#گناه_و_توبه (ج۴) - ۲
🔸مهمترین دریافتی که یک عبد، دوست دارد از مولا داشته باشد «امر و نهی» است. عبد از دریافت امر و نهی مولا لذت میبرد؛ چون وقتی مولا به او امر و نهی میکند، احساس میکند که مولا او را آدم حساب کرده است. وقتی عبد این دریافت را از مولا نداشته باشد، ناراحت میشود و میگوید «خدایا، تو دیگر من را حساب نکردی؟»
🔸اگر به جایی برسی که عاشق امر و نهی خدا بشوی، یعنی عاشق این هستی که خدا برایت مرز گناه تعیین کند، آنوقت به اینجا میرسی که مدام دوست داری بروی درِ خانۀ خدا و بگویی «خدایا من معذرت میخواهم؛ من نتوانستم دقیق اجرا کنم، ولی تو فرمانهایت را برای من ادامه بده...»
🔸وقتی حس عبودیت در انسان تقویت شود، مدام دنبال استغفار و عذرخواهی از خدا خواهد بود؛ این یکی از عوارض ذاتی حس عبودیت است؛ چون عبد همیشه خودش را مقابل مولا مقصر میداند و میگوید «خدایا! آنطور که باید، نتوانستم فرمان تو را اجرا کنم...»
🔸اولیاء خدا عیش و لذتشان به ذکر خداست «مَولایَ بِذِکرِکَ عاشَ قَلبی» میدانید اولیاء خدا وقتی میخواهند ذکر خدا کنند، چه میگویند؟ اکثرش «استغفار» است و از این کار، بهشدت لذت میبرند؛ نه اینکه فکر کنید رنج میبرند! نه؛ اولیاء خدا بدون گناه هم، استغفار میکنند، با طاعت هم استغفار میکنند که «خدایا ببخش؛ نتوانستم قشنگ اطاعت کنم» انگار درِ خانۀ خدا کاری جز استغفار و عذرخواهیکردن ندارند.
@Etr_Meshkat
#اطلاعیه
با سلام و ادب
به اطلاع می رساند به دلیل مشکلات فنی ،تاکنون قادر به بارگذاری صوت کلاس اخلاق منتظران (شیخ علی اصغر مظاهری ) نشده ایم.
به محض آماده شدن تقدیم می شود .
لطفا صبور باشید
با تشکر
روابط عمومی و امور رسانه
@Etr_Meshkat
#قرآن_خودمونی
0⃣3⃣خدایا کمک
تو زندگی روزایی هست که واقعا از همه جا گرفتاری و بدبختی میرسه. حتما برای شما هم پیش اومده. تو خونه مشکل پیدا میشه، سر کار گرفتاری پیش مییاد، تو خیابون دعوات میشه، یکی از اعضای خونواده مریض میشه و الی آخر. آدم واقعا نمی دونه چی کار باید بکنه، جز این که بپرسه چه وقت کمک خدا میرسه:
🌺مَتی نَصْرُ اللَّهِ 🌺
کمک خدا کی میرسد؟
(بخشی از آیه ۲۱۴ بقره)
@Etr_Meshkat
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴استاد رائفی پور
❌لباس تنگ نپوشید❌
امام حسین(ع):
لباس تنگ ذلت می اورد.
@Etr_Meshkat
4_6019132211322683979.mp3
2.98M
💖بخوان دعای سمات را کنار پردۀ اشک
💫که دانه دانۀ اشکت دُر و گوهر گردد
💖بخوان دعای سمات را که یار می آید
💫اگر دلت ز رَهِ اشتباه برگردد
🔮اللّهم عجل لولیک الفرج الساعه🔮
@Etr_Meshkat
28.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊صلوات منسوب به ابوالحسن ضراب اصفهانی
سیدابن طاووس از مولایمان مهدی(عج) روایت کرده:
هرگز این صلوات را ترک مکن زیرا خداوند مارا بر امرمهمی درباره این صلوات مطلع گردانیده است.
@Etr_Meshkat
#گناه_و_توبه (ج۵) - ۱
🔸اولاً چرا دین اینقدر نیاز به تبلیغ و تبیین دارد؟ ثانیاً چرا نسبت به دین بیش از هر مقولۀ دیگری در جامعۀ بشری؛ تمسخر و استهزاء انجام میگیرد؟ چرا بعضیها حرفهای دینی را مسخره میکنند و گاهی دینداران را نادان یا غیرعاقل تلقی میکنند؟
🔸پاسخ هر دو سؤال، این است که «دین یک امر عمیق است» چون دستورات دین برای انسان است و انسان یک موجود عمیق با نیازهای پیچیده و پنهان است که بسیاری از این نیازهای خودش را نمیبیند. لذا وقتی دین میخواهد به نیازهای پنهان انسان پاسخ دهد، بهسادگی درک نمیشود و نیاز به تبیین و تبلیغ دارد.
🔸دستورات دینی بسیار ژرف و پیچیده هستند لذا افراد سطحینگر و عقلهای اندک و کوچک، دستورات دین را نمیفهمند و ممکن است آنها را غیرعاقلانه تلقی کرده و حتی آنها را مضر به حال بشریت تشخیص بدهند! کمااینکه بعضیها روزه را مضر میدانستند!
🔸دین مقولۀ بسیار هوشمندانهای است لذا آدمهای باهوش دینداری میکنند. یکروزی خواهد رسید که در جامعۀ بشری هرکسی دینداری کند میگویند «عجب آدم باهوشی است!» و هر کسی بیدین باشد میگویند «عجب آدم نادانی است!» این کلام قرآن است: چه کسی از دین دور میشود، جز آدم نادان! (...إِلاَّ مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ؛ بقره/۱۳۰)
🔸دین چون حرفهای عمیق میزند، گاهی تنها میماند، مثل آدم عاقل که وقتی در میان جمعی از سفهاء قرار بگیرد، معمولاً تنها میماند و حرفش را نمیفهمند و حتی او را مسخره میکنند!
👤علیرضا پناهیان
@Etr_Meshkat