🔴 چند خط درباره #اغتشاش در دانشگاهها!
من چندین سال درگیر بیمارستانها بودم. در منزل، بیماری داشتیم که بخش زیادی از سال در بیمارستان بود و مابقی سال را هم در خانه مشغول تیمار بودیم.
از آنجایی که ذهنم همیشه در حال تشخیص و تحلیل فرآیندها بود و هست 🤦♂ از گردش کار اکثر بیمارستانها تعجب میکردم. اکثر باگها و خطاها را میشد با کارهای کوچک برطرف کرد.
این موضوع گذشت تا اینکه طی دو سال درمان را در یک بیمارستان دیگر ادامه دادیم و دیدم گردش کار اینجا بسیار بهتر و روتینتر است. پیگیر شدم و دیدم، رئیس این بیمارستان پزشک نیست! فردی است که دکترای مدیریت اجرایی دارد و سابقه اجرایی قابل توجهی نیز در فضاهای دیگر داشته. برای اداره بیمارستان شورایی از پزشکان وجود داشت ولی مدیریت و مسئولیت با فرد دیگری بود.
در اکثر بیمارستانهای دیگر یک پزشک رئیس بیمارستان بود، که البته خود این موضوع نقص محسوب نمیشد اما اینکه اکثراً دانش و تجربه لازم برای مدیریت وجود نداشت، موجب نقص کار بود.
👈 این را عرض کردم که چه بگویم؟!
در اکثر دانشگاههای خوب کشور یک فرد اندیشمند و بعضاً نخبه در یک رشته علمی به #ریاست_دانشگاه منصوب شده. این فرد در فضای علمی و آرام دانشگاه، شاید خطاهای عملکردیاش مشاهده نمیشد اما این روزها ...
اتفاقاتی که این روزها در اکثر دانشگاهها مشاهده میکنیم واقعاً تعجبآور است. شاید یک صدم اینها را اگر در دانشگاهی در یک کشور درجه دو آفریقایی یا آسیایی میدیدیم، مدیریت آن را شماتت میکردیم ولی اینجا رئیس دانشگاه از ابزارها و اختیارات قانونی خود استفاده نمیکند. یا جسارت این کار را ندارد یا فهمی از شرایط ندارد، چون صرفاً شخصی علمی است!!
وقتی دانشجو در بدو ورود به دانشگاه قوانینی را پذیرفته و زیر آن را امضا کرده، وقتی دانشگاه حراست دارد، وقتی #کمیته_انضباطی دارد، وقتی امکان برخورد انضباطی تا حد اخراج را دارد، دیگر چه معنی میدهد که فضای دانشگاهها به این سمت برود که به اهل بیت توهین بشود، به صدر تا ذیل نظام توهین بشود، خیلی راحت و علنی کشف حجاب بشود، به پرچم کشور و شهدا توهین بشود، امکانات دانشگاه تخریب بشود، بچههای مذهبی کتک بخورند، اساتید فحش بخورند و...
مشاهده این صحنهها خصوصاً در دانشگاههایی که ما سالیان سال بود خیال میکردیم چارچوب خاصی در پذیرش افراد دارند، عجیبتر بود. اسم نمیآورم که متهم به سیاسیکاری نشوم ولی خودتان قدری فکر کنید متوجه میشوید ... مشاهده این صحنهها چیزی جز بیعرضگی و عدم مدیریت ریاست دانشگاهها نیست.
#حمید_کثیری
@Fahma_KanoonTaha
💬 یک مامور انتظامی در ایرانشهر به شهادت رسید
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان:
🔹یک مامور انتظامی عصر دیروز در مسیر خیرآباد - ایرانشهر در درگیری با اشرار مسلح به شهادت رسید.
🔹در این درگیری متاسفانه سه نفر دیگر از ماموران انتظامی مجروح میشوند.
🔹مقداری سلاح و مهمات نیز در این درگیری از اشرار مسلح کشف و ضبط میشود.
@Fahma_KanoonTaha
▪️این پدیده سلبریتی پدیده عجیبی است! فکرش را بکنید حتی در مرگ بیش از ۱۵۰ کرهای در جشن هالوین محسن تنابنده اینگونه مرزهای خود تحقیری را در مینوردد! حقیقتا بیش از این نمی توان توضیح داد!
@Fahma_KanoonTaha
چقدر باید خرج میکردیم؟!
اغتشاشات اخیر تلخ بود، بسیار تلخ اما برکات عجیبی نیز داشت. بسیاری از تابوها در ذهنهایمان شکست ...
👈 چقدر تربیت برای ما اولویت دارد؟!
#حمید_کثیری
@Fahma_KanoonTaha
4.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 سرنخهای جدید از فوت مشکوک نیکا شاکرمی
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🔴 چند خط درباره #اغتشاش در دانشگاهها! من چندین سال درگیر بیمارستانها بودم. در منزل، بیماری داشتیم
👆👆
#در_مورد_مدارس
سه نکته
#برای_دانشآموزان
1⃣ در مورد مدارس هم همین موضوع جاری است. در حداقلیترین کارِ ممکن، مدیر مدرسه میتواند با اولیای دانشآموزی که خلاف قوانین در حال فعالیت است، تماس گرفته و آنها را نسبت به عواقب فعالیتهای دانشآموز توجیه کند. تبعاً هر نوع برخورد قانونی با دانشآموز در پسِ این تماس و اخطار، طبیعی و قابل فهم است.
#برای_معلّمان
2⃣ معلّمانی که این روزها دانشآموزان را تحریک میکنند، حتماً نیازمند برخورد قانونی هستند. چه بسیار پیامهایی که از سوی اولیا و دانشآموزان داشتیم که خودِ معلّم محرک اصلی در این شرایط است. هم مدیر ابزارهایی برای مواجهه دارد و هم منطقه آموزش و پرورش.
#برای_مدیران
3⃣ در این مسیر مدیرانی که #ترک_فعل دارند و یا خودشان تحریککننده هستند نیز نیاز به برخورد قانونی دارند. طبیعتاً مسئول این کار نیز مدیران مناطق آموزش و پرورش هستند.
#حمید_کثیری
@Fahma_KanoonTaha
🔴 نامه بسیجهای دانشجویی هشت دانشگاه تهران بزرگ به رئیس جمهور پیرامون «وقایع تلخ اینروزها و آشوبهای دانشگاهی»
♦️بخشهایی از نامه: مستحضر هستید بیش از یک ماه میشود که برخی شهرهای کشور دچار آشوبهای پراکندهای گشته و آشوبگرانِ خیابانی امنیتِ روانی و اجتماعی را از برخی شهرهای کشور سلب نمودهاند. صحن مقدس دانشگاههای کشور نیز همپای خیابان، درگیر اعتراضات دانشجویی گردیده که البته اینروزها با خاطر آسوده میتوان آن را «آشوب دانشگاهی» خواند!
♦️همپای خیابان، آشوبِ دانشگاهی نیز کلید خورده است؛ مسلماً دانشگاه جایگاه گفتوگو، تضارب آراء و سنگری برای مخالفت، نقد و حتی اعتراض اصیل دانشجویی است. اما متأسفانه اینروزها این نهادِ مقدس مورد بهرهکشیِ تجاوزگرانهٔ دشمنان خارجیِ دین، ملت و دولت قرار گرفته است.
♦️از جنابعالی انتظار میرود برای مقابله با دسیسه های دشمن با تدابیر مقتضی از بقای چنین فضای آلوده و خطیری جلوگیری نمایید.
@Fahma_KanoonTaha
📲 کاهش ۶۹ درصدی فعالیت ایرانیها در اینستاگرام بعد از فیلتر شدن این پیامرسان آمریکایی
♦️در ۳۰ شهریور ماه ۱۴۰۱ بیشترین میزان محدودیت دسترسی به اینترنت در ایران اتفاق افتاد؛ از این تاریخ دسترسی به شبکهٔ اجتماعی اینستاگرام با IP ایران نیز ناممکن شد.
♦️لایفوب فعالیت کاربران اینستاگرام را در مدت مشابه یک ماه قبل و یک ماه بعد از فیلترینگ مورد بررسی قرار داده است.
♦️مقایسه این دو بازه نشان میدهد که میزان انتشار پست ۶۹٪ و تعداد کاربران فعال در اینستاگرام فارسی ۶۴٪ کاهش داشته است.
@Fahma_KanoonTaha
🌸 تاثیر عجیب دعا در حق دیگران
🔸️"اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند از عرش ندا می شود؛ برای تو صد هزار برابر مثل او است (صد هزار برابرش رو روزی برای خودت مستجاب میکنم)
👈 این در حالی است كه اگر برای خودش دعا می كرد، فقط به اندازه همان یك دعایش به او داده می شد.
پس دعای تضمین شده ای که صد هزار برابر آن داده می شود، بهتر است از دعایی(دعای شخص دعا کننده برای خود) که معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود.
💫امام صادق(علیه السلام)
📚من لا یحضره الفقیه، ج ۲، ص ۲۱۲
@Fahma_KanoonTaha