📣 #فراخوان_جذب هیئت علمی و پژوهشگر مرکز علم و فناوری مکتب امام حسین علیهالسلام
✅ از متقاضیان دعوت بهعمل میآید نسبت به ارسال رزومه و مستندات به آدرس الکترونیک زیر تا پایان شهریورماه۱۴۰۳ اقدام نماید
🌐 cs@ihu.ac.ir
🔰نشست ها و همایش های علوم انسانی اسلامی
🆔http://eitaa.com/joinchat/4179165216C0d3b9d3403
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به یاد شهید جمهور، شهید آیت الله رئیسی در هفته دولت
🔹بدون تعارف با همسر شهید، خانم علم الهدی؛ ناگفته هایی از زندگی شهید رییسی
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
مصاحبه شنیدنی کوچک ترین رزمنده تاریخ جنگ از مازندران.
جواد صحرایی رستمی فرزند سردار شهید رمضانعلی صحرایی.
اولین فرمانده و موسس گردان امام حسین (ع)
⭕️🔺ربوده شدن "امام موسی صدر" رهبر شیعیان لبنان 9 شهریور 1357
🔹امام موسی صدر در سال 1307 ش (1343 ق) در شهر مقدس قم دیده به جهان گشود. پس از تکمیل دروس مقدماتی، از محضر علمی و معنوی آیات عظام سیدصدرالدین صدر (پدرش)، سید محمد محقق داماد، سید حسین بروجردی و امام خمینی(ره) کسب فیض نمود. سپس عازم نجف اشرف شده و از محضر عالمان و فقیهان آن دیار نیز بهره مند گردید و به درجه اجتهاد نائل آمد.
🔹امام موسی صدر پس از وفات آیت اللَّه سیدعبدالحسین شرف الدین، رهبری شیعیان لبنان را به عهده گرفت و آنان را از وضعیت ناهنجار فرهنگی، اجتماعی و سیاسی رهایی بخشید و در برابر دسیسه های دشمنان اسلام، آنان را در تشکیلات "حرکت المحرومین" متشکل ساخت.
🔹این مجاهد نستوه و خستگی ناپذیر با هدف ایجاد اتحاد بین اعراب و جلب حمایت کشورهای عربی و متقاعد ساختن آنان به منزوی کردن اسراییلِ متجاوز و تحریم هرگونه رابطه با اشغالگران فلسطین و به منظور تقویت جنبش محرومین و تهیه سلاح، به کشورهای مختلف سفر می کرد. امام موسی صدر، به تدریج جزء بزرگترین شخصیت های سیاسی جهان به شمار آمد و در پی دعوت رسمی دولت لیبی، به این کشور سفر نمود، ولیکن براثر توطئه دشمنان انقلاب اسلامی، در همان سفر ربوده شد. گرچه اخبار ضد و نقیضی درباره زندانی بودن وی منتشر می شود، با این حال هنوز اطلاعات موثّقی از ایشان به دست نیامده است. عص
🌸 فهم صحیح ازفرمایشات رهبری 🌺
🔹طی یکماه گذشته بحث وجدال و مباحث زیادی درجامعه بویژه فضای مجازی درخصوص رئیس جمهور و شورای راهبری ومخصوصا نمایندگان مجلس بواسطه رآی اعتماد کامل به وزرای پیشنهادی مطرح میباشد .
🔺ازسوئی دیگراظهارات آقای پزشکیان درروز رآی اعتماد ومایه گذاشتن از رهبری ابهامات وسئوالات بسیاری رادرمردم ولائی وانقلابی ایجاد نموده است .
🔹به چند نکته مهم به استناد فرمایشات حضرت اقا دردیدار هیئت دولت توجه بفرمائید .
۱- احترام واظهارارادت آقای پزشکیان آنهم بازبان ساده وصادق به مقام معظم رهبری کاملا قابل توجه میباشد .
۲- تشویق وتائید ومحبت آقا به رئیس جمهور درکمال صراحت وصمیمیت مشاهده میگردید .
۳- درچهره وادبیات رهبری اصلا نگرانی وکدورت مشاهده نمیشد بلکه شادابی و امیدواری به عیان مشخص بود .
۴- سیزده مورد توصیه رهبری بعنوان یک دستورالعمل و نصیحت مشفقانه به دولت درنوع خود کم نظیر بوده است .
🔺اما چند نکته مهم 👇
۱- مردم ازبعضی اتفاقات رخ داده ناراحت و ناراضی هستند که حضرت آقا با صراحت تمام به سئوالات وابهامات مردم پاسخ دادند وحجت تمام شد .
۲- حضرت آقا مجموعه تلاشهای رئیس جمهور ومجلس را تآئید فرموده وخروجی آنرا موفقیت بزرگ نام بردند.
۳- به نظر میرسد اتفاقات اخیر بویژه دولت اینچنینی وبااین ترکیب غیر قابل هضم وغیر منتظره چیزی هست که ملت ایران باید تجربه جدیدی را بدست بیاورد.
۴- بلاخره مشخص شد که کابینه دولت با چه روش و الگوئی شکل گرفته و مشورت دهی رهبری تاچه میزان بوده است که بعدا مورد سوء استفاده قرار نگیرد .
۵- زوایای پنهان اتفاقات گذشته با رهنمودهای رهبری برای هرانسان منصف و وطن دوست کاملا آشکار گردید .
۶- اکثر کسانیکه مورد اعتراض وغضب مردم هستند درشکل گیری این دولت نقش داشته وبعضا حضور فعال دارند اما بدانند که فرمایشات رهبری حجت را تمام کرده ودرآینده باید پاسخگوی مردم باشند وقطعا غربالگری شدیدی درآینده خواهیم داشت فقط باید صبر نمود .
✅ وحرف آخراینکه : ولایتمداری و ولایت پذیری حکم میکند که جدالها ومباحث دست وپاگیر کنار گذاشته شود و دراین جهتی که رهبری ترسیم فرمودند حرکت نمائیم تابهانه ای برای مدعیان خدمت به مردم باقی نماند .
البته : انتقاد و تذکر حق مردم است و مسئولین هم باید پاسخگو باشند .واگر خلاف این وعده ها توسط دولت مشاهده شود آنموقع دیگر حجت تمام است و پیروان انقلاب بطور جدی مطالبه گری خواهند نمود .ان شاءالله
۷ شهریور ۱۴۰۳ فرهادنیا
@jahadetabeen8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کربلا کربلا ما داریم میـــاییم......
#اربعین_نایب_الزیاره_الشهدا_باشیم
#دختران_انقلاب
🇮🇷کانال دختران انقلاب را دنبال کنید
✅https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
امام حسین علیه السلام میفرمایند:
کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را به مردم وا می گذارد.
(بحارالانوار/ج78/ص126)
🪷 ذکر روز شنبه:یا رب العالمین (۱۰۰)
💐 سلام و ارادت خدمت عزیز برادر صبح اولین روز هفته شما بخیر و سلامتی ان شاء الله 🤲
بسمه تعالی
فضای مجازی،عامل اختلال فضای تربیتی کشور
همانگونه که متخصصان تعلیم و تربیت فرموده اند،تربیت یک فرایند و جریان مداوم،مستمر،جدی و صبور میان مربی و متربی را می طلبد.
یا به معنای دیگر تربیت را می توان همانند کاشت و داشت یک نهال یا بذر دانست که نهایت مراقبت و حفاظت را می طلبد که در برابر آماج و حملات طبیعی و غیر طبیعی از بین نرود تا به سر منزل و مقصود یعنی درخت تنومند با میوه و ثمره،برسیم.
حال زمانی که صحبت از تربیت یک انسان می شود،ما محدود به امور ساده همچون نهال نیستیم.
بلکه تربیت یک انسان با هزاران استعداد و انگیزه های درونی و بالقوه اش،پیچیده تر و تخصصی تر از هرگونه امر دیگر است.
مقصود از تربیت و چرایی زمان سپری کردن برای تربیت انسان نیز از امور پیش پا افتاده و غیر ضروری نیست چراکه اگر تعلیم و تربیت انسان مهم نبود،خداوند متعال نسبت به مبعوث شدن پیامبران نیز هیچ رویداد یا واقعه ای را رقم نمی زد.
اما در این نقطه از تاریخ جهان،یعنی سال ۱۴۰۳ هجری خورشیدی و سال ۲۰۲۴ میلادی، ضرورت تربیت بیش از هر زمانی در جامعه احساس می شود.
وجود وسایل ارتباطی و رسانه های مختلف،شگرد ها و روش های غیر صحیح و نادرست،الفاظ و کلمات ناپسند موجود در بیان انسان ها،قبح شکنی و بی حیایی پسندی توسط گروهی از چهره ها و......دیگر مواردی که اگر بنا به شمارش باشد،صفحه ها و ساعت ها برای نوشتن سپری می شود.
تمام جامعه نیز عوامل و مربیان تربیتی را پس از خانواده،معلمان و روحانیت می دانند.
(در صورتی که خانواده نیز خودش روزی در فرایند تربیتی به عنوان متربی بوده است.معلمان و روحانیت نیز مثل همه افراد یک جامعه روزی متربی بوده اند و تفاوتی میان آنها نبوده است.)
پس در این میان مقصر کیست؟
به ثمر مطالعات آزاد و پرسش و پاسخ از اساتید،مولفه های مهمی برای تربیت پذیری متربیان و اثر بخشی تربیت همچون:معنویت مربی و متربی،غذای طیب و حلال،درک معنای مهدویت و انتظار و شرایط محیطی متربی را متوجه شده ام و شما نیز میدانید.
اما چیزی که کمتر بدان پرداخته می شود این نکته است:عواملی که باعث اختلال در امر تربیت می شود به همان اندازه ای مهم است که عوامل رشد و موثر در تربیت.
یعنی هرآنچیزی که ما را در امر تربیت، که فرایند و جریانی مداوم،مستمر و جدی بوده است باز می دارد،عوامل ایجاد اختلال در تربیت است.
متاسفانه اکثر و یا غالب این عوامل مخل برای داشتن جریان تربیت سالم،در رسانه ها و فضای مجازی در خدمت کودکان و دانش آموزان به سهولت قرار داده می شود.
همان مفهومی که مقام معظم رهبری در نخستین دیدار با هیئت دولت در تاریخ۱۴۰۳/۰۶/۰۶ به عنوان نکته هشتم، فرمودند:«امروز فضای مجازی دیگر مجازی نیست بلکه واقعیت رو به توسعه در زندگی مردم است؛ بنابراین، در فضای مجازی باید حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد.»
و سپس ایشان فضای مجازی را یک فضای رها تعبیر کردند و علاج آنرا قانونمندی فرمودند.
در این مطلب و نوشته که گلایه از فضای مجازی و رسانه های غیرکنترل شده به عنوان عوامل مخل جریان تربیت بحث می شود،خوبست که چند شنیده معلمان از دانش آموزان را مرور کنیم.
۱ـ معلمی بیان می کرد،دانش آموزان کلاس من، بلا استثنا به کارهای افرادی که اصطلاحا به آنها شوتی می گویند علاقه مند هستند و در اینستاگرام پیج های آنها را دنبال می کنند.
۲ـ خانواده ای که عادت به تماشای فیلم های ترکیه ای داشتند،به مرور زمان سعی بر تقلید رفتار شخصیت های فیلم را داشتند و این بر زندگی مشترک شان تأثیر داشت.
۳ـ پبج ها و صفحاتی در فضای اینستاگرام مشغول تولید محتوی ناامیدی،شکست های عشقی،پخش و توزیع آهنگ های مربوط به خودکشی و خود زنی می کنند.
۴ـ برخی از صفحات،شبهات فکری و عقیدتی بسیار نامربوط و بی پایه را با استفاده از روش های جذابیت بخشی در میان نوجوانان و جوانان گسترش می دهند.
۵ـ برخی از صفحات رویکرد بی احترامی به والدین،بی توجهی به توصیه ها،بی احترامی به مقدسات،تمسخر اصولی مانند نبوت و معاد را سرلوحه خود قرار داده اند.
و در پایان جالب است که بدانید همین افراد،صفحات،کانال ها و گروه ها با یک تبلیغ و استوری گذاشتن، درآمد های بسیار بالا برای خود کسب می کنند و در آخر نیز معلمان و روحانیت مقصر اصلی شناخته می شوند.
اگر طالب جامعه ای صالح،صادق،امین و مومن هستیم،باید در برابر نفوذ هر عامل مخل تربیتی ایستادگی کنیم و الا هیچ تربیتی حاصل نخواهد شد.
اینکه می بینیم بعضاً کودکان گرایش های نامربوط و رفتارهایی غیر از چارچوب های اخلاقی و دینی از خود بروز می دهند،نتیجه خوراک ذهنی و روحی است که از فضای مجازی دریافت کرده اند.
آقایان مسئول،فضای مجازی باید قانونمند شود تا تهدیدها به فرصت ها تبدیل شود و این دغدغه و امر به معروف و نهی از منکر تمام خانواده های دلسوز است.
امیرحسین نریمانی
دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سلام
تقدیم به عزیزانی که به ما قول آمدن به جبهه را دادن ولی نیآمدن مارا بقول معروف قال گذاشتن