#اطلاعیه_
با سلام و احترام
به اطلاعیه مهدی یاوران عزیز می رساند فردا یکشنبه ۱۲ آبان، کلاس مقدماتی معارف مهدوی و کلاس اخلاق منتظران برگزار خواهد شد.
با تشکر
@Etr_Meshkat
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
#پیمان_منتظران_بیعت_یاران
قسمت اول
روزی امیر مؤمنان علیه السلام مشغول خطبه بودند که ذکری از مهدی علیه السلام و یاران ایشان و نامهای آنان فرمودند. ابو خالد حلبی (و شاید ابو خالد کابلی) به امام عرض کرد: ای امیرمؤمنان! ایشان را برای ما توصیف فرما.
امام علی علیه السلام فرمود:
«آگاه باشید که او شبیه ترین مردم به رسول خداصلی الله علیه وآله است، از جهت آفرینش و اخلاق و زیبایی! آیا میخواهید یاران او و تعدادشان را برایتان بیان کنم؟ »
عرض کردیم: بفرمایید، ای امیرمؤمنان!
حضرت نیز از فرمایش پیامبر خداصلی الله علیه وآله و این که از آن حضرت شنیدم، ابتدا در مورد تعداد یاران مهدی علیه السلام و این که هر کدام از چه شهری هستند و از هر شهری چند نفر هستند مفصّل بیان فرمود، تا این که به ۳۱۳ نفر رسیدند.
آن گاه به بیان ویژگی یاران امام زمان علیه السلام پرداخته، ایشان را چنین وصف کردند:
«گویا آنان را میبینم که قیافه و ظاهری همانند دارند، قد و اندازه یکی، جمال و زیبایی یکی، با پوششی واحد، مثل این که گمشده ای دارند که دنبال آن میگردند؛ همچنان حیران و سرگردان و متفکر هستند که مردی از پشت کعبه به سوی ایشان میآید که از نظر خلقت و اخلاق و زیبایی، شبیه ترین فرد به رسول خداست.
این گروه به وی میگویند: آیا تو مهدی هستی؟
اینجاست که حضرت ظهور خود را اعلان میکنند و میفرمایند:
«آری منم مهدی»!
سپس به ایشان میفرماید:
بر چهل ویژگی و خصلت با من بیعت کنید، من هم ده شرط به شما میسپارم».
احنف میگوید که به امام علی علیه السلام عرض کردم: ای مولای من! آن چهل خصلت چیست؟
امیرمؤمنان علیه السلام شروع به شمارش و بیان بندهای تعهدنامه کرده و چنین فرمودند:
ادامه دارد...
@Etr_Meshkat
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
"یا فتاح"
در این شنبه شـ🌟ـب بسویت می آییم با
📗دعای فرج و
📘دعای سلامتی امام زمان(عج)
♦️به نیابت ازطرف
❀حضرت محمد(ص)
همه انبیاء،شهدا و ملائكة المقربین
علیهم السلام❀
@Etr_Meshkat
#سلام_مولای_من🌟
#سلام_پدرمهربانم✨
به انتظارلبخندی نشسته ایم
که عطرش دنیارا بهشت میکند!
پای هر گلـی که میرسیم
عطرنگاهت را بو میکشیم
اما هیچ گلی
عطرنگـاه تو را ندارد😔
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_و_ولایت
سوره ی انشراح
فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَبْ (۷) وَإِلَي رَبِّكَ فَارْغَبْ (۸)»
از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام روایت شده است كه ایشان - در حدیثی طولانی- فرمود: خداوند جَلّ ذِكرُه فرمود: «فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَبْ، وَإِلَی رَبِّكَ فَارْغَبْ» چون فراغت یافتی، بیرقت را برافراز و وصیّ خود را اعلان كن و آشكارا آنان را از برتری او آگاه ساز. آن گاه رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم سه مرتبه فرمود: هر كه من مولای اویم، پس حضرت علی علیه السلام مولای اوست، خداوندا! دوست بدار كسی را كه حضرت علی علیه السلام را دوست دارد و دشمن بدار كسی را كه حضرت علی علیه السلام را دشمن میدارد.
-کافی.ج۱.ص۲۳۳
@Etr_Meshkat
#ایام_محسنیه
قسمت:3⃣
✅به دلایل زیر در هجوم اول محسن(ع) شهید نشده و پس از یک ماه این اتفاق افتاده است
دلیل اول: با توجه به حدیث امام صادق(ع) که حضرت زهرا(س) پس از مضروب شدن دچار مریضی شدید شدند نشان از آن دارد که بعضی از تحرکات اجتماعی حضرت زهرا(س) قبل از مضروب شدن اتفاق افتاده است.
بنابراین خطبه فدکیه حضرت زهرا(س)قبل از هجومی بوده که منجر به شهادت حضرت محسن(ع) شده است چون نحوه حرکت ایشان به مسجد نشان از عدم بیماری ایشان دارد.
✅ابن ابی الحدید در توصيف چگونگي آمدن حضرت فاطمه(س) به مسجد براي ايراد خطبه فدكيه آورده است كه آن حضرت با پوشش كامل در ميان جمعي از زنان در حالي كه چادرش بر اثر بلندي به زير پاهايش ميرفت و همچون رسول خدا(ص) راه ميرفت، به مسجد آمد. با توجه به اين تعبير كه: «ما تخرم من مشيه رسولالله؛ راه رفتنش هيچ تفاوتي با راه رفتن رسول خدا(ص) نداشت»، ميتوان چنين نتيجه گرفت كه تا هنگام ايراد خطبه، هنوز هجمهاي به خانه حضرت فاطمه(س) صورت نگرفته بود، زيرا در صورت حمله و مضروب شدنِ آن حضرت، نوعِ حركت او نميتواند معمولي باشد تا راوي آن را به راه رفتنِ رسول خدا(ص) تشبيه كند.
ادامه دارد...
@Etr_Meshkat
#غیبت_نگار
امروز ۴۱۹۲۴۶ روز است که عدالت در فراقت اشک ماتم می ریزد و کودکان اسیر غربتت این بقیه الله سر می دهند.
#مهدی_جان
درد بالاتر از این نیست ...
که غایب باشی
گله داریم از این ...
درد جدایی آقـ❤️ـا
همچنان منتظر و ...
چشم به راهت هستیم
عمرمان رفت ...
شما منجـ❤️ـی مایی آقا
#تعجیل در فرج مولا#پنج صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Etr_Meshkat
#تاریخ_نگار
#وقایع_ماه_ربیع_الاول
5ربيع الاول
وفات حضرت سكينه (عليها السلام)
حضرت سكينه (عليها السلام) دختر امام حسين (عليه السلام) 56 سال پس از واقعه كربلا، در شب پنجم ربيع الاول سال 117 ه در مدينه وفات كرد.
مادر ايشان حضرت رباب (عليها السلام) است كه با هم در واقعه كربلا حضور داشتند، و همواره با اسرا به كوفه و شام رفتند.
در صبح روز رحلتش محمد بن عبد الله (نفس زكيه) چهارصد دينار عطر و عود خريد و پيرامون تابوت آن حضرت در مجمره ها سوزانيد. خالد بن عبد الملك حاكم مدينه كه در نظر داشت با به تعويق افتادن تشييع جنازه بر اثر گرمى هوا به بدن مطهر جسارت شود، گفت : «صبر كنيد من براى نماز خواندن بر جنازه مى آيم». ولى نيامد. لذا جنازه مبارك آن حضرت تا شب دفن نشد. پس از آن حضرت سجاد (عليه السلام) - و به قولى يحيى بن حسن (عليه السلام) و به قولى محمد بن عبد لله نفس زكيه - بر جنازه آن حضرت نماز خواندند و آن حضرت را با احترام به خاك سپردند.
@Etr_Meshkat