#اطلاعیه
🏴مجلس روضه هفتگی
🎙سخنران: حجت الاسلام معین
با نوای:
کربلایی غلامرضا اقتصادی
کربلایی امیرحسین امیری
⏰زمان: پنج شنبه ۱۴۰۰/۲/۳۰ - ساعت ۲۲
🕌مکان: آبپخش - کوچه ایمان - مسجد امام علی(ع)
⚠️با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی
هیئت میثاق با شهدا
پایگاه مقاومت بسیج شهدای آبپخش
@Fahma_KanoonTaha
هیئت حَصان برگزار میکند:
سلسله جلسات هفتگی با موضوعات تمدنی
ویژه انتخابات
با حضور جناب آقای عبدالرضا حکیمی
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی عمار استان بوشهر
جلسه سوم:
🔍لا الله الا الله اول شعار اسلام
⌚زمان: پنجشنبهها - ساعت: ۱۸
جلسه سوم: ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰
به جهت دستیابی به افق دید تمدنی شرکت در این جلسات الزامی است، خصوصا برای شما دانشجوی گرامی😊
📌لینک:
https://b2n.ir/s01978
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر ارتباط بگیرید:
۰۹۳۸ ۲۲۶ ۵۲۸۵
@Fahma_KanoonTaha
🇮🇷حاجاحمد میگفت:
اگر در پادگانت دوتا سرباز را نمازخوان و قرآنخوان کردی این برایت میماند. از این پستها و درجهها چیزی در نمیآید!
#شهید_احمد_کاظمی
@Fahma_KanoonTaha
محمدتقی عارفیان:
🗳 آیا رأی ندادن در انتخابات تأثیر دارد؟!
#آرای_خاموش
گروهی از مردم فکر میکنند که #شرکت_نکردن_در_انتخابات، یعنی رأی دادن به هیچکدام از گزینههای موجود!
آنها فکر میکنند که #رأی_ندادن بهمعنای اعتراض به نامزدهای انتخاباتی است و دوست دارند صدای اعتراضشان شنیده شود. اما این #تصور_کاملا_غلط است. بررسیهای تاریخی نشان میدهد که صدای #معترضانِ_خاموش، شنیده نمیشود. انتخابات بسیاری در طول تاریخ و در کشورهای گوناگون وجود دارد که در آنها بیشتر مردم رأی ندادهاند.
معروفترین مثال، انتخابات سال ۱۹۹۶ امریکاست. در انتخابات آن سال نزدیک به ۴۹ درصد از واجدان شرایط، در انتخابات شرکت کردند، و ۴۹.۲ درصد از آنها به بیل کلینتون رأی دادند. بهعبارتدیگر، تنها ۲۴ درصد از واجدان شرایط رئیسجمهور امریکا را انتخاب کردند.
آیا فریاد سکوتِ مردمی که رأی ندادند، شنیده شد؟ آیا رأی مخالف ۷۶ درصد جمعیت امریکا، از ورود کلینتون به کاخ سفید جلوگیری کرد؟ آیا بیل کلینتون ازنظر اختیارات و مسئولیت کمتر از اوباما رئیسجمهور بود؟!
در انتخابات سال ۲۰۰۸ همین کشور، میزان مشارکت به بالاترین حد خود در طول چهار دهه رسید؛ انتخاباتی که نخستین "رئیسجمهور سیاهپوست امریکا" را به کاخ سفید رساند. سیاستمداران امریکایی این پیام را بهوضوح دریافتند.
👈 حتی یک مثال، از یک کشور، در یک دوره نیز وجود ندارد که رأی ندادن، بر یک چیز تأثیری مثبت گذاشته باشد.
آیا رأی ندادن کسانی که رأی نمیدهند، #اثری_ملموس_بر_جامعه و زندگی شخصیشان خواهد گذاشت؟ آیا با پایین آمدن درصد مشارکت، #وضع_معیشتی آنان بهتر، و ارزاق عمومی ارزانتر خواهد شد؟
گریگوری منکیو (استاد دانشگاه هاروارد)، در کتاب "کلیات علم اقتصاد"، نوشته است: "افراد عاقل به حاشیه فکر میکنند". پروفسور منکیو این جمله را یکی از اصول دهگانۀ اقتصاد میداند.
اگر قرار باشد برای تعطیلات آخر هفته، بین شرکت در مهمانی و درس خواندن یکی را انتخاب کنیم، همۀ مؤلفهها به سود مهمانی است و درس خواندن در محیطی کسلکننده، عاقلانه نیست؛ اما خوشی مهمانی، گذراست؛ حالآنکه درس خواندن میتواند آیندۀ ما را بهطور کامل متحول کند. پس ماندن در خانه و درس خواندن، #عاقلانهتر است.
تأثیر نرفتن پای صندوق ـ اگر تأثیری داشته باشد ـ گذراست. پس از یک ماه، دیگر کسی از تعداد رأیهای رئیس جمهورِ منتخب حرف نمیزند؛ اما تأثیر آرای اخذشده، بیش از چهار سال دوام دارد.
براساس نظر پروفسور منکیو #شرکت_در_انتخابات، انتخابی #عاقلانهتر است؛ زیرا اثرش #دوامی_بیشتر دارد.
✍️ #محمدتقی_عارفیان
📚 برگرفته از کتاب #تَکرار_یا_تغییر
#در_انتخابات_شرکت_کنیم
#عاقلانه_انتخاب_کنیم
#به_اصلح_رأی_دهیم
🇮🇷انتخابات۱۴۰۰
@Fahma_KanoonTaha
♦️پرس تیوی: آمریکا قصد لغو کامل هیچیک از تحریمها را ندارد
🔹شبکه «پرس تیوی» به نقل از منابع آگاه گزارش کرد، آمریکا قصد لغو کامل هیچیک از تحریمهای نفتی، بانکی، مالی و انرژی را ندارد بلکه قصد دارد در مدت زمانی طولانی و طی مراحل متعدد و گام به گام، اقدام به توقف موقت برخی تحریمها آنهم در بازههای زمانی ۱۲۰ و ۱۸۰ روزه کند.
🔹آمریکا هنوز لغو تحریمهای ایران را نپذیرفته است که در این صورت، ایران هیچ سود اقتصادی از برجام نخواهد برد. آمریکا مدت زمان راستیآزمایی معقول و لازم که برای معاملات نفتی و بانکی حداقل سه تا ۶ ماه است را نیز نپذیرفته و تاکنون هیچ تعهدی به عدم تحریم مجدد و یا عدم خروج از برجام نداده است.
🔹قصد آمریکا در مرحله فعلی صرفا بازگشت به برجام و امکان استفاده از مکانیسم بازگشت تحریمهای بینالمللی موسوم به «مکانیسم ماشه» است.
@Fahma_KanoonTaha
🛑 تریبون آزاد 🛑
🔊
♦️اولین تریبون آزاد مجازی دانشجویان بوشهر
✅ این بار دانشجوها از درد مردم و راه حل ها می گویند.
♨️ موضوع: مهم ترین درد مردم
🕘 زمان؛ جمعه ۱۴۰۰/۲/۳۱ - ساعت ۲۱
🔴مکان برگزاری تریبون آزاد؛ اسکای روم:
https://b2n.ir/Ostanbusher
#دانشجو_باید_سیب_زمینی_نباشد
#سکوت_جایز_نیست
@Fahma_KanoonTaha
🔅 تجمع مردمی🔅
🔶 استکبار ستیزی ضد صهیونیسم به حمایت از مردم فلسطین
◀️ زمان: شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ساعت ۱۸:۳۰
◀️ مکان: برازجان - روبه روی کاروانسرای مشیر الملک(دژ)
❗با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی
⚜️ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان دشتستان
⚜️ تشکل های دانشجویی و دانش آموزی شهرستان دشتستان
@Fahma_KanoonTaha
شجره ملعونه.mp3
6.28M
⭕️ ریشههای دشمنیِ آل سعود، با اهل بیت پیامبر(ص)
❌ ویژه سالروز تخریب بقیع
👤 استاد شجاعی
#بقیع #هشتم_شوال
@Fahma_KanoonTaha
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخریب بارگاه پیامبر(ص) آرزوی عجیب وهابیها
▪️دردناکترین حادثه تاریخی ـ اسلامی معاصر به هشتم شوال سال ۱۳۴۴ و پس از روی کار آمدن سومین حکومت وهابی عربستان مربوط میشه.
▪️وهابیون به فتوای سران خود مبنی بر اهانت و تحقیر مقدسات شیعه، مرقد مطهر ائمه و اهل بیت پیامبر(ص) رو مورد دومین هجوم وحشیانه خود قرار دادند و بقیع رو به مقبرهای ویران شده و در واقع مهجور و ناشناخته تبدیل کردند.
@Fahma_KanoonTaha
📖🔰 یادداشت آموزشی
چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست
در نوامبر ۲۰۱۶ پژوهشگران دانشگاه استنفورد هشدار دادند که بسیاری از دانشجویان آمریکا توانایی تشخیص "گزارشخبری"، "مقاله فنی" و "آگهی خبری" را از هم ندارند. این کمبود سواد رسانهای میتواند پیامدهای ناگواری داشته باشد.
در اینپژوهش راهحلهایی پیشنهاد شده است که در ادامه میآید.
چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست را در اینجا ببینید:
اگر میخواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید.
۱- خبر را چه کسی نوشته است؟
در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامهنگار واقعی، که قابل پیگیری باشد بهعنوان مرجع و منبع خبر گفته میشود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد.
وقتی نام نویسنده یا گوینده را در خبر میبینید حتما بیوگرافی او را نیز دنبال کنید. اینگونه در مییابید که آیا این "گزارش خبری" است و یک خبرنگار به قصد اطلاع رسانی آن را نوشته است یا یک "مقالهی فنی" است که یک کارشناس مطلع از موضوع خبر، آنرا نوشته است و یا اینکه چیز دیگری از قبیل تبلیغات، شایعه و یا خبر ساختگی است!
۲- خبر چه چیزی میخواهد بگوید؟
خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولا آنرا به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل پیگیری باشند، میگوید. در حالیکه خبر ساختگی منبع دروغین، آدرس اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیر قابل پیگیری، و یا با استناد به مطالب مشابه غلط انداز دیگر میگوید که با اندکی کندوکاو و ژرفنگری، نادرستی آن قابل تشخیص است.
۳- خبر چه زمانی منتشر شده است؟
حتما به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمههای "خبر فوری" در خبر بر میخورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است.
۴- خبر در کجا منتشر شده؟
خبر درست و مهم، حتما در خبرگزاریها و سایتهای مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر میشود.
اگر خبر را برای نخستین بار در شبکههای اجتماعی میبینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید.
۵- از خواندن خبر چه احساسی به شما دست میدهد؟
خبر ساختگی مثل همهی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست کم در سه خبرگزاری و یا رسانهی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. نباید همه چیز را زود باور کرد. هیچ چیزی بهتر از تفکر انتقادی در روبرو شدن با خبر نیست.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
کار برای خدا، عزت می آورد. @Fahma_KanoonTaha
کار برای خدا، خستگی ندارد.
@Fahma_KanoonTaha
کار برای خدا، خستگی ندارد
شهیدحسن باقری: اگر خسته شدیم، باید بدانیم کجای کار اشکال دارد، و گرنه کار برای خدا که خستگی ندارد
اگر میبینيم که در کار خستگی وجود داره، باید بریم اون مورد رو حل بکنیم. کار، کاری نیست که توش خستگی داشته باشه، جنگیدن در راه خدا خستگی نمیاره، اگر داریم خسته میشیم، باید بشینیم بررسی کنیم ببینیم علتش چیه؟ چرا داریم خسته میشیم؟ این، ایراد اینه که یه چیز غیر خدایی قاطی قضیه است. اگر غیر خدایی و غیر شرعی داخل مسئله جنگ ما نباشه، یقین بدونید که هر لحظه بر لذت جنگیدن اضافه میشه، حالا با لذت در راه خدا جنگیدن.
@Fahma_KanoonTaha