.
🔻خط بیمار تحریم انتخابات، از وزارت خارجه آمریکا و رسانه های معاند بیگانه، تا گروهک های سلطنت طلب و تروریستی، شماری از مدعیان دروغین اصلاح طلبی که نقاب از چهره برداشته اند، و برخی اطرافیان میرحسین موسوی.
🔹این در حالی است که بر خلاف میل بدخواهان جمهوری اسلامی، اعتماد و اقبال و مشارکت مردم نسبت به دور قبل، افزایش یافته است.
.
عیار دینداری دورانساز
پراکندگی یا اجتماع دل ها
♦️امیر مومنان در خطبه ۲۹ نهجالبلاغه، در مذمت بی عملی و پراکندگی اصحاب فرمود: «أَيُّهَا اَلنَّاسُ اَلْمُجْتَمِعَهًْ أَبْدَانُهُمْ اَلْمُخْتَلِفَهًْ أَهْوَاؤُهُمْ كَلاَمُكُمْ يُوهِي اَلصُّمَّ اَلصِّلاَبَ وَ فِعْلُكُمْ يُطْمِعُ فِيكُمُ اَلْأَعْدَاءَ.
🔹اي مردمی که پیکرهایشان کنار هم، و دلمشغولیهایشان پراكنده است؛ لاف دليريتان سنگهاي سخت را درهم شكند، و عمل شما دشمن را به طمع میاندازد».
♦️حضرت در خطبه ۱۱۹ نهج البلاغه نیز پراکندگی دل ها را با وجود زیادی شمارگانی یاران ملامت کرد: «إِنَّهُ لَا غَنَاءَ فِي كَثْرَةِ عَدَدِكُمْ مَعَ قِلَّةِ اجْتِمَاعِ قُلُوبِكُمْ. همانا در زیادی شمار شما سودی نیست، در حالى كه اجتماع دل هاي شما اندك است».
🔹مولای متقیان در خطبه ۲۷ نهج البلاغه فرمود: "وَ اللَّهِ يُمِيتُ الْقَلْبَ وَ يَجْلِبُ الْهَمَّ مِنَ اجْتِمَاعِ هَؤُلَاءِ الْقَوْمِ عَلَى بَاطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِكُمْ عَنْ حَقِّكُمْ ... أَفْسَدْتُمْ عَلَيَّ رَأْيِي بِالْعِصْيَانِ وَ الْخِذْلَانِ...
♦️به خدا سوگند، دل را میمیراند و همّ و غمّ را به سوی انسان جلب میکند، اجتماع دشمنان بر باطل خویش و تفرقه شما از حق خود... تدبيرم را به نافرمانى و ترک يارى، تباه كرديد".
🔹امام عصر(عج) هم در توقیع شریف خطاب به شیخ مفید فرمود: «لو اَنّ اَشياعَنا وَفّقَهُمُ اللهُ لطاعته عَلَى اجتماع مِنَ القلوب فِى الوَفاءِ بِالعَهدَ عَلَيهم لمّا تَأَخّرَ عنهم اليُمنُ بلقائنا...
♦️اگر شیعیان ما - که خدا توفیق بندگی به آنها دهد- در وفای به عهدی که برعهده آنهاست همدل بودند، میمنت دیدار ما به تأخیر نمیافتاد».
🔹دلخوری های ما نسبت به یکدیگر، واقعی باشد یا از سر سوء تفاهم، حق باشد یا ناحق ، نباید موجب گرفتار کردن هر کدام ما در قفس تنگ منیت ها شود و از درک مصلحت های بزرگتر ناتوان کند. فقط تشخیص در وقت لازم و اقدام در وقت لازم است که موجب نجات ارزش ها و آرمان ها و تضمین پیشرفت ها در آینده است. و گرنه سوزاندن فرصت ها، جز استقبال از غصه ها به دنبال نخواهد داشت.
♦️اتحاد و انسجام و اقدام مومنانه، نشانه رشد و بلوغ شخصیت اجتماعی مومنان است.
35.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کسی دروغ می گوید؟
روحانی یا جلیلی؟
در گفتگو با مسعود براتی
افشای فنی دروغهای حسن روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ چرا سعید جلیلی؟
ایستادگی در برابر فشار زورگویان داخلی و خارجی
🔰دکتر سعید جلیلی:
من کسی نیستم که با اولین داد و هوار، دست از مبارزه با فساد بکشم. با اولین تشر خارجی، جا بزنم. دست از حق مردم ایران در داشتن فناوریهای پیشرفته بکشم و عدالت را ذبح کنم.
این حرکت بزرگ، نیازمند به پشتیبانی همه شما (ملت ایران) است.
🔴 رهبر انقلاب: اگر مسئولی جرات مقابله با مفسد داخلی را نداشته باشد، جرات مبارزه با زورگوی خارجی را نخواهد داشت.
✍ به سعید جلیلی رای خواهیم داد، چرا که با ایستادگی کمنظیر در برابر مفسدان داخلی، حق ملت ایران در برابر بیگانگان را نیز بازستانی خواهد کرد.
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با پزشکیان منتظر تکرار صبح جمعه ها باشید!
در گفتگو با محمدرضا یزدی زاده و قیس قریشی
🔺20 دقیقه وقت بگذار تا بفهنی چه خبره؟ تا مثل من حالت خراب بشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 دکتر مردخای مدار سرهنگ بازنشسته اطلاعاتی اسرائیل و کارشناس خاورمیانه:
«خطرناکترین فرد در این انتخابات جلیلی است چرا که جلیلی بیاید صادرات نفت ایران افزایش پیدا میکند برای همین نباید رای بیاورد. این یک تهدید بزرگ است. باید کاری کرد تا جلیلی رأی نیاورد.
بهترین حالت دولتی در تهران است که تحت کنترل آمریکا باشد.»
پ ن: مردخای مدار شناخته شده ترین کارشناس و مأمور اطلاعاتی اسرائیل بود که پروژه تجزیه ایران را با صراحت و گستاخی هرچه تمام تر ترویج می کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رقابتی سنگین، نفسگیر و نزدیک به هم .....
⭕️ از این به بعدش دست مادرسادات حضرت زهراسلام الله علیهاست...
🔰 نشرحداکثری این فیلم..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نخستین جلسه دولت شهید رئیسی است که با حضور وزرای روحانی برگزار شده. ببینید این دروغ گوهای حرفه ای را. جهانگیری دولت روحانی را از جنگ صدام مخرب تر توصیف می کند. آذری جهرمی و ظریف هنرپیشه هم در این جلسات بوده اند ولی امروز برای چند روز قدرت طلبی خود دست به فریب مردم می زنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ درگیری لفظی شدید دکتر جلیلی با وزیر فاسد
🔹چه کسانی از روی کار آمدن سعید جلیلی میترسند؟
🔹حتما این فیلم را ببینید و برای همه ارسال کنید.
⭕️ظریف: #سعید_جلیلی (قبل از حمله شدن به سفارت عربستان) به من گفت همین امشب باید مراقب ویژه از این سفارت رو آغاز کنیم
همون مراقبتی که دولت روحانی (احتمالا به عمد) دستورش رو نداد و حمله انجام شد
این خاطرات خود آقای ظریفه، حالا شما بگو مقصر کیه؟ جلیلی یا ظریف و روحانی
♻️ به چه کسی رای بدهیم
♦️جواب را از رئیس مذهب شیعه امام جعفرصادق علیهالسلام دریافت کنیم:
🔻شخصی از امام صادق علیه السلام پرسید: بین دو حاکم در تردید هستم،چه کنم؟
1⃣ امام فرمود: عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
🔸شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟
2⃣ امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
🔸شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
3⃣ امام فرمود: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر میپسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.
📚 اصول کافی جلد ۱ص ۶۸
♦️نتایج محاسبات پیش بینی( هوش مصنوعی) انتخابات در بستر شبکه های اجتماعی و فضای مجازی جمعه ۱۵ تیر؛
👈میزان مشارکت ۲۵ میلیون نفر
👈مشارکت ۴۱ درصد
👈دکتر جلیلی ۱۳ م
👈دکتر پزشکیان ۱۱ م
👈آرا باطله هم ۱ م الی ۲ و نیم میلیون
👈دکتر جلیلی ۵۴ درصد
👈دکتر پزشکیان ۴۶ درصد
🔘دکتر صمد محمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗒 من اگر هیچ دلیلی برای رأیدادن به جلیلی نداشته باشم، همین «یک دلیل» کافیست که او را انتخاب کنم.
یکی نهجالبلاغه را به «ذهن» سپرده، و آن دیگری به «عمل»!
اطرافیان یکی «اشراف» هستند و آن دیگری «پابرهنگان»!
جلیلی، تیغ علوی را برای استقرار قاطعانهی عدالت و قطع دست دانهدرشتها، از نیام بیرون کشیده است.
✍ دکتر مهدی جمشیدی
🔻گمانهزنی دربارهی صبح فردا
🖊مهدی جمشیدی
۱. بدون شک، جلیلی توانسته در همین مدت اندک، یک بدنهی اجتماعی گسترده به دست آورد و از لایهی هواداران ایدئولوژیک و خاصش فراتر رود؛ واقعیتی که تحلیلگران، آن را ناممکن میانگاشتند. اکنون جلیلی، یک حلقهی جمعیتی وسیع تشکیل داده که یک پایگاه اجتماعی بزرگ به شمار میآید. او توانسته به نمایندهی دلخواه و تمامعیار این بخش وسیع تبدیل بشود و همچون یک چتر جامع، همهی آنها را پوشش بدهد. موج نخست این روند صعودی در انتخابات هفتهی گذشته، نمایان گردید. در این هفته نیز موج قبلی، روند افزایشی داشته است. پس از لحاظ کیفی، روشن است که جلیلی، در موقعیت اجتماعی جدی و مؤثر قرار گرفته و یک اندختهی سیاسی باارزشی را به دست آورده است. از لحاظ عددی، مسأله این است که این ظرفیت اجتماعی، بیش از پزشکیان خواهد بود یا نه؟ به نظر نمیرسد که جلیلی بتواند تجربهی سال ۸۴ را تکرار کند و آن شکاف رأی بزرگ را به وجود بیاورد، اما هیچ بعید نیست که بتواند هرچند با فاصلهی کمتر، بر پزشکیان غلبه یابد. این فاصله، ممکن است از چندصد هزار رأی تا چندمیلیون رأی باشد. او که اکنون به عنوان نماینده و صدای فقرا و فرودستان انگاشته شده، روشن است که به صورت بالفعل، قادر است بر بدنهی اجتماعی پزشکیان بچربد و بر کرسی ریاستجمهوری بنشیند. این امکان اجتماعی، تازه به وجود آمده و پیش از این، خیال و توهم انگاشته میشد. بههرحال، او به ریاستجمهوری بسیار نزدیک است.
۲. پزشکیان به همراه کارگزاران دولتهای اصلاحات و اعتدال، یک خط تبلیغی مشخصی و موذیانهای را در برابر جلیلی در پیش گرفتند و آن، عبارت از این بود که جلیلی به عنوان سفیر جنگ و ویرانی و انسداد و اختناق و انحطاط معرفی شود. این روایت، پوشش رسانهای حداکثری داده شد اما رسوب چندانی در ذهنها نداشت و در نهایت، نتوانسته یک موج بزرگ به نفع پزشکیان ایجاد کند. همهی ظرفیتهای سیاسی دولتهای اصلاحات و اعتدال، بسیج شدند تا او را یک دیگری خطرناک معرفی کنند، اما برخلاف کوشش آنها، او به عنوان کارگزار عدالتخواه و ضدفساد و شوریده در برابر جریان ثروت و قدرت، تصویر شده است. آنها نمیتوانند تجربهی انتخابات سال ۷۶ یا ۹۲ را تکرار کنند، بلکه در مرز، گیر افتادهاند. سرنوشتسان برای خودشان نیز مبهم است و میدانند وضعشان با تار مویی بند است. توان پیشروی آنها، ناچیز است و صورتبندی موج انسانی به نفع پزشکیان، یک فرضیهی ابطالشده است. اکنون امید به این دارند که شاید فاصلهی رأی اندک بتواند گره از کار فروبستهی آنها بگشاید. ازاینرو، از آن توقع گزاف آغازین، تنازل کردهاند و به حداقل، رضایت دادهاند.
۳. اتاق فکر دگراندیشان بر این باور بود که افزایش مشارکت، به نفع آنهاست و به صورت قهری و طبیعی، بر رأی آنها خواهد افزود، اما وضع فکری جامعه، چنین نظری را تأیید نمیکند. به دلیل اینکه جلیلی، در مقام یک منتقد سیاسی و مصلح عدالتخواه ظاهر شده و خود را در برابر ساختار مبتنی بر ثروت و قدرت تعریف کرده، قدرت بسیج اجتماعی یافته و توانسته از لایهی خاکستری، یارگیری کند. پس افزایش مشارکت، فقط به نفع پزشکیان تمام نخواهد شد، بلکه رأیها تقسیم خواهند شد. به خصوص در مناظرهی دوم، جلیلی به درستی در موقعیت یک سیاستمدار مردمی و دلسوز و پاکدست ظاهر شد و انبوهی از رأی خاکستریها را نصیب خود کرد. رأی جلیلی، از ناحیهی خودش است؛ او حس صمیمانه و خالصانهای را در مردم ایجاد کرده؛ همچنان که رئیسی توانست در کنار مردم قرار بگیرد. مردم، تشنهی یک سیاستمدار صادق و راستین و گرهگشا هستند، اما این توقع را در شخصیت پزشکیان ندیدند. پزشکیان، فقط بر روی شکافهای قومیتی و مذهبی نشسته و برای خود رأیسازی کرده، وگرنه در حاشیه است. در دوره دوم نیز پیش خواهد آمد و بر آراء او افزوده خواهد شد، اما امکان پیروزیاش ناچیز است. او در لبهی مرز نشسته و با اندکتغییری، در هم خواهد شکست. افزایش مشارکت در تهران نیز به معنی بازخیزی مطلق طبقه متوسط نیست، بلکه چهبسا فقیران و فرودستان نیز آمدهاند تا جلیلی را انتخاب کنند.
۴. پیچیدگی وضع اجتماعی، قطعیت را محال کرده، اما دستکم میتوان این گزارههای تحلیلی را عرضه کرد و در انتظار خبری نشست که صبح فردا از راه خواهد رسید. نظرسنجیها متزلزل و متفاوت، افزودهشدن بر شمار مشارکتکنندگان و صندوقهای گشودهنشدهی در حال پر شدن، کار پیشبینی را دشوار کردهاند. اگر پزشکیان موفق نشود _ که البته بسیار محتمل است _ باید شکست او را بیسامانی سازمان رأی اصلاحطلبان و چسبندگیاش به دولت اعتدال جست. او با بیسیاستی تمام، اصحاب و یاران خویش را از دولت بدنام و منفور اعتدال برگزید و به این واسطه، بدنهی اجتماعیاش را محدود کرد. او و جریان حامیاش اکنون میان مرگ و زندگی، دستوپا میزنند.
♻️ خاطرات ظریف، آبروی پزشکیان را برد/ یک دروغ دیگر پزشکیان
ظریف: جلیلی درباره حمله به سفارت عربستان هشدار داده بود/ نقش بیکفایتی و ناتوانی دولت روحانی در بروز بحران
🔹سعید جلیلی در مناظره انتخاباتی با مسعود پزشکیان برای اولین بار پرده از راز مهمی برداشت. او در اظهارنظری اعلام کرد که پیش از وقوع حمله به سفارت عربستان، هشدارهای لازم به دولت روحانی را داده و بیکفایتی آنان موجب بروز چنین رخدادی شده است.
🔹این روایت از ماجرا مورد تایید محمدجواد ظریف نیز هست. او در کتاب خاطرات خود با اشاره به این ماجرا، گفتههای سعید جلیلی را تایید کرده و البته اشارهای به بیتوجهی دولت روحانی به این هشدارها و ناتوانی آنان در جلوگیری از بروز این بحران نمیکند.
👈 این متن نه تنها بیتقوایی پزشکیان که بیتقوایی ظریف را هم نشان میدهد. ظریف این را میدانست اما سکوت بلکه همراهی کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ با دیدن غیرت این هموطنان خارج از کشورم در برابر وحوشی که از ایرانی بودن فقط زبان فارسی را یدک میکشند، اشک ریختم و به احترامشان از جا بلند شدم و ایستادم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعلام حمایت اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از دکتر جلیلی
#جلیلی
#سعید_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 در ساعات پایانی انتخابات ببینید
❤️ سخنرانی قابل تامل حاج قاسم سلیمانی در زیر شلیک توپ:
👈 جمهوری اسلامی حرم است و وجوب دفاع از جمهوری اسلامی کمتر از حرم امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) نیست.
✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر:
نظام جمهوری اسلامی از لحظهای که تشکیل شد، دشمنهای سرسخت داشته؛ هر کار توانستند، علیه جمهوری اسلامی انجام دادند؛ یکی از چیزهایی که جمهوری اسلامی را بر دشمنانش فائق میکند، انتخابات است.
✏️ اگر مشارکت خوب مردم در این انتخابات مشاهده بشود، این مایهی سرافرازی جمهوری اسلامی است.
استاد #رائفی_پور
✍ #نشر_حداکثری
🔹متلکهای الان #پزشکیان و اطرافیانش به دولت شهید رئیسی را نبینید.
🔸میدانید آن مرحوم چه دولتی را تحویل گرفت؟
🔹نه از زبان ما که از زبان اعضای هیئت دولت روحانی بشنوید! مطالبی که امروز کتمان میکنند!
🔸رئیسی کشور را در حالتی حتی بدتر از پایان جنگ تحمیلی تحویل گرفت.