروع کردهایم که هدف از آن، تغییر فضای سیاست خارجی کشور است. اگر تلاش های ما برای تعامل بی نتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا در انتخابات پارلمانی، به این عملکرد ما پاسخ دهند. وقتی در سالهای ۲۰۰۴ و۲۰۰۵، توافق ها از جانب اتحادیه اروپایی رد شد، مردم جواب ما را با انتخاب رئیس جمهوری متفاوت دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد. حالا بار دیگر من زنده شده ام. غرب در پیامی که می خواهد به ایران منتقل کند، باید بسیار دقت کند.
🔸حقوق من ۳ هزار دلار بود، الان (به خاطر تحریم) ۷۰۰ دلار شده است.
🔹تنها یک دولت است که سران آن، وسط مذاکره با دشمن، با چنین ادبیاتی، از خود و منافع ملت شان، گروگانی برای حریف ساخته اند؛ ادبیاتی از سوی رصد گران اطلاعاتی دشمن، دیدبانی و پایش و پردازش (مونیتورینگ) می شد.
♦️می گویند مذاکره، ادامه جنگ در کریدور های سیاسی است. برخی هم با تنازل بحث، گفته اند مذاکره، فن چانه زنی و معامله است.
🔹بر این مبنا، ظریف، روحانی و هاشمی، چه قبل از مذاکرات (در گروکشی پر هزینه انتخاباتی) و چه در متن مذاکرات، جنگ دیپلماتیک را مغلوبه کردند و امکان صیانت از حداقل حقوق خود ایران را از بین بردند.
♦️بنابراین، جمع بندی غرب نمی توانست چیزی جز تحلیل معروف رادیو فرانسه در تاریخ ۱۹ مهر ۱۳۹۲ باشد:
🔹"ارزیابی غرب از وضعیت کنونی دولت روحانی، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش حقوق ملی میبیند. بر پایه این #جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، شرایط فروشنده را دشوارتر میکند و در همان حال، قیمت فروش را کمتر خواهد کرد".
♦️تبلیغات و تحریفات پر حجم در رسانه های زنجیره ای، آن جفای بزرگ را نمی پوشاند، اما یکی از کارکردهایش، تضعیف دوباره موضع قدرتمند ایران در مذاکراتی است که برای احقاق حق ملت ایران انجام می شود. این، ظلمی بزرگ تر است.
@IMANI_mohammad
💢 نگران مردم
یا نگران صهیونیست ها ؟!
🖌محند ایمانی
🔹رونمایی ایران از موشک فراصوت فتّاح، لرزه بر اندام مقامات رژیم صهیونیستی انداخت. اما در این میان، نکته عجیب، واکنش عبدالحمید اسماعیل زهی (امام جماعت مسجد مکی) بود که سخنانش با ذوق زدگی صدای آمریکا، بی بی سی و رادیو فردا رو به رو شد.
♦️عبدالحمید گفته : "اول شکم مردم باید سیر شود، بعد از سلاح پیشرفته رونمایی کنید".
🔹البته واقعیت های زندگی اشرافی وی (از جمله مهمانی های اشرافی و همچنین کاروان خودروهای لوکس)، بی نیاز از توضیح است و نشان می دهد که معیشت مردم، صرفا بهانه وی برای عقده گشایی نیابتی علیه موفقیت های دفاعی بازدارنده کشورمان است.
♦️گفتنی است عبدالحمید در ادامه خوش خدمتی به رژیم صهیونیستی، امسال همزمان روز قدس، خواستار به رسمیت شناختن این رژیم اشغالگر و سازش با آن شد! وی قبلا هم از حزب انگلیسی- صهیونیستی بهائیت حمایت کرده بود.
🔹او همچنین، از عناصر تروریست، شرور، جنایتکار و مفسدان اعدام شده که سیاستهای ضدایرانی آمریکا و اسرائیل را به اجرا میگذاشتند، برای چندمینبار حمایت کرد.
🖌پی نوشت:
در این تصاویر سبک و سیاق سفره های رنگی شاهان نفتی عربی دیده می شود بعید است سرمایه داران هم چنین سفره هایی بگسترانند
.
💢 سوراخ آب حوض!
🖌محمد ایمانی
🔹هرجا که VOA و ارگان سازمان CIA نتوانند بگویند از موفقیت های ایران چقدر دردشان آمده، از حلقوم های اجاره ای استفاده می کنند.
🔹ژان پل سارتر، در مقدمه "مغضوبین روی زمین" (اثر فرانتس فانون) و درباره روشنفکران مزدور غرب نوشته بود:
🔻«ما روسای قبائل، خانزادهها، پولدارها و گردنکلفتهای آفریقا و آسیا را میآوردیم.
🔻بعد اینها را به کشورهایشان پس میفرستادیم. کشورهایی که درِ آنها برای همیشه به روی ما بسته بود، ما راه نداشتیم، ما دشمن بودیم.
🔻بعد فریاد میزدیم برادری، انسانیت. میدیدیم پژواک صوت ما از دهان همین ها- عین سوراخ آب حوض- پس میآید.
🔻انعکاس وفادارانه صوت خود را از حلقومهایی که درست کرده بودیم میشنیدیم. مطمئن شده بودیم هرگز کوچکترین حرفی برای زدن، جز آنچه در دهانشان میگذاشتیم ندارند، بلکه حتی حق حرف زدن را از مردم خو گرفتهاند».
🔹حالا ظاهرا باید به فهرست روشنفکران مزدور، آخوند های درباری و اسلام آمریکایی را هم اضافه کرد.
🖌پی نوشت: این بی سواد جای خالی برده ی اعظم ملکه حسن پالانی (فریدون) و برده ی اعظم آمریکا محمد پالانی (خاتمی) را به تنهایی پر کرده است این دو بردگی ملت ایران را در 8 سال ریاست جمهوری شان هدف گرفته بودند و این یکی داد و فغان از عدم تحقق اهداف شوم آن دو برده اعظم را
اظهارات عوامفریبانه خاتمی
علیه حکم قرآنی حجاب
🔸خاتمی از موضع یک روحانی بیسواد و مغرض مدعی شد: چون خداوند در قرآن گفته «لا اکراه فیالدین»، بنابراین الزام حجاب معنا ندارد!!
او، عفاف و ستر را با حجاب یکی ندانست و تاکید کرد: ما از جامعه عفیف حمایت میکنیم، اما به آن معنا نیست که عفت را با حجاب یکی بدانیم و آن را به زور به جامعه تحمیل کنیم.
🔸وی گفت: وقتی خداوند میگوید «لا اکراه فیالدین»، یعنی در دین خدا که اصل است، زور و اجبار وجود ندارد پس چرا باید در فرع آن زور و تحکم باشد؟
🔸وی با اشاره به تعیین کنندگی زمان و مکان در احکام اسلامی افزود: در یک دورهای حتی در مترقیترین نگاه به زن گفته میشد که «مرد از دامن زن به معراج میرود»، اما الان این نگاه وجود دارد که چرا زنان خودشان نباید به معراج بروند و چرا باید فقط به عنوان وسیلهای برای رشد مردان در نظر گرفته شوند و چرا این رشد، در وجوه معنوی، در قالب تصویری مردانه صورتبندی میشود و زنان در این نگاه کجا هستند؟
🔸خاتمی ادامه داد: در گذشته، چون نگاه به بدن زنان بود و نگاه تزئینی به زن میشد، او را مانند «درّی که باید در صدف باشد» توصیف میکردند اما سؤال این است واقعا خاصیت این درّ چیست؟ آیا به جز یک زینت خاصیت دیگری دارد؟ و اصلا چرا زن باید درّ باشد؟
🔹اظهارات عوام فریبانه خاتمی در حالی است که هر فرد مبتدی نسبت به اسلام میداند، «لا اکراه فی الدین» در حوزه اندیشه و انتخاب دین است و نه در حوزه احکام حاکم بر جامعه اسلامی. این مهم، صرفا مربوط به جامعه اسلامی هم نیست بلکه در تمام کشورها حاکم است.
♦️به عنوان مثال، فارغ از این که افراد در کشورهای لیبرالیستی و کمونیستی یا لائیک و سکولار، چه قضاوتی نسبت به این مکاتب دارند - میپذیرند یا نمیپذیرند- ملزم به اطاعت از قوانین و الزامات بر آمده از این تلقیهای حاکم بر آن کشورها هستند.
🔹بر اساس مغالطه خاتمی، باید همه احکام الزامآور اسلام و قرآن تعطیل شود، چون خداوند فرموده «لا اکراه فی الدین»!
♦️معنای این مغالطه نعوذ بالله، تشکیک در حکمت پروردگار و سیره پیامبر و اهل بیت علیهمالسلام است و حال آن که خداوند اختیار را شرط مسئولیت و تکلیفپذیری انسان دانسته، نه این که پیامبر و ائمه و مومنان به دین را از اجرای احکام و اوامر خود معاف کرده باشد.
🔹ثانیا خاتمی در این آشفتهگویی توضیح نمیدهد که چگونه میتوان حجاب نداشت (که نقطه مقابل آن، برهنگی است و نمیتوان حجاب را به روسری محدود دانست) و ضمنا عفت و عفاف را حفظ کرد؟!
♦️ثالثا عبارت بلند «مرد از دامن زن به معراج میرود»، تعبیر حضرت امام خمینی(ره) است که خاتمی آن را با تنقیص و کنایه بیان میکند. عجیب این که خاتمی اصرار دارد منطق غرب برای برهنه کردن زن و استفاده کالایی و ابزاری از او را «معراج زن» جا بزند!
🔹رابعا، تعبیر صدف برای درّ در موضوع حجاب و گوهر زن، به معنای صیانت است و نه به مفهوم نگاه صرفا زینتی. خداوند در قرآن کریم، لباس و پوشش را که حجاب هم ذیل آن تعریف میشود، هم به عنوان زینت و هم به عنوان پوشاندن زشتیهای انسان بیان میکند.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
گرگیجه آمریکا و انگلیس
از عمق راهبردی پهپادهای ایران
رویکرد محافل غربی به گسترش قدرت پهپادی ایران، از سردرگمی و درماندگی مطلق در این محافل حکایت میکند.
در حالی که آمریکا و اروپا بر سختگیری تحریمی اصرار دارند، برخی نمایدگان پارلمان انگلیس مدعی شدند ۱۱ دانشگاه این کشور با ایران در ساخت جتهای جنگی و پهپادها همکاری کردهاند.
به گزارش روزنامه تلگراف، در این گزارش، نام دانشگاههای معتبری همچون کمبریج، امپریالکالج، گلاسکو و نورثامبریا آمده، اما گفته شده بالاترین سطح همکاری متعلق به دانشگاه کرنفیلد بوده است.
دانشگاه کرنفیلد که در علوم مهندسی و فناوری هوافضا تخصص دارد، درحالی به این همکاری متهم شده که با نیروی هوایی بریتانیا نیز همکاری تنگاتنگی دارد.
در این پروژه، کارشناسان انگلیس روی بهبود موتورهای پهپاد از طریق افزایش ارتفاع، سرعت و برد تحقیق میکردند. یکی از این ۱۱ دانشگاه نیز با محققان ایرانی روی آزمایش کنترلهای جدید برای موتورهای جت به منظور «افزایش مانورپذیری و زمان پاسخ» آنها در کاربردهای نظامی همکاری کرده است.
به گزارش تلگراف، این اتهام در حالی مطرح شده که انگلیس، صادرات فناوری نظامی و فناوری دو منظوره به ایران را از سالها پیش ممنوع کرده بود.
آلیسیا کرنز، رئیسکمیسیون روابط خارجی پارلمان بریتانیا از عنوان «همکاری وحشتناک» استفاده و ابراز نگرانی کرده است.
سخنگوی دانشگاه کرنفیلد گفت: «ما سیاستها و فرآیندهای امنیتی خود را بهطور مستمر بررسی میکنیم تا اطمینان حاصل کنیم،کاملا با دستورالعملها و تعهدات مطابقت دارد. اطمینان خاطر میدهیم که رویکردی جدی برای حفظ امنیت در همکاریهای بینالمللی داریم.»
سخنگوی دانشگاه گلاسکو نیز گفته که تمام تحقیقات در این دانشگاه، مطابق با بالاترین استانداردهای آکادمیک انجام میشود.
همزمان، دو سناتور آمریکایی طرحی را پیشنهاد کردهاند که اداره هوانوردی فدرال را از خرید یا استفاده از پهپادهای ساخت ایران منع میکند.
مارشا بلکبرن و مارک وارنر قصد دارند اداره هوانوردی را از ارائه بودجه فدرال به شرکتهای تولید پهپاد از ایران، چین، روسیه، کرهشمالی و کوبا منع کنند.
سناتور بلکبرن میگوید: اداره هوانوردی آمریکا در حال حاضر بیش از ۱۲ پهپاد ساخت چین را در اختیار دارد. پول مالیاتدهندگان [آمریکایی] هرگز نباید صرف خرید پهپادهای تولید شده در مناطقی شود که با آمریکا دشمن هستند.»
در همین حال، جان کربی هماهنگکنندۀ کاخ سفید مدعی شد: روسیه در حال آماده شدن برای تأسیس کارخانه تولید پهپاد در خاک خود با کمک ایران است.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
⭕️ یکی از اعضای ارشد دولت روحانیِ دزدان و جاسوسان😡 و فرزند او از متهمان تخته فرش های نفیس کاخ سعد اباد😱😱😱
✋اصلاحطلبانِ دزد سرگردنه زبان باز کنن😳خفه خون نگیرید🤮
در پی گزارشی از ناپدید شدن ۴۸ تخته فرش نفیس از ساختمان حافظیهٔ نهاد ریاست جمهوری در کاخ سعدآباد، بررسیها نشان میدهد این فرشها در دولت اول روحانی از این ساختمان خارج شدهاند. 😡😡😡😡
کارشناسها میگویند «تنها ۱۰ تخته از این فرشها ۱۲۷ میلیارد تومان ارزش دارد.»
حالا معاون حقوقی رئیس جمهور هم گفته که «برای این موضوع پروندۀ قضایی تشکیل شده و ۹ متهم اصلی دارد.
یکی از اعضای ارشد دولت قبل و فرزندش از متهمان این پرونده هستند. متهم دیگر هم از مسئولان نهاد ریاستجمهوری دولت روحانی است.»
پیش از این، یکی از شاهدها که در همان دوران در ساختمان حافظیه مسئولیت داشته، گفته بود «در سال ۹۵ فرشها را با یک وانت بردند.»
پاسخ #رئیس_جمهور به نامهٔ دختر ۵ سالۀ تبریزی
🔹در جریان سفر اخیر رئیسجمهور به تبریز و در بین نامههای مردم، نامهای از یک دختر ۵ ساله بهچشم میخورد که از رئیسی درخواست یک چادر گلگلیِ صورتی و یک سنجاق روسری داشت.
🔹زهرا که هنوز سواد خواندن و نوشتن ندارد، از برادرش درخواست نوشتن این نامه را کرده بود.
🔹مادرِ زهرا گفت: قصد داشتم خودم یک چادر گلگلی برای زهرا بخرم و بگویم «این را رئیسجمهور برایت خریده»؛ باورمان نمیشد که به این نامهٔ کودکانه پاسخ داده بشود.
🔹بهگفته مادرِ زهرا، نامه را در مقبرهالشعرای تبریز به هیئت همراه رئیسجمهور تحویل دادهاند و در روز دوم سفر رئیسی با آنها تماس گرفته شده تا به محل تحویل نامه بروند.
🔹رئیسجمهور علاوه بر چادر و سنجاق روسری، هدیهای هم برای برادرِ زهرا فرستاده بود.
#رئیسی
#دولت_انقلابی
🌍 منتشر کنید 💯✅
✍ طلبه بسیجی
«ڪـانالقهرماناטּایراטּ🇮🇷»↶
「@HeRoEsIrAn_Ir」
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗 صدرزادههای امیدآفرین
📹 نماهنگی از بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره بروز امثال شهید صدرزاده در میان جوانان علیرغم فعالیت دشمن و لغزشگاههای فراوان
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب هماکنون در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور: دشمنان بیست سال است برای ما چالش هستهای درست کردهاند چون میدانند که حرکت در صنعت هستهای در حکم کلید برای پیشرفتهای علمی کشور است/ بهانهی سلاح هستهای دروغ است و خودشان هم میدانند/ما روی مبنای اسلامیمان نمیخواهیم طرف سلاح برویم و الا اگر این نبود جلویش را نمیتوانستند بگیرند؛ همچنانی که جلوی پیشرفتهای هستهای ما را تا الان نتوانستند بگیرند
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 صنعت هستهای از لحاظ پیشرفت کشور و ارتقای وضع زندگی مردم، دارای اهمیت است
✏️ رهبر انقلاب هماکنون در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور: صنعت هستهای هم از لحاظ پیشرفت و تواناییهای کشور در عرصههای فنی، اقتصادی، سلامت، غیره که آبرو میبخشد به کشور و زندگی را برای مردم بهتر میکند، هم از این جهت دارای اهمیت است، هم از جهت وزن سیاسی جهانی و بینالمللی برای کشور.
جهت سوم از لحاظ روحیهی اعتماد به نفس ملی است.
این کار شما درست نقطهی مقابل حرکت دشمن است. یعنی روح امید را، روح اعتماد به نفس را در ملت تزریق میکند.
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 در چالش بیست ساله هستهای فهمیدیم چه کسانی قابل اعتمادند و چه کسانی قابل اعتماد نیستند/ خیلی جاها به خاطر اعتمادهای بیجا ضربه خوردیم
✏️ رهبر انقلاب: حقیقت دیگر، نامطمئن بودن طرفهای ما و مخالفین ما در وعدههایشان است. تا حالا در این سالهای متمادی-حالا آنهایی که از شماها سابقهی بیشتری در این هستهای دارید، توجه دارید که به چه چیزهایی من اشاره میکنم- وعدههای زیادی در بخشهای مختلف، چه دولتهایی که طرف مذاکرهی ما بودند، چه خود آژانس، وعدههایی دادند و به آن وعدهها عمل نکردند، بارها، وعدههای غیرقابل تحقق، بیاعتمادی؛ پس بنابراین یکی از دستاوردهای این چالش بیستساله هم همین است که ما فهمیدیم که به وعدههای اینها، به حرفهای اینها نمیشود اعتماد کرد. اینها دستاوردهای مهمی است، اینها را مهم بدانید. ما خیلی جاها ضربه خوردیم برای خاطر همین اعتمادهای بیجا. اینکه یک ملت، مسئولین یک کشور، بدانند، بفهمند، که کجا باید اعتماد کنند، کجا نباید اعتماد کنند، این خیلی مهم است؛ این را ما فهمیدیم، ما در این بیست سال، فهمیدیم که چه کسانی قابل اعتمادند، چه کسانی قابل اعتماد نیستند.
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📸 حضور فرزند شهید احمدی روشن در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور با رهبر انقلاب اسلامی
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 رهبر انقلاب در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور:
👈 هر کس «ایران قوی» را میخواهد به صنعت هستهای اهمیت بدهد
✏️ صنعت هستهای یکی از مؤلفههای اساسی و مهم قدرت کشور و اعتبار کشور و قوّت و قدرت کشور است. اگر شما ایران قوی میخواهید، هر کس ایران را دوست دارد، هر کس جمهوری اسلامی را دوست دارد، هر کس ملت را دوست دارد و قوّت این کشور را میطلبد بایستی به این بخش از تلاش و فعالیت علمی و تحقیقاتی و صنعتی و کاری که اینجا انجام میگیرد اهمیت بدهد و برایش اعتبار قائل بشود. علت تمرکز دشمنان روی انرژی هستهای هم همین است.
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir