کانون طه آبپخش
✨زیارت حضرت رسول اکرم(ص) در روز شنبه أَشْهَدُ أَنْ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَرِیک لَهُ و
✨زیارت حضرت امیرالمومنین(ع) در روز یکشنبه
🌸 این زیارت به روایت کسی است که امام زمان(عج) را در بیداری مشاهده کرده بود، در حالی که آن حضرت امیرالمؤمنین(علیهالسلام) را در روز یکشنبه که روز آن حضرت است با این عبارات زیارت میکرد:
✨السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ، وَالدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ، الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ الْمُونِقَةِ بِالْإِمَامَةِ، وَ عَلىٰ ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَ نُوحٍ عَلَيْهِمَاالسَّلامُ. السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى الْمَلائِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَالْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَمِيرَالْمُؤْمِنِينَ، هَذاَ يَوْمُ الْأَحَدِ وَ هُوَ يَوْمُكَ وَ بِاسْمِكَ، وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ جارُكَ، فَأَضِفْنِى يَا مَوْلاىَ وَ أَجِرْنِى، فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيافَةَ، وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجارَةِ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ، وَ رَجَوْتُهُ مِنْكَ، بِمَنْزِلَتِكَ وَ آلِ بَيْتِكَ عِنْدَاللّٰهِ، وَ مَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ، وَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِاللّٰهِ صَلَّىاللّٰهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
🏴🕯🏴⬛️🏴🕯🏴⬛️
#حسینیه_مجازی
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
✨زیارت حضرت امیرالمومنین(ع) در روز یکشنبه 🌸 این زیارت به روایت کسی است که امام زمان(عج) را در بیدار
✨زیارت حضرت زهرا(س) در روز یکشنبه
✨السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً، أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَىٰ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ وَ وَصِيُّهُ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِما، وَ أَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلّا أَلْحَقْتِنِى بِتَصْدِيقِى لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِى، فَاشْهَدِى أَنِّى ظاهِرٌ بِوَلَايَتِكِ وَ وَِلايَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.✨
زیارت حضرت زهرا(س) به روایتی دیگر:
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ، وَ كُنْتِ لِمَا امْتَحَنَكِ بِهِ صَابِرَةً، وَ نَحْنُ لَكِ أَوْلِيَاءٌ مُصَدِّقُونَ، وَ لِكُلِّ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ أَتىٰ بِهِ وَصِيُّهُ عَلَيْهِ السَّلامُ مُسَلِّمُونَ، وَ نَحْنُ نَسْأَلُكَ اللّٰهُمَّ إِذْ كُنَّا مُصَدِّقِينَ لَهُمْ أَنْ تُلْحِقَنَا بِتَصْدِيقِنا بِالدَّرَجَةِ الْعَالِيَةِ، لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنا بِوَِلايَتِهِمْ عَلَيْهِمُ السَّلامُ.
⬛️🏴🕯⬛️🏴🕯
#حسینیه_مجازی
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
📌 تردید، روی آتشِ شجاعت آب میریزد! ▪️ گاهی دشمنِ ما یک شخص یا گروه است اما گاهی با یک دنیا مواجه ه
📌 هیچ وقت به امام زمانت کمک نکن!
▪️ در کربلا برخی حاضر نشدند از خودشان برای امام زمانشان مایه بگذارند و زندگی و وجود خود را خرجِ امام حسین علیه السلام کنند. حتی وقتی امام حسین برای دعوتِ آنها پیک فرستاد تا آنها را به قیمتِ بهشت و سعادتِ حقیقی برای خود بخرد، آنها اسب و شمشیرشان را تقدیم حضرت کردند. نفهمیدند که امام، یار میخواهد نه مال و اگر شمشیر و اسبی هم در راهِ یاری او خرج میشود، مالی است همراه با خودِ یار.
▫️ حواسمان باشد اگر در زُمرهی یاران و یاوران امام زمانمان نباشیم و خودمان را برای او خرج نکنیم، تأسف و اشکِ پشیمانی بعد از آن سودی نخواهد داشت؛ همانگونه که برای عبیدالله بن حُر جعفی نداشت.
▪️ کربلا به ما آموخت تنها کمک به امام زمان کافی نیست، بلکه باید تمامِ زندگی را وقفِ امام کرد و تمامِ عمر در رکاب او بود. پس به بهانهی اینکه به او کمک کردی، خودت را کنار نکش!
📎 #توجیه_المسائل_کربلا ۱۶
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#مسابقه_عمود_نور متن #مسابقه_روز_چهارم ✳ زندگی#پیامبر_صلی_الله_علیه_و_آله🌹 🕋 حضرت محمد(صلی الله عل
#مسابقه_عمود_نور
متن #مسابقه_روز_پنجم
✳️ سیره نبوی #بهترین الگوی سبک زندگی
✅ سبک زندگی مجموعه ای از جهت گیری ها، تلقی ها، ارزش ها و شیوه های رفتاری است که به زندگی ما سمت و سو میدهد.
📖 الگوهای رفتاری، یعنی میتوانیم خودمان را با آن بزرگوار در رفتارهای متناسب و مختلف بسنجیم و فاصله خود را تا او و جایگاه خود را به دست آوریم.
بنابراین زندگی پیامبر، نحوه برخورد و نحوه معاشرت آن حضرت برای ما حجت است.
نمونه ای از سبک زندگی نبی اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
1️⃣ #عفو_و_گذشت
پیامبر(ص) در مسائل فردی اهل عفو و گذشت بود، خیلی ها به ایشان توهین می کردند و سنگش می زدند ولی حضرت ایشان با نهایت بردباری و عطوفت از کنار این گونه مسائل عبور می کردند، ولی در مقابل مسائل اجتماعی و جامعه اسلامی اهل گذشت نبودند؛ در مقابل ابوسفیان ها، ابوجهل ها کوچکترین اغماضی نداشتند.
عفو و گذشت چیزی است که حلقه گم شده زندگی ماست اگر چنانچه اهل عفو و گذشت باشیم بسیاری از مشکلات از خانواده ها ریشه کن خواهد شد.
2️⃣ #استغفار_برای_همگان
از خصوصیات اخلاقی پیامبر(ص)، استغفار برای همگان بود. از آنجا که انسان هایی در امت پیامبر دچار گناه و خطا می شدند، استغفار پیامبر(ص) مهمترین بازدارنده از عذاب الهی بود و خود آن حضرت می فرماید: هیچ پیامبری به اندازه من اذیت نشد. با این حال ایشان هیچ وقت امت خود را نفرین نفرمودند.
3️⃣ #حرص_پیامبر_برای_هدایت_مردم
حرص یک صفت مذمومی است؛ از جمله حرص به مقام، حرص به ثروت و حرص به اولاد و... ولی یک نوع حرص که آن هم مختص مقام پیامبر بزرگوار اسلام(ص) می باشد نه تنها مذموم نیست بلکه پسندیده است، خداوند در آیه ۱۲۸ سوره مبارکه توبه پیامبر بزرگوار اسلام(ص) را این چنین توصیف می نماید: "لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ".
پیامبری از جنس خودتان به سوی شما آمده که نسبت به هدایت شما حریص است. دغدغه اش هدایت مردم است، تا جایی که بعضی وقت ها از حرص هدایت مردم نزدیک است جانش از تنش بیرون بیاید؛ آنجا که می فرماید "لَعَلَّكَ باخِعٌ نَفْسَكَ أَلَّا يَكُونُوا مُؤْمِنِينَ" (شعراء/۳)
4️⃣ #مشورت_با_دیگران
با اینکه آن حضرت متصل به منبع و خاستگاه علم و دانش بود ولی برای تربیت مردم به مشاوره می پرداخت، در امور اجتماعی سعی می کرد عقول مردم را با مشارکت دادن و مشاوره رشد دهد، این صفت باعث شد تا مردمانی در جامعه رشد کنند و اسلام را در شعاع بیشتری انتشار دهند.
توجه به مشاوره مردم در جنگ خندق و نظر جوانان در جنگ احد با وجود پیش بینی شکست، از جمله موارد مشاوره و مشورت ایشان با مردم بود.
5️⃣ #ساده_زیستی
پیامبر(ص) همانند پادشاهان و سلاطین زندگی نمیکردند. امام صادق(ع) فرمودند: «کان رسول الله خفیف المعونة». سفارش نبی خاتم(ص) این بود که بسیار پرتلاش باشید تا ثروتمند شوید، اما در جانب خرج کم خرج باشید. ساده زیستی در جانب مصرف است نه در جانب تولید.
6️⃣ #اهل_تفکر_و_اندیشه_بودن
امام علی(ع) فرمود: «کان رسول الله دائم الفکرة ولایتکلم فی غیر حاجة» رسول خدا(ص) دائماً درحال تفکر در صنع الهی و آثار رحمت آسمانی بودند و فقط به هنگام نیاز و به قدر حاجت سخن میگفتند.
7️⃣ #اهل_رفق_و_مدارا_بودن
امام علی(ع) فرمود: «كَانَ دَائِمَ الْبِشْرِ سَهْلَ الْخُلُقِ لَيِّنَ الْجَانِبِ لَيْسَ بِفَظٍّ وَ لَا غَلِيظ». ایشان همیشه خندهرو و گشاده رو بود ما چطور؟ پیامبر(ص) خوش اخلاق بود، نرم خو بود، خشن و تند و فلفلی مزاج و درشت خو نبود. قرآن هم به این امر شهادت داد و فرمود: «فَبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُم» (آل عمران،/۱۵۹)
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#مسابقه_عمود_نور متن #مسابقه_روز_پنجم ✳️ سیره نبوی #بهترین الگوی سبک زندگی ✅ سبک زندگی مجموعه ای
#مسابقه_عمود_نور
💠 مسابقه پیامکی
📝 سوال روز #پنجم
👈 با توجه به توضیحات متن بالا🖕معنای جمله (كَانَ دَائِمَ الْبِشْرِ سَهْلَ الْخُلُقِ) به ترتیب در مورد پیامبر صلی الله علیه و آله کدام گزینه است ⁉️
1️⃣ خنده رو و نرم خو
2️⃣ نرم خو و خندان
3️⃣ خندان و شوخ طبع
✅ فقط #عدد_گزینه_صحیح با ذکر نام مسابقه (عمود_نور) به:
۳۰۰۰۱۱۲۲
⏰ مهلت ارسال پاسخ: تا ساعت ۲۴
#امروز
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
🔹 #تربیت_پذیری_نوجوان 🔹
🌹امیر المؤمنین علی علیه السلام در نامه ای که به فرزندشان امام مجتبی علیه السلام نوشته اند، در این باره میفرمایند:
وَ إِنَّما قَلبُ الحَدَثِ كَالأرضِ الخالِيَةِ مَا أُلقِيَ فِيها مِن شَيءٍ قَبِلَتهُ فَبادَرتُكَ بِالأَدَبِ قَبلَ أن يَقسُوَ قَلبُكَ وَ يَشتَغِلَ لُبُّكَ؛
👈 بی تردید قلب نوجوان همچون زمین کاشته نشده آماده پذیرش هر بذری است که در آن پاشیده شود. پس در تربیت تو شتاب کردم، پیش از آن که دل تو سخت شود و عقل تو به چیز دیگری مشغول گردد.
✅ یعنی قبل از این که بزرگ شوی و شکل بگیری و قلب تو قسی شود، از ابتدا روی تو کار کردم. مواظب تو بودم و ادب را به تو یاد دادم.
📚 - نهج البلاغه، نامه ۳۱
- وسائل الشیعة، ج ۲۱، ص ۴۷۸
- بحارالانوار، ج ۱، ص ۲۳۳
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب «خیاط شهر ما» نوشته سمیرا اصلان پور حاوی داستان هایی از زندگی عارف سالک و واصل و بنده صالح خدا «شیخ رجبعلی نکوگویان» معروف به «شیخ رجبعلی خیاط» است که در سال ۱۳۴۰ هجری شمسی به دیدار حق تعالی شتافت.
«خیاط شهر ما» شامل چهل قصه است و حاصل تلفیق دو کتاب «هفت دریا شبنم» و «یک شهر، یک خیاط» است. نویسنده برای نگارش این کتاب از کتاب «کیمیای محبت» مشهورترین اثر نوشته شده درباره ایشان نوشته آیتالله ریشهری و مصاحبه شاگردان وی که قبل تر در مجلاتی به چاپ رسیده بهره برده است. داستان های موجود در این کتاب بیشتر منعکسکننده رفتار، سلوک اجتماعی، کرامات اخلاقی و ارتباط وی با مردم و خاطرات ایشان است.
#خیاط_شهر_ما
#شیخ_رجبعلی_نکوگویان
#شیخ_رجبعلی_خیاط
#سمیرا_اصلان_پور
#شنبه_های_کتاب
#حسینیـــہ_مجـــازے
#ما_ملت_امام_حسینیم
@Fahma_KanoonTaha