10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رصد
🎥سر نخ اصرارهای برخی دولتمردان بر اجرای استانداردهای FATF کجاست؟
🔹«گروه بینالمللی بحران» چه نقشی در حوزهی تحریم و سیاست خارجه دارد؟ / فارس
@SajIRAN
#رصد
پشت پرده اصرار دولت بر تصویب لوایح FATF/ باز هم پای «گروه بین المللی بحران» در میان است؟
🔹بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند اصرار دولت مبنی بر تصویب لوایح FATF ناشی از پیشنهادهای یک گروه با نفوذ به نام «گروه بین المللی بحران» است.
🔹چهره اصلی و تامینکننده مالی گروه بینالمللی بحران «جورج سوروس» معمار انقلاب های رنگی در دنیا است که در فتنه ۸۸ نقش بسزایی داشت.
🔹یکی از مسائل مهمی که سوالاتی پیرامون ارتباطات خاص این گروه و تاثیرات آنها بر سیاست خارجی ایران ایجاد میکند، انتشار گزارشی تحت عنوان «ایران و ۵+۱: حل مکعب روبیک هسته ای» چندماه پیش از امضای توافق برجام توسط این گروه بود که تقریبا بالای ۹۰ درصد این متن دقیقا همان متن برجام بود. اتفاقی که مورد تعجب کارشناسان روابط بین الملل قرار گرفت!
🔹همچنین نقش این گروه در تصمیم سازی درباره روابط ایران و آمریکا در دولت را میتوان در بخشهایی از آخرین گزارش آن نظیر توصیههایی به اتخاذ راهبرد صبر تا پایان دولت ترامپ، تبادل زندانیان و تلاش برای مذاکره چراغ خاموش با آمریکا و تصویب و اجرای لوایح FATF دید. / فارس
@SajIRAN
#رصد
🚩 با پذیرش FATF برگ برندهای در جنگ اقتصادی نداریم
حسنبیگی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با تسنیم:
🔹 تاکنون هیچکدام از موافقان الحاق ایران به این کارگروه نتوانستهاند مخالفان را بری پیوستن به آن متقاعد کنند.
🔹 الحاق به FATF موجب بهتر شدن اوضاع فعلی کشور در شرایط تحریمی نمیشود، با پذیرش شروط FATF قادر به دور زدن تحریمها نخواهیم بود و به تعبیری برگ برندهای در جنگ اقتصادی با آمریکاییها نخواهیم داشت.
https://tn.ai/2170859
@SajIRAN
⭕️آزمون CFT برای مجمع
🔸پس از پایان مهلت قانونی مجمع تشخیص برای اعمال نظر درباره کنوانسیون پالرمو و محکم شدن نظر شورای نگهبان درباره رد آن کنوانسیون، اکنون مجمع تشخیص در حال بررسی کنوانسیون CFT است. مجمع مطابق آییننامه خود برای بررسی لایحه CFT حداکثر تا ۳ بهمن ماه سال جاری فرصت دارد وگرنه مطابق روندی که برای #پالرمو رخ داد این لایحه نیز مختومه شده و نظر شورای نگهبان درباب رد آن محکم خواهد گشت. احتمالا بر همین اساس است که اتاق عملیات روانی وادادهها، چند وقتی است تمامی رسانههای زنجیرهای و سیاسیون وابسته به جریان غیرانقلابی را پای کار آورده تا به طریقی بر نظر مجمع درباره این لایحه اثر بگذارند.
🔹در این بین بررسی نظرات اعضای مجمع درباب پیوستن به #CFT از اهمیت بالایی برخوردار است تا بتوان مطابق آن مطالبهگری صحیحی نسبت به لزوم تصمیمگیری انقلابی در مجمع را خواستار شد. مجمع اکنون ۴۶ عضو ثابت دارد و در موضوع CFT حضور و رأی وزیر امور خارجه و رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز اضافه میگردد که مجموعا ۴۸ نفر میگردد. CFT برای تصویب شدن در صحن مجمع مطابق آییننامه نیازمند دو سوم آراء حاضرین است فلذا با فرض حضور حداکثری اعضا در صورت مخالفت تنها ۱۷ عضو، این لایحه ننگین و استعماری در مجمع رد میشود.
🔵 موافقین قطعی یا احتمالی:
۱- حسن روحانی
۲- محمد جواد ظریف
۳- علی لاریجانی
۴- علی شمخانی
۵- مجید انصاری
۶- محمدرضا عارف
۷- سید محمد صدر
۸- محمدرضا باهنر
۹- علی اکبر ناطق نوری
۱۰- علی اکبر ولایتی
۱۱- حسن صانعی
۱۲- ابراهیم امینی
۱۳- غلامرضا آقازاده
۱۴- محمد فروزنده
🔴 مخالفین قطعی یا احتمالی:
۱- سعید جلیلی
۲- پرویز داوودی
۳- آیتالله رئیسی
۴- قربانعلی دری نجفآبادی
۵- سردار باقری
۶- آیتالله مدرسی یزدی
۷- آیتالله شبزندهدار
۸- مجتبی ذوالنوری
۹- محمود محمدی عراقی
۱۰- آیتالله جنتی
۱۱- آیتالله موحدی
۱۲- احمد وحیدی
۱۳- آیتالله شبستری
۱۴- غلامحسین محسنی اژهای
۱۵- مصطفی میرسلیم
۱۶- محمدحسین صفارهرندی
۱۷- احمد توکلی
۱۸- غلامرضا مصباحی مقدم
۱۹- آیتالله یزدی
۲۰- آیتالله اعرافی
۲۱- محسن رضایی
۲۲- حسین مظفر
⚪️ مذبذبین و آراء نامشخص:
۱- محمود احمدی نژاد
۲- محمد باقر قالیباف
۳- آیت الله آملی لاریجانی
۴- سرلشگر فیروزآبادی
۵- غلامعلی حداد عادل
۶- سیدمرتضی نبوی
۷- سیدمحمد میرمحمدی
۸- صادق واعظ زاده
۹- حسین محمدی
۱۰- علی آقامحمدی
۱۱- محمدجواد ایروانی
۱۲- داوود دانش جعفری
🔺با توجه به ترکیب فوق آشکار است که:
1️⃣ اولاً جریان انقلابی با مطالبه حضور حداکثری مخالفین CFT در جلسات پیش روی مجمع خصوصا فقهای معزز شورای نگهبان باید زمینه را برای افزایش آراء مخالفین CFT فراهم نماید. جوانان انقلابی با روشنگری با پرسشگری پیرامون سکوت یا مواضع مذبذبانه برخی اعضا میتوانند آنان را وادار کنند که موضع خود پیرامون تحمیل این لایحه استعماری به نظام را آشکار سازند.
2️⃣ ثانیاً خطر اصلی، تلاش برخی ظاهرالصلاحها برای استفاده مجدد حقه همیشگیشان با طرح بحث "خدعه پذیرش منوط به حق شرط و تحفظ" است. حزباللهیها میتوانند به اعضای مجمع تجربه #برجام را یادآوری کنند و متذکر شوند حق تحفظ خصوصا در مواردی نظیر تعیین مصادیق تروریسم و بسیاری از موارد دیگر دروغی بیش نیست تا آنان تسلیم این خاماندیشیها نشوند.
3️⃣ ثالثاً اگر اعضای مجمع تاب دوامآوری مقابل هجمههای دولتیها را ندارند بهتر است اجازه دهند فرصت مجمع برای بررسی CFT همانند پالرمو، بدون تصمیمگیری به انتهای دوره قانونی خود برسد تا خودبخود نظر شورای نگهبان حاکم شود
4️⃣ رابعاً مطابق ابلاغیه رهبر معظم، مجمع بایستی برای مصوبات خود دوره زمانی تعیین کند و اگر مجمع تن به پذیرش CFT دهد، قطعا پس از پایان دوره زمانی مصلحتی، خروج ایران مستوجب هزینههای سیاسی بینالمللی خواهد بود.
5️⃣ خامساً برخلاف غوغاسالاریها، در بیانیه اخیر #FATF، این نهاد از ایران بابت ۷ مسأله ایراد گرفته که پالرمو و CFT تنها یکی از این موارد است و برخلاف ادعای دولتیها با تصویب این دو کنوانسیون تغییری در وضعیت ایران در FATF حاصل نشده و تنها اطلاعات اقتصادی کشور در شرایط #جنگ_اقتصادی در اختیار دشمن قرار میگیرد. از جمله موارد خواسته شده از ایران توسط FATF: حذف استثناء گروههای آزادیبخش از مصداق تروریسم، التزام به قطعنامههای شورای امنیت درباب تعریف تروریسم و التزام به گزارش معاملات مشکوک (STR) میباشد. آشکار است که این شروط به معنای شناخت گروههای محور مقاومت بهعنوان تروریست، پذیرش #خودتحریمی با الزامی شدن اجرای تصمیم کشورهای استکباری در شورای امنیت و نهایتا ارائه ریز تراکنشات مالی کشور به دست تحریمکنندگان است! فلذا تقلیل خواستههای FATF به پالرمو و CFT تنها نقشه خودفروختههای داخلی برای تحمیل گامبهگام این سهم مهلک است.
@teribon
@BDON_SANSOR
🔴🔴🔴 #فوری 🔴🔴🔴
هشدار به تمام رسانه های انقلابی و مردمی دلسوز کشور
امروز و امشب باید تمام پتانسیل بیاد پای کار
آقایون از طریق #FATF برای کشور خواب دیدند.
فردا CFT# در کمیسون مربوطه مورد بررسی قرار میگیره و اگر کمیسیون مربوطه نتیجه بگیره که لایحه برای رای گیری به صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام بیاد، بخاطر 2 دلیل ممکن هست که برجامی دیگه شکل بگیره 👇
1. 14 نفر #موافق قطعی تصویب هستند، 12 نفر مذبذب هستند(تردید دارند) و 22نفر #مخالف قطعی تصویب
شنیده شده که از جمله 12 نفر، محمدباقر.ق، محمود.ا.ن، ح.عادل، صادق.آ.ل، مرتضی.ن، علی.آ.م، ابولحسن.ف.آ و ... هستند
2. در دستور جلسه اعلامی صحن اصلی فردا باتوجه به اینکه در دستور جلسه کمیسیون مربوطه آمده شده که اگر نتیجه گرفته شود که لایحه به صحن علنی بیاد برای رایگیری، چیزی ذکر نشده
لذا از 22 نفر متاسفانه با خیر شدیم که 5نفر(غیر ساکن در تهران) به این دلیل که موضوع سیاسی نیست برای جلسه نمیان
که باید رفقای استان قم و استان های دیگه از اعضای قمی و دیگر استانها در مجمع بخوان که فردا #حتما_باشند.(احتیاط شرط عقله)
3. اعضای موافق و لابی های خاصی به شدت فعال شدند و با نامه نگاری به دفتر رهبری و برخی افراد و ارائه تحلیل های غلط و البته با ادبیات تهدیدی(تهدید میکنند که اگر نشود ارز و بورس و... به هم میریزه تا نهادها و.. رو دچار اشتباه محاسباتی کنند) به دنبال فشار و تغییر نظر و... هستند. که البته این اقدامات با هدف بهره برداری از جوسازی عمومی برای تغییر محاسبات مردم در انتخابات است.
لذا امروز و امشب با تمام توان به یاری مخالفین در مجمع بشتابیم که فردا دیر است.
و ان شاء الله که در کمیسیون مربوط نتیجه بر عدم رای گیری در صحن بشه
اما عقل حکم میکنه که نذاریم اتفاق بیفته.
بسم الله
🔹هشتگ ها
#FATF
#پروژه_انتخاباتی
#نه_به_FATF
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
#رصد
راهکار خیالی حامیان تصویب لوایح درخواستی FATF/حق شرطهایی که صرفا مصرف داخلی دارد
🔹درحالیکه همچنان حامیان پیوستن ایران به کنوانسیونهای پالرمو و CFT مدعی امکان حق شرط و تحفظ گذاشتن بر این کنوانسیونها هستند، اما متن کنوانسیونها خلاف این ادعا را اثبات می کند.
🔹طبق ماده ۱۹ «کنوانسیون بینالمللی حقوق معاهدات وین ۱۹۶۹» که به «قانون اساسی معاهدات بین المللی» مشهور است، حق شرط، حق تحفظ یا Reservation، درصورتی امکانپذیر است که: اولا آن کنوانسیون، حق شرط را منع نکرده باشد، ثانیا فقط در موارد خاصی که کنوانسیون اجازه داده باشد، شرط میتواند انجام گیرد، ثالثا شرط یا تحفظ، مخالف هدف و منظور آن کنوانسیون نباشد.
🔹بنابراین حق شرطی که حامیان اجرای کامل FATF در خصوص تعریف تروریسم برای تصویب CFT در نظرگرفتهاند، مردود است زیرا کنوانسیون CFT آن را منع کرده و همچنین ناقض هدف و منظور این کنوانسیون است.
🔸«اف ای تی اف» نیز در چند بیانیه اخیر خود تصریح کرده است که استثنا شدنِ گروههای مقاومت را در قانون اصلاح قانون مبارزه با تروریسم که چندی پیش در مجلس ایران تصویب و در شورای نگهبان تأیید شد را قبول ندارد.
fna.ir/deb9tq
@SajIRAN
🔴فوری اختصاصی
پاسخ دیروز رئیس مجمع به سوالاتی پیرامون CFT و پالرمو
آیت الله آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز سه شنبه 10 دیماه پس از پایان درس خارج فقه خود و در جمع برخی از اعضای شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه علمیه قم و برخی از شاگردانشان در پاسخ به سوالاتی پیرامون "بررسی لوایح الحاق ایران به کنوانسیون های پالرمو و CFT" گفتند:
1. اگر از من شخصا نظرم را بپرسید، من بین پالرمو و CFT فرق قائلم، اگرچه الآن می گویم هم پالرمو و هم CFT از نظر من شبهه امنیتی جدی دارد، CFT اقوی است ...
2. ما هر چه جلوتر رفتیم شکمان به آمریکائی ها و اذنابشان و کسانی که اعضای #FATF هستند بیشتر شده است. این روشن است. می خواهم بگویم واقعا آدمهای خطرناکی هستند. آدمهای فاسدی هستند. البته از قبل آدمهای خطرناکی بودند. آدمهای فاسدی بودند. برجامشان نشان داد چقدر آدمهای ناقابلی هستند و CFT بدتر از برجام است.
3. بدانید من به وظیفه ام عمل می کنم. من فکر خودم این است که این مصوبات(مجلس) اقلا قطعی نباشد، معلوم نیست که مصلحت باشد هم چنین چیزی، ولو فوائدی هم داره مفاسدی هم داره. رو ترازو باید گذاشت. به نظر من #خطر_امنیتی اش بسیار شدید است.
پ.ن: تا 1ساعت دیگر این لوایح در کمیسیون مربوطه بررسی میشود و اگر به نتیجه برسند که باید رایگیری شود در صحن علنی، امیدواریم این موضع آقای آملی تغییر نکند.
#پروژه_انتخاباتی_FATF
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴یک اقدام مشکوک و ضدمنافع ملی در صدا و سیما
در شب تصمیمگیری مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره CFT، لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور به صدا و سیما دعوت میشود تا یکطرفه از موضع غلط دولت دفاع کند و پاسخی نشنود!
چه کسی پشت پرده این اقدام مشکوک در همراهی رسانه ملی علیه منافع ملی است؟
#پروژه_انتخاباتی_FATF
"علی اکبر رائفی پور"
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴 کم سوادی معاون حقوقی رئیسجمهور!
لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیسجمهور در شبکه خبر در تشریح ابعاد حقوقی لوایح مرتبط با FATF و نگرانیها در این زمینهها، گفت:
حق تحفظ گذاشتهایم؛ «خیلی از کشورها تحفظ را گذاشتهاند و کسی تابهحال چنین اعتراضی نکرده است» و «بسیاری از کشورهای اسلامی حق تحفظ را گذاشتند»
📌پ.ن: این اظهارات در حالی است که متن FATF خلاف این ادعا را اثبات میکند؛ طبق ماده ۱۹ «کنوانسیون بینالمللی حقوق معاهدات وین ۱۹۶۹» که به «قانون اساسی معاهدات بینالمللی» مشهور است، حق شرط، حق تحفظ یا Reservation، در صورتی امکانپذیر است که اولاً آن کنوانسیون، حق شرط را منع نکرده باشد، ثانیاً فقط در موارد خاصی که کنوانسیون اجازه داده باشد، شرط میتواند انجام گیرد، ثالثاً شرط یا تحفظ، مخالف هدف و منظور آن کنوانسیون نباشد؛ ناظر به همین ٣ بند و رجوع به اسناد FATF مشخص میشود اظهارات معاون روحانی پشتوانه علمی و حقوقی ندارد.
🔥 @mahramaneh1