فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🍃به همسرم اجازه بدم با دوستاش مسافرت بره یا نه؟!🤔
در پاسخ به سردار آزمون:
➖تو یک بچه ی تربیت نشده ای،
وگرنه می فهمیدی کسی علی دایی را خراب نمی کند،
بلکه علی دایی خودش است که با شمشیر کشیدن به روی نظام داره خودش رو به فضاحت می کشه.
مثل خود تو که با گردن نگرفتن بچه ای که اونور دنیا گذاشتی روی دست یک دختربچه، خودت رو بی آبرو کردی و حالا به همه میگی #دروغگو
➖توقع نداشته باشید کسی با امنیت این مردم و کشور اعلام جنگ کند و بی پاسخ بماند.
ما هستیم و پاسخ میدهیم
#عموفیدل
✅ تحلیل سیاسی
⭕️ آیا بستن اینستاگرام، پیمانشکنی آقای رئیسی است؟
⁉️ شبهه: پیش از انتخابات، آقای رئیسی به گونهای سخن گفته بود که اینستاگرام را نمیبندد! پس چرا پیمانشکنی کرده است؟!
۱. کشور، تنها با دیدگاه رئیس جمهور اداره نمیشود.
۲. اگر آقای رئیسی حتی قول باز بودن اینستاگرام داده باشد و اکنون به درستی در پی بستن آن باشد، قولدادن، برای شرایط عادی است. ولی وقتی اینستاگرام شرایط را عوض میکنند و «اغتشاش» را آموزش میدهند و آشکارا در پی براندازی یک نظام و بلکه تجزیه یک کشور بر میآیند، قول هم تمام میشود! خدا میفرماید:
🔺 «وَ إِمَّا تَخافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلى سَواءٍ» انفال: ۵۸. اگر از گروهی بیم خیانت دارید، تو نیز پیمانشان را به سویشان بیندازید!
گفت و شنود
چرا می لرزی؟!
گفت: هشدار سردار سلامی به آل سعود بدجوری «ابو اره» را به وحشت انداخته.
گفتم: باید هم وحشت کند چون می داند سپاه با کسی شوخی ندارد و اگر به هشدارش توجه نشود، تهدیدش را عملی خواهد کرد.
گفت: پادو های داخلی آل سعود هم حسابی کپ کرده و گیج می زنند و از ترس، آب و روغن قاطی کرده اند!
گفتم: خب، تره به تخمش میره غلومی به باباش!
حالا چی شده؟!
گفت: یکی از روزنامه های زنجیره ای، در دفاع از آل سعود یک رپرتاژ آگهی مفصل چاپ کرده و خودش را به در و دیوار زده که بگوید «ابو اره» بی گناه است و شبکه سعودی اینترنشنال تقصیری ندارد!
گفتم: طرف در یخچال رو باز کرد که آب بخوره، دید ژله بدجوری می لرزه! گفت؛ نترس، نلرز! فعلا با تو کاری ندارم. اومدم آب بخورم! بعدا حسابت رو می رسم!
@EqtedareVelaeii🇮🇷
💠 #روزی_احمق
🔸 خداوند متعال به یکى از پیامبران خود وحی کرد: میدانى چرا به افراد احمق نیز روزى میدهم؟
عرض کرد: نه
فرمود: به این دلیل است تا عاقلان بدانند روزی همه در دست من است و به چاره اندیشی خود اعتماد و تکیه نداشته باشند.
📚 شرح نهج البلاغه/ج3/ص160
✍🏼 #مومن کسی است که همه زندگی خود را از خدا میداند و خودش را بی نیاز از لطف او نمی بیند.
@EqtedareVelaeii🇮🇷
کارچاق کنی دوباره خبرگزاری بدسابقه برای آمریکا
خبرگزاری وابسته به مدیران دولت سابق ادعا کرد به خاطر تاخیر در توافق بر سر برجام، روزانه 150 میلیون دلار از کف کشور می رود.
خبرآنلاین از قول حجت الله صیدی که در دوره روحانی مدیرعامل بانک صادرات شد، می نویسد: با ضعف ها و عدم تعادل های اقتصاد طبیعی است هر قدر مذاکرات به تعویق بیفتد، خسارت ما بیشتر می شود چرا که فرصت ها را از دست می دهیم. مذاکرات بسیار طولانی شده و فرصت ما برای تعیین تکلیف بی انتها نیست. مطمئن باشید اگر این میوه به موقع چیده نشود، که تاکنون نشده؛ کشور دچار هزینه می شود.
صیدی ادامه داد: اگر مجموعه مسئولان محترم فکر می کنند منافع این تعلیق و تعویق، بیشتر از هزینه هاست، فبها، ولی اگر کمتر است، ما خسارت می بینیم که تصور من هم همین است.
او گفت: میزان عدم النفع ما طبق برآوردی که روی آن اجماع است، حداقل روزی 150 میلیون دلار یا 4.5 میلیارد دلار در ماه است. این رقم صادرات نفت ضربدر قیمت آن است. شخصا معتقدم این حداقل عدم النفع ماست چون مشکل ما فقط صادرات نفت نیست. صادرات بقیه محصولات از جمله مس، سنگ آهن و پتروشیمی و... را نیز داریم که به هفت تا هشت میلیارد دلار در ماه می رسد.
وی تاکید کرد: عدم النفع بعدی این است که شاید درآمد محقق شود ولی تا وقتی وجه آن به دستمان برسد، بسیار هزینه زاست. اگر بتوانیم توافق کنیم و به پول هایمان برسیم، کارخانجاتمان به مواد اولیه و فناوری دسترسی پیدا می کنند و همین اتفاق باعث افزایش تولید ناخالص داخلی و سود بنگاه ها می شود.
این اظهارات در حالی است که در فرآیند وارونه برجام اولا قیمت نفت به زیر چهل دلار رسید و ثانیا آمریکایی ها در اثر دیپلماسی التماسی دولت روحانی توانستند صادرات نفت ایران را به زیر صد هزار بشکه برسانند و آن جمله معروف از نوبخت که نمی توانیم حتی یک قطره نفت بفروشیم، صادر شود.
ثالثا ادعا می شد ایران با برجام به 150 میلیارد دلار درآمد بلوکه شده دست خواهد یافت که جز 7-8 میلیارد دلار، بقیه دروغ بود.
اما از همه مهم تر درباره فاکتور سازی های خیالی درباره عواید احیای برجام، اظهارات صریح آقای سیف رئیس کل بانک مرکزی در دولت روحانی نیست که دستاورد اقتصادی برجام را «تقریبا هیچ» توصیف کرد.
در عین حال باید توجه داشت که احیای برجام، معطل لغو موثر و پایدار تحریم ها و ارائه تضمین معتبر از سوی آمریکاست و با این وجود، عجیب و شک برانگیز است که چرا یک خبرگزاری یا مدیر سابق بانکی باید با خبر سازی دروغ، به نفع طرف عهدشکن آمریکایی فضا سازی کند.
یادآور می شود «خبرآنلاین»، همان خبرگزاری بدسابقه ای است که 19 بهمن1392، در تمجید و تملق از روحانی، یادداشت موهنی را با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» منتشر کرد و ضمن آن نوشت: «توزیع سبد کالا باشیوه ای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیش بینی باشد. او دقیقا همین- ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن زیر دست و پا- را پیش بینی می کرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت... روحانی به یک نمایش برای ارائه در جشنواره های خارجی نیازمند بود؛ اینکه مردم حاضرند برای چند کیلو مرغ و برنج باهم درگیر شوند. درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر بتوان جایزه فستیوال جهانی را به خود گرفت، به تحقیر چند روزه ای که بازیگران آن شدند، می ارزید».
ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی که با عبارت «تقریبا هیچ» توصیف دقیقی از دستاوردهای برجام داشت.
دولت سکولار آلمان فهمید روزنامه مدعی اسلام، نه!
روزنامه جمهوری اسلامی که بر خلاف عنوان اش، به غربگرایان سرویس می دهد، ادعا کرد اینترنت ملی، حصر یک ملت است.
این روزنامه به قلم فردی به نام سید ضیاء مرتضوی نوشت: چند سالی است که اینجا و آنجا سخن از شبکه اطلاعات ملی یا اینترنت ملی می رود و حالا نیز یکی از «حاشیه نشینان» سیاست و قدرت، «فتوا» داده که این کار «یک واجب شرعی است»! مشکل اصلی و مصیبت بزرگ این است که این دست مسئولان، به جای اصلاح افکار و روش ها و رفتارهای خود، خاستگاه مشکلات ریشه دار موجود را در فراسوی مرزها می بینند یا این گونه وانمود می کنند. چگونه می شود این همه نابسامانی و گرفتاری را که سال هاست در زندگی بخش عمده ای از جامعه امری ملموس گشته و ریشه اصلی اعتراضات گذشته و حال به شمار می رود، نادیده گرفت و راه رهایی را در بستن و محدود ساختن ابزارهای ارتباطی و اینترنت و شبکه های مجازی، آن هم با عنوان های فریبنده ای مانند «اینترنت ملی» یا «شبکه اطلاعات ملی» دید؟ اینان حتی به این پرسش پاسخ نمی دهند که اگر چنین است، پس این همه مراکز و دستگاه های مختلف دولتی و غیر دولتی و به ویژه رسانه ای که با بودجه ملت و ده ها شبکه 24 ساعته در چند دهه گذشته، در «فضای حقیقی» چه کرده و می کنند که حتی درباره نسلی که در همین سال ها در دامن سیاست های فرهنگی و تربیتی خود این آقایان بزرگ شده اند، چنین نگرانی هست که فریب «فضای مجازی» را می خورند؟ راه بنیادی در رهایی از مشکلات موجود و خطرهای پیش رو، چنان که بارها وبارها از سوی خردمندان و دلسوزان کشور که بسیاری از آنان کنار گذاشته شده و مغضوب شما و سیاست ها و تنگ نظری های شما شده اند، اصلاح روش های موجود است، روش هایی که نتیجه آن در سه دهه اخیر همین وضعی است که شاهد هستیم و متاسفانه سخنان و مواضع مسئولان به روشنی نشان می دهد که «در همچنان بر همان پاشنه می چرخد»! آنچه در فکر و سخن این دست مسئولان، «اینترنت ملی» یا «طرح صیانت» خوانده می شود، در واقع «حصر عمومی» یک ملت است و «بانیان» و «حامیان» باید بدانند که نمی توان یک ملت را، آن هم به بزرگی و آزادی خواهی ملت شریف ایران، حتی با برچسب ناچسب «ملی»، «محصور» ساخت.
اولا🔸عجیب است روزنامه ای که چند دهه سر بخشش های بی حد و مرز دولت های هاشمی و خاتمی و روحانی نشسته، حمایت کرده و از مواهب آنها برخوردار شده، به این سادگی و وقاحت از موضع اپوزیسیون، درباره سی سال گذشته قضاوت کند و به جای قبول مسئولیت این دولت ها، به راحتی درباره مشکلات فرافکنی کند.
ثانیا🔹گویا غرض ورزی جایی برای نویسندگان تحلیل های وارونه از جنس متن فوق باقی نگذاشته و گرنه طبیعی است که حتی کشورهای همسو با غرب هم درباره مدیریت افکار عمومی خود از خارج مرزها نگران باشند و نظم و نسقی به فعالیت های مجازی بدهند. چنان که مثلا آلمان همین دیروز، پیام رسان تلگرام را به دلیل نقض قوانین این کشور، بیش از 5 میلیون دلار جریمه کرد. به گزارش ای بی سی نیوز ، دفتر دادگستری فدرال آلمان اعلام کرده «تلگرام از تدوین روشی قانون مدارانه برای گزارش دهی محتواهای غیرقانونی خودداری کرده، ضمن آنکه هنوز نهادی را در آلمان برای تعاملات رسمی معرفی نکرده است. آلمان می گوید اپراتور شبکه که مسئولیت رسیدگی به شکایات کاربران را درمورد جرایم در شبکه های اجتماعی به عهده دارد، گزارش هایی را از نفرت پراکنی و جرایم جنایی در فضای تلگرام در سال های 2021 و 2022 دریافت کرده است. در آلمان، پیام رسان هایی که بیش از دو میلیون مخاطب داشته باشند باید فرد یا نهادی را به عنوان نماینده خود برای پاسخگو بودن در قبال وقوع جرائم و نقض قوانین معرفی کنند. دفتر مرکزی تلگرام در دبی مستقر است و تاکنون به تذکرات مقامات آلمانی درباره نقض قوانین این کشور با وجود تحویل اسناد لازم به دفتر آن در دبی نتیجه بخش نبوده است.آلمان پیشتر هشدار داده بود تلگرام در حال تبدیل شدن به ابزاری برای حملات نژادپرستانه تبدیل شده است».
ثالثا🔸حق مردم هر کشوری به ویژه ملت مسلمان ماست که از فضای مجازی و ارتباطی قانونمند، سالم، شفاف، پاسخگو و امن برخوردار باشند و جای سوال است که یک فرد در کسوت روحانی چگونه می تواند ضرورت و بداهت این موضوع را به تمسخر بگیرد و خواستار برقراری شبکه ارتباطی غیر پاسخگو و ناامن و لجام گسیخته خارجی باشد؟! آیا مثلا دولت آلمان و بسیاری از دولت های دیگر که فعالیت پیام رسانه ها را مشروط به شفافیت و ضابطه مندی و پاسخگو بودن کرده اند، دنبال حصر ملت خود بوده اند؟
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ از جامعۀ جنسی تا جامعۀ الهی...!
#کلام_بهشتی
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوتی من و تو !
🔹با اجرای علی زکریایی 👌😅😂
وای این عالیه
کلیپ اصلی هم آخرشه حتماً تا آخر ببینید!
14010727_42804_64k.mp3
25.1M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر تحصیلی. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #دیدار_نخبگان
وقتي بازيكن تيم ملي چنين موضعي عليه كشورش ميگيره و از اخراج سفيران ايراني حمايت ميكنه توقع نداشته باشيد كه يه نشريه انگليسي با وقاحت تمام پيشنهاد حذف ايران از جام جهاني را نده!!!
حالا متوجه شديد چرا ما در مقابل برخي جريانات سكوت نميكنيم
#ايران_قوي
abbas_esmailbeygi
#سلبریتی_بیسواد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقایان سلبریتی خانمهای بازیگر ورزشکاران هنرمندان، این رفتار خشن رو گزارش کنید به سازمانهای حقوق بشری
مگه این زن چی کم داره از بقیه که تبعیض قائل میشین
علی فرحزادی
✍ غربزدهها کجا هستند تا برخورد نایس غربیها با معترضان را نسخه پیچی کنند!!