فرصت حضور🇮🇷🇵🇸
. #دورهمی_های_گروه #دورهمی_سیاسی موضوع این جلسه #عناصراساسی_انقلاب_وشیوه_های_براندازی_آن (1) سلام
.
موضوعی که قرار است به آن پرداخته شود، عناصر اساسی انقلاب و راههای براندازی آن است
با مرور سرگذشت قدرت های بی پشتوانه از آموزههای الاهی که پس از چندی به زوال و نابودی رسیده اند، به این نتیجه طبیعی می رسیم که اصلی ترین عنصر قدرت یک نظام ، برخورداری از این آموزه هاست که ما آن را برنامهی زندگی یا دین می شناسیم. همان که نیروی پیشران امام و دیگر مجاهدان برای نهضت شد و طلیعهی پیروزی بر طاغوت را در چنین روزی برای ما نمایان کرد.
حکومت ها معمولا با چند روش ساقط شده که برخی در مقطعی کوتاه رخ می دهد و برخی با صبوری بیشتر
براندازی یا با کودتا صورت می گیرد ، یا با حملهی نظامی
چند سالی ست که براندازی نرم رایج شده. هستهی اجرایی این براندازی داخلی هستند. بستر براندازی را با دامن زدن به شایعهی تقلب در انتخابات فراهم ، و ذهن طرفداران خود را برای ستاندن حقی که از آن ها پامال شده برای حضور در کف خیابان و اعتراضات آماده می کنند. مانند آن چه در گرجستان و اوکراین اجرایی شد اما در ایران عقیم ماند.
در همه این براندازی ها، هزینهی گزافی رو دست براندازها می ماند؛
یکی کودتاچی هست و انگ دیکتاتوری می گیرد. دیگری نیروی اجنبی هست و بایست خود را برای پرداخت هزینهی سنگین مبارزه با آزادی خواهان آماده کند.
دیگری در تقابل با قانون و مردمسالاری برآمده از آن درآمده و برچسب آشوب طلب، یا به تعبیر قرآن، فتنه گری بر پیشانی آن ها نقش خواهد بست.
چنان که می بینید هر کدام از روش های رایج براندازی، یا چنان کهنه شده که کاربردی ندارد. یا چنان پر هزینه که در برابر نیروی مقاوم ، دوام چندانی نخواهد آورد. حدود سه دهه است که سیاست سازمان صهیونیستی بهداشت در محدود کردن جمعیت جهان توسط کارگزاران آن در کشور آغاز و در حال اجراست. این نمونه تا جایی که سراغ داریم نه تنها با واکنش روبرو نمی شود، بلکه بی آن که بدانیم با تعریف و تمجید از چشم اندازی که برای آن بنام « زندگی بهتر » می شود، مورد ستایش نیز قرار گرفته
و چه گزینهای کم هزینه تر از کاستن نیروی انسانی کشوری چون ایران برای دشمن؟
این سیاست طی سه دهه با شدت تمام اجرا و ایران را دچار شدیدترین کاهش رشد جمعیت کرده.
کاهش رشد به معنی اینه که هر سال کمتر از سال گذشته، جمعیت کشور اضافه شده.
تا کنون هر چه گفته شد، تکراری بوده و بارها و بارها از زبان دیگران و حتا رهبر حکیم انقلاب شنیده و خواهیم شنید اما قطعا رفاه توهمی را بر فرزندان بیشتری که نگاه «وبال زندگی» بر آن ها می شود، ترجیح می دهیم.
لذا از خیر تذکر در این باره گذشته و چنان که موضوع این بحث می باشد ، با نگاه براندازانه به موضوع پرداخته می شود. حرکتی خزنده ،که کشور را در دوراهی، جنگ مذهبی یا تغییر قانون اساسی به سود مذهبی که در آینده اکثریت ایران را شامل می شود، قرار خواهد داد.
بیایید و نگاهی به وضعیت جمعیتی کشور انداخته تا بدانیم خطری که دلسوزترین افراد جامعه برای آن خواب ندارند، از کجا متوجه کشور خواهد شد.