کارکردن برای بدست آوردن رزق حلال مستحب است.
در روایت آمده است که حضرت آدم، لوط و امیر مؤمنان علیهم السلام کشاورزی می کردند. ادریس (ع) خیاط، نوح (ع) نجار و هود (ع) تاجر بودند.
ابراهیم، موسی و شعیب علیهم السلام چوپان بودند. داوود (ع) زره می ساخته و سلیمان(ع) و سلمان حصیر باف بودند و میثم، خرما فروش بوده است.
📚 مرآه الکمال/ج ٢ /ص ١٠٩
دم شهرداری کرمانشاه گرم....
دهان مدعیان #ایرانیگری و #ماایرانیهستیم رو بست.
شکنجه سفید
از ابزارهای دیگر ساواک شکنجه سفید بود. شکنجه سفید نوعی شکنجه روانشناختی مبتنی بر «محرومیت حسی» شخص است. شکنجه سفید سبب تخریب «هویت شخصی» شکنجهشونده و کاهش بسیار «محصولات فکری» او میشود. اگرچه چنین شکنجههایی در زندان انجام میشود، ساواک با توجه به محبوبیت و اهمیت افراد که مانع زندانی کردن آنها میشد، در تلاش بود این نوع شکنجه را در بیرون از زندان نیز پیگیری کند. ابوالحسن ابتهاج، رئیس بانک ملی ایران (1321-1329)، مدیرعامل سازمان برنامه (1333-1337) و مؤسس بانک خصوصی، در خاطرات خود با بیان وضعیت ساواک و تلاش این نهاد برای شکنجه سفید در داخل و خارجِ زندان، نکات ماروین زونیس در کتاب «نخبگان سیاسی ایران» را تایید کرده است.
به عقیده زونیس و ابتهاج، رژیم شاه، از تحمل کسانی که آنان را «مخالفان» خود میدانست، سر باز میزد؛ نتیجه اینکه فعالان جذبنشده یا جذبنشدنی در دستگاه از طرف رژیم تحتفشار دائم قرار میگرفتند. در این شرایط، مخالفان راه چندانی نداشتند و اغلب یا روحیه خود را بهطورکلی از دست میدهند یا از سیاست دست میشستند. درعینحال، توقیف موقت به اتهام فساد ازجمله روشهای نشان دادن «عدم رضایت همایونی» محسوب میشد؛ حالآنکه اتهامشان درواقع ماهیتی سیاسی داشت.
ابتهاج مدتی بعد زندانی شد، اما پس از اثبات نشدن اتهاماتش، از زندان آزاد شد. اتهاماتی مانند «فساد مالی» و «اتلاف منابع اقتصادی» یکی از نمونههای اجرای «شکنجه سفید» بود. این اتهامات به دلیل سخنرانی ابتهاج در «کنفرانس بینالمللی صنایع» در سانفرانسیسکو و تأکید بر ضرورت برنامهریزی دولتی و وجود یک بخش خصوصی قوی در جوامع درحالتوسعه بهوجود آمده بود. وی برنامههای یکجانبه کمکهای اقتصادی در گذشته را نقد و اعلام کرده بود که کمکهای مالی یک کشور به کشور دیگر موجب میشود منابع مالی مزبور بر اساس ملاحظات نظامی و سیاسی خرج شوند و به کار توسعه نیایند که ایران در این زمینه نمونه خوبی است.
📚منبع:
موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران
iichs ir/News-6679/
.
🔰حضرت آیت الله کربلایی سید احمد نجفی:
هر آنکه پیرهن مهر تو به تن نکند
به صد کفن اگر آید به حشر، عریان است
.
هیچ راهی برای تصفیه نفس و رفع اشکالات باطنیه، جز اتصال به امام حسین علیه السلام نیست.
..
#حضرت_سیدالشهدا_صلوات_الله_علیه
#امام_حسین_علیهالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین انتخابات عربستان چه زمانی بود؟!
‼️ تحریف معیار #آزادی!
🔹 برشی از گفتگوی #حجت_الاسلام_راجی در برنامه جهانآرا
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشکل از پراید نیست!!!
♨️ حل مشکلات کشور با بهاء دادن به نیروی #جوان
⁉️ تانکهای جنگی با کیفیت، خودروهای شهری بی کیفیت! واقعا مشکل از کجاست؟
🔹 انتشار برشی از گفتگوی تلویزیونی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
منظومه فکری رهبری در موضوع تبلیغ و پاسخگویی
🔹 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی در موضوع #تبلیغ و پاسخگویی
♦️ صفحه ویراستی حجتالاسلامراجی
💢 نصب ویراستی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۰
کیهان بررسی کرد
💎✨بازخوانی خسارتهای برجام در هشتمین سالگرد امضای آن [برجام سند بردگی بردگان وفادار غرب و هنر گوساله های سامری یهود] - 1
در هشتمین سالروز امضای برجام، مروری داریم بر خسارت های هنگفتی که این توافق به کشور و مردم تحمیل کرد.
سرویس سیاسی-
23 تیرماه، هشتمین سالروز امضای قرارداد خسارت بار برجام بود. هشت سال پیش در چنین روزی، حسن روحانی رئیسجمهور سابق در گفت و گوی زنده تلویزیونی به مناسبت امضای برجام گفت: «عیدانه فراوان شد، تا باد چنین بادا... امروز به ملت شریف ایران اعلام میکنم که طبق این توافق، در روز اجرای توافق (دی ماه 94) تمامی تحریمها، حتی تحریم های تسلیحاتی، موشکی هم بهصورتی که در قطعنامه بوده، لغو خواهد شد. تمام تحریم های اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها بالمره (یکباره) لغو خواهد شد و نه تعلیق... امروز روزی است که قدرتهای بزرگ اعلام کردهاند همه تحریمها برداشته و همه قطعنامههای ظالمانه لغو و شرایط عادی و معمولی در روابط با ایران آغاز خواهد شد. امروز یک پایان و آغاز است. پایانی برای ظلمها و اتهامهای غلط و نابجا نسبت به ملت بزرگ ایران و آغازی برای روند جدید در شروع همکاریهای جدید در جهان. نقد دلسوزانه آزاد است، اما اجازه نمیدهم کسی بخواهد با دروغی و اتهامی و سخن ناروایی به امید مردم برای آینده درخشان این کشور، امید مردم برای رونق اقتصادی و امید مردم برای صلح و امنیت در کشور ما و منطقه و به اعتمادشان صدمه بزند.»
🌐فتحالفتوح دیپلماسی ایران!
روزنامه های زنجیرهای در روز 24 تیرماه با هیاهوی فراوان به تعریف و تمجید از برجام پرداختند. این روزنامهها با تیترهایی همچون «فتحالفتوح دیپلماسی ایران»، «کلید چرخید، ایران خندید»، «انفجار اتمی، بدون بمب»، «خورشید درخشان شد»، «آغاز عصر ایرانی»، «انفجار امید»، «پیروزی بدون جنگ»، «حصر ایران شکست»، «خجسته باد این پیروزی»، «مُهر تدبیر بر پیشانی تحریم»، «توافق قهرمانانه ایران»، «ظریف گل زد، ایران خندید»، «ایران بر قله توافق»، «توافق قهرمانانه ایران»، «غروب تحریم، ساحل توافق» و...از برجام استقبال کردند.
♦️محمدجواد ظریف، وزیر سابق امور خارجه نیز 23 تیر در کنفرانس خبری گفت: «هیچ یک از برنامه های ما متوقف نشده و تحریمها برداشته میشوند، برخی محدودیتها باقی خواهند ماند که این نیز میتواند به عنوان یک فرصت مورد استفاده قرار گیرد... در این روز توافق اجرا میشود. در همان روز همه کشورها مقررات لغو تحریمها را امضا خواهند کرد... هم بحث همزمانی و هم بحث تحریمها و متناظر بودن اقدامات مسائلی هستند که ما در برجام درباره آنها دقت بسیاری کردهایم... بعد از اجرایی شدن توافق دیگر تحریم اقتصادی وجود ندارد و تمام دارایی های ایران آزاد خواهد شد.»
💮🔅تمام تحریمها به واسطه برجام لغو خواهد شد!
مقامات ارشد دولت و رسانههای زنجیرهای و مدعیان اصلاحات تمامی امور کشور، حتی آب خوردن مردم را به برجام گره زده و مدعی شدند که با امضای این توافق، تمام مشکلات کشور رفع خواهد شد.
♦️در همین رابطه، حسن روحانی گفته بود: «تحریم های ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید و مشکل محیط زیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود، منابع آبی زیاد شده و بانکها احیا شوند.»
♦️اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور در دولت قبل نیز در همان مقطع گفته بود: «دولت میتواند در دوران پسا تحریم با برنامه ریزی جدی، انبوهی از سرمایه را وارد کشور کند.»
🔹محمد جواد ظریف، وزیر سابق امور خارجه (شهریور ۹۴ در کمیسیون برجام) گفته بود: «کل تحریم های اقتصادی، مالی و پولی اتحادیه اروپا، کل تحریمهای ایالات متحده که بر شخصیتهای غیرآمریکایی اعمال میشود از روز اجرا لغو خواهد شد، علاوهبر آن تحریم ۳۵ ساله هواپیمایی نیز لغو میشود». ظریف پیش از آن با اشاره به توافق هستهای گفته بود: «تمام تحریمها لغو خواهد شد.»
🔸عباس عراقچی، معاون سابق وزیر خارجه نیز تاکید کرده بود: «تمامی تحریم ها لغو میشوند و نه تعلیق».
دیگر مقامات ارشد دولت قبل و فعالین مدعی اصلاحات نیز تاکید کرده بودند که «با امضای توافق، سرمایه خارجی به کشور سرازیر میشود» و « سال ۹۴ اقتصاد ایران بعد از توافق هستهای شکوفا خواهد شد» و «بعد از توافق منتظر رشد اقتصادی، کاهش تورم و خروج از رکود باشید» و «با لغو تحریمها مشکل عدم استطاعت مالی جوانان برای ازدواج برطرف شده و کارهای عمرانی نیز با سرعت بیشتری انجام میشود.»
🔻امضای هر توافق، بهتر از عدم توافق!
و اما مذاکرات هستهای در دولت روحانی درست از زمانی منحرف شد که برخی تصمیم گیران و تصمیم سازان با بیتوجهی به خطوط قرمز، به نفس مذاکره و توافق موضوعیت بخشیدند و اعتماد مطلق به آمریکا داشتند. 💢ادامه دارد💢
بازخوانی خسارتهای برجام در هشتمین سالگرد امضای آن [برجام سند بردگی بردگان وفادار غرب و هنر گوساله های سامری یهود] - 2
در شهریور ۹۳ و در میانه مذاکرات هستهای ایران و ۱+۵، ظریف در مصاحبه با رادیو «انپیآر» آمریکا در اظهارنظری عجیب گفت: «رسیدن به هر نوع توافقی، بهتر از عدم توافق است»!
این اظهارنظر عجیب از سوی ظریف در حالی بود که در سوی مقابل، «جان کری» وزیر خارجه وقت آمریکا در مصاحبه با سیانان گفته بود: «من بارها اعلام کردهام توافق نکردن بهتر از توافق بد است».
تعبیری که رسانههای خارجی و ضد انقلاب از اظهارات ظریف داشتند، جالب توجه بود. این رسانهها پیام چنین کمپینی را نیاز شدید ایران به توافق ولو به هر قیمتی قلمداد کردند.
❤️رهبر معظم انقلاب- بهمن ۹۳- در دیدار فرماندهان نیروی هوایی ارتش فرمودند: «من همینجا این را بگویم: اولاً بنده با توافقی که بتواند انجام بگیرد موافقم؛ البته توافق بد نه. آمریکاییها مکرر تکرار میکنند و میگویند «ما معتقدیم که توافق نکردن، بهتر از توافق بد کردن است»؛ بله، ما هم همین عقیده را داریم؛ ما هم معتقدیم که توافق نکردن، بهتر است از توافق بد، توافقی که به ضرر منافع ملی است، توافقی که موجب تحقیر ملت بزرگ و با عظمت ایران است.»
♦️اجرای توافق به صورت یکطرفه، نامتوازن و غیرهمزمان در ۲ ماه!
در سال ۹۴ تیم مذاکره کننده به ریاست ظریف در اقدامی عجیب و نامتعارف پذیرفت که ایران به صورت پیشدستانه تعهدات خود را اجرا کند و پس از پایان تعهدات ایران، طرف مقابل از جمله آمریکا اجرای تعهدات خود را آغاز کند!
بر همین اساس ویژگیهای بدیهی یک توافق بینالمللی از جمله توازن در اجرای تعهدات، همزمانی اجرای تعهدات، ضمانت اجرا و مکانیسم شکایت، پیشبینی عهد شکنی طرف مقابل و دریافت خسارت از طرف عهد شکن به هیچ عنوان در برجام رعایت نشد!
دولت روحانی در مدت حدود ۲ ماه تمامی تعهدات خود را به صورت شتابزده و یک طرفه انجام داد. شتابزدگی دولت حتی تعجب رسانه های خارجی را نیز در پی داشت.
بر همین اساس ۱۲ هزار سانتریفیوژ از چرخش ایستاد، در قلب راکتور اراک بتنریزی شد، ۹۷۰۰ کیلو از ۱۰ هزار کیلوگرم ذخایر اورانیوم غنی شده از کشور خارج شد و حتی تحقیق و توسعه نیز متوقف شد!
پس از آن، روز اجرای تعهدات طرف مقابل آغاز شد. آمریکا در اولین روز اجرای تعهدات ۱+۵، برجام را نقض و تحریم های جدید ضدایرانی را تصویب کرد! پس از آن نیز برجام بارها و بارها توسط دولت اوباما و سپس دولت ترامپ به صورت فاحش نقض شد و آمریکا هیچ گاه تعهدات خود را اجرا نکرد.
این در حالی بود که❤️ رهبر معظم انقلاب- ۲ تیر ۹۴- در دیدار سران قوا و مسئولان و مدیران ارشد نظام با تاکید بر لزوم همزمانی و توازن تعهدات فرمودند: «لغو تحریمها نباید به اجرای تعهدات ایران منوط شود نگویند شما تعهدات را انجام دهید بعد آژانس گواهی دهد تا تحریم ها لغو شود ما این مسئله را مطلقاً قبول نداریم. اجرائیات لغو تحریمها نیز باید با اجرائیات تعهدات ایران متناظر باشد».
❤️✨رهبر معظم انقلاب- ۹ آذر ۹۵- در دیدار فرماندهان نیروی دریایی ارتش فرمودند: «مشکلات موجود در مسئله توافق هستهای، به خاطر عجله در زودتر به سرانجام رساندن توافق است... در مذاکرات هستهای بحث های فراوانی راجع به تحریم ها شد اما اکنون در کنگره آمریکا، مسئله تمدید تحریمها را مطرح میکنیم. وقتی عجله داریم که کار را زودتر تمام کنیم، از جزئیات غفلت میکنیم که موجب ایجاد رخنه و نقطه سلبی در آن کار میشود».
💮امضای مقام آمریکایی تضمین است!
روزنامه زنجیرهای شرق- ۱ دی ۹۴- در تیتر اصلی نوشت: «اطمینان تهران از اجرای برجام، امضای کری تضمین است».
در متن این گزارش آمده بود: «به دنبال اعتراض ظریف [به قانون محدودیت ویزا که نقض برجام از سوی آمریکا بود] جان کری، وزیر خارجه آمریکا، در نامهای خطاب به ظریف نوشت این قانون به هیچ وجه مانع ما نمیشود که تعهدات خود طبق برجام را اجرا کنیم... عراقچی-۳۰ آذر ۹۴- تأکید کرد که این نامه، امضای وزیر خارجه آمریکا را دارد و اجرای موفق برجام را تضمین کرده است. وی تأکید کرد: آنچه برای ما مهم است این است که برجام در مرحله اجرا با هیچ گونه خدشه و صدمهای مواجه نشود، آقای کری این تضمین را بهعنوان وزیر خارجه آمریکا به صورت کتبی با امضای رسمی داده است»!
این تیتر بارها به عنوان نماد سهل اندیشی طیف مدعی اصلاحات و دستگاه دیپلماسی دولت قبل در موضوع برجام و مواجهه با کشورهای سلطهگر غربی معرفی شد. علاوه بر این مقامات ارشد دولت روحانی بدون توجه به خوی سلطه گری آمریکا و فریبکاری مقامات این کشور، مدعی شدند که باراک اوباما - رئیس جمهور سابق این کشور- فردی مؤدب و باهوش است!
💢ادامه دارد💢
بازخوانی خسارتهای برجام در هشتمین سالگرد امضای آن [برجام سند بردگی بردگان وفادار غرب و هنر گوساله های سامری یهود] - 3
❤️🌼رهبر معظم انقلاب- ۱۹ بهمن ۹۷- در دیدار همافران ارتش فرمودند: «درباره آمریکا هم از چند سال قبل و در مذاکرات هستهای، هم در جلسات خصوصی و هم در جلسات عمومی مکرر به مسئولان می گفتم به آمریکاییها اعتمادی ندارم و شما هم به قول و حرف و لبخند و امضای آنها اعتماد نکنید. اکنون نتیجه این شده است مسئولانی که آن روزها مذاکره میکردند، خودشان میگویند آمریکا غیر قابل اعتماد است. باید از اول این را تشخیص میدادند و بر این مبنا حرکت میکردند».
✔️🔸وقتی ظریف متن برجام را نخوانده، امضاء کرد
تیم ضعیف مذاکره کننده هستهای در دولت یازدهم به ریاست ظریف با اهمال در متن برجام و سستی در شناخت اهمیت واژگان در فرهنگ های مختلف، لطمات جبران ناپذیری به منافع ملی وارد کرد.
✔️✨«وندی شرمن» عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای آمریکا- فروردین ۹۶- در اندیشکده وودرو ویلسون و در حضور «کاترین اشتون» با تمسخر درباره توافق هستهای گفته بود: «اعضای 1+ 5 و اتحادیه اروپا توافق کردند که (با پوزخند) تحریم های هستهای را «موقتاً متوقف کنند»، «lift» لغتی است که در زبان انگلیسی به معنی (معلق نگاه داشتن و یا موقتاً متوقف کردن) است اما طرف ایرانی «lift» را به معنی «پایان دادن و خاتمه دادن ترجمه میکرد» و به همین دلیل هم ما از این لغت استفاده کردیم».
✔️🔻«احمد توکلی» نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیش از این گفته بود: «سه شنبه ۳۰ تیر ۹۴ آقای دکتر ظریف به مجلس آمد و گزارشی از برجام و حواشی آن، از جمله قطعنامه ۲۲۳۱ تقدیم مجلس کرد. چهار سؤال نوشتم و برای رئیس جلسه، آقای لاریجانی فرستادم... از جمله پرسیدم در حالی که لااقل ۴ بار لفظ تعلیق صراحتاً در برجام آمده است چرا آقای وزیر چند بار با تأکید گفتند تمام تحریم ها لغو شده است؟ با کمال تعجب وزیر محترم در پاسخ گفت: «اصلاً تعلیق هیچ جا نیامده، در هیچ جای برجام تعلیق نیامده، هر کس تعلیق ترجمه کرده اشتباه کرده، هیچ جای برجام تعلیق نیامده. کلمه تعلیق وجود ندارد. لغو کرد... لغو، تمام شد.» من کلمه انگلیسی suspend را در متن برجام با ماژیک برجسته کردم و چون خودم منتظر اجازه اخطار بودم، از آقای دکتر نجابت خواهش کردم برود آنها را به دکتر لاریجانی نشان دهد. لاریجانی که مطمئن شد، به نجابت گفت برو به ظریف نشان بده. آقای دکتر ظریف در واکنش به دکتر نجابت گفت من ندیده بودم! عذر بدتر از گناه»!
✔️🔅ظریف: آمریکا از برجام خارج نمیشود!
«محمدجواد ظریف» در تابستان ۹۴ در نشست بررسی برجام در شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد: «به شما اطمینان میدهم آمریکا نمیتواند از برجام خارج شود»!
✔️🔅اما آمریکا در ۱۸ اردیبهشت ۹۷ بدون هیچ هزینهای از برجام خارج شد.
کارشناسان تاکید داشتند که برجام به لحاظ حقوقی حتی یک Gentleman agreement هم نیست و صرفاً یک Deal است. به همین خاطر تیم حقوقی ایران عملاً امکان استفاده از آن را در شکایت علیه آمریکا نداشت و ناچار به عهدنامه مودت استناد کرد.
✔️🔅یک سؤال: به نظر شما، اینکه با اطمینان بگوییم که واشنگتن از برجام خارج نمی شود، مصداق اعتماد بلاوجه به آمریکا نیست؟!
♦️🔅تضمین روحانی به مقام اروپایی!
روزنامه نیویورک تایمز تیر ماه ۱۳۹۴، برجام را موفقیت بزرگ دولت اوباما با «غلاف خالی از اسلحه» خواند. روند نامتوازن برجام، دولت اوباما را به طمع انداخت تا پس از گرفتن امتیازات نقد، تحریم ها را برخلاف تعهدش گسترش دهد. انفعال دولت روحانی همچنین، به ترامپ جرأت داد تا با خروج از توافق، گروکشی بیشتری انجام دهد. فدریکا موگرینی میگوید روحانی به او اطمینان داد که حتی در صورت خروج آمریکا، در توافق بماند و تعهداتش را انجام دهد. ترامپ تصور میکرد با فشار جدید، دولت ایران پای مذاکرات میرود و امتیازات بیشتری میدهد.
♦️✨ادامه اجرای تعهدات برجامی علیرغم نقض فاحش برجام توسط آمریکا
در بخشی از نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به روحانی- مهر ۹۴- تاکید شده بود: «در سراسر دورهی هشت ساله، وضع هر گونه تحریم در هر سطح و به هر بهانهای (از جمله بهانه های تکراری و خود ساخته تروریسم و حقوق بشر) توسّط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظّف است طبق بند ۳ مصوّبه مجلس، اقدامهای لازم را انجام دهد و فعّالیّت های برجام را متوقّف کند».
💢ادامه دارد💢