😱ممنوعات بسيار مهم برای دختران و بانوان در ایام پریود.
🌸خانم هایی که در شخصی بنده، برای درمان کیست سینه و همچنین انواع مشکلات رحمی و بارداری، اختلالات پریودی، مراجعه داشتند..❌ توجه کنید❌.. موارد زیر👇🏻 باید رعایت شود.
✔️ممنوعات سه روز اول قاعدگی بانوان.🚫
1⃣مصرف هرنوع گوشت❗️ ممنوع(باعث ضخامت دیواره رحم ،ایجاد انواع کیست ها و قارچ ها میگردد)
2⃣حمام رفتن❗️ ممنوع (باعث ایجاد تنبلی تخمدان و انواع عفونت میگردد)
3⃣مصرف انواع لبنیات و خوراکی های طبع سرد ❗️ممنوع (باعث اختلالات پریودی و بالا رفتن هورمون مردانه و کاهش شدید هورمون های زنانه میشود)
🆗همچنین مصرف سبزیجات اسفناج، شاهی و خوراکی های شکلات، کاکائو، قارچ، جگر، پسته، انواع میوه ها به خصوص سیب، خیار و موز، تمام مرکبات - پرتقال، نارنگی، لیمو، لیمو شیرین -/عرق کاسنی، میگو، گردو، قهوه، نسکافه، چای سیاه ❌❌❌ ممنوع.( باعث بالا رفتن شدید هورمون مردانه و دردهای وحشتناک قاعدگی های بعدی میگردد)
ℹ️بلند کردن اشیای سنگین، ممنوع(باعث ایجاد مشکلات در لگن و شل شدن عضلات رحم و فشار به اسفنکترهای رحمی میگردد.)
.محمد امین احسانیان.
🌸بسیاری از خانم ها در شخصی پیام داده اند که اگر خوراکی های فوق الذکر👆🏻 را نخوریم.. پس دیگر چه می ماند برای خوردن؟ 😅⁉️ فقط آب و نان خشک
باید گفت که عزیز جان؛ متأسفانه، به دلیل تغییر فرهنگ و تغییر سبک زندگی سالم اصیل ایرانی، بانوان جامعه ما، به ویژه نسل جدید، تمام خوراکی ها را فراموش کرده اند.... ❌کوتاهی های نسل قبل، مادرها و مادر بزرگ ها،فراگیر شدن پیتزا و فست فودها و برگر ها، سوسیس و کالباس،اشباع خیابان ها از غذاهای بیرون بر( در هر خیابان، حتی در شهرهای کوچک نیز، حداقل چنتا فست فودی وجود دارد) و از طرفی عدم تفکر و عدم انتقال و آموزش ِ درست سبک زندگی به نسل جدید(مقصر اصلی در این باب حوزه علمیه و جامعه روحانیت است) ، بی حوصلگی و سرگردانی خانم ها همراه با میل به زندگیه غیر ایرانی.... دست به دست هم داده و باعث شده که خانمها جز آبگوشت و املت و خورشت سبزی و قيمه.. چیز دیگری بلد نباشند.پس، بنابراین؛ خوراک مقوی و خوشمزه، در فرهنگ ایرانی، زیاد هست،👈🏻 این ماییم که بلد نیستیم ⭕️
🚫سبک غلط زندگی امروزه طوری شده که اگر یک روز گوشت نباشد، نه آقای خانه و نه فرزندان میل به خوراک ندارند و خانم خانه هم چیزی طبخ نمیکند چون گوشت نیست میگویند گوشت نداشتیم من هم چیزی نپختم❗️(بالفرض خوش خیالی که این خانواده اهل غذای بیرون نباشند😅)
♻️خلاصه مطلب اینکه کلا از اصل فرهنگ ایرانی، فقط یادی مانده، آنهم چند تکه سنگ، در موزه... چند سال دیگر همین خورشت سبزی و قيمه هم فراموش خواهد شد😕
.محمد امین احسانیان.
🔴از لحاظ روانشناسی اسلامی، وقتی فرزندت عادت به خوردن خوراک و تغذیه در بیرون از منزل کند، فاتحه او را بخوان، چون تربیت او نیز در همان بیرون خواهد بود، آینده او نیز در همان بیرون از خانه تعیین خواهد شد و عاقبت و آخرت او نیز در همان بیرون از خانه رقم خواهد خورد و چیزی به نام عصای دست وجود نخواهد داشت، او فقط در شناسنامه؛ فرزند تو خواهد بود و محیط خانواده معنایی برای وی نخواهد داشت.... تنها و تنها، بدبختی ها و خرابکاری هایش، هدیه ای خواهد بود در محیط داخل خانه و خانواده برای آینه دق شدنت..!!!
پدر و مادر باید محیط و کانون خانواده را گرم و دلخوش کننده نمایند و سفره خانواده باید جمع را کنار هم قرار دهد.
نه اینکه، سفره ی گرم و دلنشین خانواده، خاموش باشد... هرکس برای خودش غذا بخورد و هر ساعت دلش خواست بخوابد... پدر، ساعت 5 صبحانه میخورد،مادر خانواده تا ساعت 9 خواب است و ساعت 10 صبحانه میخورد، فرزند تا ظهر خواب است و ساعت یک ناهار و صبحانه ی او، شکلات و شیرکاکائو و چای و قهوه، است. ساعت 9 شب پدر شام میخورد، مادر رژیم است و شام نمیخورد، فرزند خانواده ساعت 3 صبح تازه در یخچال دنبال ناهار یا شام میگردد یا از بیرون سفارش میدهد. فرزند خانواده ساعت 4 صبح، بعد از کلی گشت و گذار در فضای مجازی و فیلم دیدن و گیم بازی کردن، تازه میخواهد بخوابد...مادر خانواده ساعت 2 میخوابد، پدر خانواده ساعت 11 خواب است. 👉🏻این شده خانواده ی ایرانی... این دیگر خانواده نیست... فقط چند نفر انسان بیگانه هستند که در یک خانه، به صورت مسالمتآمیز، زندگی میکنند.
.محمد امین احسانیان.
🔴خوراکی های مناسب برای سه روز اول قاعدگی بانوان
🔴حلوای کاچی
🔴ارده و انواع شیره
🔴انواع اشکنه(بیش از بیست نوع اشکنه داریم)
🔴 انواع آش ها به خصوص آش هایی که گندم و جو در آن غالب هستند(بیش از سیصد و شصت نوع آش در فرهنگ ایرانی داریم)
🔴 انواع حلوا های گرم و معتدل(بیش از صد و پنجاه نوع حلوا مشخص شده در فرهنگ ایرانی)
🔴 آرد و روغن زرد و دوای گرم
🔴خوراکی هایی که با هفت تخم و چهار تخم طبخ می شود(بیش از پنجاه نوع خوراک داریم در فرهنگ ایرانی)
🔴مصرف انواع عسل
🔴مصرف انواع سویق
🔴مصرف انواع خوراکی هایی که با نخود و لوبیا سفید طبخ می شود.
☑️ضمن اینکه بهتر است خانمها، در ایام قاعدگی، وعده ناهار را حذف کنند.
.محمد امین احسانیان.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
#اِشکنه(در تمام شهرهای ایران، اشکنه رو داریم و هرجایی به یک شیوه، طبخ می شود،اما دستور اصلی آن همان است که اینجا برایتان نوشته ایم)
🔴یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی که ریشه در فرهنگ غنی ایران دارد... معمولا این غذا به دلیل طبع گرم آن در پاییز و زمستان مصرف میشود... میتوان نام این غذا را آبگوشت ِ بدون گوشت نامید..چون تقریبا تمام خواص آبگوشت را با خود دارد،در عین حالی که هیچ گوشتی در آن استفاده نمی شود.
⭕️خانم های ایرانی به خصوص مادربزرگ های قدیمی، به دلیل شنبلیله موجود در آن،از این غذا زیاد استفاده داشتند.
💢قدیمی ترها خوب به یاد دارند که خانم های ایرانی 3 روز اول پریودی این غذا را به عنوان وعده اصلی و قوت دهنده بدن مصرف میکردند، چرا که ترکیبات آن به شدت برای بدن خانم ها مفید است.
🔱مواد لازم :
➖سه پیاز کوچک یا دوتا متوسط
➖3 قاشق غذاخوری روغن ارده کنجد
➖2 قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
➖4 قاشق غذاخوری آرد سبوس دار گندم یا (2 قاشق غذاخوری آرد و یک قاشق سویق گندم)
➖دو تکه زردچوبه(آخر کار زرد چوبه ها را خارج سازید)
➖یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
➖4 لیوان آب
➖دوتا سیب زمینی متوسط(بنا به دلخواه، بهتر است سیب زمینی ترش ایرانی استفاده شود)
➖2 تا 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
➖نمک دریا به میزان لازم
( دقت داشته باشید که در این غذا به هیچ وجه از❌ گوجه فرنگی و❌ رب گوجه فرنگی❌ استفاده نمی شده و نمی شود)
ابتدا در یک ظرف جداگانه، پیازها را تفت میدهیم تا تبدیل به پیاز داغ شود و در کناری میگذاریم.. سپس 3 قاشق غذاخوری روغن در قابلمه میریزیم (اگر قابلمه، مسی يا چدنی باشد، بهتر است). دو قاشق غذاخوری شنبلیله خشک رو پودر میکنیم و به روغن اضافه میکنیم و اندکی بعد، 3 تا 4 قاشق غذاخوری آرد گندم سبوس دار اضافه میکنیم ( میتونیم 2 قاشق آرد و یک قاشق سویق اضافه کنیم) بعد کمی آرد و شنبلیله را تفت میدهیم ،سپس یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه به این ترکیب اضافه کنید و بعد کمی که که تفت خورد، 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید.(هرتعداد قاشق غذاخوری آرد اضافه کردیم همان مقدار هم لیوان آب میریزم) دوتا سیب زمینی متوسط رو هم نگینی خرد میکنیم و به ترکیبات اضافه میکنیم. 2 یا 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ که از قبل جداگانه، تفت دادیم و آماده کردیم رو اضافه میکنیم. در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم یک تا یک و نیم ساعت با شعله متوسط رو به کم، آرام آرام جا بیوفته و سیب زمینی ها، هم بپزه. در مرحله آخر (ده دقیقه آخر) در صورت دلخواه سه تا تخم مرغ محلی میشکنیم داخل غذامون، که اینکار بیشتر در شهرهای شمالی اتفاق میوفته و جنوبی ها نمیپسندن. در شهرهای جنوبی، تخم مرغ رو اضافه نمیکنن. دست آخر، غذا رو به سفره منتفل میکنیم و بعد از تريد کردن(تیلیت کردن با نان خشک به میزان کم، نباید غذامون سفت بشه و باید کمی آبکی بمونه)غذا رو میچشیم و اگر نمک، لازم داشت، اضافه میکنیم.
➖نوش جان.
#اشکنه شیرازی/اشکنه خوانساری/اشکنه کرمانی /اشکنه تبریز / اشکنه تهران /اشکنه یزدی/از معروفترین اشکنه های ایران است.
انواع معروف طبخ های اشکنه هم :اشکنه کشک/اشکنه عدس/اشکنه بادام/اشکنه تخم مرغ /اشکنه انار/اشکنه بادمجان / اشکنه بِه /اشکنه رشته
✅ #کاچی
🔺 طبع: گرم
🔸 خونساز
🔹 عضله ساز
🔸فوق العاده انرژی زا و مفرح
🔹 تقویت کننده اعضای رئیسه بدن
🔸 بسیارمقوی « مخصوصاً در دوران نقاهت، بیماری و بعد از زایمان »
🔹 تقویت قوای جنسی بعد از زایمان
🔸 مفید برای بعد از دوران نقاهت
🔹 مفید برای بعد از پریود های شدید خصوصاً وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود می شوند
🔸 مفید برای شب زفاف
🔹 کمبود اسپرم، بی میلی مردان و کمی شهوت
🥣 مواد لازم برای پخت کاچی ( ۴نفر )
آرد سبوسدار ٢ لیوان
آب جوش ۴ لیوان
روغن زرد یا کره محلی نیم لیوان
شکرسرخ، عسل یا نبات ٢ لیوان سرپر
دارچین، زنجفیل، هل سائیده، میخک، بادیان، زیره سبز و سیاه هرکدام ۱ قاشق چایخوری
زعفران دمکرده نیم پیمانه
مغز بادام و پسته و گردو نیمکوب نیم پیمانه
ابتدا کره را روی شعله ملایم آب میکنیم سپس آرد را الک کرده اضافه میکنیم
١۵ دقیقه باشعله ملایم تفت میدهیم سپس دارچین و زنجفیل و هل و ... را افزوده و ٢ دقیقه دیگر تفت میدهیم؛
بعد از تفت، مواد را کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.
یک لیوان از آب جوش را افزوده و با سرعت هم میزنیم تا مواد یکدست شود
دقت کنید از این مرحله به بعد سرعت عمل شما در کیفیت غذا اثرگذار است که گلوله نشود.
سپس باقی آب جوش را اضافه کرده و نبات (شکرسرخ) و مغزها را افزوده و مدام هم میزنیم تا نبات حل شود و کاچی گلوله نشود
١۵ دقیقه هم میزنیم و سپس زعفران را افزوده و ۵ دقیقه دیگر هم میزنیم.
نوش جان 😋
☸️طرز تهیه کاچی☸️
❤️ مواد لازم برای تهیه کاچی:
🔹 آرد گندم
🔹روغن حیوانی
🔹نبات یا شکر قهوه ای یا شیره انگور
🔹پونه
🔹زردچوبه وکمی زعفران
🔹سویق کامل
🔹چهار مغز
🔹سیاه دانه(به مقدار کم)
🔹 زیره سبز و زیره سیاه و رازیانه و تخم شوید اسیاب شده
❤️طرز تهیه:
ابتدا آرد را تفت میدهیم تا بوی خامی ان برودسپس روغن حیوانی را به آن اضافه می کنیم و مواد دارویی گفته شده که ازقبل تو ظرفی اماده کردیم را به آن اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم سپس مقداری آب به آن اضافه می کنیم وهم میزنیم که گوله نشود وبعد به جوش امدن شعله حرارت رو کم میکنیم تا کاچی جا بیفتد ومثل فرنی بشود .
✳️نکته نبات یاشکر قهوه ای رو بعد اضافه کردن اب افزوده شود.
😋😋خواص این غذای خوشمزه😋😋
✅تقویت عمومی بدن
✅درمان کم خونی(خونساز)
✅تقویت قوای جنسی بعد زایمان
✅مفید برای بعد از دوران نقاهت
بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند
✅مفید برای شب زفاف
✅کمبود اسپرم
✅بی میلی مردان وکمی شهوت
⚠️
📌 این نوع پیامها فقط از جانب یکمشت دزد که فاقد شرف هستند ارسال میشه و چندین مرتبه تذکر دادیم که سامانههای پلیس و قوهقضائیه فقط از سرشمارههای مشخص (مثل: ADLIRAN و Pishgiri و Police و PoliceFATA و RAHVAR NAJA) استفاده میکنند، نه از شمارهی شخصی
👈 پیام اخطاریه و ابلاغیه و احضاریه رو تا دیدید:
اول: خونسرد باشید و به ارسالکنندهش توجّه و حتما شک کنید که هک نباشه!
دوم: تا زمانی که قطعا قطعا مطمئن نشدید که از طرف پلیس یا قوهقضائیه با سرشمارهی مشخص اعلامشده ارسال نشده، اصلا باز نکنید و روی لینکش وارد نشید
سوم: اگه حواستون نبودید و باز کردید، بلافاصله به سایت پلیس فتا گزارش کنید
و سریعا رمز عبور عابربانکتون رو حضورا با دستگاه خودپرداز تغییر بدید
و همزمان رمزهای عبور همراهبانکتون رو تغییر بدید
و همینطور رمز دومتون رو هم حضورا با دستگاه خودپرداز (A.T.M) و یا مراجعه به بانک تغییر بدید
💡 ضمنا یادتون نره رمزهای بانکی، بههیچوجه نباید و نباید و نباید در حافظهی گوشی و رایانه، و حتی کنار کارت عابربانکتون نوشته و ذخیره شده باشه
#هک
#سواد_رسانه
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
گ
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری سردبیر سابق BBC از پشت پرده جنایت تروریستی گروهک جیشالظلم در راسک!
محمد منظرپور:
🔺مثلث CIA ، موساد و منافقین پشت پرده گروهکهای تروریستی جندالله و جیشالظلم هستند که مأموریت ضربه زدن به ایران را دارند.