فاطمه_ام؛_پدرم_محمد_ص_.pdf
3.94M
📗من فاطمهام پدرم محمد(ص)
شهادتنامه روایت مقطع پایانی حیات نورانی معصومان علیهمالسلام است و فرازهای هدایتگرانه زندگی آنان را گزارش میکند؛ مقطعی که با مظلومیت و شهادت ایشان همراه است.
من فاطمهام پدرم محمد، برگ سبزی از این دفتر پرافتخار است که به روایت ماههای محنت و روزهای مظلومیت توأم با صلابت حیات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و شهادت آن حجت الهی میپردازد.
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻روایت یک عکس ویژه از حاج قاسم!
➖تا حالا بهش دقت کرده بودید؟
#استاد_پناهیان
@Fahma_KanoonTaha
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 برای زندگی، شغل و انتخاب رشته چه هدفی انتخاب کنیم؟
⚠️ مادرها و پدرها مراقب باشند با این ادبیات بچه را خراب نکنند!
#استاد_پناهیان
@Fahma_KanoonTaha
☑ برنامه روزانه رهبر معظم انقلاب:
✍غلام شاه پسندی از محافظان رهبری: ایشان حدود یک تا یکونیم ساعت پیش از اذان صبح بیدارند که تهجد و عبادت شخصی ایشان است که روزهایش هم با هم فرق میکند و شبیه به هم نیست. ایام هفته فرق میکند. یک روز آقا بیشتر نماز میخوانند، یک روز بیشتر قرآن میخوانند، یک روز بیشتر دعا میخوانند، یک روز بیشتر ذکر میگویند...
🔹سپس نماز صبح را میخوانند، ایشان نماز صبح را به جماعت میخوانند و کمترین جماعتشان، آن شخصی است که همراه ایشان است و بیشترینشان هم هر کسی که توی آن ساختمان است، میآید. ایشان در دفتر کارشان نماز میخوانند و همه کسانی که صبح در محل کار هستند ـ اعم از پاسدارها و دفتریهایی که آنجا هستند ـ نمازشان را با آقا میخوانند.
بعد از نماز صبح، ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند و حداقل بین چهلوپنج تا شصت دقیقه به سمت بالا حرکت میکنند. این مسیر را حدود نیم ساعت تا چهلوپنج دقیقه برمیگردند. بعضی از مواقع کوههایی دورتر هستند و برای اینکه به وضعیت کار ایشان لطمه نزند، آقا آن ساعت که باید تهجد و نماز و عبادت شخصی خودشان باشد را میآیند بیرون و در طول مسیر عبادتشان را انجام میدهند. پای کوه که میرسیم، نماز را آنجا میخوانیم. هنوز تاریک است و کسی بیدار نیست. یک ساعتی که بالا میرویم، هنوز آفتاب نزده است.
🔹آن سه روز کوهنوردی وقتی از کوه پائین میآیند، بعد وقت اداری کار ایشان است و آن چهار روز دیگر را در خانه ورزش میکنند. پس از ورزششان از ساعت هفت، هفتونیم، ایشان در محل کار حاضر میشوند. اگر ملاقات خاصی نداشته باشند میروند منزل و صبحانه را در منزل با خانواده میخورند و بعد از صبحانه میآیند دفتر، کارشان انجام میشود.
🔹اگر ملاقات داشته باشند، ملاقات با صبحانه شروع میشود. وقتی هفت صبح با آقا ملاقات هست، صبحانهشان را هم با آقا میخورند. بعد از خوردن صبحانه و کار اداری، تا نماز ظهر، آقا در دفتر می ماند. اذان که گفته بشود، هر کاری که وجود داشته باشد، وسط سخنرانی هم که باشد، آقا قطع میکنند، میگویند نماز اول وقت را بخوانیم بعد بیاییم.
🔹 بعد از نماز، ادامه کار. اگر جلسات ادامه داشته باشد، نهار را آقا با آن افراد جلسه، توی دفتر میل میکنند. اگر توی دفتر، ملاقاتی نبود، بین ساعت نماز تا یکی دو ساعت بعد از نماز، چون فاصله بین منزل آقا و دفتر به اندازه ده، بیست قدم است، در منزل غذایشان را میخورند و استراحتشان را میکنند، مجدد اولین برنامهای که دارند ساعت سه بعد از ظهر، چهار بعدازظهر است. ایشان میآیند در داخل دفتر هستند و مواقعی که بعدازظهر جلسه خاصی نباشد، ایشان در کتابخانه شخصیشان به مطالعه میپردازند.
📚یک روز با رهبری، ماهنامه امتداد، شماره ۶۴، ص ۱۶
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#مسابقهٔ_بانوی_بی_حرم #فاطمه_علیها_السلام_اسوه_جهانیان ⏪ #بخش_اول 🍃فيوضات فاطمه زهراسلام الله علی
#مسابقهٔ_بانوی_بی_حرم
#انسان_دویست_و_پنجاه_ساله
#مقام_معظم_رهبری
#فاطمیه
⏪ #بخش_دوم
🌿ولی خدا کامل کننده نور خویش است، هر چند کافران خوش نداشته باشند. ما باید خودمان را به این مرکز نور نزدیک کنیم و نزدیک شدن به مرکز نور، لازمه و خاضیتش نورانی شدن است. باید با عمل و نه محبت خالی، نورانی بشویم، عملی که همان محبت و همان ولایت و همان ایمان آن را به ما املاء می کند و از ما می خواهد. با این عمل، باید جزو این خاندان و وابسته به این خاندان بشویم.
🌿این طور نیست که قنبرِ درِ خانه علی علیه السلام شدن، کار آسانی باشد. این گونه نیست که "سلمان منا اهل البیت"شدن، کار آسانی باشد. ما جامعه موالیان و شیعیان اهل بیت علیهم السلام، از آن بزرگواران توقع داریم که ما را جزو خودشان و از حاشیه نشینان خودشان بدانند؛ "فلان ز گوشه نشینان خاک درگه ماست". دلمان می خواهد که اهل بیت درباره ما این طور قضاوت کنند.
🌿اما این آسان نیست؛ این فقط با ادعا به دست نمی آید؛ این، عمل و گذشت و ایثار و تشبه و تخلق به اخلاق آنان را لازم دارد.
شما ملاحضه کنید، این بزرگوار در چه سنی این همه فضایل را حائز شد؟ در چه مدت عمری این همه درخشندگی را از خود بروز داد؟ در عمری کوتاه؛ هجده سال؛ بیست سال؛ بیست و پنج سال؛ نقل ها متفاوت است.
🌿این همه فضایل، بیهوده به دست نمی آید؛ "امتحنک الله الذی خلقک قبل ان یخلقک فوجدک لما امتحنک صابرة". خدای متعال، زهرای اطهر، این بنده برگزیده را آزمود. دستگاه خدای متعال، دستگاه حساب و کتاب است؛ آنچه می بخشد، با حساب و کتاب می بخشد. او، گذشت و ایثار و معرفت و فدا شدن این بنده خاص خود را در راه اهداف الهی می داند؛ لذا او را در مرکز فیوضات خود قرار می دهد.
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت جالب عیدی دادن حاج قاسم سلیمانی به فرزندان شهدای مدافع حرم
@Fahma_KanoonTaha
#نماز_شب
💠 امیرالمؤمنین علی علیه السلام می فرمایند:
💢برخاستن برای نماز شب، بدن را تندرست می کند و تمسکی است به اخلاق پیغمبران و خدا را خشنود می کند.
📚میزان الحکمه، ج ۵، ص ۴۲۱
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
@Fahma_KanoonTaha
#حدیث_مسجد
🔸 #نماز_تحیت_مسجد
💠رسول خدا(ص): «لاتَجْعَلُوا الْمَسَاجِدَ طُرُقاً حَتَّى تُصَلُّوا فِيهَا رَكْعَتَيْنِ»
مساجد را گذرگاه و محل عبور خود قرار ندهيد، مگر اينکه دو رکعت نماز در آن به جای آوريد.
📚وسائل الشيعه، ج ۳، ص ۵۵۳، باب ۶۷، روايت ۱
@Fahma_KanoonTaha
╭┅──────────┅╮
اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا»
خدایا ما جز خیر و خوبی از او چیزی ندیده ایم.
#ختم_قرآن_کریم (فضای مجازی)
برای ارواح مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و یاران و همرزمانش
╰┅──────────┅╯
✍🏻 برای شرکت در ختم نام خانوادگی را جلوی شماره جزء بنویسید و باز ارسال کنید در گروه با تشکر
👇👇👇
@KanoonTaha
┄┅═══••✾❀✾••═══┅
جزء ۱:
جزء ۲:
جزء ۳:
جزء ۴:
جزء ۵:
جزء ۶:
جزء ۷:
جزء ۸:
جزء ۹:
جزء ۱۰:
جزء ۱۱:
جزء ۱۲:
جزء ۱۳:
جزء ۱۴:
جزء ۱۵:
جزء ۱۶:
جزء ۱۷:
جزء ۱۸:
جزء ۱۹:
جزء ۲۰:
جزء ۲۱:
جزء ۲۲:
جزء ۲۳:
جزء ۲۴:
جزء ۲۵:
جزء ۲۶:
جزء ۲۷:
جزء ۲۸:
جزء ۲۹:
جزء ۳۰:
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
📎 #ایام_فاطمیه 💢پرسش: 🔰علت اختلاف تاریخ شهادت حضرت زهرا (علیها السلام) چیست؟ ⏪ #قسمت_اول ✍️ پاس
🔹🔸🔹
🔸🔹
🔹
📎 #ایام_فاطمیه
💢پرسش:
🔰 علت اختلاف تاریخ شهادت حضرت زهرا(علیها السلام) چیست؟
⏪ #قسمت_دوم(آخر):
✍️پاسخ:
✅ روايت هفتاد و پنج روز به دو طريق ـ ابو عبيده و هشام بن سالم[۱] ـ از امام صادق ـ عليه السلام ـ نقل شده است و روايت سوم جمادی الثانيه يعني نود و پنج روز در روايت ابو بصير، نيز از امام صادق ـ عليهالسلام ـ تصريح شده است.
🔰اين دو تعبير با توجه به قول مشهور شيعه درباره رحلت پيامبر اکرم ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ در بيست و هشتم ماه صفر با هم تعارض دارد، چون که هفتاد و پنج روز پس از رحلت پيامبر اکرم ـ صلی الله عليه و آله و سلم ـ موافق با سيزدهم جمادی الاولی می شود، نه سوم جمادی الثانيه.
▪️البته ممکن است دليل اختلاف در اين دو دسته از روايات صحيحه رايج نبودن نقطه گذاري بر کلمات در زمان صدور روايات باشد.
💠توجه به شباهت «خمسه و سبعون» با «خمسة تسعون» مؤيد اين معناست. به عنوان مثال در کتاب کافي در مورد زمان شهادت حضرت زهرا ـ سلام الله عليها ـ چنين آمده است: «و توفيت و لها ثمان عشرة سنه و خمسة و سبعون يوما».[۲] همان گونه که در اين روايت ديده ميشود شباهت «خمسه و سبعون» به «خمسه تسعون» خيلي نزديک است و اشتباه نسّاخ، تاريخ نويسان يا راويان حديث ميتواند موجب پديد آمدن دو تاريخ متفاوت در رابطه با روز شهادت حضرت زهرا ـ سلام الله عليها ـ باشد. [۳]
▪️در هر صورت، ايام فاطميه، زمان مناسبي است تا از کوثر پيامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) ياد شود و در کنار ذکر مصيبت، جايگاه رفيع ايشان، و درسهايي که به ملت آموختند، مرور شود.
📚پی نوشت:
[۱]. کلينی، محمد بن يعقوب، اصول کافی، تهران، دارالکتب الاسلاميه، ۱۳۶۵ ش، ج ۱، ص ۴۵۷
[۲]. همان، ج ۱، ص ۴۵۷؛ مجلسی، همان، ج ۴۳، ص ۷
[۳]. مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات حوزه علميه قم
🌐 منبع: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
@Fahma_KanoonTaha