💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊
قسمت هفتم
⚫️سوگنامه یاس کبود فراق پدر
▪️به راستى أوج مصایب و محنتهاى حضرت فاطمه(س) از زمانى شروع شد که پیامبر اسلام(ص) به دیدار حق شتافت و آن بانوى گرامى غریب و تنها در کنار همسر وفادارش على(ع) آماج طعنه ها و کینه هایى قرار گرفت که از جنگهاى بدر، اُحد، حنین، احزاب و فتح مکّه نسبت به رسول اللّه(ص) و على(ع) بوجود آمده بود، و در زمان حیات رسول خدا(ص) در دلهاى مشرکان و منافقان مخفى مانده بود. زهراى أطهر(س) در مقابل تمام این نامهربانی ها صبر و بردبارى از خود نشان مى داد و در خلوت خود اشک غم جارى مى ساخت، به حدّى که در زمرة کسانى که بسیار گریه مى کردند نام برده شد. از امام صادق(ع) نقل شده است که فرمودند: « بسیار گریه کنندگان پنج نفرند: آدم و یعقوب و یوسف و فاطمه دختر رسول خدا و على فرزند حسین(ع).»؛ امّا آدم گریه کرد بخاطر بهشت بهطوری که بر گونه هاى او جاى جارى شدن اشک باقى مانده بود، و یعقوب آنقدر براى یوسف گریست که بینایى اش از دست رفت و یوسف آنقدر براى پدرش یعقوب گریست که اهل زندان به ستوه آمده، گفتند: یا روزها گریه کن و شب را براى استراحت ما بگذار و یا شبها گریه کن و روز را براى استراحت ما بگذار. «و اما فاطمه(س) آن قدر براى پدرش گریست که مردم مدینه در سختى قرار گرفتند و به ایشان گفتند: با زیادى گریه ات ما را اذیت کردى، از این رو آن بانوى گرامى به مقابر شهدا در بیت الأحزان که على(ع) براى ایشان مهیّا نموده بود مى رفت و مى گریست و پس از آنکه حاجتش محقق مى شد، بازمى گشت.» و اما على بن الحسین(ع) براى پدرش امام حسین(ع) مى گریست .» بحارالانوار ، همان ،ص155،امالی شیخ صدوق،مجلسی 29ح5
شدت غم و اندوه فاطمه(س) در این دوران به حدّى بود که مورخین نوشته اند: « همانا فاطمه(س) بعد از رحلت پدرش پیوسته بخاطر زیادى مصیبت شال بر سر بسته بود و جسم او ضعیف و رنجور شده و پهلویش شکسته و چشمهایش گریان بود و قلبى سوزان داشت.»
مناقب آل ابى طالب، همان، ج3، ص137..
💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊💐🕊
@Etr_Meshkat
کتاب غیبت
نویسنده:محمدبن حسن طوسی
انتشارات:قم-مسجد جمکران
مترجم:مجتبی عزیزی
الغیبة (غیبت) از بهترین، مهم ترین و کامل ترین منابع شیعه در مورد مسأله غیبت امام زمان علیه السلام است. در این کتاب به علت و انگیزه غیبت امام زمان علیه السلام و حکمت الهی - که موجب آن گردیده - اشاره شده است. شیخ طوسی رحمه الله در نگارش این اثر ارزشمند و گران بها، شیوه های نو و ابتکاری به کار گرفته و به تمام جوانب غیبت امام زمان علیه السلام اشاره کرده است و استدلال به قرآن و روایات پیامبرصلی الله علیه وآله و ائمه معصومین علیهم السلام و حکم عقل، به پاسخ گویی شبهات و اشکالات مخالفان پرداخته است.
این کتاب شامل بسیاری از فضایل امام زمان علیه السلام است و سیره و روش آن حضرت در زمان غیبت و هنگام ظهور را بیان کرده و بسیاری از علایم ظهور، خاتم الاوصیاء امام مهدی علیه السلام را ذکر نموده است.
@Etr_Meshkat
#آیات_امامت_ولایت
43رعد
«وَيَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَسْتَ مُرْسَلًا قُلْ كَفَى بِاللّهِ شَهِيدًا بَيْنِي وَبَيْنَكُمْ وَمَنْ عِندَهُ عِلْمُ الْكِتَابِ(۴۳) »
[و كسانى كه كافر شدند مىگويند: تو فرستاده نيستى. بگو: كافى است خدا و آن كس كه نزد او علم كتاب است، ميان من و شما گواه باشد]
۱) برید بن معاویه روایت میكند كه به امام باقر علیه السلام عرض كردم: مفهوم «كَفَی بِاللّهِ شَهِیدًا بَیْنِی وَبَیْنَكُمْ وَمَنْ عِندَهُ عِلْمُ الْكِتَابِ» چیست؟ فرمود: مقصود از آن، ما هستیم و علی علیه السلام اولین ماست و برترین و بهترین ما بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله است.
کافی ج ۱-ص179
@Etr_Meshkat
✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨
🌸🍃اسامی حضرت زهرا 🌸🍃
✳️مباركه:
«بَرَكَتْ: فايده ى ثابت. قاموس، «بركت» را زيارت، سعادت و «بروك» را ثبوت معنا كرده و گويد: «باِركْ على محمّد و آل محمّد»، يعنى شرف و كرامت آنها را هميشگى كن. مجمع البيان، ذيل آيه ى 97 از سوره ى بقره گفته:
اصل بركت به معناى ثبوت است گويند: «برك بروكاً»، يعنى ثابت شد، پس بركت به معناى ثبوت فايده است در اثر نمو و رشد. مجمع آب را، «بِرْكِة» گويند كه آب در آن ثابت است.
در مفردات گويد: بركت، يعنى ثبوت خير خدايى در يك چيز، و مجمع آب را، بركه گويند. مبارك چيزى است كه در آن فايده ى ثابت باشد. »
📙 ریحانه النبی
✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠
🏴 @Etr_Meshkat 🏴
🌤# غیبت _ نگار
🍃امروز 418971 روز است که عدالت در فراقت اشک ماتم میریزد و کودکان اسیر غربتت این بقیه الله سر می دهند.
🌷یا صاحب الزمان
هرچه گفتند و شنیدم نمی از دریاست
ما چه گوییم ز مدح تو که مداح خداست
قرنها می گذرد از شب دفن تو ولی
شیعه می سوزد از این درد که قبر تو کجاست
#اللهم عجل لولیک فرج به حق فاطمه
@Etr_Meskhat