دلم برای صیاد تنگ شده
#امام_خامنه_ای
آری میشود آنگونه زیست که بعد از شهادت؛ولی خدا برایت ابراز دلتنگی کند
الهی هب لی کمال الانقطاع الیک
۲۱ فروردین سالروز #شهادت شهید #صیاد_شیرازی به دست #منافقان کوردل
#صیاد_دلها
#شهادت
#شهید
#خادمین_شهدا
#کمیته_خادمین_شهدا_استان_لرستان
eitaa.com/khademin_lorestan
t.me/khademin_lorestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹نماهنگ صیاد دلها
💐ویژه سپهبد شهید صیاد شیرازی
🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷
☀️روایتگری شهدا
✅ @shahidabad313
🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمه پنهان ماه | سردار شهید ولی الله چراغچی | به روایت تهمینه عرفانیان امیدوار
#فیلم
#مصاحبه
#مستند_نیمه_پنهان_ماه
#شهید_ولی_الله_چراغچی
#ایام_شهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
عراق و یک گام به جلو
بعد از سپری شدن چندین ماه سخت و دشوار در عراق، نهایتاگروههای شیعه «مصطفی الکاظمی» را برای تصدی پست نخست وزیری عراق معین کردند؛ در این زمینه در نظر داشتن نکات و ملاحظات زیر دارای اهمیت است.
۱- اقدام گروه های شیعه در عراق و به عبارتی جمع بندی نهایی آنها در تعیین نامزد پست نخست وزیری دارای این خصلت اساسی و راهبردی است که با در نظر گرفتن شرایط پیچیده و حساس عراق در طی ماههای گذشته، این امکان را به طور همزمان فراهم می¬نماید که تا حد زیادی اولا منافع مردم عراق را تقویت کند، ثانیا جایگاه دولت و حاکمیت عراق را ارتقاء بخشد و ثالثا دغدغه¬ها و مطالبات محور مقاومت را تامین نماید.
۲-باید به این نکته توجه داشت که گزینه مطلوب برای جبهه مقاومت در سطح منطقه تداوم نخست وزیری عادل عبدالمهدی بود و اما شرایط بحرانی و اعتراضات خونین عراق و نهایتا درخواست مرجعیت شیعه که منتهی به استعفاء وی شد شرایط مطلوب را تغییر و تنزل داد. با این حال ائتلاف اکثریت گروههای مقاومت شیعی در عراق بر روی مصطفی الکاظمی و جمع بندی کامل و نهائی آنها بر وی خود اقدامی مثبت و رو به جلو با در نظر گرفتن شرایط حساس کنونی کشور و جامعه عراق تلقی می شود.
۳- خصلت و دستاورد دیگر این رخداد از این منظر حائز اهمیت است که فرصت مناسبی را برای تقویت انسجام و ایجاد همگرایی در مجموعه گروههای سیاسی اعم از شیعه، کردها و اهل سنت فراهم نمود. توافق سه جریان مهم سیاسی و مذهبی عراق بر کاندیدای معرفی شده از طرف ائتلاف اکثریت پارلمان خود می تواند مقدمه ای برای غلبه بر چالش¬هایی باشد که عراق در دوره اخیر با آن مواجه بوده است.
۴-در اینکه نخست وزیران پیشین عراق سطحی از رابطه و یا حتی گرایش به بازیگران فرامنطقه ای مانند آمریکا داشتند جای تردیدی نیست و اینکه آقای مصطفی الکاظمی نیز از این سنخ است باز ابهامی وجود ندارد. و البته واضح است اجماع بر روی مصطفی الکاظمی یعنی ما در نقطه ای قرار گرفته ایم که متغیرهای داخلی، منطقه¬ای و فرامنطقه¬ای سطحی از رضایتمندی را از شرایط پدیدآمده در عراق کسب کرده¬اند.
۵- اما نکته اساسی و بااهمیت در تحلیل انتخاب نخست¬وزیر جدید عراق، سازوکار و روشی است که منجر به انتخاب نخست وزیر شده است. ظاهر و واقع امر اینگونه است که سازوکار آمریکایی که عبارت بود از تحمیل عدنان الزرفی از طریق اقدام غیرقانونی برهم صالح با مخالفت قاطعانه گروههای شیعی راه به جایی نبرد و به شکست منتهی شد. اما سازوکار درونی عراق و ائتلاف اکثریت توانست فردی را که بر سر آن به توافق رسیده اند را مکلف به تشکیل کابینه نمایند. فرآیند اتخاذ این تصمیم تماما عراقی بود و تن ندادن به سناریوی آمریکایی، نشان داد جریانات سیاسی عراق پس از سالها تجربه تلخ دخالت بیگانگان به ویژه آمریکا و انگلیس به هیچ عنوان حاضر به پذیرش فشار خارجی درباره آینده این کشور نیستند.
۶-سوابق الکاظمی به ویژه در سمت ریاست سرویس اطلاعاتی این کشور، کارنامه قابل قبولی را برای تصدی این جایگاه برای وی رقم زده است. برخی ابهامات ادعا شده پیرامون اطلاع الکاظمی از عملیات ترور سردار سلیمانی تاکنون هیچ قطعیتی پیدا نکرده و بررسیهای اطلاعاتی، چنین موضوعی را تائید نمی-کند. روابط خوب الکاظمی با گروههای سیاسی داخلی و نیز کشورهای همسایه عراق و بازیگران منطقهای از نقاط مثبت اوست که میتواند بسیاری از پروندههای بر زمین مانده در عراق و منطقه را به پیش ببرد.
۷- معرفی مصطفی الکاظمی در حالی صورت میگیرد که هیچگونه اتهام و یا شبههای مبنی بر دخالت بازیگران خارجی در تعیین او مطرح نیست و جریانات عراقی اعم از شیعه، کرد و سنی آن را نتیجه یک تفاهم فراگیر درون شیعی و همراهی و پشتیبانی کردها و اهل سنت از تصمیم اجماعی گروههای شیعه عراق که اکثریت را در پارلمان این کشور در اختیار دارند قلمداد می کنند.
۸- با توجه به فرآیند همگرایانه گروههای سیاسی عراق در انتخاب الکاظمی پیش بینی می شود که رسانه های بعثی- عبری عربی بخواهند چهره کاظمی را تخریب و او را عنصر ضد مقاومت نشان دهند.
۹-موضوع اجراء مصوبه مهم و راهبردی پارلمان عراق مبنی بر خروج آمریکایی ها از عراق به عنوان یکی از شروط و تاکیدات اصلی گروههای شیعی عراق در انتخاب الکاظمی قابل توجه است. و این مهم بایستی به عنوان یک مطالبه از سوی گروههای شیعی عراق از نخست¬وزیر جدید همچنان پیگیری شود.
۱۰- تاریخ و تجربه ثابت کرده شرایط سیاسی در عراق به شدت سیال و پیچیده است. آن چه اما در این باره حائز اهمیت است اینکه گروههای مقاومت و شیعی عراق با حفظ انسجامی که در خصوص مسئله انتخاب نخست¬وزیر از خود نشان دادند، با همین تفاهم و هم¬افزایی با دیگر جریان¬ها دو خواسته اصلی مردم عراق که در وقایع چندماه پیش مطرح شده را به طور جدی در دستور کار قرار دهند: نخست، تسلط بر اوضاع برای حل مسائل اقتصادی و معیشتی، و دوم، اصرار ب
❣از خواجه عبدالله انصاری پرسیدند:
"عبادت" چیست؟
فرمود:
عبادت "خدمت" کردن به "خلق" است...
پرسیدند: چگونه؟!
گفت: اگر هر پیشه ای که به آن اشتغال
داری، "رضای خدا" و "مردم" را در نظر
داشته باشی؛
"این نامش عبادت است."
پرسیدند:
پس "نماز و روزه و خمس..."
این ها چه هستند؟؟؟
گفت: اینها "اطاعت" هستند که باید
بنده برای "نزدیک شدن" به "خدا" انجام
دهد تا "انوار حق" بگیرد...🍃🍃🍃
🍃🌸
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
ازخاطرات شهید عبدالحسین کیانی(جوانمردقصاب که درتهران خیابانی بنامش هست)،ایشان متولد شهرمقاومت وایثار دزفول است میخوانیم:دو گاو رانشان میکند وبه صاحب گاوها میگوید:«این دوتا گاو روبذار برام.فردا میام پولشونو میدم ومیبرم».فردا میرود برای خرید گاوها که میبیند آن محل مورد اصابت موشک قرارگرفته وگاوها تلف شدهاند.مش عبدالحسین میرود پیش صاحب گاوها ویک بسته اسکناس میگیرد سمتش«این هم پول گاوها..». صاحب گاوها متعجب میگوید:«مش عبدالحسین! گاوها که ازبین رفتهاند»مش عبدالحسین میگوید: «گاوها ازهمون دیروز که بهت گفتم بذارشون برام،دیگه مال من بودن. حالا اگه تواین فاصله این گاوها، گوساله به دنیا میآوردن،خب گوساله مال من بود دیگه.حالام که مردن،مال من بودن»پول گاوها راتمام وکمال میدهد وصاحب گاوها هرچه اصرار میکند که حداقل نصف پول را بگیرد، فایدهای نداردونگاه اوکه هنوز نتوانسته است آنچه رامیبیند باورکند،مش عبدالحسین را بدرقه میکند.
شخصیت شهید عبدالحسین کیانی در بازاری که تبدیل به عرصه مسابقه اقتصادی شده است،کمیاب یا نایاب است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خداراشکرجمهوری اسلامی الگودارد وان شاءالله استفاده کنند
ُرُّ بِهِ نَفْسَهُ، وَ بَلِّغْهُ أَفْضَلَ مَا أَمَّلَهُ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ، إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ، اللَّهُمَّ جَدِّدْ بِهِ مَا امْتَحَى مِنْ دِينِكَ، وَ أَحْيِ بِهِ مَا بُدِّلَ مِنْ كِتَابِكَ، وَ أَظْهِرْ بِهِ مَا غُيِّرَ مِنْ حُكْمِكَ، حَتَّى يَعُودَ دِينُكَ بِهِ عَلَى يَدَيْهِ غَضًّا جَدِيدًا خَالِصًا مُخْلَصًا، لَا شَكَّ وَ لَا شُبْهَةَ مَعَهُ، وَ لَا بَاطِلَ عِنْدَهُ وَ لَا بِدْعَةَ لَدَيْهِ، اللَّهُمَّ نَوِّرْ بِنُورِهِ كُلَّ ظُلْمَةٍ، وَ هُدَّ بِرُكْنِهِ كُلَّ بِدْعَةٍ، وَ اهْدِمْ بِغُرَّتِهِ كُلَّ ضَلالَةٍ، وَ اقْصِمْ بِهِ كُلَّ جَبَّارٍ، وَ أَخْمِدْ بِسَيْفِهِ كُلَّ نَارٍ، وَ أَهْلِكْ بِعَدْلِهِ كُلَّ جَبّارٍ، وَ أَجْرِ حُكْمَهُ عَلَى كُلِّ حُكْمٍ، وَ أَذِلَّ بِسُلْطَانِهِ كُلَّ سُلْطَانٍ، اللَّهُمَّ أَذِلَّ كُلَّ مَنْ نَاوَاهُ، وَ أَهْلِكْ كُلَّ مَنْ عَادَاهُ، وَ امْكُرْ بِمَنْ كَادَهُ، وَ اسْتَأْصِلْ مَنْ جَحَدَ حَقَّهُ وَ اسْتَهَانَ بِأَمْرِهِ وَ سَعَى فِي إِطْفَاءِ نُورِهِ وَ أَرَادَ إِخْمَادَ ذِكْرِهِ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَى وَ عَلِيٍّ الْمُرْتَضَى وَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ وَ الْحَسَنِ الرِّضَا وَ الْحُسَيْنِ الْمُصَفَّى، وَ جَمِيعِ الْأَوْصِيَاءِ مَصَابِيحِ الدُّجَى وَ أَعْلامِ الْهُدَى، وَ مَنَارِ التُّقَى وَ الْعُرْوَةِ الْوُثْقَى، وَ الْحَبْلِ الْمَتِينِ وَ الصِّرَاطِ الْمُسْتَقِيمِ، وَ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ، وَ وُلاةِ عَهْدِكَ، وَ الْأَئِمَّةِ مِنْ وُلْدِهِ، وَ زِدْ فِي أَعْمَارِهِمْ، وَ زِدْ فِي آجَالِهِمْ، وَ بَلِّغْهُمْ أَفْضَل آمَالِهِمْ دِينًا وَ دُنْيَا وَ آخِرَةً، إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ.
صلوات ضراب اصفهانی
یکی از دعاهایی که آیتالله بهجت در عصرهای جمعه به خواندن آن مقید بودند
یکی از اعمالی که مرحوم آیتالله بهجت قدسسره مقید بودند عصرهای جمعه به آن بپردازند، خواندن صلوات ضراب اصفهانی است که از امام عصر علیهالسلام روایت شده است. (بهجتالدعاء، ص١٧٧؛ همچنین این دعا در ابتدای مفاتیحالجنان صفحه ١٠٣ در اعمال روز جمعه آمده است)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ سَيِّدِ الْمُرْسَلِينَ وَ خَاتَمِ النَّبِيِّينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، الْمُنْتَجَبِ فِي الْمِيثَاقِ، الْمُصْطَفَى فِي الظِّلالِ، الْمُطَهَّرِ مِنْ كُلِّ آفَةٍ، الْبَرِيءِ مِنْ كُلِّ عَيْبٍ، الْمُؤَمَّلِ لِلنَّجَاةِ، الْمُرْتَجَى لِلشَّفَاعَةِ، الْمُفَوَّضِ إِلَيْهِ دِينُ اللَّهِ، اللَّهُمَّ شَرِّفْ بُنْيَانَهُ، وَ عَظِّمْ بُرْهَانَهُ، وَ أَفْلِجْ حُجَّتَهُ، وَ ارْفَعْ دَرَجَتَهُ، وَ أَضِئْ نُورَهُ، وَ بَيِّضْ وَجْهَهُ، وَ أَعْطِهِ الْفَضْلَ وَ الْفَضِيلَةَ وَ الدَّرَجَةَ وَ الْوَسِيلَةَ الرَّفِيعَة، وَ ابْعَثْهُ مَقَامًا مَحْمُودًا يَغْبِطُهُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَ الْآخِرُونَ، وَ صَلِّ عَلَى أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ قَائِدِ الْغُرِّ الْمُحَجَّلِينَ، وَ سَيِّدِ الْوَصِيِّينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ سَيِّدِ الْعَابِدِين إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ، وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلِّ عَلَى الْخَلَفِ الصَّالِحِ الْهَادِي الْمَهْدِيِّ، إِمَامِ الْهُدَى وَ إِمَامِ الْمُؤْمِنِين وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ الْأَئِمَّةِ الْهَادِينَ، الْعُلَمَاءِ الصَّادِقِينَ، الْأَبْرَارِ الْمُتَّقِينَ، دَعَائِمِ دِينِكَ وَ أَرْكَانِ تَوْحِيدِكَ، وَ تَرَاجِمَةِ وَحْيِكَ، وَ حُجَجِكَ عَلَى خَلْقِكَ، وَ خُلَفَائِكَ فِي أَرْضِكَ، الَّذِينَ اخْتَرْتَهُمْ لِنَفْسِكَ، وَ اصْطَفَيْتَهُمْ عَلَى عِبَادِكَ، وَ ارْتَضَيْتَهُمْ لِدِينِكَ، وَ خَصَصْتَهُمْ بِمَعْرِفَتِكَ، وَ جَلَّلْتَهُمْ بِكَرَامَتِكَ، وَ غَشَّيْتَهُمْ بِرَحْمَتِكَ، وَ رَبَّيْتَهُمْ بِنِعْمَتِكَ، وَ غَذَّيْتَهُمْ بِحِكْمَتِكَ، وَ أَلْبَسْتَهُمْ نُورَكَ، وَ رَفَعْتَهُمْ فِي مَلَكُوتِكَ، وَ حَفَفْتَهُمْ بِمَلائِكَتِكَ، وَ شَرَّفْتَهُمْ بِنَبِيِّكَ صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عَلَيْهِمْ صَلاةً كَثِيرَةً دَائِمَةً طَيِّبَةً، لَا يُحِيطُ بِهَا إِلّا أَنْتَ، وَ لَا يَسَعُهَا إِلّا عِلْمُكَ، وَ لَا يُحْصِيهَا أَحَدٌ غَيْرُكَ، اللَّهُمَّ وَ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ الْمُحْيِي سُنَّتَكَ، الْقَائِمِ بِأَمْرِكَ، الدَّاعِي إِلَيْكَ، الدَّلِيلِ عَلَيْكَ، وَ حُجَّتِكَ عَلَى خَلْقِكَ، وَ خَلِيفَتِكَ فِي أَرْضِكَ، وَ شَاهِدِكَ عَلَى عِبَادِكَ، اللَّهُمَّ أَعِزَّ نَصْرَهُ، وَ مُدَّ فِي عُمْرِهِ، وَ زَيِّنِ الْأَرْضَ بِطُولِ بَقَائِهِ، اللَّهُمَّ اكْفِهِ بَغْيَ الْحَاسِدِينَ، وَ أَعِذْهُ مِنْ شَرِّ الْكَائِدِينَ، وَ ازْجُرْ عَنْهُ إِرَادَةَ الظَّالِمِينَ، وَ خَلِّصْهُ مِنْ أَيْدِي الْجَبَّارِينَ، اللَّهُمَّ أَعْطِهِ فِي نَفْسِهِ وَ ذُرِّيَّتِهِ وَ شِيعَتِهِ وَ رَعِيَّتِهِ وَ خَاصَّتِهِ وَ عَامَّتِهِ وَ عَدُوِّهِ وَ جَمِيعِ أَهْلِ الدُّنْيَا مَا تُقِرُّ بِهِ عَيْنَهُ، وَ تَس
🔹️خلاصه ای از بیانات رهبر معظم انقلاب و نایب امام زمان (عج) در نیمه شعبان :
⚘1. آسایش لزوما آرامش نمی آورد.
⚘2. علم لزوما گره گشا نیست و در خدمت قدرتمندان است و نیاز به معنویت است.
⚘3.عدالت در ثروت، کرامت، منزلت و رشد لازم است که از آستین بقیه الله بیرون می آید.
⚘4. وعده فرج در همه ادیان داده شده.
⚘5. زندگی واقعی از زمان ظهور رقم می خورد.
⚘6. انتظار فراتر از نیاز است. به معنی امید است و سازنده.
⚘7. امید، تحرک و اقدام در انتظار فرج است.
⚘8. افضل اعمال انتظار فرج است.
⚘9.خود انتظار فرج، یک فرج و گشایش است.
⚘10. انتظار به معنی آماده شدن، اقدام و تلاش است در راه ایجاد
جامعه مهدوی و دگر سازی. با عجله کردن و با تعیین وقت سازگار نیست.
⚘11. جامعه مهدوی جامعه قسط، برادری، علم و معرفت است.
⚘12. آرامش روانی ناشی از انتظار فرج را با دعا می توان افزایش داد.
⚘13. یاد خدا بهجت و آرامش می دهد.
⚘14. دعای نیمه شعبان برکات گسترده دارد.
⚘15. حادثه کرونا آزمون است.
⚘16. ملت ایران در آزمون کرونا
خوش درخشید. و اوج این افتخار مدیون کادر درمان است.
⚘17.داوطلبان، طلاب، دانشجویان و آحاد مردم و نیروهای مسلح ارائه خدمات داشتن.
⚘18. کشف ظرفیتها در جامعه بعد از کرونا
⚘19. مشارکت های مردمی زیبا.
⚘20. احساس ارزشهای قوی در مردم.
⚘21. غرب محصول تربیت خود را نشان داد. مصادره ماسک و لوازم پزشکی. تخلیه فروشگاه ها، خرید اسلحه، اولویت قراردادن برای بیماران، خودکشی از دست کرونا. نتیجه فلسفه مادی گری و فردگرایی و بی خدایی حاکم در غرب.
⚘22. رفتار عمومی مردم ایران در بکار بستن توصیه های قاطع.
⚘23. پذیرش نظم عمومی در مواجهه با کرونا.
⚘24. کرونا در قیاس با مشکلات و حوادث دیگر بزرگ نیست.
⚘25. کرونا نباید ما را از توطئه دشمنان غافل کند.
⚘26. کمک به اقشار آسیب پذیر. مردم توانمند هم وظیفه دارند.
⚘27. انفاق و کمک در ماه رمضان.
⚘28. در غیاب جلسات معنوی ماه رمضان بهره گیری از خشوع، عبادت و تضرع انفرادی در خلوت.
⚘29. مسئولین و جوانان عرصه فناوری: جهش تولید دنبال شود. ساخت و ساز و تولید آزمایشگاهی نیاز است.
✅ضمن عرض تبريك ميلاد با سعادت امام زمان(عج) موضوعات فراخوان جشنواره پانزدهم پاسداران اهل قلم بشرح زير اعلام ميشود:
1.آثار پژوهشي_تحقيقي انقلاب، دفاع مقدس و مقاومت
2.تاريخ شفاهي
3.خاطره
4.زندگينامه شهداء
5.داستان و رمان
6.شعر
7.اعتقادي
8.فرهنگي و اجتماعي
9.جنگ نرم
10.اقتصاد مقاومتي
11.مديريت جهادي
12.سياسي
13.امنيتي و دفاعي
14.پزشكي و پيراپزشكي
15.فني و مهندسي
16.ترجمه(زبانهاي ديگر به فارسي در رشتههاي پانزدهگانه)
بخش ويژه جشنواره: بررسي آثار مكتوب مربوط به سيدالشهداي مقاومت سردارسپهبدشهيد حاجقاسم سليماني
منتظر ارسال آثار جديد شما عزيزان هستيم
دبيرخانه جشنواره پاسداران اهل قلم
🌼 شیعه حق ندارد مأیوس و ناامید بشود
🔻انتشار برای نخستین بار؛ بیانات رهبرانقلاب دربارهی انتظار فرج
🔸 رهبرانقلاب: مسئلهى انتظار ظهور صاحبالزّمان (علیه الصّلاة و السّلام) یکى از آن مسائل پُرمغز و پُرمعنا و داراى مضامین عالى در مجموعهى تفکّرات شیعه است. این امیدى که در دل یک انسان به وجود مىآید، به برکت ایمان و اعتقاد و یقین به وجود منجى و به حضور منجى، این امید خیلى داراى ارزش و قیمت است. یقیناً مایهى حرکتهاى بزرگ در جوامع اسلامى و در جوامع شیعى و مایهى اصلى حرکت عظیم انقلاب اسلامى، همین عقیده و همین انتظار فرج است.
🔹 شیعه یاد گرفته است که با فضیلتترین اعمال، انتظار فرج است. معناى این جمله آن است که در هر شرایطى - ولو سختترین شرایط باشد - شیعه حق ندارد مأیوس بشود و ناامید بشود؛ [چون] منتظر است، منتظر فرج، منتظر گشایش، منتظر بازشدن افق و نَفْس این انتظار به او نیرو میدهد و او را قدرتمند میکند و به او نشاط میدهد؛ و نیرو و نشاط و امید هر جا بود، زندگى به طرف سامان پیش میرود؛ به طرف اصلاح حرکت میکند. ۱۳۷۲/۱۱/۰۸
دانشگاه انقلابی👇👇👇
@pajoohesh
┗━🍃🌺🍃━━━━
4_697874487009345713.mp3
608.7K
🌺 مناجات با #امام_زمان عج
🌺 #نیمه_شعبان #جمعه
🎧🎧 عبدالرضا هلالی
🌺 سایه تون سنگینه مولا
#پیشنهاد_ویژه_کانال_روضه_ناب
♨️ @olama_roze
﷽✍آیا
مدت مسئولیت
مقام رهبری در جمهوری اسلامی ایران نامحدود است!!!!
@khameneei_ir
🔹ولایت فقیه
هرچند دورهای نیست، اما مادام العمری نیز نیست، بلکه مادام الصفات است؛
🔸به این معنا که
ولی فقیه تا زمانی که صفات ولایت فقیه را دارا باشد، از مشروعیت برخوردار است.
🔹 اگر صفات را از دست داد،
حتی اگر یک سال رهبر باشد، از ولایت ساقط است. بنابراین اگر رهبر شرایط را از دست بدهد، مشروعیت بقای بر این مسئولیت را از دست خواهد داد؛ حتی اگر قانون اساسی به شکل کنونی بوده باشد و دوره ای بودن آن را قید نکرده باشد.
🔸 اگر معلوم شود که
رهبر از صفات و ویژگی های اولیه جدا شده و اصلحیت او برای خبرگان زیر سؤال برود، خبرگان ملزم است که شخص اصلح را به جای او بگمارد.
🔹در صورت جانشینی
فرد پایینتر به جای رهبر موجود نیز بدیهی است که مبنای معقولی برای جایگزینی وجود نخواهد داشت تا لازم باشد از مکانیزم دورهای بودن ولایت استفاده شود، زیرا مصالح جامعه اسلامی این اجازه را نمیدهد که این جایگاه خطیر ملعبه قرار گیرد.
🔸رهبر در جامعه اسلامی
کسی است که با جان و مال و ناموس مردم سروکار دارد و نمیتوان برای هوی و هوس در این حوزه نقشی قائل شد.
🔹همچنین در صورت
جانشینی فرد مساوی به جای رهبر موجود یک سؤال اساسی رخ مینماید که آیا جایگزین یک شخص مساوی به جای رهبری، آنقدر مهم و اساسی است که ثبات جایگاه رهبری به خاطر آن به مخاطره افتد؟
🔸گذشته از این،
حقیقت این است که رهبری در نظام ارزشی اسلام یک تکلیف سنگین است که هر کسی را یارای قبول این مسئولیت بزرگ نمیباشد و ولع و شیفتگی که در نظام های بشری نسبت به رهبری و ریاست بر جامعه وجود دارد، در نظام و جامعه الهی رنگی ندارد.
🔹عقل نیز حکم میکند
که به دلیل ثبات سیاست های کلان نظام و برنامهها و چشماندازهای بلند مدّت، این رکن ویژۀ حکومت، بدون دلیل، دستخوش تغییر نگردد.
🔷 #کانال
با امام خامنه ای تا ظهور
http://eitaa.com/joinchat/2967404544C78b06dcbee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت دختر شهید صیاد شیرازی از هدایت عملیات مهم مرصاد توسط پدرش در حالیکه در آن زمان هیچ سمتی نداشته است!
🔷 #کانال
با امام خامنه ای تا ظهور
http://eitaa.com/joinchat/2967404544C78b06dcbee
سید ما
مولای ما دعا کن برای ما...
ولادت منجی عالم بشریت را خدمت نایب بر حق ایشان، امام خامنه ای تبریک عرض میکنیم
و لحظه شمار اقامه نماز جماعت پشت سر ایشان به امامت امام زمان (عج) هستیم.
🔷 #کانال
با امام خامنه ای تا ظهور
http://eitaa.com/joinchat/2967404544C78b06dcbee
#خاطرات_شهید
💠آخرین تماس...
●پارسال همین روزها بود(هفته دوم تعطیلات عید) تلفنم صبح زنگ زد و قبل از پاسخ دادنم ، قطع شد. شماره بدون نام روی تلفن بود و من معمولا با اینجور شماره ها تماس نمیگیرم.
●ناگهان دلم لرزید،زنگ زدم به برادر کوچکم حسین و شماره را برایش خواندم و گفتم شاید شماره تو باشه که دوباره خطت را عوض کردی!، داداش حسین تایید کرد و گفت از سوریه برگشتی, تعجب کردم و فورا تماس گرفتم،گوشی را برداشتی و با صدای گرم همیشگی گفتی:
●به به سلام اخوی، نایب الزیاره ام پیش امام رضا..گفتم: خیلی دعا کن، کی اومدی؟! کی می آیی قم ، ببینیمت؟ گفتی: فقط #مرخصی گرفتم خانواده را بیاورم پابوس آقا، این دفعه وقتم کم است و امکان نداره ببینمتون، اگه عمری بود به زودی می آیم قم میبینمتون.
●گفتم: به سلامت، سلام ما را هم برسان.
و نمیدانستم این آخرین سلام و خداحافظی است.آخرین همکلامی من با تو پیش امام رضا بود، دعا کن اولین #دیدار ما هم پیش امام رضا باشه.
آمدم ای شاه پناهم بده
خط امانی ز گناهم بده...
📎شهید راه نابودی اسرائیل
.
#شهیدمحمدمهدی_لطفی_نیاسر🌷
http://eitaa.com/ravianfathshohada