🔹گزارش وال استریت ژورنال :
ظهور ایران به عنوان تامین کننده جهانی سلاح خصوصاً پهپاد، آمریکا و متحدانش را به وحشت انداخته🇮🇷✌️
#آقای_منطقه🇮🇷
🇮🇷@FADAEYN
🚨 #فوری #خیلی_مهم / #زلزله_دمشق رخ میدهد و آنگاه، جهان وارد پیچ تاریخی میشود:
🔥 شروع #جنگ_جهانی_سوم بین #آمریکا و اروپا با چین و #روسیه و #قحطی_بزرگ
🔥 جنگ #ایران و حزبالله با #اسرائیل
🔥🇮🇷@FADAEYN
✅ پزشکیان: ریاست مجلس دوازدهم با حضور قالیباف منطقیتر است
🔸مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس: اگر قرار باشد افرادی که در روزهای گذشته، اظهارات غیراخلاقی و غیرمنطقی مطرح کردند در قامت ریاست مجلس قرار بگیرند، قطعا ریاست آقای قالیباف منطقیتر بنظر میرسد.
#افساد طلب اصولچرا پیوندتون مبارک
🇮🇷@FADAEYN
♨️خانمی سوال پرسیدن که این دوقطبی که سرحجاب توی جامعه بوجود آوردین درسته؟!
پاسخ ساده کوتاه و روان
ما که بعد انقلاب اسلامی داشتیم توی خط و لاین تعریف شده خودمون حرکت میکردیم!
این شماها بودین که با زیرپا گذاشتن آرمانهای فرهنگی و اعتقادی و دینی برخواسته از متن انقلاب، خیابون یک طرفه انقلاب رو ورود ممنوع اومدین و دوقطبی ایجاد کردین!
پس اگه ایرادی برای ایجاد دو قطبی وارد باشه به شماهاست نه ما!!
ضمن اینکه اساسا ایجاد دوقطبی در بین جبهه حق ، مردود و باطل هست نه ایجاد دوقطبی و تقابل بین حق و باطل!
بد نیست بدونیم که اولین دوقطبی رو خود خدا ایجاد کرد، بین خودش و شیطان!
اساسا انبیا و اولیا الهی هم اومدن برای ایجاد دوقطبی بین حق و باطل، بین ظالم و مظلوم، بین خداپرستان و مشرکین!
پس ایجاد دوقطبی و حتی چند قطبی، اگر در برابر حرمت شکنان فرمان خداوند باشه، اشکالی که نداره هیچ ، وظیفه انسانی و دینی مومنین هم هست!
🇮🇷@FADAEYN
🔴 آقای جمهوری اسلامی! حواست هست؟
♦️ اخیرا و به خصوص بعد از اغتشاشات زن زندگی آزادی، تعداد قابل توجهی از درگیری هنجارشکنان با مردم معترض و ناهیان از منکر گزارش شده و تعداد این درگیریها رو به افزایش است. در این باره نکات ذیل قابل توجه است:
♦️ ا_ حمله هنجارشکنان به مردم معترض و ناهیان از منکر از موضع قدرت اتفاق میافتد. گویی این افراد هیچ ترسی از قانون و مجازات ندارند. بلکه رفتارشان به گونهایست که گویا یقین دارند هیچ نهادی هم حامی شرع و مردم متدین نیست.
♦️ ناگفته نماند که این یقین به عدم مجازات، پربیراه هم نیست. چه اینکه در هیچ یک از این موارد، خبری از برخورد جدی نهادهای متولی و یا حکم قاطع دستگاه قضاء در مورد این هنجارشکنان منتشر نشده است.
♦️ ۲_ آن کسانی که تصور میکنند مسئله این افراد صرفا روسری و حجاب است سخت در اشتباهند. این جماعت بارها و بارها نشان دادهاند به هیچ یک از حدود و قیود شرعی، قانونی، اخلاقی و عرف ایرانی پایبندی ندارند و حجاب برای این جماعت نشانه و پرچم ارزشهای دینی و ملی محسوب میشود. به تعبیر دقیقتر حجاب نماد حکومت اسلامی است. اگر این پرچم و نماد به زیر کشیده شد دیگر هیچ ارزشی از تعرض مصون نخواهند ماند و به زودی باید بر سر برهنگی، شرب خمر، زنا، همجنسبازی و حرام زادگی بجنگیم.
♦️ ۳_ سوال مهم این است که قانون چیست؟ قانون آن میثاق ملی است که قرار است در همه اختلافات فصل الخطاب باشد. اگر بنا باشد جماعتی به هر دلیلی بتوانند یک قانون محکم مستند به شرع و عرف ایرانی را لگدمال امیال خود بکنند از چه رو دیگران نتوانند سایر قوانین را زیر پا بگذارند؟ آیا در این شرایط سنگ روی سنگ بند خواهد شد؟ در جامعهای که قانون از مناط بیفتد دزدان، زورگیران، مزاحمین نوامیس، مفسدان و سایر خلافکاران برای قانونشکنی تشویق شده و حتی دست برتر را خواهند داشت. چرا که کسی یارای مقابله با آنان را نخواهد داشت.
♦️ ۴_ آیا ما برای مقابله با موج روزافزون قانونشکنیها باید منتظر قانون جدید باشیم؟ البته تهیه و تصویب قانون بهتر همیشه مطلوب است. ولی آیا این به معنی وانهادن انبوهی از قوانین فعلی است؟ وانگهی حاکمیتی که از إعمال قانون فعلی ناتوان باشد قوانین بعدی خود را نیز از اعتبار انداخته است. بماند که ما اکنون هم برای مقابله با قانون شکنان و هنجارشکنان قانون کم نداریم که بخواهیم معطل تصویب فلان قانون بمانیم.
♦️ ۵_ ما با ساختاری مواجهیم که وقتی اراده میکند میتواند برجام نافرجام را با انبوهی از حواشی و تبعات داخلی و بینالمللی در بیست دقیقه به تصویب مجلس رسانده و همان روز تایید شورای نگهبان را نیز برای آن بگیرد. چنین ساختاری وقتی مدتها صیانت از شرع و قانون را معطل تصویب فلان قانون کرده و آن قانون را هم دو سال بین دستگاهها سرگردان میکند انتظار دارید جامعه چه پیامی از این مسئله دریافت کند؟ اقلیت هنجارشکن پیام اقتدار نظام را دریافت کنند و یا مومنین پیام ضعف و عقب نشینی را؟
♦️ ۶_ آیا همه مردم به رعایت همه شرع و قانون راغب هستند؟ قطعا خیر. به صورت متعارف هر کدام از مردم ممکن است نسبت به بخشی از قوانین معترض باشند. تا برسد به بخشی از جامعه که هنجارشکن، ضدقانون، تبهکار و مجرم محسوب میشوند. به نظر شما چه چیزی افراد مختلف را از هنجارشکنی و ارتکاب جرائم باز میدارد؟!
♦️ مهمترین عامل بازدارنده و کنترل کننده جامعه، اقتدار حاکمیت است. اقتداری که اولا مانع بروز هرج و مرج و هنجارشکنی شده و ثانیا در صورت بروز هرگونه فعل مجرمانه، قاطعانه با آن برخورد میکند.
اگر اقتدار حکومتی خدشهدار شد چه چیزی ضمانت اجرای قوانین است؟ هیچ چیز!
قانون بدون پشتوانه و ضمانت اجرا چیست؟ چیزی نیست جز سیاهی رو کاغذ!
هر حکومتی نیز بدون قانون و بدون ضمانت اجرای قانون و بدون قدرت حفظ حریم ارزشهای خود، قطعا آسیبپذیر خواهد بود.
لذا جمهوری اسلامی باید یک بار دیگر خطوط قرمز خود را پررنگ کرده و مانند هر حکومت دیگری با هنجارشکنانِ قانونشکن برخود عبرت آموز داشته باشد.
♦️ البته مجازات و برخورد با هنجارشکنان و قانونشکنان هزینه دارد اما فراموش نکنیم که مماشات با آنها قطعا هزینه سنگینتری دارد. هزینهای که شاید قابل جبران نباشد. چنانکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد مقاومت در برابر گردنکشان خارجی فرمودند: «مقاومت هزینه دارد اما هزینه سازش به مراتب بیشتر است.»
مسلماً این قاعده حکیمانه در برابر گردنکشان داخلی هم صادق است.
♦️ ضمانت اجرای شرع و قانون، اقتدار عملی نظام اسلامی است. اقتدار پلیس، دستگاه امنیت، دستگاه قضا و ...
آقای جمهوری اسلامی عزیز، حفظ شرع، قانون و اصل نظام بستگی به اقتدار تو دارد. حواست به اقتدارت هست؟
🇮🇷@FADAEYN
🖋 حسینعلی دیلم. دبیر ستاد مدارس مسجدمحور کشور
🔻 دشمن به دنبال نفرت پراکنی و در مقابل هم قرار دادن مردم در برابر هم هست.
🔻 دشمن میخواهد بخشی از مردم به بخشی دیگر سلیطه، هرزه، فاحشه، ضد انقلابف ضد دینی و ... بگویند و بخشی مقابل نیز به این عده سرکوبگر، دیکتاتور، فضول، ضد آزادی و ... بگویند.
🔻 دشمن میخواهد هرگونه راه گفتگو میان مردم را سلب کند و آنها را در موضع خشم و نفرت در مقابل هم قرار دهد تا از این بستر بتواند کشور را مجددا وارد اغتشاش و آشوب کند.
🔻 دشمن بصورت بسیار حرفه ای در حال تحریک گسل های فرهنگی و اجتماعی میان مردم است تا بتواند کام شیرین مردم را بعد از انتخاباتِ 1402 تلخ کند.
🔹 در چنین شرایطی ما باید #بسیار_هوشیار باشیم. هر کلامی را بیان نکنیم، طرف مقابل را با الفاظ ناشایست و توهین کننده مخاطب قرار ندهیم. از هر گونه اقدام تحریک کننده مانند تحصن و تجمع پرهیز کنیم.
🔹 ما باید تلاش کنیم افکارعمومی جامعه از حالت هیجانی و احساسی نسبت به این حادثه خارج شود و بصورت منطقی و معقولانه آن را تحلیل و بررسی کند.
🇮🇷@FADAEYN
🔴 هشدار
هدف دشمن لغو قوانینی هست که قراره از 1403 دربحث حجاب اجرا بشه 👆
ولی همچنان افرادی هستندکه صبروتحمل ندارن و منتظرنمیشن که ببینن چه اتفاقی قراره بیفته .
نقشه ی بی حجابی ازدشمن هست و شکی درآن نیست!
👈 ولی این نقشه در یک شب طراحی نشده که بشه دریک شب جمعش کرد
🇮🇷@FADAEYN
صبرلطفا🙏
از سه چیز باید دوری کرد:
_ برج درحال ریزش
_گرگ درنده
_براندازی که به خودش میگه سلیطه
🇮🇷@FADAEYN
♨️اینکه حضرت آقای فاضل میفرمایند:
"قانون هم نمیتواند شما را بر کار حرام مامور کند"
آیا اینجمله با حکومت ولی فقیه که در راس همه قوانین صادره، به رویت فقهای منصوب ایشون در شورای نگهبان میرسه و همون فقها هم نظر میدن تطبیق داره؟
آیا با این حساب سنگ روی سنگ بند میشه و بر این اساس هر مجتهدی نمیتونه اجتهاد کنه که فلان قانون غلط هست و نباید تن داد!
آیا دلیل این همه افتراق و جدایی و عدم اتحاد در جامعه مومنین و متدینین و مسلمان همین نوع نگاه ها و اجتهاد ها نیست؟
آیا این فرمایش ایشون با اصل حکومت بر پایه ولی فقیه مغایرت نداره؟
این سوالاتی هست که علما باید پاسخ بدن...
🇮🇷@FADAEYN
🔴 بسیار مهم و راهبردی |
حجت الاسلام حمید رسایی چه گفت که قبیلهها و باندهای سیاسی را تا این حد آشفته کرد؟
حاج حمید رسایی دقیقا مطالبه و گفتمان حضرت آقا را مطرح کردند.
ایشان چهار سال است بر همین اساس قاطعانه مقابل پدرخواندهها و باند های سیاسی روشنگری کرده و لشگر آقا را مجهز کردند که تا امروز ، گفتمان انقلاب پیروز شد.
این سخنان دیده نشده و صریحِ امام خامنهای که حدود ۳۰ سال پیش در نقد قبیلهگراییِ سیاسی دو باند و قبیله سیاسی فرمودهاند را به دقت مطالعه و تأمل بفرمایید:
۱.جامعه روحانیت مبارز و مولود آن← اصولگرایی
۲.مجمع روحانیون مبارز و مولود آن←اصلاح طلبی
📄 👇🏼 ـــ ـ ـ ـــ ـ
🏷 حضرت امام خامنهای :
هر دو خط بلاشک در حدی #جرم_داشتند هردو خط، هم آدمهاى بسيار خوب داشتند، هم آدمهاى ناباب داشتند، هم آدمهاى متوسط داشتند.
سالها بیهوده با هم دعوا کردند. لکن چیزی که در باب این دو باند نه امروز، از سابق معتقدم، این است که :
آنچه این دو باند، درست میکنند، #معتقدات_و_اصول_نیست؛ عواطف و احساسات قبیلهای است! این اعتقاد من است؛ ما در حزب جمهوری اسلامی کنگره دوم را تشکیل دادیم، به نظرم سال ۶۴ بود ، اوج اختلافات گروهی هم این دو باند بود ، هر دو طرف تعصبات شديد داشتند. مظهر و به اصطلاح آن آيينة صحنه درگيرى هم، از همه جا بيشتر، حزب جمهورى اسلامى بود؛ چون از هر دو جناح افرادى در اين حزب بودند؛ از ِچپ چپ تا ِ راست راست.
من آنجا هم این تعبیر قبیله را کردم؛ گفتم شما #دو_قبیله هستید، به اصطلاح دو جناح حزبی، به هیچ وجه از این تعبیراتِ -مثل دو ایدئولوژی- نگذارید، که من قبول نخواهم کرد،
من این اختلاف را مثل اختلافات قبیلهای میبینم، دو قبیلهاند.
عجيب اين است، در قبيلة الف گاهى حرفهايى هست بسيار شبيه حرفهاى قبيلة ب. در قبيلة ب هم حرفهايى هست بسيار شبيه حرفهايى كه در قبيلة الف معروف است. اين واقعاً چيز عجيبى است!
جز تعبير قبيلهاى هيچ تعبير ديگرى ندارد.
این دو قبیله همینطور رشد کرد...
حزب جمهوری اسلامی که قالب انداخت، اینها طور دیگری در جامعه حضورشان را نشان دادند چه در مجلس و چه بیرون از مجلس...
📄 👆🏼 ـــ ـ ـ ـــ ـ
منبع: کتاب دغدغه های فرهنگی
- فصل تهدیدات درونی
🇮🇷@FADAEYN
#اصولگرای_نااهل
#اصلاح_طلب_نامحرم
💢دولت سیزدهم و اقتصاد پر التهاب ایران
🔹اقتصاد همواره از عوامل متعددی فرمان میگیرد که لزوماً در کنترل عوامل داخلی نیست؛ بلکه گاهی عوامل خارجی میتواند آثاری بسیار ژرف بر اقتصاد یک کشور بگذارد. البته عوامل داخلی نیز بر پیچیدگی مسئله میافزاید که یکی از آنها تغییر سیاستهای اقتصادی است. اگرچه پیشبینیهای کوتاهمدت میتواند تا حد زیادی از تغییر سیاستها در امان باشد، اما همواره پیشبینیهای بلندمدت در معرض تغییرات سیاستهای اقتصادی قرار دارد. به همین دلیل هرچه از زمان حال به سمت پیشبینیهای بلندمدت حرکت میکنیم، مقادیر تخمینی با خطای بیشتری همراهند یا به عبارت دیگر باید از فاصله عریضتری برای کف و سقف پیشبینیها استفاده کرد و به اصطلاح معروف اقتصاد پیش بینیناپذیر میشود.
🔸عواملی که موجب پیشبینی ناپذیرشدن اقتصاد ایران شدهاند، میتوان فهرست وار اینگونه بیان کرد: سیاستگذاری غیرشفاف در عرصه اقتصادی، استمرار شرایط تورمی در کشور، ساختارهای معیوب اقتصادی، وجود بسترهای مستعد فساد در جامعه و عدم قطعیتها؛
🔹اگرچه این مشکلات به صورت نسبی همچنان باقی است، اما دولت سیزدهم میتواند در راستای پیشبینیپذیری اقتصاد ایران گامهای مؤثری بردارد؛ فعالان اقتصادی و مردم باید بدانند سیاست دولت در قبال انرژی چیست؟ سیاست دولت در قبال اصلاح وضعیت مسکن که در حال حاضر به یک کالای سرمایهای تبدیل شده است، چیست؟ سیاست خودرویی کشور چیست؟ برنامه دولت برای جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی چیست؟ قاعدتاً شفافسازی این سیاستها و برنامهها، اقتصاد ایران را پیشبینی پذیرتر میکند.
🔸دولت باید بتواند تورم را مهار کند، اگرچه تلاشهای دولت در مهار تورم قابل انکار نیست و در سه حوزه تورم از ناحیه تولیدکننده، کنترل نقدینگی و تورم انتظاری گامهای مثبتی را برداشته است، اما باید این تلاشها به مهار تورم منتهی شود. تا زمانی که تورم بالای 10 درصد در جامعه وجود دارد، اقتصاد به نوعی پیشبینیناپذیر است. در وضعیت فعلی مدیریت تورم تا حدود 20 درصد نیز میتواند تا حد زیادی این مشکل را رفع کند.
🔹در حوزه ساختارهای اقتصادی اگر انضباط اقتصادی از طریق اصلاح ساختارها اتفاق بیفتد، آینده اقتصاد برای سرمایهگذاران شفاف میشود که انتظار میرود اصلاحات ساختاری اقتصادی انجام شده از سوی دولت سیزدهم با قدرت ادامه پیدا کند.
🔸در حوزه بسترهای مستعد فساد نیز وضع قوانین جامع و عام الشمول با توجه به اقتضائات جدید نیاز امروز جامعه است که قاعدتاً مجلس جدید سهم مهمی در رفع این مشکل دارد، اما دولت نیز باید در اجرای قوانین از بروکراسی کارآمدی برخوردار باشد. در نهایت ثبات تصمیمات اقتصادی نیز میتواند عدم قطعیتها را به حداقل ممکن برساند.
🔹سخن پایانی اینکه دولت در سال پیش رو باید بتواند اقتصاد پرالتهاب ایران را تا حدی به ساحل آرامش برساند و چنین کاری مستلزم رویکرد جهادی در حوزه اقتصاد و مدیریت
🇮🇷@FADAEYN