❖ #خط_امام
❖ #بازخوانی_اصول_امام
ا▩═❖❖ॐॐॐ❖❖═▩ا
《اگر راه امام را گم کنیم یا فراموش کنیم یا خدای نکرده عمداً به کنار بگذاریم، ملّت ایران سیلی خواهد خورد. 》
〖❀〗امام خامنه ای (مدظله العالی)
📢📣به مناسبت دهه فجر از امروز با #بازخوانی_اصول_امام در کانال عطر مشکات همراه ما باشید.
@Etr_Meshkat
❖ #خط_امام
❖ #بازخوانی_اصول_امام
〖❀〗ایمان امام راحل به وعده الهی کشتی انقلاب را به ساحل رساند
〖❀〗رهبر معظم انقلاب در تبیین اصول اندیشههای امام خمینی(ره)، به ریشه اعتقادی رهبر فرزانه انقلاب اشاره کردند که و فرمودند ایشان به تحقق وعدههای الهی ایمان داشتند و هیچ اعتماد و اعتباری برای قدرتهای پوشالی و وعدههای آنها قائل نبودند. تبیین این دیدگاه برای نسل کنونی انقلاب، راهگشا و تمییز دهنده صره از ناصره است...
@Etr_Meshkat
💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊
قسمت چهاردهم
▪️سوگنامه یاس واپسین روزها
⚫️حضرت فاطمه(س)، همسر فداکار على(ع) و کوثر، امامت در سن جوانى به بستر بیمارى افتاد و به شوهر مظلومش على بن ابیطالب(ع) گفت: «پسر عموى مهربان! آثار و علایم مرگ را در خودم مشاهده مى نمایم. گمان مى کنم به زودى به پدرم ملحق گردم. مى خواهم وصیت کنم.» على(ع) در کنار بستر فاطمه(س) نشست و اطاق را خلوت کردند. فرمود: «اى دختر پیغمبر! آنچه مى خواهى وصیت کن و یقین داشته باش که به وصیت تو عمل خواهم کرد.» على(ع) بر چهره پژمرده و چشمهاى فرو رفته همسرش نگاه مىکرد و اشک می ریخت. فاطمه(س) برگشت و با دیدههاى فرو رفتهاش نگاهى به صورت غمناک شوهر مهربانش انداخت و فرمود: «پسر عمو! تا کنون در خانهات دروغ نگفته، مرتکب خیانت نشده ام، و هیچگاه از اوامر و دستوراتت تخلف نکردم.» امام على(ع) فرمود: «مقام خداشناسى و پرهیزکارى تو به قدرى عالى است که احتمال خلاف درباره ات نمى رود. به خدا سوگند! مفارقت و جدایى تو بر من بسیار گران است؛ اما چه کنم که مرگ را چارهاى نیست. به خدا قسم! مصیبتهاى مرا تازه کردى، مرگ نابهنگام تو حادثة دردناکى است، چه مصیبت دردناک و جانسوزى است؟ به خدا سوگند! این مصیبت جانکاه را هرگز فراموش نخواهم کرد و هیچ چیزى نمى تواند تسلىبخش من باشد.»
آنگاه ساعتی را با هم گریستند.احساسات و عواطف دو یار مهربان چنان تحریک شد که نتوانستند از گریه خوددارى کنند. به یاد زحمات طاقتفرسا و فداکاریها و گرفتاریهاى همدیگر ناله کردند. آنگاه که آرامتر شدند، على بن ابیطالب سر همسرش را در دامن گرفت و فرمود: هرچه مى خواهى وصیت کن که آنچه بفرمایى به عمل مى آورم. فاطمه(س) شروع به وصیت نمود و موضوعاتى را بیان فرمود. از جملة آن موضوعات مسئلة تجهیز و دفن خود بود که در این رابطه چنین فرمود: « مرا شبانه حنوط کن، غسل بده و کفن کن و شبانه بر من نماز بخوان و به خاک بسپار. اجازه نده اشخاصى که حقم را غصب کردند و اذیت و آزارم نمودند بر من نماز بخوانند و یا در تشییع جنازهام حاضر شوند.
💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊
@Etr_Meskhat
هدایت شده از |عطرمشکاتـــ
"یا فتاح"
در این شنبه شـ🌟ـب بسویت می آییم با
📗دعای فرج و
📘دعای سلامتی امام زمان(عج)
♦️به نیابت ازطرف
❀حضرت محمد(ص)
همه انبیاء،شهدا و ملائكة المقربین
علیهم السلام❀
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_ولایت
41حجر
«قَالَ هَذَا صِرَاطٌ عَلَيَّ مُسْتَقِيمٌ (۴۱)
[فرمود: اين راهى است راست (كه) به سوى من (منتهى مىشود) * در حقيقت تو را بر بندگان من تسلّطى نيست، مگر كسانى از گمراهان كه تو را پيروى كنند]
۱) امام صادق علیه السلام فرمود: «قَالَ هَذَا صِرَاطٌ عَلِیٍّ مُسْتَقِیمٌ» این راه مستقیم علی است.«۱»
۲) ابو الحسن محمد بن احمد بن علی بن حسین بن شاذان در «صد فضیلت امیر المؤمنین علیه السلام» چنین آورده است: فضیلت پنجاه و هشتم: جعفر بن محمد از پدرش از علی بن حسین علیه السلام از پدرش علیه السلام روایت كرده است كه عمر، نزد پیامبر صلی الله علیه و آله آمد و گفت: تو همیشه میگویی: ای علی! تو برای من همانند هارون برای موسی هستی، حال آن كه خدا نام هارون را در قرآن آورده است، اما نام علی را در قرآن نیاورده است؟ پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: ای تندخو! ای بادیه نشین! نشنیدهای كه میفرماید: «هَذَا صِرَاطٌ عَلِیٍّ مُسْتَقِیمٌ»«۲»
۱- كافی، ج ۱، ص ۳۵۱، ح ۶۳.
۲- مائة منقبة، ص ۱۶۰، ح ۸۵.
@Etr_Meshkat