احمد توکلی (عضو مجمع تشخیص مصلحت):
بحثها و تصمیمات اعضای مجمع، با توجه کردن به این است که پذیرفتن یا عدم پذیرش FATF، چه تاثیری بر مشکلات مردم دارد؟
پذیرفتن FATF استقلال کشور را از بین میبرد.
@fatfnews
بیانیه ی پاریس FATF در مهرماه 97
در اکتبر سال 2018،FATF اشاره کرد که موارد زیر هنوز کامل نشده و ایران باید به طور کامل [اجرای]موارد باقیمانده زیر را نشان دهد و اثبات نماید:
(1) به میزان کافی، مبارزه با تأمین مالی تروریست ها را جرمانگاری نماید، از جمله با حذف استثنای گروه های تعیین شده [در این عبارت از قانون] "تلاش برای پایان دادن به اشغال خارجی، استعمار و نژادپرستی"؛
(2)شناسایی و توقیف اموال تروریستی مطابق با قطعنامه های مربوط به شورای امنیت سازمان ملل متحد؛
...
(4) اطمینان از استقلال کامل واحد اطلاعات مالی و الزام [مؤسسات مالی] به ارسال گزارشهای معاملات مشکوک برای شروع به معامله؛
...
(6)تصویب و اجرای کنوانسیون های پالرمو و [مبارزه با] تأمین مالی تروریسم و روشن نمودن قابلیت ارائه معاضدت حقوقی متقابل؛
(7)حصول اطمینان از اینکه مؤسسات مالی تأیید می کنند که نقل و انتقال برخط، شامل اطلاعات کامل مبدأ و ذینفع است؛
...
در این جلسه، FATF تصمیم گرفت تا تعلیق اقدامات متقابل را ادامه دهد.
@fatfnews
توضیحات کاملی در مورد تعهدات جناب طیب نیا و زیاده خواهی های FATF
https://www.farsnews.com/news/13950617000856/%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%8C-FATF-%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-FATF-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%A8
@fatfnews
در 21 خرداد 1395 «گروه ویژه اقدام مالی» طی نامه ای به علی طیب نیا، از ایران می خواهد تا بطور کامل، در سطح بالای سیاسی، به اجرای کامل توصیه نامه ها و «برنامه اقدام» پیشنهادی FATF تعهد دهد.
وزیراقتصاد به نمایندگی از دولت، در 25 خرداد 95 (و علی رغم تاکید قانون اساسی که هرگونه توافق با مرجع خارجی که سبب تعهد برای کشور میشود را نیازمند تصویب مجلس شورای اسلامی می داند)، جمهوری اسلامی ایران را به اجرای «برنامه اقدام» متعهد می کند.
در مقابل FATF تنها از تعهد ایران در اجرای برنامه اقدام تشکر می کند و حتی ایران را از لیست کشورهای غیرهمکار خارج نمی کند.
فتف (FATF) در بیانیه ژوئن 2016 این سازمان، در برابر تعهد مشخص و کامل دولت به اجرای تمامی توصیه های «گروه ویژه اقدام مالی» و همچنین اجرای کامل «برنامه اقدام»، به صورت مبهم اعلام می کند که صرفا «در صورت اجرای برنامه اقدام، گام بعدی را بررسی خواهد کرد» !
از مکاتبات منتشر شده میان دولت ایران و FATF متوجه می شویم، که این بار نیز همچون برجام با یک «برنامه اقدام» جدید Action Plan مواجه هستیم، که در مورد جزئیات آن هیچ اطلاع رسانی توسط دولت یا بانک مرکزی صورت نگرفته است.
@fatfnews
اف ای تی اف FATF
در 21 خرداد 1395 «گروه ویژه اقدام مالی» طی نامه ای به علی طیب نیا، از ایران می خواهد تا بطور کامل، د
در «برنامه ی اقدام» توافق شده میان ایران و FATF ؛ جمهوری اسلامی ایران متعهد به تغییر قانون «مبارزه با تامین مالی تروریسم» مصوب 13/10/1394 مجلس شورای اسلامی شده است.
بر این اساس جمهوری اسلامی ایران باید تا ژانویه 2018 تبصره 2 ماده ی 1 قانون«تامین منابع مالی تروریست» را حذف کند.
این تعهد در حالی صورت گرفته که تا کنون طبق قانون مذکور، ایران «ملت ها، گروه ها و سازمانهای آزادیبخش که علیه اشغال، استعمار و نژاد پرستی مباره می کنند» را تروریست و مجرم نمی دانست. اما با تعهدی که دولت یازدهم در «برنامه ی اقدام» داده است، عملا گروه های آزادیبخش مانند گروه های مقاومت فلسطینی و حزب الله لبنان که علیه اشغال و استعمار مباره می کنند، تروریستی شناخته خواهند شد و جمهوری اسلامی ایران نمی تواند با آنها همکاری داشته باشد.
طبق بند [i]16اصل 3و اصول[ii]152و [iii]154 قانون اساسی، «جمهوری اسلامی ایران موظف است از مبارزه ی حق طلبانه ی مستضعفین در برابر مستکبرین حمایت کند » و هر تعهدی که مانع کمک، همکاری و حمایت جمهوری اسلامی ایران از گروه های مقاومت و آزادیبخش شود بر خلاف قانون اساسی خواهد بود .
از طرف دیگر تغییر و اصلاح قوانین از اختیارات قوه ی مقننه است و قوه مجریه صرفا در قالب لوایح می تواند پیشنهاد اصلاح قوانین را به مجلس ارائه کند، تعهد دولت آقای روحانی به حذف و اصلاح قانون «مبارزه با تامین مالی تروریسم» بدون اجازه مجلس بر خلاف اصل [iv]58 قانون اساسی است.
@fatfnews
اف ای تی اف FATF
در 21 خرداد 1395 «گروه ویژه اقدام مالی» طی نامه ای به علی طیب نیا، از ایران می خواهد تا بطور کامل، د
در بخشی دیگر از «برنامه اقدام» توافق شده، دولت پذیرفته است تا ژوئن 2018 قطعنامه 1267 و قطعنامه های بعد از آن را را اجرا کند.
یعنی جمهوری اسلامی ایران از تاریخ توافق، ملزم است قطعنامه هایی را بپذیرد و اجرا کند که از مواد و محتوای آنها اطلاعی ندارد و ممکن است با شرع، قانون اساسی، قوانین عادی و امنیت ملی مطابقت نداشته باشد.
موضوع قطعنامه ی 1267 که در سال 1999 توسط شورای امنیت صادر شد مبارزه با تروریست است و پس از آن تا سال2005 قطعنامه های 1999، 1333، 1363، 1373، 1390، 1452، 1455، 1526، و 1566 در همین موضوع صادر شده است.
همچنین از 2005 تا 2016قطعنامه های دیگری نیز صادر شده که ایران متعهد به اجرای آنها خواهد بود.
با اجرای این بند از «برنامه اقدام» دولت یازدهم و وزارت امور خارجه، با صدور چک سفید امضا، جمهوری اسلامی ایران را تا زمان نامشخص به اجرای قطعنامه هایی با ابعاد نامشخص متعهد کرده اند.
😳به عنوان مثال اگر در قطعنامه های بعدی وزارتخانه ها یا نهادهای نظامی ما به موجب قطعنامه ی شورای امنیت متهم به همکاری با تروریست شوند، جمهوری اسلامی مکلف است قطعنامه مورد نظر را اجرا و نهادهای داخلی خود را تحریم کند.
@fatfnews
سید یاسر جبرائیلی:
⚡️پالرمو و CFT توصیههای غیرالزامآور FATF را تبدیل به تعهدات بینالمللی میکنند
🔹درباره FATF یکی از مسائلی که ظاهرا از شدت وضوح به چشم نمیآید این است که این نهاد، هیچ جایگاه الزامآوری در مناسبات بینالمللی جز اراده سیاسی کشورها ندارد.
🔹به عبارت دقیقتر، اولا استانداردهای ۴۰گانه FATF صرفا توصیه(Recommendation) هستند و هیچ الزام حقوقی بینالمللی برای رعایت آنها وجود ندارد.
🔹ثانیا اگر کشوری در بدترین لیست FATF که همان "کشورهای غیرهمکار" قرار گیرد، شدیدترین اهرم FATF یعنی اقدام متقابل(Countermeasure) علیه آن استفاده خواهد شد که همین اقدام متقابل نیز یک توصیه غیرالزامآور از طرف FATF است و کشورها هیچ الزامی به رعایت آن ندارند.
🔹ثالثا حتی این اقدام متقابل، قطع کننده مناسبات و مراودات کشور غیر همکار با دیگر کشورها نیست. بلکه FATF به صورت غیر الزام آور از کشورهای عضو خود میخواهد در مراودات بانکی با آن کشور، احتیاط مناسب(Due diligence) به خرج دهند که شامل پرهیز از تاسیس شعب بانکی و طی فرآیندهایی برای شناخت دقیق مشتری و مناسبات و ارتباطات طرف معامله است.
🔹شاهد بزرگ این مدعا، حضور بانکهای بزرگ چینی در کشور کره شمالی است که در بدترین وضعیت از نظر FATF قرار دارد. آوریل سال ۲۰۱۸، دولت آمریکا تهدید کرد که بانک کشاورزی چین(ABC) و بانک ساخت و ساز چین(CCB) را به دلیل همکاری با کره شمالی در لیست سیاه قرار دهد، اما به دلیل ناتوانی در حذف این بانکها از سیستم مالی بینالمللی، از تصمیم خود عقبنشینی کرد. این ماجرا، واقعیتهای بسیاری را آشکار میکند. با اینکه کره شمالی در معادلات بینالمللی به هیچ وجه قابل مقایسه با ایران نیست- چرا که نه اقتصادی به قدرت ایران دارد، نه منابعی به اندازه ایران، و نه قدرت و نفوذ منطقهای و جهانی به اندازه ایران- اما قرار گرفتن آن در لیست سیاه FATF موجب قطع مراودات مالی آن نشده است. چین کاملا بیاعتنا به توصیههای FATF با کره شمالی مراوده مالی دارد، بانکهایش با کره شمالی کار میکنند و نه تنها در این میان از سوی FATF جریمه و تحریمی متوجهش نیست-چون این نهاد به هیچ وجه چنین اختیار و کارکردی ندارد- بلکه حتی آمریکا نیز با ابزارهای تحریمی خود قادر به متوقف ساختن همکاری بانکهای چینی با کره شمالی نیست.
🔹اما یک نکته بسیار مهم درباره FATF وجود دارد و آن اینکه، گردانندگان اصلی این نهاد یعنی آمریکا و اروپا، قصد دارند از زیرساخت حقوقی کنوانسیونهای پالرمو و CFT برای ایجاد تعهدات حقوقی برای ایران، و اجبار ما به رعایت توصیههای غیرالزامآور FATF استفاده کنند. هدف از این الزام و اجبار نیز صرفا در حوزه مبادله خارجی اطلاعات بانکی ومعاضدت قضایی است تا بتوانند تحریمهای ضدایرانی خود را به صورت هوشمندتر اعمال کرده و آنها را موثرتر کنند. مبارزه با پولشوئی، یک پوشش برای رهگیری مبادلات مالی تحریمی است. باید دقت داشته باشیم که تا زمانی که به پالرمو و CFT نپیوندیم، هیچ تعهدی برای شفافسازی معاملات خارجی خود برای غربیها نداریم. از FATF نیز هیچ کاری ساخته نیست. اروپاییها که صرفا ۲۰ درصد تجارت ایران با آنها انجام میشود، در حال فشار سیاسی به ایران برای الحاق به این دو کنوانسیون هستند تا توصیههای FATF تبدیل به تعهدات حقوقی ما شود.
🔹در این باره در حال نگارش مقاله مبسوطی هستم که ان شاءالله پس از تعطیلات نوروزی در روزنامه #فرهیختگان منتشر خواهد شد. با منافع ملی، برخورد سیاسی و جناحی نکنیم. چشم بستن بر واقعیات جهان، و اصرار بیمبنا بر یک امر، بازی سیاسی با منافع ملت است. بیاییم با مباحثه علمی و منطقی، روی راه صحیح تامین منافع کشور اجماع کنیم.
🔹اشتباه نکنیم! اگر بانکی با ما همکاری نمیکند، به دلیل ترس از تحریمهای آمریکاست نه عضو نبودن ما در CFT و پالرمو. راه مقابله با این ترس نیز آن است که یا بانک طرف معامله ما به قدری بزرگ باشد که آمریکا توان تحریم آن را نداشته باشد، یا به قدری کوچک که تحریم آمریکا اثری روی فعالیتهای آن نداشته باشد. آمریکا در حال استفاده تسلیحاتی از نظام مالی تحت سلطه خود است. باید از این نظام فاصله گرفت. برای مراودات تجاری، استفاده از بانک، تنها راه نیست! عمده نقل و انتقالات ارزی ما با صرافیها انجام میشود. این کانال را باید تقویت و متنوع کرد.
@fatfnews
#قضاوت_با_شما
🔴 استدلال اصلی مخالفان الحاق به کنوانسیون های FATF چیست؟
🔺همیشه گفته ایم که موافقان FATF استدلال های محکمی برای اثبات مدعای خود ندارند.
🔹هرچند برخی مقاله های تبیینی با استدلال های قابل قبولی هم در جراید دیده می شود. اما چون بر اساس پیش فرضی ناقص جلو رفته، استدلال هایشان نمی تواند برای ما قانع کننده باشد.
🔹مثلا مقاله ای با این پیش فرض که مهم ترین دلیل مخالفان FATF، ممانعت این کنوانسیون از حمایت ج. ا از گروه های مقاومت است؛
🔹این مقاله سعی کرده ثابت کند طبق ماده های این کنوانسیون، فعالیت های آزادی بخش و ضد استعمار و نژاد پرستی، مصداق اعمال تروریستی نیست و اگر گروه های مقاومتِ تحت حمایت ایران، علیه غیر نظامیان، اعمال خشونت بار نداشته باشند، طبق این کنوانسیون، کمک به آن ها بلا مانع است.
سپس نتیجه میگیرد بر این اساس، نگرانی مخالفان کاملا بی مبناست.
🔺در پاسخ باید ابتدا بر ناقص بودن پیش فرض نویسنده تاکید کنم. بزرگترین دلیل مخالفان پیوستن به FATF، بی اعتباری کنوانسیون های بین المللی در برابر مناسبات و اهداف سیاسی به اصطلاح ابر قدرت هاست؛
چند مثال ساده؛
🔹همه کشورهای اروپایی متعهد به کنوانسیون های متعدد منع تولید و استفاده از سلاح های شیمیایی، اتمی، فسفری و... هستند. اما در عمل همین کشورها(فرانسه، آلمان...) سازنده و فروشنده سلاح های اتمی، شیمیایی و میکروبی هستند.
🔹در جنگ تحمیلی علیه ایران، صدام بارها از سلاح های ممنوعه ساخت اروپا در شهرهای مرزی ما استفاده کرد و تامین کنندگان این سلاح ها هیچ جریمه ای نشدند.
🔹در تمام جنگ های خاورمیانه از این سلاح ها استفاده شد. بدون هیچ ممانعت و جریمه ای. (جنگ ۲۲روزه غزه، عراق، جنگ یمن...)
🔹اینجاست که ثابت میشود تعاریف انسان دوستانه فقط ظاهر این کنوانسیون هاست و در عمل برخورد سیاسی باعث بی اعتباری آن هاست.
🔹کارگروهfatfچه ممانعتی از رد و بدل شدن پول بین ISI(سازمان اطلاعات پاکستان) و تروریست های جیش العدل کرده است؟
🔹چرا FATF نتوانسته جلوی مبادلات مالی مافیا در ایتالیا و کلمبیا را بگیرد؟
🔹چگونه عربستان براحتی توانسته از ژاپن ده ها تویوتا برای داعش تهیه کنند و FATF مانع نبود؟
🔹این همه ابهامات FATF، آیا اعتباری برای آن باقی می گذارد که جمهوری اسلامی حاضر شود لیست بلند محدودیت ها را بپذیرد تا تعهدات نامعلوم fatf آیا محقق شود یا نشود؟
#رها_عبداللهی
@fatfnews
⚡️درباره قطعنانه ۲۴۶۲ شورای امنیت
🔹شورای امنیت سازمان ملل روز هشتم فروردین به پیشنهاد فرانسه قطعنامه جدیدی را پیرامون مبارزه با تامین مالی تروریسم به تصویب رساند که توجه به نکات ذیل درباره آن ضروری است.
🔹درخواست از کشورها برای عضویت در CFT در عبارات مقدماتی این قطعنامه آمده و به هیچ وجه ذیل فصل هفتم منشور نیست. اساسا شورای امنیت نمیتواند کشوری را ملزم به عضویت در یک کنوانسیون یا پیمان نماید. این مسئله از آن جهت حائز اهمیت است که ممکن است کسانی در ایران جنجال به پا کنند که شورای امنیت ذیل فصل هفتم از کشورها خواسته است به CFT بپیوندند. از کسانی که در کسوت وزیر نامه نوشتند و کشور را تهدید کردند که اگر به توافق اقلیمی پاریس ملحق نشویم، ممکن است شورای امنیت مسئله را در دستور کار قرار دهد، جنجالی جدید با استناد به قطعنامه ۲۴۶۲ هیچ بعید نیست.
🔹بند چهارم قطعنامه که مربوط به اجرای استانداردهای FATF است و ذیل فصل هفتم محسوب میشود، تکرار بند هفتم قطعنامه فصل هفتمی ۱۶۱۷ در سال ۲۰۰۵ است و اتفاق جدیدی نیفتاده است. این دو قطعنامه از عبارت strongly urges درباره استانداردهای FATF استفاده کردهاند. یعنی عمل نکردن به این بند، اقدام تحریمی شورای امنیت را در پی ندارد. شاهد ملموس این مدعا این است که در ۱۴ سالی که از تصویب قطعنامه ۱۶۱۷ میگذرد، هیچ اقدامی از سوی شورای امنیت علیه کشورهایی که استانداردهای FATF را رعایت نکردهاند، صورت نگرفته است.
🔹نکته جالب این قطعنامه این است که تنها بند این قطعنامه که از عبارت Decides استفاده کرده و رعایت نکردن آن، اقدام تحریمی شورا را در پی دارد، بند پنجم است که مربوط به یکی از ۴۰ توصیه FATF است(توصیه پنجم در بخش سوم). بند ۵ قطعنامه ۲۴۶۲ از کشورها میخواهد قوانین و ساز و کارهای داخلی مناسب را برای جرم انگاری تامین مالی اقدامات تروریستی داشته باشند. وقتی مشخصا رعایت یک بند از ۴۰ توصیه FATF در ردیف اقدامات تحریمی شورای امنیت قرار میگیرد، تاکیدی دوباره بر این است که درخواست کلی از کشورها برای اجرای استانداردهای چهلگانه، مشمول اقدامات تحریمی شورا نیست.
🔹جمهوری اسلامی ایران مشمول بند پنجم قطعنامه ۲۲۶۴ یعنی تحریم در صورت نداشتن قانون داخلی مبارزه با تامین مالی تروریسم نیست. چرا که در سال ۱۳۹۴ قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم را به تصویب رسانده است.
🔹اما مخاطب قطعنامه ۲۲۶۴ کدام کشورها هستند؟ شبکه فرانس ۲۴ گزارش کرده است که این قطعنامه به FATF کمک خواهد کرد بیش از ۵۰ کشور را وادار به تصویب قوانین جدید در زمینه تامین مالی تروریسم نماید. FATF در گزارش نوامبر ۲۰۱۵ خود به G20 آورده است: "اکثر کشورها چارچوبهای قانونی جامعی دارند، اما بسیاری از کشورها هنوز قوانین ابتدایی لازم را برای مبارزه با تامین مالی تروریسم ندارند".
🔹پرسشی که در این میان مطرح است و ماهیت سیاسی FATF را بیش از پیش روشن میسازد این است که چرا کشورهایی که برای مبارزه با تامین مالی تروریسم "قوانین ابتدایی" هم ندارند، در لیستهای سیاه و خاکستری این نهاد نیستند، اما ایران که از سال ۱۳۹۴ این قانون را دارد، پیوسته تهدید به قرار گرفتن در لیست سیاه میشود؟
🔹قطعنامه ۲۲۶۴ شورای امنیت تحقیقا هیچ ارتباطی به ایران ندارد و اگر کسانی سعی کنند آن را دستاویزی برای اعمال فشار به مجمع تشخیص برای تصویب دو کنوانسیون پالرمو و CFT نمایند، به اتهام اقدام علیه منافع و امنیت کشور باید مورد تحقیقات قضایی قرار گیرند.
سید یاسر جبرائیلی
@fatfnews
امید نیکو:
🔶دست خالی موافقین FATF
🔹سابقا شاهد بودیم که تنها استدلال حسن #روحانی و محمدجواد #ظریف برای پیوستن به FATF، جلوگیری از #بهانهگیری بیشتر آمریکا و عمل به شرط #اروپا برای ایجاد کانال خندهدار #نفت_دربرابر_کالا بود و حتی ظریف رسما در تریبون مجلس از عدم وعده رئیسجمهور و دولت برای بهبود شرایط اقتصادی با تصویب #FATF سخن گفت و پوچی استدلالات موافقین این لوایح آشکار شد؛ حال عاملِ اصلیِ دیگرِ تحمیل این لوایح، یعنی علی #لاریجانی، پوچی، کمسوادی و بی استدلال بودن #موافقین_FATF را آشکارتر از قبل و بدون هیچ شکی نموده است.
🔸 #لاریجانی گفته: "اگر واقعا لوایح FATF #خلاف_استقلال کشور و منافع ملی بود، چرا در سال ۸۶ تصویب کردید؟! چرا سال ۹۰، دبیرخانه به این موضوع ورود کرد و نظر داد؟! میخواهم بگویم بحث FATF چه تفاوتی با قبل دارد؟ چطور است که در سال ۸۶ استقلال مان از دست رفت و کسی هم متوجه نشد، #قانون هم تصویب شد و به شورای نگهبان هم رفت و این شورا هم تایید کرد."
🔺در پاسخ به این شبهه کودکانه چند موضوع لازم بذکر است:
1⃣ ۱- در سال ۸۶ همزمان با دولت نهم و مجلس هفتم، لایحهای برای "مبارزه با #پولشویی" تدوین، تصویب و ابلاغ شد؛ این لایحه یک #قانون_داخلی بوده و ابدا ارتباطی به کنوانسیونهای استعماری ساخته و پرداخته غرب ندارد.
2⃣ ۲- در سال ۸۹-۹۰ نیز لایحهای برای مبارزه با #تروریسم در دولت دهم تدوین شد این لایحه نیز یک #قانون_داخلی برای مبارزه با تروریسم است و چنانچه در نامه منتشر شده از وزیر وقت اقتصاد به لاریجانی روشن است؛ موضوع تسریع در تصویب لایحه داخلی مبارزه با تروریسم بوده نه پیوستن به کنوانسیونهای استعماری!
3⃣ ۳- اتفاقا تدوین این لوایح داخلی و نپیوستن به کنوانسیونها در دولت نهم و دهم و مجالس هفتم و نهم که با #جریان_انقلابی همسوتر بودند؛ نشان میدهد که #عقلانیت_انقلابی همواره در دستور کار جریان انقلابی بوده است و بدون بازی در #پازل_دشمن از طریق تصویب کنوانسیونهای مذبور، تنها با تصویب قوانین داخلی راه بدخواهی دشمن را سلب کردهاند. درضمن #رهبر_انقلاب نیز پیوستن به کنوانسیونهای مشکلدار را نقد کرده و خواستار تدوین قوانین داخلی بجای آنها شده بودند. همچنین تصویب این لوایح در قبل از دولت و مجلس تَکراریها، نشان میدهد انگهایی که با برچسب پولشویی و فساد به نهادهای انقلابی نظیر #سپاه زده میشود چه میزان بیپایه است و اتفاقا جریان انقلابی در مبارزه با فساد و پولشویی پیشقدم بوده و با فدا کردن جان بیش از همه با تروریسم مبارزه کرده و توانسته #امنیت را در میهن برقرار سازد.
4⃣ ۴- جریان غیرانقلابی نشان داده اگر اندک دستاوردی بدست آورد دیگر خدا را بنده نیست و آنرا منحصر به قبیله خود میکند و در رقابتها آنرا بر سر نظام و انقلاب میکوبد! اما اینکه اخیرا آقایان علاقهمند شدهاند با وجود مخالفتهای صریح و شروط اجرا نشده رهبری، #برجام را کارِ #نظام بخوانند و با وجود تبیینات مکرر دکتر جلیلی و جریان انقلابی درباره معایب و آسیبهای لوایح CFT و پالرمو، باز #FATF را کارِ #جلیلی و با موافقت او میشمارند؛ یعنی خودشان میدانند که اندک دستاوردی و خیری هم برای ملت و کشور در این #کنوانسیونهای_استعماری نیست وگرنه الان دنبال مدال گرفتن و تندیس ساختن از خودشان بودند، پس مشخص است که میخواهند با شریک کردن نظام و نیروهای مخلص انقلابی در این میانه، خود را #تطهیر کنند تا بعدا از زیر بار عواقب آن در بروند؛ درحالیکه باید یقین بدانند هرچه نقشه بکشند، ننگ برجام و FATF از چهرهشان پاک نخواهد شد!
5⃣ ۵- بار دیگر درایت و هوشمندی #رهبر_انقلاب ثابت شد، چنانچه ایشان در اواخر سال گذشته با توصیه به بحث #کارشناسی و عدم اطلاق نسبت همسویی با دشمن به طرفین ماجرا در FATF، راه را برای #مظلومنمایی موافقین کنوانسیون CFT و پالرمو بستند و با این تدبیر، جلوی تکرار بیراههای که در برجام طی شد و مخالفین برجام را بخاطر همنوایی با #نتانیاهو انگ میزدند و با این بهانه خسارت محض به کشور تحمیل کردند را نیز گرفتند. فلذا با کارشناسی شدن بحثها، پوچی و بیمایگی استدلالات موافقین FATF درباره علل پیوستن به #پالرمو و #CFT، روزبهروز عیانتر میگردد و لزوم رد کامل این لوایح استعماری در #مجمع_تشخیص هم روزبهروز واجبتر!
@fatfnews
🔴نوشته عبدالملکی درباره قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروه های تروریستی
♦️اگر فردا کسانی پای کوبان و دست افشان آمدند که «مذاکره کردیم، سپاه را در لیست قرار نمی دهند، به شرط اینکه پالرمو و CFT را امضا کنیم»، حتما به چیزهایی شک خواهیم کرد
@fatfnews
🔴 اعتراف روزنامه قانون از موافقان شدید FATF به درست بودن سخنان منتقدان
روزنامه قانون ضمن اعتراف به اینکه فاتحه FATF خوانده شده نوشت: مدتها بود که برخی تضاد دیدگاهها بر سر تصویب یا رد لوایح باقی مانده و مربوط به FATF وجود داشت که با این اقدام جدید آمریکا و تروریست خواندن سپاه باید پایان تلخ این لوایح را اعلام کرد.
زیرا قبل از این اقدام شائبههایی بر سر مصادیق تشخیص تروریستی بودن یا نبودن گروهها وجود داشت و بیشتر مخالفان معتقد بودند که در صورت تصویب cft طرفهای غربی میتوانند با مصادیق مختلف گروهها را تروریستی بخوانند و نگران حماس و حزبالله بودند.
اما امروز که سپاه را آمریکا تروریستی خواند مشخص است که در ادامه نیز اعتمادی به این کشور وجود ندارد و در صورت تصویب مشکلات فراوانی را ایجاد میکند و این مشت نشانه خروارهایی است که در آینده میتواند مسالهساز شود.
آمریکا با این اقدام مهر تاییدی بر ادعاهای مخالفان FATF زد و مانند نابودی برجام، سنگ دیگری در مسیر بهبود وضعیت ایران انداخت که بیشک مردم را با مشکلات بیشتری روبهرو میکند.
@fatfnews
🚩احمد توکلی: بعد از تروریستی خواندن سپاه تصویب FATF منتفی است
🔹توکلی در پاسخ به اینکه بعد از تروریستی نامیدن سپاه از سوی آمریکا بحث پیوستن به گروه اقدام مالی مشترک منتفی خواهد شد یا خیر؟ گفت: «منتفی می شود. باید منتفی شود زیرا هر قدر ما کوتاه بیایم اینها پُرروتر میشوند. FATF اصلا ربطی به موشک و این حرفها ندارد اما به آن میپردازند. در همین بیانیه اخیر علیه ما گفتهاند که نباید موشک بسازیم و حتی در برد موشکهای ما دخالت میکنند».امیدی برای تصویب لوایح چهارگانه در مجمع تشخیص مصلحت نظام و پیوستن به گروه اقدام مالی مشترک باقی نمانده است. این را اعضای مجمع میگویند و اعتقاد دارند که اقدام اخیر آمریکا مبنی بر تروریستی خواندن سپاه پاسداران به عنوان یک مولفه مهم در روند تصمیمگیریها در اینباره تاثیر خواهد داشت/ الف
📡 @fatfnews
👤واکنش اینستاگرامی حجتالاسلام سید محمود نبویان به اظهار نظر اخیر لاریجانی درباره FATF
@fatfnews
🚩 ورود سپاه به لیست تروریستی آمریکا چه ارتباطی به FATF دارد؟
🔹این کنوانسیون هیچ لیست بین المللی را به عنوان لیست مرجع معرفی نکرده و بنابراین لیست ملی کشورها در تعاملات و اختلافات مبنای عمل خواهد بود
🔹 با توجه به این که آمریکا عضو CFT است و از سوی دیگر سپاه را در لیست تروریستی خود قرار داده است، درصورت پیوستن ایران به کنوانسیون CFT، کشورمان به اعضای این کنوانسیون (از جمله آمریکا) تعهد حقوقی می دهد که لیست های ملی آنان را به رسمیت بشناسد و درواقع ایران به آمریکا تعهد حقوقی می دهد که با خدمات امنیتی-اقتصادی سپاه مقابله کند.
🔹بنابراین و باتوجه به اظهارات امریکایی ها و قوانین FATF و CFT؛ لوایح مربوط به FATF جلوی دور زدن تحریم های مالی توسط سپاه را خواهد گرفت و در واقع تصویب این لوایح، تکمیل کننده اقدام اخیر آمریکا علیه سپاه خواهد بود.
خبرگزاری تسنیم @fatfnews
سید یاسر جبرائیلی:
⚡️پیشتر هشدار داده بودیم که راهبرد آمریکا، تفکیک بخش تحریمی ایران از بخش غیر تحریمی و ایجاد تقابل میان این دو بخش است. اجرای الزامات اف ای تی اف و به ویژه الحاق به سی اف تی و پالرمو، کمک به رژیم ایالات متحده برای پیش بردن این راهبرد است.
رخدادهای پس از درج سپاه در لیست سازمانهای تروریستی، نظیر مسدودسازی صفحات فرماندهان سپاه در اینستاگرام کاملا موید این مدعاست.
اگر دولت و مجلس واقعا به دنبال تقویت سپاه هستند، باید راهبرد دشمن برای ایجاد دوقطبی در کشور را خنثی کنند.
برای نمونه، اگر اینستاگرام صفحات سپاه را میبندد، یعنی پایبند قوانین آمریکاست نه ایران. در این صورت، نباید این شبکه اجازه فعالیت در کشور را داشته باشد. وزارت ارتباطات باید به این شبکه اجتماعی هشدار دهد که در صورت عدم بازگشایی صفحات فرماندهان سپاه ظرف ۲۴ ساعت آینده، با تمام توان از جمله با استفاده از محدود سازی پهنای باند، جلوی فعالیت این شبکه در ایران را خواهد گرفت.
آزمونی است برای آقای @azarijahromi که تعهد خود به ایران اسلامی را نشان دهد.
پ.ن: اشتباهی که در ماجرای تلگرام انجام شد، نباید تکرار شود. آقایان فیلم بازی کردند که بیایید از تلگرام خارج شویم و اکثر فعالان جریان انقلابی خارج شدند، اما خود تلگرام را برای رسانههای نیابتیشان حفظ کردند. اتفاقی که باید بیفتد، ایجاد محدودیت در پهنای باند اینستاگرام است، حتی فیلترینگ هم راه نیست.
http://yon.ir/ehTPo
@fatfnews
#رصد
🔹 تروریستیخواندن سپاه از سوی آمریکا کاملاً با FATF مرتبط است
🔸 برخلاف ادعای کسانی که سنگ تمکین به هرقیمت در مقابل FATF را به سینه میزنند، قراردادن نام سپاه در فهرست تروریستی آمریکا به FATF ارتباط دارد.
روزنامه قدس با انتشار این تحلیل نوشت: آیا ورود سپاه به فهرست تروریستی آمریکا ارتباطی به FATF ندارد؟ برای پاسخ به این پرسش باید ببینیم نظر FATF و همچنین متن کنوانسیون CFT درباره فهرست تروریستی آمریکا چیست؟ آیا FATF و کنوانسیون CFT، از کشورها انتظار دارند که فهرست ملی کشورهای دیگر را به رسمیت بشناسند؟ درباره کنوانسیون CFT، آنچه در متن کنوانسیون درباره تروریسم آمده، نخست تعریف بسیار گسترده از تروریسم و دوم الزام کشورها به عدم استثنای گروههای مبارز علیه اشغالگری، استعمار و نژادپرستی از تروریسم است. این کنوانسیون هیچ فهرست بینالمللی را به عنوان فهرست مرجع معرفی نکرده و بنابراین فهرست ملی کشورها در تعاملات و اختلافات مبنای عمل خواهد بود. با توجه به اینکه آمریکا عضو CFT است و از سوی دیگر سپاه را در فهرست تروریستی خود قرار داده است، در صورت پیوستن ایران به کنوانسیون CFT، کشورمان به اعضای این کنوانسیون (ازجمله آمریکا) تعهد حقوقی میدهد که فهرستهای ملی آنان را به رسمیت بشناسد و در واقع ایران به آمریکا تعهد حقوقی میدهد که با خدمات امنیتی- اقتصادی سپاه مقابله کند...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/158373
@fatfnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم| علت عصبانیت آمریکا از سپاه در جنگ اقتصادی چیست؟/رییس FATF پاسخ میدهد
@fatfnews
⚠️ناهید تاج الدین نماینده مردم اصفهان : میدانیم FATF زورگویی است ولی باید تبعیت کنیم! 😐
اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید @fatfnews
اف ای تی اف FATF
⚠️ناهید تاج الدین نماینده مردم اصفهان : میدانیم FATF زورگویی است ولی باید تبعیت کنیم! 😐 اگر دین ندا
🔹میدانیم FATF زورگویی است ولی باید تبعیت کنیم (!)
🔸عضو فراکسیون امید با اذعان به اینکه اکثر پولشوییهای دنیا در آمریکا و اروپا انجام میشود و رویکرد سیاسی FATF زورگویی است، گفت ولی باید تبعیت کنیم (!)
▫️به گزارش مشرق، ناهید تاجالدین، در یادداشتی در سالنامه نوروزی روزنامه سازندگی نوشت: «من به عنوان موافق پیوستن به FATF؛ میدانم که ۴۷ درصد پولشویی دنیا در آمریکا و ۲۳ درصد در اروپا انجام میشود و اروپا و آمریکا سهم ۷۰ درصدی در پولشویی دنیا دارند و انگشت اتهام پولشویی پیش و بیش از هرکس به سمت آمریکا و اروپا دراز است. من میدانم که سیاستمداران دنیا بیشتر از اینکه نگران اخلال در نظم اقتصادی به وسیله پولشویی باشند، نگران اخلال در نظم سیاسی هستند و بیشتر از اینکه به اقتصاد توجه داشته باشند، به اثرات و تبعات اقتصاد سیاسی توجه دارند و این نگرانی بیش از همه در آمریکا وجود دارد. اما نباید یادمان برود موقعیت امروز ایران در روابط بینالملل موقعیتی است که با ظرافت میتواند نجات برجام را مطابق منافع بینالمللی مدیریت کند و این پیچ تاریخی را با درایت بگذراند».
بر پایه گزارش مشرق، اصلاحطلبان، خوی سلطهگری و دیکتاتوری آمریکا را با تعابیری همچون «نظم موجود بینالمللی» بزک میکنند و علیرغم اذعان به رکوردشکنی آمریکا و اروپا در پولشویی و حمایت از تروریسم، مدعی هستند که ایران باید از سلطهگری آمریکا تبعیت کرده و به FATF بپیوندد.
▪️طیف اصلاحطلب مدعی است که برای نجات برجام باید به FATF پیوست. این در حالی است که پیش از این و به اذعان حامیان توافق هستهای، قرار بود برجام همه مشکلات کشور را رفع کند!
میگویند برجام را امضا کنید تا اقتصاد نجات یابد، کانال مالی اروپا را بپذیرید تا برجام نجات یابد، FATF را بپذیرید تا کانال مالی اروپا نجات یابد، برجام موشکی و منطقهای را بپذیرید تا FATF نجات یابد، برجام حقوق بشری را بپذیرید تا برجام موشکی و منطقهای نجات یابد و...
در این پروسه، تعهدات طرف مقابل هیچ جایگاهی ندارد و صرفاً ایران باید اقدامات خود را به صورت نقد انجام داده و فقط از طرف مقابل وعده بشنود.
خانم تاجالدین توضیح نداده چگونه FATF میتواند برجام را نجات دهد، در حالی که آمریکا و اروپا عملاً برجام را نابود کردهاند؟ و چه استبعادی دارد که چند صباح دیگر همین سیاسیون نگویند برای نجات توافق با FATF، باید تعهدات جدیدی را بپذیریم؟!
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158102
@fatfnews
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️توضیحات قابل تامل رائفی پور در مورد فتف
❌قضاوت آیندگان در مورد ما چه خواهد بود
♦️ما سالهاست داریم تحریم ها رو دور میزنیم، اینا میخوان این دور زدنِ تحریم ها رو غیر قانونی کنن
@fatfnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤رییس FATF:
🔺 رسیدن قیمت دلار به ۱۴ هزار تومان نتیجه تلاشهای ما بود
@fatfnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودکشی ایران با تصویب FATF
از زبان مرضیه هاشمی خبرنگار ایرانی آمریکایی الاصل @fatfnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیسFATF:
🔹ایران بزرگترین حامی تروریسم در جهان است.
🔹آنها به تامین مالی گروههایی مانند حزب الله، حماس و رژیم سوریه که مردم خود را میکشند ادامه میدهد و همزمان برنامه موشکی خود و بیثباتسازی منطقه را پیش میبرند.
@fatfnews