eitaa logo
اقتدار ولایی
993 دنبال‌کننده
15هزار عکس
21.5هزار ویدیو
249 فایل
مباحث سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی تاریخی ادبیات فارسی و تفسیر و احادیث اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قاضی‌زاده هاشمی: برای رشد ۸ درصدی نیازمند سرمایه‌گذاری ۲۵ میلیارد دلاری هستیم و جدی‌ترین کاری که باید انجام دهیم اجرای کامل قانون هدفمندی یارانه‌هاست 🔹جوری صحبت نکنیم که دنیا انگار از امروز شروع شده و نباید بدون اینکه نقش خودمان در گذشته را بگوییم از گذشته حرف بزنیم. 🔹وعده‌دادن‌ها باعث می‌شود که مردم همه‌چیز را باور کنند و اگر وعده عملی نشود مردم از صندوق رای ناامید می‌شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: مهم‌ترین وظیفه رئیس‌جمهور تحول در اقتصاد است 🔹رئیس‌جمهور باید به گونه‌ای انتخاب شود که ضامن حل مشکلات باشد. در دهه نود روزگاری سختی را گذراندیم. از رشد نقدینگی تا کرونا. 🔹برنامهٔ هفتم برنامهٔ مشترک مجلس و دولت سیزدهم بود و تنها میثاق ملی کشور است. 🔹نقاط قوت دولت شهید رئیسی را تقویت و نقاط ضعف را باید برطرف کنیم. 🔹در دولت من حقوق متناسب با تورم و رشد اقتصادی افزایش خواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: با این نیروها و با این کارشناسان فعلی، برنامۀ هفتم توسعه قابل اجرا نیست 🔹اگر نتوانیم انسجام داخلی و مشارکت همۀ گروه‌های سیاسی را در جریان اجرای برنامه‌ها فراهم کنیم برنامه درست اجرا نخواهد شد. 🔹دولت همراه کارشناسان باید برنامۀ درستی را تنظیم کند و مجددا اهداف را بازنگری کند.
🔴 پزشکیان میگه اینجوری نمیشه رشد ۸ درصدی اقتصاد محقق بشه باید بریم سراغ سرمایه‌گذاری خارجی و آشتی با دنیا!!!! 🔻جلیلی به سوال ایراد وارد کرد. میگه حتما باید ۸ درصد تحقق پیدا کنه، با فناوری و توجه به نیروی انسانی جلیلی خیلی علمی داره به سوال جواب میده و شرط موفقیت برنامه رو شناخت فرصت های کشور می‌دونه یکی هم زد به پزشکیان و سرمایه‌گذاری صرف رو قبول نداره میگه مشارکت همه مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جلیلی: رشد ۸ درصدیِ اقتصاد امروز یک ضرورت است و مردم باید بتوانند انتخاب کنند چه کسی می‌تواند آن را به بهترین شکل محقق کند 🔹اینکه رشد را منوط به سرمایه کنیم ناقص است؛ رشد عوامل مختلفی دارد که سرمایه هم یکی از آن‌هاست؛ اما مدیریت این سرمایه مهم‌تر است. 🔹اگر وفاق ملی ما این است که رشد ۸ درصدیِ اقتصاد داشته باشیم، باید ۴۸ برنامه‌ای که برنامهٔ هفتم توسعه از دولت خواسته را داشته باشیم. 🔹رشد ۸ درصدی به شرطی محقق می‌شود که از فردای انتخابات برای آن برنامه داشته باشیم و فرصت‌های کشور را بشناسیم.
پورمحمدی هم مسائل اقتصادی را به خارج گره زد.... حاج آقا پورمحمدی فقط یاد روحانی و دولت روحانی را زنده کرد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زاکانی: با ریال درآمد کسب می‌کنیم و دلاری خرج می‌کنیم 🔹مشکل اقتصادی ایران تحریم نیست بلکه تجویزهای اقتصادی آمریکاست. 🔹اولا باید تاکید بر ثبات اقتصاد بر اساس دلارزدایی اقتصاد و با تکیه بر پول ملی داشته باشیم. ثانیا جهش تولید، با تولید محصول‌محور را پیگیری کنیم. 🔹سوما حاکمیت مردم را در اقتصاد را باید بپذیریم. و نکتهٔ چهارم اینکه خلق ثروت را در دستور کار بگذاریم. 🔹 باید از اقتصاد دلار زدایی کرد. مشکل اقتصاد این است که مردم ریالی درآمد دارند اما با مسیری که ما تنظیم کردیم دلاری خرج می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پورمحمدی: حل مشکلات اقتصادی صرفا راهکار اقتصادی ندارد 🔹ما آمار و ارقام را می‌بینیم اما مردم روزمره درگیر مشکلات اقتصادی هستند. 🔹حمله به سفارتخانه‌ها برای ما تبعات دارد. ما در مسائل مختلف بین‌المللی هزینه می‌دهیم اما سودش را نمی‌بریم. 🔹باید با دنیا کار کنیم و نیازهای مردم را برطرف کنیم.
دور دوم مناظرات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاضی‌زاده: دست از مردم آزاری در بخش اقتصاد برداریم قاضی زاده هاشمی در دور دوم پاسخ به سوالات: 🔹حرفهای کلی باز شنیدیم همانطور که حدس می زدم. حرفهایی که قبلا‌ً هم شنیده شده ولی در عمل یک دهه برای ما اقتصاد منفی و رشد منفی ایجاد کرده است. 🔹تصمیمات اشتباه ما را هزینه اش را مردم می پردازند و خانواده های ما. من اسم دولت را دولت خانواده گذاشتم چون هزینه اشتباهات را خانواده ها می پردازند و سفره ایرانی ها کوچکتر می شود. 🔹بیش از ۱۱ میلیون نفر مجرد داریم؛ حجم طلاق زیاد شده است.من در دولت خانواده به مسئله جزئی می پردازم که هر تصمیمی که میگیریم به صورت عینی اثرش بر خانواده چه خواهد بود؟ 🔹خواهشم این است که دوستان به جای اینکه باز نسخه های قبلا ارائه شده را بگویند که نتیجه بدش را هم یک دهه پس دادیم از گفتنش بپرهیزند. 🔹ما اول از داخل باید شروع کنیم؛ اقتصاد ما باید پیش بینی پذیر شود. بخش خصوصی باید شریک راهبردی ما شود. دولت باید جایی وارد شود که بخش خصوصی وارد نشده. 🔹هر روز نباید از جیب صادرکننده بزنیم و یک روز گوجه را ممنوع کنیم و یک روز کالای دیگر را. 🔹دست از مردم آزاری در بخش اقتصاد برداریم؛ مثل برخی مسائل گمرک و مالیات و... کارهای خیلی خوبی در دولت آقای شهید رئیسی در این مسائل صورت گرفت. 🔹خام فروشی را باید درست کنیم؛ به جای صدور نفت خام، فرآورده تولید کنیم و اشتغال و ارزش افزوده ایجاد کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: ۱۷.۵ درصد از نفت ما هدر می‌رود قالیباف در دوم پاسخ به سوالات: 🔹دکتر پزشکیان گفتند انسجام، من این را قبول دارم؛, آقای پورمحمدی گفت فقط اقتصاد نیست فرهنگ هم هست، حتما این درست است. به همین خاطر می گوییم وقتی حرف از سرمایه گذاری می زنیم، یک بخشی سرمایه گذاری و یک بخش بهره وری است. 🔹پنجاه درصد رشد های ۹ درصدی در برخی کشورها از بهره وری حاصل شده است. از مدیریت صحیح استفاده شده است. رئیس جمهوری که قابلیت این را داشته باشد. از ظرفیت اندیشمندان و متخصصان استفاده شود. 🔹بهره وری می تواند نیمی از این هشت درصد را بسازد. معتقدم اگر انسجام نداشته باشیم نمی شود. 🔹برنامه تبدیل به سند ملی شده است؛, حتما ممکن است اشکالاتی هم داشته باشد. مهمترین موضوع برنامه هفتم خانواده محوری است. سبد خانوار در همه ابعادش. 🔹ویژگی برنامه هفتم این است که ماده ۱۱۸ پیش بینی شده شورای راهبری هرجا اشکالی دید کمیته ای پیش بینی شده که اصلاح کنند. ولی بدانیم قانون هست و باید اجرایش کنیم نه اینکه بگذاریمش کنار. بگذاریم کنار یعنی برویم سمت بهانه جویی. 🔹۱۷ و نیم درصد از ۹ میلیون بشکه هدر می رود. ما از این انرژی در حوزه پتروشیمی که درآمدی قریب به ۲۰ میلیار داریم، فقط ۷ و نیم درصدش را استفاده میکنیم. 🔹ما اقتصاد را پیش بینی پذیر نکردیم و اینکه تصمیمات سیاستی و قاعده گذاری غلط داریم. همین ۴۸ ساعت گذشته یک وزارتخانه یک تصمیمی گرفته که با آن سرمایه می تواند فرار کند. نباید اینطور باشد.
پزشکیان راه حل ارائه نداد فقط سخنان عوام پسند زد... پزشکیان فقط داره میگه رابطه خارجی همه چیزو درست میکنه سلام به دولت سوم روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان:امکان ندارد با این تحریم‌ها یک شریک تجاریِ درست در دنیا داشته باشیم. 🔹بعد از جنگ جهانی هیچ کشوری بدون رشد صادرات رشد اقتصادی نداشته است. 🔹خرید ماشین‌های دست‌دوم خارجی برای ما افتخار شده. 🔹اینکه بگوییم تحریم را دور می‌زنیم فاجعه است. 🔹با تکنولوژی‌های غلط مخازن زیرزمینی را از دست می‌دهیم. 🔹رشد تورم ۴۰ درصدی است، اما افزایش حقوق‌ها ۲۰ درصدی.
زاکانی : مردم عزیز ما میتوانیم. صحبت های نا امید کننده ای که مطرح شد شما را نا امید نکند.
شلیک زاکانی به پزشکیان 😂😂
زاکانی خطاب به پزشکیان: آقای پزشکیان آخر حرفاش گفت نمیتونیم، اگه نمیتونید چرا اومدید ثبت نام کردید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جلیلی: چرا باید سرمایهٔ ملت پرتی داشته باشد 🔹در همین برنامهٔ هفتم موضوع میترینگ را دنبال کردیم و مجلس هم زحمت کشیدند. می‌گفتند در درآمدهایی که دارید طبیعی است که ۳ تا ۴ درصد پرتی داشته باشد. چرا چند میلیارد دلار سرمایهٔ مردم پرتی داشته باشد. 🔹باید اولویت در موضوع اقتصاد داشته باشیم. ما ظرفیت دانشگاه‌ها را داریم اما چه ماموریتی برایشان ایجاد کرده‌ایم؟ اگر فرصت‌ها را نبینیم موفقیت به‌دست نخواهد آمد.
پورمحمدی خوب نقد می‌کنه فقط مشکل اینجاست که خودش در معرض نقده.
پورمحمدی عقب نشینی کرد و گفت تحریم ها غلطی نکرد چون کشور ما قوی بود شلیک تانک ها اثر دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پورمحمدی: کارهای بزرگی انجام داده‌ایم اما باید نقاط ضعف را هم ببینیم 🔹مشکل فقط مجریان هستند؟ شاید برنامه‌ها مشکل دارند. واقعا ۸ درصد قابل اجراست؟ شاید برنامه قابل اجرا نیست. 🔹یک مجلس و یک دولت برنامه می‌نویسد و یک دولت با شعارهای متفاوت باید اجرا کند؟ 🔹تا اعتماد نسازیم، مردم سرمایه‌گذاریم نمی‌کنند و رشد اقتصادی نخواهیم داشت. نمی‌شود خوشبینانه با مسائل برخورد کرد. 🔹توانمندی ملی باعث شد در مقابل تحریم فلج‌کننده دوام بیاوریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زاکانی: مردم عزیز ما می‌توانیم، صحبت‌های ناامیدکنندۀ برخی شما را ناامید نکند 🔺اصل نقدینگی مفید است، مهم این است که نقدینگی سرگردان نشود و جای مناسب سرمایه‌گذاری شود. 🔺آقای پزشکیان همه‌چیز را به همه‌چیز گره زدند و آخر هم گفتند نمی‌توانیم. مردم الان اطلاعات و آمار دستشان است. ترکیه هم عضو ناتو است و هم اف.ای.تی.اف تصویب کرده اما ۷۰درصد تورم دارد و ارزش پولش هم افت کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوالات نوبت دوم از نامزدها ✅ سخنرانی های استاد رائفی پور 👇 @aliakbareraefipour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: تحریم حتما در اقتصاد تاثیر دارد 🔹برای رسیدن به رشد ۸ درصدی در اقتصاد، از نظر من بهره‌وری نسبت به سرمایه‌گذاری اولویت دارد. ۱۰۴ میلیارد دلار سالانه در حوزهٔ بهره‌برداری پِرت داریم. 🔹دکتر پزشکیان به درستی درمورد خودروی دست‌دوم گفتند. پارسال ۸ میلیارد ارز برای خودرو هزینه کردیم اما چه خودرویی تحویل دادیم؟ مردم و دولت هر دو ناراحتند. 🔹چیزی که آقای زاکانی دربارهٔ نقدینگی گفتند کاملا درست است اما بدانیم که به کیفیت آن کار داریم نه کمیت. نقدینگی الان که حدود ۱۰۰۰ همت است از کمان برنامه‌ریزی خارج شده است. 🔹همهٔ دستگاه‌های دولتی یک‌طرف، دستگاه دیپلماسی یک‌طرف. دستگاه دیپلماسی باید لغو تحریم‌ها را دنبال کند. •┈••✾🍃🌼🌺🌼🍃✾••┈• 🖌: قالیباف هم می خواهد مثل حسن روحانی اما اینبار گام به گام تحریم ها را رفع کند
: پورمحمدی میگه چرا برنامه فلان اجرا نشد. چون اون دولت اعتقادی به برنامه نداشت